PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem még töltési stádiumban van. Valaki próbálta már? milyen?

3DMGAME-Pro Evolution Soccer 2014 PC ... - KickassTorrents
Pro Evolution Soccer 2014 - FULL - CLONEDVD - CRACKED ...
[HUN]FaTaL
Vagy mégsem. Nem véletlen törölték 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha, nem akarod koptatni az eredeti lemezt/dvd-meghajtót.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bocs, a dupla posztért, 20 perce még nem volt kéznél. <#vigyor5>
Bár, a vasamon el se menne. XD
Nocsak, nocsak. Kikerült a PC-s is. XD

[HUN]FaTaL
Na hát mondjuk a FIFA metros szarja is rettenet szerintem, a tavalyi menü átláthatóbb volt szvsz. De meg lehet szokni.

Ahogy a PESét is, szerintem a menü legyen a legnagyobb probléma a játékkal 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

daver88
ha minden tökéletes lenne mit csinálnának jövõre?? 😊

bakkerman
hááát elõzõ évekhez képest eléggé fura,olyan ódivatú benyomást kelt 😄

a fifáéhoz képest tényleg ultragáz 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hun van má a pécés??!!!NÉGY!!44

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Ugyan, régi szép idõk mikor pc-re kb minden hetekkel a megjelenés elõtt warezon volt. Mikor jött a hír hogy xy játék "aranylemezre" került, már néztük is Nforce-ot mikor kerül fel. Ehhez képest ez a 4-5 nap, semmi... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tormiee17
http://www.ps3site.pl/files/2013/09/pes-2014-main-menu-ribery.png

bakkerman
valaki mutasson már képet errõl a menürõl,mindenhol azt olvasom,hogy ultragáz lett,de még nem láttam róla képet se 😄

DaemoonHunter
Arra tudna valaki értelmes magyarázatot adni miért nem változtatnak a menürendszeren? Mármint miért ronda évrõl évre, úgy hogy kb ez lenne a legkisebb meló, és mégis rengeteget dob a játékon. Sajnos annyira rossz az egész design, hogy még a modderek sem tudnak sokat javítani rajta.

Tormiee17
Na kipróbáltam én is a teljes verziót,vegyesek az érzéseim,a fizika nagyon jó,végre eltûnt a darabos mozgás,a kapus is rendben van,a passzolás szuper,a labdaátvétellel még akadnak gondjaim,de csak hozzá szokás kérdése az egész,viszont..a grafika az nagyon ronda,mintha pixeles lenne néhol,a tavalyi szerintem jobb volt,a védelem néha tényleg lefagy és ez eléggé bosszantó,a menü rettentõ ocsmány,ez a gameplan dolgot igazán elfelejthetnék már,mert irtó idegesítõ,összességében amúgy tetszik és mindenképpen van elõrelépés.

bakkerman
azért ez durva,hogy 4 nappal a megjelenés elõtt már kinnt is volt konzolra,ugyanúgy ahogy a GTA V.

és

2013-09-15 19:32:14 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PAL.MULTI11.PS3-iNSOMNi
2013-09-15 13:00:44 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3.EUR-iND

bakkerman:

2013-09-16 00:49:39 XBOX360 Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.XBOX360-iNSOMNi
14.09.13 16:46 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2014.XBOX360-FKLBOMBA

Van belõle egy pár db. <#csodalk>
daver88
PS3??

gabe paul logan
iszonyú szar a védelem gyerekek a végsõ verzióban :/ fõleg azért érezni, mert a középpályán rohadt nehéz átvinni a labdát viszonylat, de amit a 4 védõ és a kapus mûvel az vicc, bámulják a csatárt, nem kereszteznek, nem mennek oda, lefagynak ááá...bár sokan azt állítják h a superstar fokozatt bugos, de nem hinném h ennyire...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

bakkerman
Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.XBOX360-Kolo

bakkerman
5 nap!! 😊

daver88
Lesz azért majd meló az arcokkal a patchelõknek:

Rafael:

Breki33
En itt gorogorszagban simian 😊
gabe paul logan
360-ra volt tavaly pesedit patch, de edit mode-os szerkesztések megosztása továbbra is él szerintem PS3-on

3 15perces meccs után, sokkal gyorsabb a játék, folyékonyabb, talán animációk kárára felnyomták a játékosok reakció idejét ezért, nem mondom h rossz de a lassú "lekezelem a labdát, megszelídítem, majd körbenézek, fedezem, passzolom" érzés már nem igen van meg,nem tudom h ez jó-e hosszú távon v rossz, én ebbe estem bele a leaked demo folyamán, meglátjuk...

bakkerman
egyébként konzolra nem is lehet felpatchelni a PES-t,hogy rendes nevek legyenek,meg mezek? Tehát pc-re fellehet ugye csapni a PESEDIT patchet,minden földi jósággal,konzolra is jönnek ki ilyenek?

gabe paul logan
bosszankodni?? ja igen, mert még csak ilyen szar, konzol grafikával fogom játszani egy darabig 😛 😄

bakkerman
ezt a 7 napot már csak kibírjuk 😊

Lehet, bosszankodni. <#falbav>

2013-09-13 13:33:47 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3-DUPLEX DL 6860.8MB | 67F
gabe paul logan

daver88
szomorú lennék, ha csak akkor...😊 😄

gabe paul logan
"Teljesen" más a hivatalos demo attól ami kiszivárgott...

Ami annyit jelent, hogy sokkal olajozottabban fut a játékmenet, gyorsabb is(talán beállították a gamespeedet magasabbra, ezt ugye nem lehet változtatni a demoban), igazából teljesen okés minden, izgalmas, változatos, pörgõs, ill lassú körbepasszolós(ezt az 5 perces idõ miatt ugyan nem erõltettem sokszor) meccseket lehet akár nyomni. Le lehet szedni Ronaldo-t is a pályáról egy Baines-szel, de ha valaki jól játszik, lehet durva dolgokat mûvelni olyan játékosokkal akik képesek rá.
Manual lövést javasolom mindenkinek, teljesen olyan mintha igazi lövéseket látnék a monitoron, passz rendszer okés, ízlés kérdése az assisted v manual, bár nekem manualon nagyon brutalul nem ment a szöktetés, de szerencsére minden apró részletet be lehet állítani.
Szerintem ez egy nagyon frankó kis játék lesz, licenc hiánya ide vagy oda. Tartom magam a korábbi véleményemhez.
Ha valami konkrét kérdésetek lenne a demoval kapcsban, mondjátok és próbálok rá válaszolni!

(Fifa nagy csalódás volt, kipróbáltam azt is, no igen persze az én informálatlanságomnak hála, mivel nem néztem meg, hogy az Ignite motor csak a PS4 és XboxOne verziókat fogja hajtani, így pc-re,ps3-ra,x360-ra csak egy átállítgatott Fifa13-at kaptunk. Visszont Pes-t használóknak nem ajánlom h kipróbálják, mert még überfosszarabbnak tûnik a kommentátoruk a Fifa után 😄 )

bakkerman
jövõhétvégén már lehet is csapatni az új PES-t,fúú de várom 😄

Én is azt mondom, hogy a PES komolyabb fociban, de azért a Fifával is el lehet lenni. És nagyon nem mindegy milyen fokozatra van belõve. Mert amatõr szinten rásegítésekkel kikapcsolt monitor melett is megvan az 6:0-ás gyõzelem. Hiszen legkönyebb rásegítésnél nem kell helyezned a labdát sehogy sem, sem erõben sem irányban.

daver88

Hát ez nagyon komoly lesz...

T - 7 nap

tobias88
Amúgy ezt nem nagyon értem. Lesz benne Dx11? Mert eddig ugye nem volt <#vigyor2>
Lényegtelen a szint, ha azonos szinteken hasonlítom össze a két játékot.
Alap beállításokkal nyomtam, nem tudom rásegít-e vagy sem, de ha igen, az azt jelenti, hogy az egy alapbeállítás és akkor a játékosok többsége úgy játszik. Ezért is tartom a FIFA-t alkalmi játékosoknak megfelelõ játéknak. Az én meglátásom szerint az FIFA-zik, aki nem elég jó ahhoz, hogy PES-ezzen.
tobias88
Úgy tûnik, hogy a játékmenet sokat változott, így szerintem idén verni fogja a 2014es fifát, ami a 2013as verzió új igazolásokkal. Legalábbis pc-n
bakkerman
sikerült a lényeget megragadni látom. FIFA világklasszis összes segítség kikapcsolva még mindig jóval egyszerûbb mint PES top player all assist off. A PES legnehezebb fokozaton már egy igazi futballszimulátor,míg a FIFA még csak félúton van. És még a 14 ki se jött...

Pethy23
Gondolom világklasszis szinten minimum, összes rásegítés kikapcsolva. Ha így van akkor javaslom indulj el valami versenyen...
Na túl vagyok jó pár meccsen, már "van bennem kilóméter"...
Percrõl percre jobban tetszik a PES, csak kicsit bele kellett jönnöm.

Amíg játszottam, leszedtem FIFA demót is és 10 meccs alatt mintegy 35-45 gólt lõttem és egyet sem kaptam, a véleményem egy cseppet sem változott a FIFA-ról...
gabe paul logan
ok srácok, megtaláltam a linket

PKG fájl itt:

http://www.dekazeta.net/foros/files/file/1863-pes-2014-ps3-oficial-demo-pkg/

még van egy kis dolgom de este 8 körül írok h milyen is ez a 80-90%ra kész játék

pont azért, mert nem a parasztvakítás része érdekel, hanem a lényeges dolgok
Én LIVE-ról szedtem le, PS3 ra is fönt van Store-on, kérj meg egy magyar PS3-mast, hogy tegye föl valahova.

20 meccsem nem tudom mikor lesz meg a DEMO-val, megígértem kislányomnak, hogy kinectezhet majd, szóval nem fogok odaférni a géphez, de azért olyan 10 meccset már toltam és igyekszek mindig kritikus lenni a játékkal, ahogy tavaly is az voltam.
gabe paul logan
igen xbox és ps3 demo is elérhetõ, de csak az xbox elérhetõ a neten, várjuk a részletes és nem elfogult tapasztalataidat kb 20 meccs után 😄

khm...
hivatalos xbox 360 demoval játszok 😊
gabe paul logan
Még pozitívabbak a visszajelzések a hivatalos demoval kapcsban. Sajnos és a PSN storeból nem fogom leszedni a játékot, mert jailbreakem van és nem akarom h bannoljon a sony, sõt lehet megjelenésig én se fogok játszani, mert nem biztos h felkerül a netre a demo. Elõzõ is azért volt fenn, mert a sony gyorsan lekapta de sokan ki akarták próbálni, így megosztásra került.

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a fizikai motor viszont már most nagyon tetszik.
Sziasztok!

Nekem egyelõre vegyesek az érzéseim a demoval kapcsolatban. Ilyen grafikával meg demo verziót is vétek kiadni, a játékmenet baromi lassú, jobban fekszik majd a “lassabb” játékosoknak. A teammate controllos kiugratás annyira gagyi, hogy ki is vehették volna ennyi erõvel, a PES 2011-es kényszerítõs passz, kiugratás viszont visszatért, a lövésre újra rá kell érezni, remélem nem csesztek el nagyon, a kapusok meg afféle félistenek. A mozgás nekem kicsit körülményes, vagy csak szokatlan, viszont elég részletes.

A menü egy vicc, számomra hatalmas visszalépés, a gameplan pedig egyenesen katasztrófa, az analóg sebessége 0, dpaddal pedig elég körülményes.

Mindezek ellenére viszont tartom magam ahhoz, hogy az idei rész nagyon ütõs lesz, csak meg kell szokni / tanulni pár dolgot.
Csabesz6
Ammen 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Iszom szavaidat.
Pont azt emelted ki, ami számomra lényeg.
NAGYON szeretném, ha így lenne.