81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Ezzel most magadnak mondtál ellent :DD
    Vagy mezszám nélkül játszanak, ahogy te is írtad, vagy akkor a sajátjukban kéne, nem?

Amúgy szerintem itt arról van szó, hogy hivatalosan megkapta azt a bizonyos mezszámot, ez a problem.
  • pcmadrid
    Most nem értem de miért baj ha az előszezonban Granero játszik az ő számjával ellátoot mezen.Ugyanis amíg nem írja a neve felett azt ,hogy Granero,addig a 23-asban én is eljátszadozhatnék.Pont az ilyen félreértések elkerülése végett nincs az előszezonban felirat.Amúgy ha jól emlékszem a Barcánál is volt ilyen,mert a Seattle ellen nem Dani Alves játszott a 20-asban,hanem valaki más,de lehet,hogy csak elnéztem.
  • HoReSz1975
    Ezt honnan tudnám letölteni: PES 2009 PAC-PATCH
  • Breki33
    persze te jobban tudod mint a hozzáértő :-)
  • Breki33
    játékon belül a download-al felraktad a frissítéseket?
  • Terminátor14
    Gondolom meg lett kérdezve, hogy egy mezszám miatt élhet-e az ingyenes távozással a játékos :)
  • Rudee
    Akkor meg mi köze hozzá az ügyvédnek? Mivel a játékost védi, nyílván vmi fizetséget követelne.
    Csak úgy normál esetben semmi köze a dologhoz.
  • Terminátor14
    Nem írja, hogy fizetni kéne, csak hogy sokba kerülne a Madridnak, ha ingyen távozna. (=megvették drágán és ingyen elmehet...)
  • Rudee
    Hülye az ügyvéd. Fizetni akkor kéne, ha egyoldalúan felbontanánk a szerződését. 1 szezon után hány játékos váltott már csapatot? Több ezer.
  • jolesy
    Na, megint én vagyok, fölraktam a PAC-Patch-et, mindent a leírás szerint csináltam, fönt van 1.4-ig az összes hivatalos patch, kitserver miatt az exe az 1.2-es ugye, már a két update is fönt van, de az option file-ra mégis azt írja hogy nem megfelelő, nem is tudom betölteni. Próbáltam már a sima OF-t is, az OF1.2-t is de egyikkel sem jó. Mit ronthattam el
  • Breki33
    kb annyira mint amit a margit csinál szegény Rafael van der Vaart-al

"A Real tavaly nyáron igazolt játékosának, Rafael van der Vaartnak jelenlegi madridi helyzetéről mindent elmond, hogy még mezszámot sem kapott, hiszen az általa eddig használt 23-as immáron a frissiben visszatérő Esteban Graneróé. Wil van Megen, a FIFPro, a hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezetének ügyvédje szerint ez sokba kerülhet a spanyoloknak: akár azt jelentheti, hogy van der Vaart ingyen távozhat, hiszen a Real vezetői nem tartották be a szerződést, amelyet a labdarúgóval kötöttek. Ez lenne még csak a meglepő..."
  • pcmadrid
    Jó vicc
  • Breki33
    Szval a
    http://www.slbenfica.pt-ről ami tudtommal a Benfica hivatalos honlapja
  • Breki33
    Például ami tudtommal a Benfica hivatalos honlapja

http://www.slbenfica.pt/Informacao/Futebol/Noticias/CompraRedPass.asp?Adepto=roland+juhasz
  • Nagyi2pac
    Ez engem is érdekelne! Még sehol nem láttam kiírva..
  • Terminátor14
    Ezt honnan veszed?
  • Breki33
    Juhász Roland a Benficáé
  • horpeti
    Most raktam össze egy új gépet, akkor legalább ez pipa. De akkor legyen is már jó a gém. :D
  • GonzaloGerardo
    2009-ben ez még mindig nem túl komoly gépigény, de az előzőeknél bizony húzósabb, szóval ha igaz biztos kitettek magukért a grafika terén a konaminál
  • Pethy23
    Ha ez igaz akkor kimarad az életemből a pes 2010:S
  • Terminátor14
    Végre a gépigényen is látszik, hogy komolyan gondolják a fejlesztést, remélem valós :)

jolesy: nem kell sokat visszaolvasni, pl pac-patch? :P
  • jolesy
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni, illetve tanácsot. Adott egy szűz játék, semmi patch se más. Mit ill miket rakjak föl ahhoz hogy a legfrissebb roster legyen és a lehető legtöbb csapatnál a 09/10-es mezek?
  • Nagyi2pac
    Húúha remélem tényleg nem ez lesz a hivatalos...mert akkor kissé fel kell újítani a gépemet!
  • Nagyi2pac
    PES 2010 PC System Requirements
    ---------------------------------------------

Minimum requirements:

System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
    Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
    RAM: 1,5 GB
    Hard disk space: 9 GB
    Video: GeForce 6800GT 256 MB

Recommended requirements:

System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
    Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
    RAM: 2,5 GB
    Hard disk space: 10 GB
    Video: GeForce 8600 GT 512 mb

PES 2010 PC System Requirements are not officially!
  • Balázs 17
    hi HEP6-hoz nincs vkinek vmi linkje mert ami peshungaryn van nem jó már:(?
  • Nagyi2pac
    Jó evo-web-re könnyedén be lehet szúrni, csak be kell rakni a videó URL-jét linkként!

Már csak azt kéne tudnom hogy pl. ilyet hogy lehet berakni: http://nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm

Gondolnám ezt is úgy kell mint a videót, de nem..
  • Nagyi2pac
    komoly
  • Nagyi2pac
    Ja tényleg!:)

Már csak keresnem kéne egy videót!:D
  • Breki33
    Egyébként a Gazup-ra mostmár ftp-vel is fel lehet tölteni

tök jó

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1105716561&no=71089
  • Breki33
    ott nézd meg mások hogy raknak, be ha válaszolsz arra elvileg láthatod
  • Nagyi2pac
    Köszi az infót!

És evo-web-re?:)
    Mert ott így nem működik...
  • horpeti
    néha sikerül super cancellal megmozdítani a csávót, főleg szögleteknél, mikor visszafejelik, de nagy%ban ott is csak nézi és csak akkor indul el, amikor már nem kéne. :D
  • gabi89
    Utolsó három nagyon ismerős :D
    Főleg amikor szabad után még1x rálőhetném de a játékosom csak áll egy helyben és semmi :S
  • horpeti
    Én úgy csinálom, hogy egyberaktam az összes patchet, és az nekem A PAC patch. :D
    1.2esnél látom törölni is kell a FŐ állományból... :)
  • Breki33
    csak ezt a részt kell flash kódok közé rakni

http://www.youtube.com/v/DCUIowVwopU&hl=en&fs=1&

[flásh]http://www.youtube.com/v/DCUIowVwopU&hl=en&fs=1&[/flásh] á=a

• Nagyi2pac
    Szerintem szeptember közepe körül! Asszem kb. 1 hónappal a rendes megjelenés előtt adják ki, bár lehet hogy tévedek...
  • HoReSz1975
    PES 2010 DEMO -ja mikorra várható, 2009 szeptember vége, közepe gondolom a szokásos időtartamra majd már nagyon várom
  • Nagyi2pac
    Különben ezek az új taktikai beállítások meg az új kártyarendszer ígéretesnek tűnnek, kiváncsi vagyok!

Ha valakit érdekel van egy kis leírás erről, David kollégán jóvoltából:
    http://peshungary.hu/hirek/Taktikai_csuszkak_es_a_kartyak
  • Terminátor14
    Nálam sajnos annyira nem ritkák a dolgok, mint látod azért elég szép mennyiség gyűlt össze kb 3 óra játékidő alatt :(

A videó érdekes, bár jobban örültem volna ha a sok állítgatás nélkül láthattam volna az AI fejlődését.
  • Nagyi2pac
    Hát jah...ez még nem megy!

Breki, hogy lehet videót berakni? Mert valahol az is elég ha bemásolom a videó embed kódját és jó is!