PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Ez úgy hangzott, mintha nagy szám lenne, hogy 2 napig játszol vele, és nem unod... 😄 Az komoly baj, ha egy játék 2 napos. 😄

Shevchenko
Ugyan az van beállítva mint a PES2008-nál,mármint a port és semmi.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Leirnád hogyan, mert nekem nemindul.Milyen portot engedélyeztél?

FORZA MILAN!!!

igen

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Kmarha
a kitserver nálatok is csak a pess2009.exe fájllal tud mit kezdeni, és a settings.exe-vel nem? vagy csak még mindig én szopom low grafon? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Shevchenko
#52035????????????????
Routerrel megy valakinek?

FORZA MILAN!!!

2 napja nyomom a PES 09 de ez megunhatatlan
Fifásokat nagyon sajnálom nekik soha nem lesz ilyen élményük<#eplus2><#hehe><#nezze>

Breki33
Gamingaccess Labs : Fixing Legends Mode Bug

We are working on fixing the Become a Legends Mode bug that makes PES 2009 randomly crash when you reach certain stage of your career. The problem seems to be related to the saved game file. Working on them, comparing a working file with a non working one we found out certain differences that could be the clue to fix the problem. We were able to convert a non working file into a working one but there is still lot of research and work to do. We will keep you informed about this.
Breki33
Nincs sok idõm rá, de összedobtam egy újabb változatot, tudom, hogy nem tökéletes és az átmeneten lehetne finomítani

vagy a mostani vagy ez marad aztán ha valaki csinál komplett újat és szebbet újra visszatérünk rá.
Eredeti
Darkon

Born to win

Breki33
GA Community Patch 0.1 Beta

Features:

One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it
Based on the KitServer technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce
EPL Rosters 98% (some players missing) with lineups and numbers!!!!!
Updated menus (ALL LANGUAGES INCLUDED!)
Horrible music from PES replace by the official FIFA music
Real team names and badges for PES 2009 by burgum and Asiat
PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
How to install:

Just install this patch in your Pro Evolution Soccer 2009 folder!
Go to kitserver folder ( inside your PES 2009 folder ) and run "setup.exe"
Select pes2009.exe and click install
If the database is not the right one just copy the file PES2009_EDIT01.bin you find in Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.

Download:
http://rapidshare.com/files/155094188/GamingaccessCPbuild01Beta.exe
Breki33
Elvileg mintha ezt olvastam volna, de tegnap mikor felraktam nálam nem írta ki a settings elején a szöveget amit szokott korábban.

Viszont nekem elõtte is HIgh-on volt

Rakd fel nem veszítesz vele semmit.
Breki33
szerintem rakjátok fel a mentéseteket és akkor másik megnézik náluk is kifagy-e ott.

Nekem bl-ben mint mutattam simán jó volt.

Lehet, hogy a konfigotokon nem jó valami vagy vista.......P
Breki33
szerintem meg tuti nem jobb

de látom ez a fõ téma
Breki33
Köszi <#eljen>
Breki33
Ez pontosan így van és igaz is
horpeti
Az nem fejlõdött soha korábbi részeknél sem. Ha veszel 90es agilitással 17 évest, az ok. De legendben nem tudsz olyat létrehozni. Mentalityre sem lehet szerintem gyúrni, meg agresszióra. Van, ami adott... És azok sajna elég kis tartományban mozognak.

Messi 99es agilitását is csak EDIT módban lehet elérni. 😛

Roland10
Heló!nálam sem fejlödik az agilitása...de nemtom mér.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

horpeti
Amúgy jó a legend mód, de túl sok idõ.😄
Arra jó volt ennyi, és elég is, hogy felelevenítsem, mennyire jó is volt 2v2ben állandóan helyezkedni. Úgyhogy már csak az onlinet kell megoldani. 😊

horpeti
Nah, én feladom a próbálkozást az agilitásra vonatkozóan 😊

Ugyanazokkal a paraméterekkel SSként 79es agility, meg 72 top speed, 71 accel

CFként 72es agility, 77es top speed 68 accel.

Azt hittem, ha CFet választok, majd a lövés jobban megy neki, de ugyanaz. 😄

isten gém!!!!!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Casillas
hát az fasza, köszi azért

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
ledobtam magamról egy 10est, hogy még agilisebb legyek, de csak rosszabb lett. 😛

Szisztok!

Iden is van olyan a kitserverben, hogy ha felpakolod, akkor a settingsnel lehet allitani a medium es hogh grafika kozott, ha mondjuk eddig nem engedte csak mediumon?
horpeti
Azt értem. Csináltam rövid lábakat , agilisebb lett , mint hosszabb lábakkal. 😊

De az is csak 76.. 😊

Henry is agilis, meg Eto... Azok meg nem alacsonyak... szal ez a része kicsit el van baxva. 😄

Meg nem kell ahhoz Etiópnak lenni. 😄DD

tobias88
az nem változhat, mivel a testfelépítéshez kötõdõ, és mivel az se változhat, ezért ez se...

Generálj addig, míg egy Messi szintû agilitást nem kapsz <#idiota>(lehet hogy függ, hogy mennyit ad attól, milyen magas vagy?)
horpeti
Basszus, az agilitás az nem tud fejlõdni a játék alatt, ugye??

Nekem eddig 76volt a max agilitás, amit adott... Vagy majd korral talán változik?? Mert hiába játszom 120 meccset, ha 76os agilitással szenvedek...

<#eljen>
Mehetne be fejlécnek!
(szegény Breki kilehet ettõl de én kicserélném😊

Ne kezd újra szerintem, én már megtettem, de semmi változás. A 18. héti fordulónál mind a kettõ kifagy. Az egyiket DIV4-ben kezdtem a másikat DIV1-ben, de semmi változás.

http://sopronyi.photoshelter.com

Valaki valamikor majd egy online meccs? Nem ígérek semmit, most próbálnám majd elöször az online részét a játéknak...

magyarosítás majd várható hozzá?

Shevchenko
Routeres kapcsolatnál milyen beállítások vannak?Mert nem indul el ugy mint a PES 2008,sõt sehogy nem indul el, csak akkor a ha kikapcsolom a routert.

FORZA MILAN!!!

eZo
Senki nem írt véleményt 😞

a mostaninál tuti jobb, mert a pes2009 és champions league logó a jelenlegin szerintem nagyon gáz

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
én most a 13. fordulóba járok és nem fagyott ki és nem is lassult még be

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Szia!

Azt latom, hogy ott van a mezszam, de nem engedi valtoztatni.... alapbol a 10 est ajanlotta fel erre mikor alairtam a 16 ost kaptam...akkor megse lehet?
Casillas
nem értem mitõl lehet, próbáltam változtatni a beállításokon, kikapcsoltam mindent, átállítottam a felbontást, levettem minimumra az egészet, de hiába, a legendám betöltése után 2 másodperc múlva kidob, még ha gyorsan megpróbálok menüpontot váltani is az alaphelyzetbõl...
master league, exhibition, stb., minden más mûködik, csak a legend nem.

talán megpróbálok majd újat kezdeni, ha nem találok megoldást sehol, de nem örülnék neki

Vivimos por ti, vence por nosotros.

AdaKiller
ok, köszi a jótanácsot😊

Steam Nick: adakiller

Hali
Gyakorlásnál csak nálam nem lehet visszajátszani a szabi rúgást?
Az adott gomb nyomása után továbblép,nem a felvétel megy.<#finom>
Mikor aláírsz egy csapathoz a szerzõdésbe az is benne van, hanyas mezszámot ajánlanak fel neked.

Mezszamot enged valaztani, vagy automatikusan ad csak?
gabi89
Én a 20fordulóban járok legen módban és nem csinált ilyet.Éppen most igazolt le a Newcastle ahol alapból kezdõ vagyok 😄 míg a Sunderland-ben sose volt se kezdõ sõt játszani se engedtek csak training volt 😄
Érdekes fordulat nem is értem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ajánlom figyelmetekbe a hivatalos online ismertetõt:

PES 2009 Network

Van speed teszt meg hasonló okosságok.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

tobias88
tudom, csak nemrég vettem új telefont, és ott amit csinálok a bulikról képeket mindig nézem mi hol pixeles - hol nem <#zavart2>
horpeti
Nekem most nincs kedv az onlinehoz, megnézem ezt a Be legendet😄D

horpeti
Rendelj, mert nem biztos, hogy mindig van raktáron. 😊

AdaKiller
horpeti, ezo:

köszi, akkor megveszem😊
kár hogy holnap zárva a cdgalaxis😞 így vagy 7fõn elmegyek érte, vagy keddre kihozatom futárral.

Steam Nick: adakiller

Sly06
szerintem a képen jól mutat az effekt, de a pes felirat meg a logón a jobb sarokban kimondottan szarul néz ki! de ez csak saját vélemény felõlem marad6 így is 😄

Breki33
jah értem :-)
eZo
nem, az egy effekt:

íyg jobban látszik 😊