PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, a dupla posztért, 20 perce még nem volt kéznél. <#vigyor5>#vigyor5>
Bár, a vasamon el se menne. XD
Ahogy a PESét is, szerintem a menü legyen a legnagyobb probléma a játékkal 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
a fifáéhoz képest tényleg ultragáz 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és
2013-09-15 19:32:14 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PAL.MULTI11.PS3-iNSOMNi
2013-09-15 13:00:44 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3.EUR-iND
bakkerman:
2013-09-16 00:49:39 XBOX360 Pro.Evolution.Soccer.2014.NTSC.XBOX360-iNSOMNi
14.09.13 16:46 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2014.XBOX360-FKLBOMBA
Van belõle egy pár db. <#csodalk>#csodalk>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
3 15perces meccs után, sokkal gyorsabb a játék, folyékonyabb, talán animációk kárára felnyomták a játékosok reakció idejét ezért, nem mondom h rossz de a lassú "lekezelem a labdát, megszelídítem, majd körbenézek, fedezem, passzolom" érzés már nem igen van meg,nem tudom h ez jó-e hosszú távon v rossz, én ebbe estem bele a leaked demo folyamán, meglátjuk...
2013-09-13 13:33:47 PS3 Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3-DUPLEX DL 6860.8MB | 67F
Ami annyit jelent, hogy sokkal olajozottabban fut a játékmenet, gyorsabb is(talán beállították a gamespeedet magasabbra, ezt ugye nem lehet változtatni a demoban), igazából teljesen okés minden, izgalmas, változatos, pörgõs, ill lassú körbepasszolós(ezt az 5 perces idõ miatt ugyan nem erõltettem sokszor) meccseket lehet akár nyomni. Le lehet szedni Ronaldo-t is a pályáról egy Baines-szel, de ha valaki jól játszik, lehet durva dolgokat mûvelni olyan játékosokkal akik képesek rá.
Manual lövést javasolom mindenkinek, teljesen olyan mintha igazi lövéseket látnék a monitoron, passz rendszer okés, ízlés kérdése az assisted v manual, bár nekem manualon nagyon brutalul nem ment a szöktetés, de szerencsére minden apró részletet be lehet állítani.
Szerintem ez egy nagyon frankó kis játék lesz, licenc hiánya ide vagy oda. Tartom magam a korábbi véleményemhez.
Ha valami konkrét kérdésetek lenne a demoval kapcsban, mondjátok és próbálok rá válaszolni!
(Fifa nagy csalódás volt, kipróbáltam azt is, no igen persze az én informálatlanságomnak hála, mivel nem néztem meg, hogy az Ignite motor csak a PS4 és XboxOne verziókat fogja hajtani, így pc-re,ps3-ra,x360-ra csak egy átállítgatott Fifa13-at kaptunk. Visszont Pes-t használóknak nem ajánlom h kipróbálják, mert még überfosszarabbnak tûnik a kommentátoruk a Fifa után 😄 )
Alap beállításokkal nyomtam, nem tudom rásegít-e vagy sem, de ha igen, az azt jelenti, hogy az egy alapbeállítás és akkor a játékosok többsége úgy játszik. Ezért is tartom a FIFA-t alkalmi játékosoknak megfelelõ játéknak. Az én meglátásom szerint az FIFA-zik, aki nem elég jó ahhoz, hogy PES-ezzen.
Percrõl percre jobban tetszik a PES, csak kicsit bele kellett jönnöm.
Amíg játszottam, leszedtem FIFA demót is és 10 meccs alatt mintegy 35-45 gólt lõttem és egyet sem kaptam, a véleményem egy cseppet sem változott a FIFA-ról...
PKG fájl itt:
http://www.dekazeta.net/foros/files/file/1863-pes-2014-ps3-oficial-demo-pkg/
még van egy kis dolgom de este 8 körül írok h milyen is ez a 80-90%ra kész játék
20 meccsem nem tudom mikor lesz meg a DEMO-val, megígértem kislányomnak, hogy kinectezhet majd, szóval nem fogok odaférni a géphez, de azért olyan 10 meccset már toltam és igyekszek mindig kritikus lenni a játékkal, ahogy tavaly is az voltam.
hivatalos xbox 360 demoval játszok 😊
Nekem egyelõre vegyesek az érzéseim a demoval kapcsolatban. Ilyen grafikával meg demo verziót is vétek kiadni, a játékmenet baromi lassú, jobban fekszik majd a “lassabb” játékosoknak. A teammate controllos kiugratás annyira gagyi, hogy ki is vehették volna ennyi erõvel, a PES 2011-es kényszerítõs passz, kiugratás viszont visszatért, a lövésre újra rá kell érezni, remélem nem csesztek el nagyon, a kapusok meg afféle félistenek. A mozgás nekem kicsit körülményes, vagy csak szokatlan, viszont elég részletes.
A menü egy vicc, számomra hatalmas visszalépés, a gameplan pedig egyenesen katasztrófa, az analóg sebessége 0, dpaddal pedig elég körülményes.
Mindezek ellenére viszont tartom magam ahhoz, hogy az idei rész nagyon ütõs lesz, csak meg kell szokni / tanulni pár dolgot.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pont azt emelted ki, ami számomra lényeg.
NAGYON szeretném, ha így lenne.