PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Rakjál magadról képeket, kiváncsi vagyok, hogy fejlõdtél! 😊

horpeti
Mi a best posztod?
Milyenek az attributumaid? 😊 És hány meccsen vagy túl?

grebber
PC-s dvd borítot nem lehet valahonnan beszerezni?

Next PC upgrade: 2022

horpeti
Könnyebb bekerülni a kezdõbe gyengébb csapatnál, vagy ott is ugyanúgy a rating számít a training meccsen?

Csak mert leigazolt 1.re a Deportivo, de szerintem ott jóval nehezebben fogok tudni a csapatba kerülni (és akkor ugye nem nõ a match tapasztalat, csak a strenghten), mint mondjuk egy 60. rankingosnál... És akkor inkább igazolnék valami gagyihoz, hogy ott jobban fejlõdjek. Aztán ha jó vagyok, mehetek jobbhoz. 😊

Ha meg úgyis rating alapján rak be, akkor meg mind1...

mert gondolom elfárad embered
Firerock
szeavsztok
az miért van hogy általában én vagyok a Man of the MAtch de még nemv olt olyan hogy végigjátszottam volna a meccset.kezdõ vagyok mindig de a 70.perc környékén mindig lecsípnek

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

igen van, ez pont olyan, csak angol van benne.

Más: Sokan kérdeztétek hogyan lehet megmondani melyik mezszámban akarsz játszani. -> Amikor rámész hogy pl megnézed a Numancia ajánlatát, és látod hogy Desired Number 10 pl, megnyomod azt a gombot amire az X van állítva (ezt ott írja alul is hogy : No. X), akkor kiválaszthatsz egy számot.

rooney8
Nekem meg van, csak gépen... És havernak is kéne, de neki se nete, se tudása 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Olyan is van? 😄 Am még a tavalyinál olvastam valami olyasmit, hogy a felesleges nyelveket (pl cseh) valahogy ki lehet szedni, mert azok sokat nyomnak 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vagy vedd meg 😉

szedd le a DVD5 verziót, az kb 3,6 gb, aztán Nero->CD/DVD író->Kép felírás, majd kikeresed az ISO-t.

Hali
Valaki le tudná írni h végülis hogyan kell megcsavarn a labdát,valahogy nem olyan mint a 2008 ban
+ a W passzok is elég furák ,néha nagyon kicsit tol csak a labdán.
Ezeket vhol be lehet állítani?
köszi G.<#integet2>
rooney8
Hali!

Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne kiírni a pest 2 dvd-re? Dupla rétegû kizárva, becsomagolás kizárva és iso se legyen 😄

Breki33
Breki33
francba most mondod? P

Lejátszottam neked a meccset egy gól egy gólpasz kettõ nulra nyertünk és a mecs embere lettél
Na van megoldás a kifagyásra emberek, állítsatok felbontást lentebb, 1280*800on megy mindenkinek, állítólag 1024*768on is jó, olyan mentések nem javulnak meg amik már kilépnek szóvla elõtte lévõ mentést kell behívni, vagy újat kezdeni.

Köszi azért, így jártunk.
Egyébként a második mentés, amit belinkeltem az valóban jó bocs.
Ez akad ki a 19. hétnél

http://sopronyi.photoshelter.com

Breki33
Elsõ kiakad

Második nálam jó
Csaó,
köszi és linkelem
Mentés 1
Mentés 2

http://sopronyi.photoshelter.com

Breki33
lol

nem tudom mirõl beszélsz

Egyrészt jól benézted mert a törzstagok többsége megvetti illetve ha kiderül, hogy milyen az online megveszi a játékot.

Ezenkívûl áruld már el milyen ötleteket adtunk hozzá?

Linket ahonnan meg a játékot le lehet tõlteni sztem egyet sem találsz.

Birom az ilyen okos beszólásokat fifa fórumban sokkal több warez van pl attól még hogy spoilerbe írják
ji
Konami ID + Game ID ezek mik?
Átraktam a .dat-ot és így már jó.Kösz Breki

ProGabe
köszi!

youtube-ról azért nem szeretem leszedni, mert hányadék lesz a minõsége. 64kbit/sec,brr

hm, most nézem, már le lehet szedni HQ mp4-ben is. csodás 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tudtam, hogy ebben a topicban ennyire virágzik a warez. És még szabad is róla beszélni, ötleteket adni hozzá. Pedig azt hittem itt sem lehet. Megnézném eddig hányan vették meg a játékot boltban...

3 féle settings exe-t próbáltam,az általad használt is létrehoz a c meghajtón egy pro evolution soccer 2009 demo mappát benne egy settins.dat-al
Akkor másik setting.exe kell?

Breki33
http://www.peshungary.hu/lexikon.php?cikkid=236

De youtuberõl is leszedhetõ P
Breki33
mivek korábban beírtam hogy dolgoznak a javításán a gaminaccess-nél ahol nem a ware az elterjedt valószínûleg nem amiatt van.

De ittis tök egyszerû mondtam töltsétek fel a mentést és más is megnézi nála kifagy-e
Roland10
Nálam még egyszer se fagyott ki hála istennek!nem tom nálatok hogy mér!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Breki33
Akkor tök egyszerû a demos dat-odat használod

egyébként meg figyeld a dátumot módosítja-e
csudijo. köszönöm a választ.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Bármilyen billentyûre állítom be a futást,lövést stb, nem számít.Marad minden ugyanúgy mint elõtte.
És már ki vagyok tõle.Demo esetében ez nem volt gond.

Sly06
megõrít hogy tolnám 1000-el de ahogy belépek a mentésbe utánna röktön kidob 😞( eddig 1ik game sem csinálta ezt, ezért gondolom hogy csak valami crack hiba lehet, vagy a game verzió hibás rld ?

9csöves9
átlehet igazolni más ligába,én az Ado Den Haagnál voltam és megkeresett a Stoke

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nekem hála az istennek eddig egyszer sem fagyott még ki a játék.
pedig már letoltam egy teljes szezont.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

ProGabe
tudja valaki hogyan lehetne a zenéket "kinyerni" a játékból

bejövõs a people power szám 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sly06
engem is a heracles igazolt 😄 már kezdõ vagyok a meccseken, de sajnos kifagy 😞 nagyon várom már hogy mikor lesz valami megoldás !!

az a kérdésem,hogy tolom legend módba, le is igazolt már a heracles <#idiota>, de az a kérdésem,hogy ugy igazolnak e a csapatok,hogy league A-beli csapattol egy league B-belihez csatlakozol?

Breki33
kiugratás van többféle pl L1+ hosszú pasz

ha viszont játékosmegindulásra gondolsz az magától megy L1+pasznál illetve L1 meglátásom szerint.

Mezt szerintem automatikusan rángat pasz (szerelés) gomb lenyomásával.

Érdemes lenne átnézni a command listet !
Breki33
Úgy értettem hogy nem a demo mappájába rakja ott

továbbra sem értem pontosan, hogy mi az, hogy nem veszi figyelembe
Breki33
Ez nem úgy mûködött, hogy ott változtattad csak telepítése után a settingsben felajánlotta

fifa 09 ennyi idõ alatt untam meg<#nevetes2>

Kmarha
nem, ott csak a felbontás változtatható.. én is megnéztem 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Warpig
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy melyik a kiugratás gomb támadás esetén. Illetve melyikkel lehet az ellen játékosát visszarántani/rángatni (úgy mint a Fifákban volt). Thx. W.

Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

Hol kell lennie?
Nekem a c meghajtó-n van a Konami\Pro evolution 2009 mappában a save mappa társaságában

Breki33
van ott egy másik exe is ám

kb fél percem volt megnézni, de sztem ez a loadmixerben állítható
Shevchenko
Itt nézz körül http://www.peshungary.hu/

FORZA MILAN!!!

Breki33
mi az, hogy nem veszi figyelembe?

nézd meg a settings.dat-ot jó helyen van-e
Breki33
faq-ban a link
The Protector
Hy.A Pes 09-hez van vmi kegészítõ vagy magyarítás stb....Én nem játszok vele hanem a tesóm aki hülye hozzá h ilyeneket telepítsen.Vki ajánlana vmi jót.Vagy egy rajongói oldalt tele extrákkal.Nagyon köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Képtelen vagyok beállítani a billentyûzeten,hogy az E betûn legyen a sprint.A settings.exe-t nem veszi figyelembe,csak játékon belül tudtam a többit is beállítani,de a sprintet nem tudom.
Egy jó érzésû fórumozó segíthetne.Elõre is köszi