81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Ha akarod használni az update-eket, akkor max az utolsó update után lecseréled, ami olyan augusztus vége felé lesz!

De különben már megcsináltad a csapatot meg a mezeket?
  • savaria
    Szóval akkor reménytelen,mert szeretném használni az updateidet!
    Annyira szerettem volna már játszani a Halival a PESben!
  • Nagyi2pac
    Hát ha már elkészítetted az egész csapatot, mezeket... akkor nem!

De ha akarod használni a következő update-eket akkor még ne cserélj le semmit!
  • savaria
    Nehéz lenne lecserélnem mondjuk az ETO-val?
  • Nagyi2pac
    Bocsi de nem lesz benne! Csak ezt a négy csapatot akartam hozzáadni, meg ezekhez már régebben megcsináltam a mezeket, Hali-hoz nincs mezem de ha lenne akkor sem raknám bele mert több csapatot már nem fogok hozzáadni.
  • savaria
    Köszi,kipróbálom!
    Tudom nem kevés meló de Hali nem lesz benne?
    Előre is köszi a választ!
  • Firerock
    nmkell megoldottam
  • Firerock
    valakitudna nekem adni egy 1.2-es exe-t?
    gyorsan kéne
  • Cat 02 #57562
    Billentyűzettel csak nekem ilyen nehézkes a játék ?
    Optionsben pl be akarok állítani, hogy mivel passzoljon, nyomom az S-t, de nem történik semmi, de pl lövést azt sikerül. Próbáltam settings.exe(?)nél is, de ott csak a gombokhoz lehet hozzárendelni, azt meg nem tudom h ingame mimi. Esetleg valami olyasmi nincs, hogy ingame egy billentyűzet jelenik meg és nem kontroller ?
  • Pethy23
    Köszi! Engem se érdekelnek a magyar csapatok de azért nem olyan nagy gond szerintem ha 4 belekerült!
  • Nagyi2pac
    Nem! Mi a bajod a magyar csapatokkal? Nem cseréltem le egyetlen egy csapatot sem, csak hozzáadtam az eddigiekhez ezt a négyet! Ettől nem lett "kevesebb" a patch, max nem használod őket...
    Vagy ennyire irritálnak a magyar csapatok?
  • Breki33
    magyar csapatok nélkül nem lehet?

• Nagyi2pac
    Bocsi, kicsit megcsúsztam a megjelenéssel, de nem eredménytelenül mert meg tudtam oldani a banner problémákat, és most már minden csapathoz vannak szurkolói transzparensek! Ennek a megoldása egy csomó időt vett igénybe, mert egy nagyon sok tesztelést kellett csinálnom!
  • Nagyi2pac

Elkészült a 2009-es PAC-PATCH első javítása amivel mostantól már négy magyar csapattal is játszhatsz...
    A tegnapi napon elkezdődött a magyar Soproni liga 2009/2010-es idénye, ezért gondoltam megajándékozom a magyar PES fanokat néhány magyar csapattal. A négy magyar csapat pontosan, név szerint a következők: Debreceni VSC, Ferencvárosi TC, Győri ETO FC, Újpest FC. Ezekkel a magyar csapatokkal akár a Bajnokok ligáját is megnyerheted ha ügyes vagy, illetve a csapatokat Master League-ben és Become a legend módban is használhatod.

Az első frissítés a következőket tartalmazza:
    ------------------------------------------------------------

* A Rest of the World "B" csapatai hozzá lettek adva az Rest of the World "A"-hoz így most már az összes csapat használható ML-ben és BAL-ban is.
    * 4 új csapat hozzá lett adva a Rest of the World "A"-hoz: Debreceni VSC, Ferencvárosi TC, Győri ETO FC, Újpest FC.
    * A két kategóriát, Rest of the World "A"-t és Rest of the World "B"-t egyesítettem így mostantól csak simán Rest of the World néven szerepel.
    * 2 csapat hozzá lett adva a régi Rest of the World "B"-hez, ami mostantól a Become a legend nevet kapta és ezt a két csapatot tartalmazza: Babilayna CF, Athletic Club Salsabie.
    * Az extra csapatok ((Bosnia - Herzegovina, Georgia, Togo...) hozzá lettek adva a saját kategóriájukba (Europe, Africa,..), tehát most ezeket a csapatok több kupában is használhatók.
    * Új átigazolások.
    * Játékos mezszámok frissítve lettek.
    * Néhány csapat kezdő 11-e is frissítve lett.
    * Frissítve lett Canada válogatott csapata.
    * Grafikai javítás labda-és csuka előnézeti képekhez ( jobb minőségű képek).
    * Szurkolói transzparensek az összes csapathoz.
    * Új Nike T90 Ascente labdák az új 2009/2010-es bajnokságra a Premier League-hez, a Serie A-hoz és a Primera Division-hoz.
    * Egy új csuka is helyet kapott a játékban: Nike Mercurial Vapor Superfly FG Black/Yellow (C.Ronaldo új csukája).
    * Még több 2009/2010-es mez a csapatokhoz.
    * Néhány új arc is bekerült.
    * Javítva lett a Thailand válogatott csapat mez problémája.
    * Javítva lett az elírt főmenü szövege.

Néhány kép:
    -----------------

További képek:
    --------------------
    http://slideshow-1.nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm

Letöltési link:
    -------------------------

http://www.sendspace.com/file/8e7m07

Új letöltési linkek:
    --------------------------

1) http://hotfile.com/dl/9123869/b08a45a/PP_UPDATE1.rar.html
    2) http://www.megaupload.com/?d=JOIL6GYF
    3) http://www.filefactory.com/file/ahf0481/n/PP_UPDATE1_rar
    4) http://www.badongo.com/file/16170385

* Megjegyzés: Miután telepíted ezt a frissítést új bajnokságot, kupát, ML-t, BAL-t... kell kezdened mivel az adatbázis nagyban megváltozott és problémák léphetnek fel ha a régi elkezdett mentésedet folytatod!

Telepítés:
    -----------------

Először is töröld a Schalke (Bundesliga), Lazio (Serie A) and Atletico (LFP) mappákat C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/PAC-server/GDB/uni mappából!

Másold a GDB, img és names mappát a C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/PAC-server mappába és írt felül a régi bin-eket!
    Másold a save mappát a Dokumentumok/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009 mappába!

Jövőbeli tervek:
    -----------------------

Néhány nap múlva ki fogok adni egy nagy méretű szurkolói hangcsomagot a PAC-PATCH-hez!
    Ezen kívül még egy vagy két kisebb frissítés/javítás várható valamikor augusztusban!

http://peshungary.hu/hirek/Itt_az_elso_javitas
  • Pethy23
    Köszi!
  • Nagyi2pac
    Valószínűleg holnapra kész lesz!
    De még akarok szurkolói hangokat is relinkelni a csapatokhoz!
  • Pethy23
    Update hogy áll? Esetleg vársz még pár átigazolásra amiről szó van?
  • Nagyi2pac
    Konami Announce Big Master League News (pes 2010)
    ------------------------------------------------------------------------

Konami reveals expanded managerial elements, including new fiscal, sponsorship, and youth team elements

Konami Digital Entertainment GmbH has outlined significant advances to the Master League section of its forthcoming PES 2010 title.

Master League has proven one of the key attributes to the PES series' longevity, and PES 2010 will introduce a number of new elements that will contribute to the overall realism and lasting appeal of the new game....

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/07/konami-announce-big-master-league-news.html

• Breki33
    jó kérdés

énis ezt kérdeztem korábban, ha visszaolvasol leírtam, hogy hogy sikerült megoldanom félig meddig
  • szreeke
    Sziasztok!
    Mindent megcsináltam amit leírtatok, de amikor installálnám a kitservert, hibát észlel és nem indul el a program.
    Mi lehet a baj és mit tudnék csinálni vele?
    Köszönöm a válaszokat előre is!
  • Nagyi2pac
    Köszi az infót!
  • Breki33
    1 GK Gianluigi Buffon
    3 DF Giorgio Chiellini
    4 DF Cristian Molinaro
    5 DF Fabio Cannavaro
    6 MF Cristiano Zanetti
    7 MF Hasan Salihamid¾iæ
    8 MF Claudio Marchisio
    9 FW Vincenzo Iaquinta
    10 FW Alessandro Del Piero
    11 FW Amauri
    12 GK Antonio Chimenti
    13 GK Alex Manninger
    15 DF Jonathan Zebina
    16 MF Mauro Camoranesi
    17 FW David Trézéguet
    18 MF Christian Poulsen
    20 FW Sebastian Giovinco
    21 DF Zdenìk Grygera
    22 MF Mohamed Sissoko
    27 MF Albin Ekdal
    28 MF Diego
    29 DF Paolo De Ceglie
    30 MF Tiago
    33 DF Nicola Legrottaglie
    41 DF Lorenzo Ariaudo
  • Fabio Capello
    robinho és bellamy szélsőt is tud játszani, santa cruz pedig cserecsatár lesz
  • Nagyi2pac
    Oké, köszi mindenkinek!
    Várom a Juve-s számokat!
  • Rudee
    Wikipedia-n Orlandonit 72esnek tüntetik fel.
  • Tomy Lee
    Ibra marad(legutolsó hírek szerint)! 10-es
    Milito 22-es
    Motta 8-as
    Muntari 11-es
    Orlandoni napokon belül kiderül...
  • Pethy23
    Értem, köszi!
    Várjuk!
  • Nagyi2pac
    Még van pár elintézni való dolgom, + lesz egy kis meglepi is, aminek remélem mindenki örülni fog!
    Pár nap és kész lesz!
  • Pethy23
    Azokról tudtam, de látom te is:D

Mikorra várható a kis frissítés?

Esetleg még vársz 1-2 napot hátha igazol a hülye city még 3 csatárt?
  • Nagyi2pac
    Turnbull 22, Zhirkov 18
  • Pethy23
    Ibra ha marad 10-es! Pont olvastam múltkor erről!

Többiről fogalmam nincs:D

Chelsea-be Sturridge 23-as ami új nekem:)
  • Nagyi2pac
    Kéne gy kis segítség, Juve és Inter szurkolóktól pl. Breki és Tomy Lee, de mások is írhatnak ha tudják!

Szóval kezdjük a Juve-val! Diego mezszáma a 28-as lesz, ez hivatalos és akkor így alakulnak a mezszámok:
    Molinaro 28 --> 19
    Marchisio 19 --> 8
    Amauri 8 --> 11 ?

Térjünk át az Inter-re! Az érdekelne hogy Diego Milito és Thiago Motta hányas mezet kapta!
    Úgy tudom hogy Milito a 22-est kapta, Motta meg a 8-ast de akkor:
    Orlandoni 22 --> ?
    Ibrahimovic 8 --> 10 ? (persze ha marad az Inter-nél..)

transfermarkt.co.uk-n ezeket írták, de nem vagyok benne biztos, hivatalos oldalon meg nem találtam a mezszámozást!
  • Tomy Lee
    Padozhatnak a sztárok vagy mennek kölcsönbe..
    Nemhinném,hogy bármi üzlet lenne ebben mert ott idő elteltével még az áruk is csökken.
  • Pethy23
    Csak azért csinálják hogy neked minél több munkád legyen:D Lassan nincs ennyi hely a pes adatbázisában:F

De ők az 1-1-9-es felállást fogják játszani!:D
  • Nagyi2pac
    Ne is mond... tudok róla..

Azt tudnám minek a City-nek ennyi csatár!?!

Benjani Mwaruwari, Bellamy, Bojinov, Santa Cruz, Tevez, Robinho, Ched Evans, Felipe Caicedo, és most Adebayor..

Milyen felállást akarnak 1-2-7 ??

• Breki33
    Emmanuel Adebayor a Manchester Cityben folytatja pályafutását. Az
    angol csapat hivatalos honlapján tudatta, hogy ötéves szerződést
    kötött az Arsenaltól érkező togói támadóval.
  • Nagyi2pac
    Természetesen az update fog újabb 2009/2010 mezeket is tartalmazni!
  • Pethy23
    Nézem pes-patch.com-on rengeteg csapathoz felkerült a 2009/2010-es mez! Várható hogy ezek benne legyenek az update-be?
  • Breki33
    nem kellene ezek az én mentéseim
  • imi1024
    Sziasztok!Ebben a mappában nekem csak a cv0f.img fájl van.Kellene másnak is itt lennie?Esetleg valakinek volt már ilyen problémája(összekeveredtek a mezek)?Ha volt, hogyan oldotta meg?:)