PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fifásokat nagyon sajnálom nekik soha nem lesz ilyen élményük<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
We are working on fixing the Become a Legends Mode bug that makes PES 2009 randomly crash when you reach certain stage of your career. The problem seems to be related to the saved game file. Working on them, comparing a working file with a non working one we found out certain differences that could be the clue to fix the problem. We were able to convert a non working file into a working one but there is still lot of research and work to do. We will keep you informed about this.
vagy a mostani vagy ez marad aztán ha valaki csinál komplett újat és szebbet újra visszatérünk rá.
Born to win
Features:
One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it
Based on the KitServer technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce
EPL Rosters 98% (some players missing) with lineups and numbers!!!!!
Updated menus (ALL LANGUAGES INCLUDED!)
Horrible music from PES replace by the official FIFA music
Real team names and badges for PES 2009 by burgum and Asiat
PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
How to install:
Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
Go to kitserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
Select pes2009.exe and click install
If the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.
Download:
http://rapidshare.com/files/155094188/GamingaccessCPbuild01Beta.exe
Viszont nekem elõtte is HIgh-on volt
Rakd fel nem veszítesz vele semmit.
Nekem bl-ben mint mutattam simán jó volt.
Lehet, hogy a konfigotokon nem jó valami vagy vista.......P
Messi 99es agilitását is csak EDIT módban lehet elérni. 😛
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Arra jó volt ennyi, és elég is, hogy felelevenítsem, mennyire jó is volt 2v2ben állandóan helyezkedni. Úgyhogy már csak az onlinet kell megoldani. 😊
Ugyanazokkal a paraméterekkel SSként 79es agility, meg 72 top speed, 71 accel
CFként 72es agility, 77es top speed 68 accel.
Azt hittem, ha CFet választok, majd a lövés jobban megy neki, de ugyanaz. 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Iden is van olyan a kitserverben, hogy ha felpakolod, akkor a settingsnel lehet allitani a medium es hogh grafika kozott, ha mondjuk eddig nem engedte csak mediumon?
De az is csak 76.. 😊
Henry is agilis, meg Eto... Azok meg nem alacsonyak... szal ez a része kicsit el van baxva. 😄
Meg nem kell ahhoz Etiópnak lenni. 😄DD
Generálj addig, míg egy Messi szintû agilitást nem kapsz <#idiota>#idiota>(lehet hogy függ, hogy mennyit ad attól, milyen magas vagy?)
Nekem eddig 76volt a max agilitás, amit adott... Vagy majd korral talán változik?? Mert hiába játszom 120 meccset, ha 76os agilitással szenvedek...
Mehetne be fejlécnek!
(szegény Breki kilehet ettõl de én kicserélném😊
http://sopronyi.photoshelter.com
FORZA MILAN!!!
a mostaninál tuti jobb, mert a pes2009 és champions league logó a jelenlegin szerintem nagyon gáz
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Azt latom, hogy ott van a mezszam, de nem engedi valtoztatni.... alapbol a 10 est ajanlotta fel erre mikor alairtam a 16 ost kaptam...akkor megse lehet?
master league, exhibition, stb., minden más mûködik, csak a legend nem.
talán megpróbálok majd újat kezdeni, ha nem találok megoldást sehol, de nem örülnék neki
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Gyakorlásnál csak nálam nem lehet visszajátszani a szabi rúgást?
Az adott gomb nyomása után továbblép,nem a felvétel megy.<#finom>#finom>
Érdekes fordulat nem is értem 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
PES 2009 Network
Van speed teszt meg hasonló okosságok.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
köszi, akkor megveszem😊
kár hogy holnap zárva a cdgalaxis😞 így vagy 7fõn elmegyek érte, vagy keddre kihozatom futárral.
Steam Nick: adakiller