81526
-
Tomy Lee #57890 Jah,már bárki bekerülhet bárhová:D
Nincs ebben semmi különleges manapság,eszement transfer-ek vannak. -
Nagyi2pac #57889 Egy ki OFF:
Szenzáció! Az Arsenalba tart Dzsudzsák! -
Nagyi2pac #57888 Hát vagy nem töltötted le a System Settings/Download-al a frissítéseket, vagy nem másoltad be a save mappát a helyére, vagy amikor elindítottad a játékot és kiírt egy üzenetet akkor nem a NO-ra mentél, vagy nem LOAD-oztad be a mentéseket!
Gondolom a többi másolgatás nem okozott gondot!:) -
Steve1988 #57887 Tényleg elég jónak tűnik... a videók mindig jók, aztán jön a csalódás! :) Sajnos... Én pl. sokkal jobban várom már a PES 2010et!!
Megpróbálkozok a PAC patch telepítésével, bár múltkor valamiért nem sikerült, csapatok mezei össze-vissza, nem tudom mit ronthattam el :)
Üdv Steve -
Nagyi2pac #57886 Semmi baj, legalább így mi is többet tudunk a FIFA 10-ről! 
Szegény PC-s játékosokat előre sajnálom, ha meglátják ez a videót (az elsőre gondolok) akkor rájönnek hogy idén is egy sz*rt kapnak! Viszont a konzolosok nagyon örülhetnek nagyon jónak tűnik! -
Nem ide akartam, sorry
-
-
Nagyi2pac #57883 Awaiting The Big Day
----------------------------------
Tommorow, Wednesday 19th of August, is the big day for all PES fans.
It will be the first time the game will be shown to the public with a 80% build that includes 6 teams in friendly match mode.
PES next-gen Editing Blog staff will be in Cologne when it all starts at 9AM CET.
We are equipped with a camera, some SD cards and a laptop with a high-speed internet connection so expect some gameplay videos to be uploaded right from the expo soon after the kick-off.
The Konami press conference where SEABASS and GREYHOUND will be presenting the game starts at 12PM, we will be there too.
Make sure not to miss this great day and check here tommorow for more news.
As I mentioned before you ask questions to us here until 2AM on Wednesday when we leave for Cologne :-)
If you are interested in visiting gamescom in Cologne you can find Konami in hall 7.1, booth C30 -
Nagyi2pac #57882 Hát jah...de arra várhatunk...majd olyan 8-10 év múlva lesz benn annyi! -
beletehetnének egyszer már végre 30-40 stadiont is -
Nagyi2pac #57880 PES 2010 Current Stadiums List
---------------------------------------
UNLICENSED:
* Konami Stadium
* Estadio Amazonas
* Bristol Mary Stadium
* Estadio Del Pelenque
* Mohamed Lewis Stadium
* Ville Marie Stadium
LICENSED:
* Anfield
* Old Trafford
* Wembley Stadium
* Camp Nou
* Santiago Bernabeu
* Estadio Do Dragao
* Estadio Jose Alvalade
* Estadio Da Luz
* Amsterdam Arena
* El Monumental
* Saitama Stadium 2002
* Stade De France
* Stade Louis II
* Giuseppe Meazza
* San Siro
* Stadio Olimpico -
Nagyi2pac #57879 edit nets?
Ez érdekes...lehet majd színezni a hálót, meg/vagy mintákat rakni rá?:) -
Nagyi2pac #57878 PES 2010 News Leaked!
--------------------------------
* 360º movement
* edit boots
* edit nets
* more celebrations
* untucked shirts
* some robotic movements not corrected
* goalkeepers gloves are corrected and licensed (Nike, adidas etc.)
* some German clubs are in!
Ronaldinho_23's opinion:
"The changes are basically, more control of the player, improvement of way of running, shots mode, ball physics, goalkeepers, no more 90º trick..."
"In general PES 2010 is much better than PES 2009."
"Well, the stadium is magnific, i play in anfield, initially it seems to be slightly big, but is fantastic, even some of them stay hollows between players, but with the systems of pressure and defense it is solved"
"No drastical changes about animations this, but the are differents running animations..."
"When you play with Messi, your you feel that you are Messi
Them same for Ronaldo, Torres, Henry..."
"Goalkeepers have been improved obviously, they do not grant so many rebounds, and they are positioned better.
Sometimes they grant silly goal." -
Nagyi2pac #57877 Remélem a 2010-ben már javítva lesznek az átolvadásos hibák, mert az nagyon sok volt a 2009-ben és elég idegesítő!
A második képen Ramos jobb oldalon hogy mutogat.:) -
Nagyi2pac #57876 3 More PES 2010 Screens
-------------------------------------
-
Rudee #57875 FIFA-ból még nem is prezentáltak ingame screeneket, csak konzolos rendereléseket. -
Számomra az utolsó kép csalódás, a mezek még mindig úgy néznek ki, mintha vmi fényes műanyag lenne ráfeszítve a játékosokra :(
Remélem ennél azért szebb lesz. -
Tomy Lee #57873 Puyol fejét sose tudták megcsinálni rendesen így most sem:D
Gerrard,Torres és a többi brutál jó lett sz.tem
Az a stadionkép nem gyenge nagyon tetszetős a térképes megoldás is nagyon komoly.
Igencsak várom már mert ez igényes darab lesz az egyszer biztos.Képek alapján teljesen az én világomnak megfelelően van megcsinálva.
Aki meg azt mondja,hogy a fifa képek alapján jobban néz ki akkor az hatalmas láma a játékokhoz.
Remélem sokan megvesszük innen a topic-ból és lesznek jó kis online meccsek.
Szerintem rendben lesz az online része is legalábbis reménykedjünk ebben mert ugye ez elég fontos lenne.. -
Nagyi2pac #57872 More PES 2010 Images Leaked!
--------------------------------------------
További képek itt:
---------------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/more-pes-2010-images-leaked.html -
Nagyi2pac #57871 New PES 2010 Image Leaked
----------------------------------
-
Nincs mit.
Igen :) -
Értem... Mind1, azért köszi.
Amúgy tudsz olaszul? :D -
Jaahh, úgy kéne. -
Itt van egy angol leírás, de nem nagyon értem. Addig oké, hogy letöltöm, kicsomagolom. De ezután nem nagyon értem. Most vagy úgy kell, hogy külön kiírom a fájlokat egy dvd-re, vagy pedig be kell "importálni" magába a pes-be (az iso fájlba). Mert ha ez az importálós módszer van, akkor nem nagyon érdekel :D Nem akarom még egyszer kiírni (már így is van 2 x360-as pes-em :D) De valszeg így kell, úgyhogy akkor marad a kézi átírás :S
Azért köszi Nagyi2pac... Most már legalább tudom hogy lehet :D -
Fordításban tudok segíteni, ha kell. -
Nagyi2pac #57865 A patch evo-web-en van, de oda regisztrálni kell, itt a link:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=53838
A letöltéshez meg egy olasz oldal linkjét adta meg, úgyhogy inkább itt regisztrájl (ha tudsz), gondolom itt is le lesz írva a telepítés:
http://www.xgroupteam.it/
Különben ez a patch neve: [XBOX360] Pes2009. Patch Phoenix 1.0 ITA -
Akkor egy linket kaphatok? Rányomok egy google translate-t :D -
Nagyi2pac #57863 Jah, pár szót..többet nem! 
Különben én csak PC-n játszok, úgyhogy nem is tudnék segíteni! -
És te értesz belőle valamit? :D -
Nagyi2pac #57861 Hát akkor úgy látszik ott nem nagyon vágják a dolgokat... Xbox 360-at is lehet patch-elni csak úgy tudom azt nem olyan egyszerű..
Júliusban kijött egy patch 360-ra, de olaszul van leírva minden úgyhogy nem hiszem hogy valamit is megértenél belőle... -
-
Az x360 topikban írták, hogy nem lehet patchelni, csak kézzel átírni az összes csapatot... :S Akkor viszont nincs valahol egy lista, amin rajta vannak a pesben szereplő csapatok neve és azoknak a valódi neve is? Mert annyira nem vagyok nagy szurkoló, hogy az összes csapat álnevét tudjam... :D -
Nagyi2pac #57858 Érdekes nekem ilyen hibák jó 15 meccsenként ha előfordulnak de elég ritka eset ez!
Lehetséges hogy ez azért van mert vissza kellett rakni az 1.2-es exe-t, de mást nem lehet csinálni...1.3-as exe-hez nincs kitserver! Vagy akkor használod a játékot 1.3-as exe-vel kitserver nélkül!
-
-
Nagyi2pac #57856 Valahol itt sg-n is megtalálható csak vissza kéne lapoznod jópár oldalt!

http://peshungary.hu/hirek/Elkeszult_a_PAC_PATCH_2009
http://peshungary.hu/hirek/Itt_az_elso_javitas
http://peshungary.hu/hirek/PP_szurkoloi_hangok
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=57757 -
na ez már nagyon off:
az van, hogy Pellegrini mester közölte VDV-al, hogy nem számít rá a következő szezonban... átadólistás lett, de mivel nem sikerült neki csapatot találni még most felfújják a dolgot, mivel ő tutira nem kap mezszámot a fent említett okok miatt, így mindenki ráharapott a dologra, főleg a média !
ez nem egy új dolog, hogy valakit megvesznek, aztán a következő évben pedig hiába van élő szerződése nem fér bele az új edző elképzelésébe !
Majd szépen aug.31-ig jön egy csapat aki kifizeti érte a kért összeget Rafa meg boldog lesz, hogy a 2010-es vb-n előtt olyan csapatban játszhat majd ahol rendszeres játéklehetőséget kap majd...
Padról nem lehet bekerülni a holland válogatottba !
( csak egy megjegyzés: 25fő nevezhető és a spanyoloknál 1-től 25-ig megy a számozás ) -
Nah utolsó off:Az nem gond ha Granero vdV mezében játszik,addig ameddig a 23-as szám fölé nem az van írva,hogy Granero,másrészt,hivatalosan nincs is még neki mezszáma.De javítsatok ki ha tévedek. -
Örülök, hogy nem csak én vettem észre. (Nekem is azóta szaporodtak el nagyon...) -
Hy!
Én xboxon tolom, az a kérdés, hogy ott lehet valahogy rápakolni patch-eket? :D Igazából csak annyi kéne, hogy a csapatnevek (meg esetleg a logók) ki legyenek cserélve a valódira.
-
Hello !
Valami nem stimmel a játékkal, ahogy Termi is írta (ill. gif-el szemléltette ) a kapusok nagyon lebutultak valamiért !
Most nekem is a PAC-PATCH van fent, és szembetűnő a változás az eredeti 1.4-es verzióval szemben...3 meccset játszottam, és mind 3 meccsen volt olyan helyzet ami az 1.4-es verzióval nem sűrűn fordult elő ! Sok meccset játszottam előtte, így az a gyanúm, hogy ezekről a hibákról az 1.2-es exe tehet !