PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be van állítva max. jól a net, ha így is baja van, arról sajna már nem én tehetek. 😞
Fõleg az bosszant, hogy egyes magyarokkal sokkal rosszabb, mint angolokkal... :o
karikázd be légyszíves
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
2vs2-t csak 1x próbáltam és akkor az is teljesen jó volt
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

én is csak azért tartottam egy külön oprendszert, hogy a pes6 frankón menjen onlineba😊
mindenesetre várom a tapasztalataidat, mert nem akarok mégegyszer úgy befürödni mint a 2008al😞
Steam Nick: adakiller
Lehet az én netemmel van gond, nem tudom.
Minden esetre új vinyón újrahúztam windowst, és csak a PES, meg egyéb pár alkalmazás lesz rajta, csak onlinehoz. 😊
1-1 az megy rendesen Horpeti?
Steam Nick: adakiller
Legenda modba, mikor megvesz egy csapat nem lehet mezszamot valasztani, csak azt amit epp general vagy mi?
Pont a minap beszélgettem egy tehetséges fotós barátommal.
Azt mondja nem rak fel már képeket a netre mert vannak a pixelhuszárok jönnek és azt nézik nagyítóval mert most ez a divat mindenki fotóz digitálissal és azt hiszik mennyire értenek a dolgokhoz.
Ez esetben ugyanez jutott eszembe van aki azt nézi, hogy nem egyenes a pes felirat szélén a vonal én direkt ilyesmi hatást szerettem volna
itt nem az volt a cél hogy tökéletes legyen minden pixel.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
úgy le tudod szólni más munkáját de tõled nem sok mindent láttunk eddig kritikán kívül
Vivimos por ti, vence por nosotros.
most játszottam elsõ válogatott meccsemet 17 éves "legenda"-ként 😊
magyar-cseh : 2-0 Gera ill. az általam generált GólVágó* volt eredményes
azt nem lehet beállítani, hogy az általam irányított játékos lõje a szabadrúgásokat és a 11-eseket ?
*ez a neve 😊
de pl. Dossena arca alapból ilyen borostás volt és arra raktam a scannelt arcot és csodálkoztam is hogy megmaradt!
Vagy csak próbálgatod?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Közbe kijött a kitserver 8.04 ezzel már low mellé is lehet felbontást állítani így 1280x800 lowon teljesen elfogadható a game!
1 kérdésem lenne: kiderült már, h hogyan lehet nem eredetivel neten játszani, vagy csak kacsa volt? köszi
Nekem jelenleg csak a lövés és a magas hosszú pasz van felcserélve, még mindig nem tudtam eldönteni hogy legyen demoban egy idõre felcseréltem a kettõt
Szurnal be egy kepet hogy van beallitva a gempadod? En a tavalyi alapjan lottem be, es jo is nagyjabol, de viszont a cselek nem mennek....Tavaly nekem a jobb analog karon voltak a cselek, most viszont ha azt forgatom allandoan hosszan passzol....
Amugy most probaltam ki, eszmeletlen utos meg medium grafikan is! De azert beszerzek egy jobb kartyat is!