81526
-
a Word Cup ahogy az Euro és az UEFA Champions League különkiadás nem összekeveredő a fifa sorozattal -
Cat 02 #57929 A sima world cup 98 nem fifa volt ? -
Jogos :) -
ha azt feltételezem, hogy te 2010-be lennél 17 éves akkor jobban megünnepelnéd mint máskor, csak azért mert kerek szám a 2010 ???
ezért 17:
* 1 FIFA International Soccer
* 2 FIFA Soccer 95
* 3 FIFA Soccer 96
* 4 FIFA 97
* 5 FIFA: Road to World Cup 98
* 6 FIFA 99
* 7 FIFA 2000
* 8 FIFA 2001
* 9 FIFA Football 2002
* 10 FIFA Football 2003
* 11 FIFA Football 2004
* 12 FIFA Football 2005
* 13 FIFA 06
* 14 FIFA 07
* 15 FIFA 08
* 16 FIFA 09
* 17 FIFA 10
meglepetés biztos lesz, ha jól sikerül a pc változat akkor azért, ha nem akkor meg azért csak akkor nem pozitív töltetű lesz a meglepi :)
-
De nem csak úgy lehet értelmezni, hogy a 10. Fifa, hanem úgy is hogy 2010-ben jelenik meg :) És mivel a 2010 is kerek szám ezért lehet meglepetés :P -
mivel a fifások többsége elég fiatal ( ill. ált. a fiatalabb korosztály )
lehet, hogy ők még nem tudják, hogy ez csak a nevében kerek szám (fifa10) az csak egy név, nem a 10. fifa játék :) a kerek szám már megvolt... a többi csak értelmetlen spekuláció !
( Az "újoncoknak" :
pesnél is hasonló a helyzet pc-n mivel erre a platformra a pes3 volt az első !
PES 3; 4; 5; 6; 2008; 2009; 2010, tehát majd csak a PES 2013, ha lesz pc-n akkor az lesz a kerek szám )
-
Fifa topikba azt vitatják, hogy valami nagy durranásra készülnek, mert ugye 10 és az kerek szám... stb :D Egyesek abban reménykednek, hogy megkapják a konzolos portot :) -
Nagyi2pac #57923 Az mondjuk érdekes és egyben szánalmas is hogy csak a konzolos FIFA-t reklámozzák, kiadnak 80 ezer videót, PC-sről meg szinte semmi hír! Bár azért meg lehet őket érteni, ami szar azt én se reklámoznám!:D -
jaja, pc-re inkább valami mahjongot kellene csinálniuk, annak nem kell élethűnek lennie -
wii-n -
Cat 02 #57920 Olyan lesz a pes-ben h meg lehet állítani a game-t és az embereket irányítani hova menjenek ? Vagy az csak trailerben volt ? -
Nagyi2pac #57919 Hát ha konzolról van, szó akkor én is egyértelműen FIFA-at vennék ha döntenem kéne, bár azért vannak ebben is furcsa dolgok! Szerintem konzolosoknak nem éri meg megvenni a PES-t konzolra, elsősorban azért mert szinte nem is lehet szerkeszteni...vagy csak nagyon nehezen! És álcsapatokkal meg mezekkel....úgy nem az igazi! -
Ezt akartam berakni
-
Hát előzetes videókat készíteni mindig tudtak :P
-
Nem rossz, főleg ha tudnának játszani, akkor láthatnánk milyen! Amúgy még mindig soknak találom a pontos szereléseket.. -
Nekem idén a Fifa jobban tetszik az előzetesek alapján. Persze konzolos verzióról van most szó :) -
GamesCom new
2009 FIFA10 Gameplay
-
Nagyi2pac #57913 Ja, én pontosan 2 perc alatt töltöttem le!:)
Igaz így nem volt a legjobb minőségű, de legalább normálisan végigtudtam nézni! -
A kisebb méretű kb 8 perc alatt letölthető -
Nagyi2pac #57911 A csapatlista az nekem csalódás, igaz bekerült néhány jó csapat, de azt írták korábban hogy hagynak helyet több bajnokságnak is, igaz csak üres csapatokkal, de az nagyon jó lett volna...
A videót érdemes megnézni az egyetlen baj hogy qva lassan tölti be kb. 1 óra...
A menü/főmenü nekem szintén csalódás, igaz hogy ez egy modernebb menü, mint ahogy azt írták is, de én azért valamilyen jobb megoldásra számítottam! A csapatválasztás szintén nem a legjobb...
Az viszont tetszik hogy amikor elindítod a meccset akkor nincs külön töltő képernyő, hanem egyből beadja a két csapatlogót, hogy kik játszanak, utána meg látjuk a játékosokat amikor elkezdenek kivonulni, ez egy jó megoldásnak tűnik! -
Nagyi2pac #57910 PES 2010 Team List
-------------------------------
http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-team-list/#more-1695
Meristation Interview Seabass at Gamescom 2009
----------------------------------------------------------
http://www.pes-patch.com/2009/08/meristation-interview-seabass-at-gamescom-2009.html
PES 2010 Master League Play Through - Part 2
-----------------------------------------------------------
http://www.pes-patch.com/2009/08/pes-2010-master-league-play-through-part-2.html
Pro Evolution Soccer 2010 - Videoanteprima - GamesCom 2009
-----------------------------------------------------------------------
Az eddigi legtartalmasabb videó (HQ)
http://multiplayer.it/video/pro-evolution-soccer-2010-per-ps3/pro-evolution-soccer-2010-pes-2010-videoanteprima-gamescom-2009.hi/ -
Tomy Lee #57909 Hát azért realisztikusabb cseleket mutatnak itt be mint fifa trailer-ben.
Az túl van ott spilázva nemtetszik,lehetetlen annyi olyan cselt végrehajtani.Nem akrobaták ezek:)
Így a jó ahogy itt van megoldva! -
Nagyi2pac #57908 Még több videó...
-
cucma #57907 PC úgy néz ki idén is 1 focis játék lesz. sajnos :S -
Nagyi2pac #57906 További videók:
PES 2010 Release Dates Announced
------------------------------------------------
PS3/Xbox 360/PC versions of the game will be released on October 23rd.
PS2/PSP versions will get a November 6th release.
And finally the Wii instalment is set for a November 20th release.
Europe release dates are a day earlier. The countdown has begun.
Source: PESFan.com -
Tomy Lee #57905 Ja,rohannak össze-vissza semmi taktika sincs a játékukban.
Bár ott gamefest-en lehet te is izgulnál kicsit ha a hátad mögött kiváncsiskodnának emberkék:DD -
Hát nem tudom... a játék tempója jónak tűnik, a grafika jó lesz biztos, de nagyon mást nem lehet látni a videóból...
évről-évre ez a problémám, hogy miért nem olyanok raknak fel videót akit játszani is tudnak, mert ezek a srácok elég amatőrök.. sehol egy kényszerítő, vagy egy normálisabb csel, még a passzok se nagyon pontosak, de ez user error nem a játék hibája
csak egy jól működő multiplayer funkció kellene bele végre ... -
Tomy Lee #57903 Nagyon jók a mezek meg úgylátom a gameplay is meg úgy minden:)
-
Nagyi2pac #57902 More PES 2010 Gameplay Footage
---------------------------------------------
PES 2010 German National Team Player Faces
----------------------------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/pes-2010-german-national-team-player.html -
Nagyi2pac #57901 Szóval ezek a csapatok várhatóak a demóba is! -
Nagyi2pac #57900 Ha minden igaz ezt PATe.Arminia (névről lehet többen is ismerik), a pes2008editing.blogspot.com szerkesztője írta:
Hi people, I'm at GamesCom, already recorded the gameplay you're all waiting for!!!
My impressions: (sorry for rough text...)
PS3 version very bad graphically compared to PC, but more fluid, only atm I think
Game is really hard, GK better, scored only one goal, freekick Xavi
Teams are, France, Liverpool, Barca and ... Germany!
Stadiums only Anfield, but all weather settings; no snow here...
Graphics are great -
Nagyi2pac #57899 Király, végre sikerült beraknom videót!
-
Nagyi2pac #57898
PES 2010 Gameplay!
---------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/pes-2010-gameplay.html
Another PES 2010 Gameplay Video!
---------------------------------------------------
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/another-pes-2010-gameplay-video.html -
Steve1988 #57897 Külön köszönet az Újpestért :P
Kíváncsi vagyok milyen videókat kapunk ma :) -
Steve1988 #57896 Már éjjel sikerült felrakni!! Köszi szépen a segítséget és gratula a patchhez!! :) -
Nagyi2pac #57895 PESFan Master League Play Through - Part 1
-------------------------------------------------------------------
Ahh, Master League. A jewel in the crown of the PES series both past and present. Having said that, even the biggest fans will have to admit the mode has been going a little downhill in the past few years, and with very little advancement from game to game, was in danger of becoming obsolete.
....
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/master-league-play-through-part-1.html
PES 2010 Edit Mode Preview
----------------------------------------------
"Finally managed to spend some time in edit mode and figure what can and can’t be edited, and what additions we have for this year. After mixing between PES 2009 and PES 2010 to spot the differences in edit mode, you’ll get the full low down on what the game has to offer after the jump.
First of all lets discuss Kits. Like in PES 2009, you have 81 different templates with 4 different layers. While its the same, Konami have updated the templates to accommodate 09/10 designs. So, the new umbro (Everton) and puma designs (Tottenham Hotspur) are easily made.
Another good thing is that the ‘home made’ kits really hold up against the licensed ones. I managed to make the Everton kits for example, and they look as good as the real thing.
Staying with teams, there is now the possibility to have 8 different chants per team! 5 from normal, gameplay moments AND 3 for specific occasions - After you score, taking set-pieces, and after a victory.
Onto player editing. You now, as you are aware of I’m sure, are able to untuck and tuck in shirts. There’s also the return of 4 dribbling animations, the same as the PS2 ones with the next-gen sheen. Unfortunately, you still can edit facial hair.
At the moment these boots are present in PES 2010:
* Adidas Predator Swerve X-TRX SG White
* Adidas Predator Swerve X-TRX SG Black
* F50 Tunit Blue
* Adidas Adipure Black
* Nike CTR360 Maestri FG Black/Red
* Mecurial Vapor Superfly Orion Blue
* T90 Laser Silver/Black/Red
* Tiempo Legend FG White/ Blue
* Puma V1.08 White/Blue
* Puma V-konstruct III White/Blue
* Umbro Speciali Black
Then you have 13 slots of random boots, giving us a total of 24 boots. No editable boots then, but I’m very confident the 13 slots will represent them.
Thats all I have right now. Seeing as the code is 75% complete, I’m sure there will be a few more additions to edit mode before release.
We’ll get a full list of teams to you sometime tomorrow, we have to wait for some announcements at Gamescom before talking about licensed teams. Stay tuned!"
-
Nagyi2pac #57894 Nem feltétlen kell újra kezdened, menj be a System Settings-be és ha van Download gomb akkor szedd le a frissítést, egyből a legújabbat szedi le tehát csak 1x kell a Download-al letölteni! -
Steve1988 #57893 Ajjj :) Asszem akkor ez a hiba...
"Nem töltötted le a frissítéseket az 1.2-es, 1.3-as és 1.4-es patch telepítése után!" Nee :) Kezdhetem újra :) -
Nagyi2pac #57892 Az nem írtad hogy letöltötted a frissítést! Ha ezt tényleg nem csináltad meg akkor ott a probléma! -
Steve1988 #57891 Felraktam 1.1-től 1.4-ig a patcheket, beraktam az 1.2-es exet, másolgatás is megtörtént, viszont amikor beléptem a játékba akkor nem jött fel semmilyen kérdés...