PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert leigazolt 1.re a Deportivo, de szerintem ott jóval nehezebben fogok tudni a csapatba kerülni (és akkor ugye nem nõ a match tapasztalat, csak a strenghten), mint mondjuk egy 60. rankingosnál... És akkor inkább igazolnék valami gagyihoz, hogy ott jobban fejlõdjek. Aztán ha jó vagyok, mehetek jobbhoz. 😊
Ha meg úgyis rating alapján rak be, akkor meg mind1...
az miért van hogy általában én vagyok a Man of the MAtch de még nemv olt olyan hogy végigjátszottam volna a meccset.kezdõ vagyok mindig de a 70.perc környékén mindig lecsípnek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Más: Sokan kérdeztétek hogyan lehet megmondani melyik mezszámban akarsz játszani. -> Amikor rámész hogy pl megnézed a Numancia ajánlatát, és látod hogy Desired Number 10 pl, megnyomod azt a gombot amire az X van állítva (ezt ott írja alul is hogy : No. X), akkor kiválaszthatsz egy számot.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valaki le tudná írni h végülis hogyan kell megcsavarn a labdát,valahogy nem olyan mint a 2008 ban
+ a W passzok is elég furák ,néha nagyon kicsit tol csak a labdán.
Ezeket vhol be lehet állítani?
köszi G.<#integet2>#integet2>
Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kiírni a pest 2 dvd-re? Dupla rétegû kizárva, becsomagolás kizárva és iso se legyen 😄
Lejátszottam neked a meccset egy gól egy gólpasz kettõ nulra nyertünk és a mecs embere lettél
Egyébként a második mentés, amit belinkeltem az valóban jó bocs.
Ez akad ki a 19. hétnél
http://sopronyi.photoshelter.com
nem tudom mirõl beszélsz
Egyrészt jól benézted mert a törzstagok többsége megvetti illetve ha kiderül, hogy milyen az online megveszi a játékot.
Ezenkívûl áruld már el milyen ötleteket adtunk hozzá?
Linket ahonnan meg a játékot le lehet tõlteni sztem egyet sem találsz.
Birom az ilyen okos beszólásokat fifa fórumban sokkal több warez van pl attól még hogy spoilerbe írják
Konami ID + Game ID ezek mik?
youtube-ról azért nem szeretem leszedni, mert hányadék lesz a minõsége. 64kbit/sec,brr
hm, most nézem, már le lehet szedni HQ mp4-ben is. csodás 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akkor másik setting.exe kell?
De ittis tök egyszerû mondtam töltsétek fel a mentést és más is megnézi nála kifagy-e
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
És már ki vagyok tõle.Demo esetében ez nem volt gond.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
pedig már letoltam egy teljes szezont.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha viszont játékosmegindulásra gondolsz az magától megy L1+pasznál illetve L1 meglátásom szerint.
Mezt szerintem automatikusan rángat pasz (szerelés) gomb lenyomásával.
Érdemes lenne átnézni a command listet !
továbbra sem értem pontosan, hogy mi az, hogy nem veszi figyelembe
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a kiugratás gomb támadás esetén. Illetve melyikkel lehet az ellen játékosát visszarántani/rángatni (úgy mint a Fifákban volt). Thx. W.
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Nekem a c meghajtó-n van a Konami\Pro evolution 2009 mappában a save mappa társaságában
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy jó érzésû fórumozó segíthetne.Elõre is köszi