PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8-ast kaptam, eddig ez a legjobb. :)) Remélem kezdõ leszek :D
Nálam a Top player eléggé kinyírja egymást a középpályán. tilitoli megy.
Az alvástól megéhezem. Az evéstõl elálmosodom. Az élet szép!
amúgy hogy kell áttenni analógot cselezésre? mert a passzolást sikerült róla levennem, de rátenni a cselezést nem tudtam
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
de lehet csinálok belõle egy animatedet ha ennyire fontos
A game mintha könyebb lenne
Valaki tapasztalat??
Nekem is elõjött a hibaüzenet... Fel is tettem a fix patch-et. De nekem is meghülyítette a játékot (játékosnevek...) Aztán olvastam hogy játszam le a meccset és utána mentsem el és lépjek vissza... De! Elkezdek játszani és kb a 10. percbe megint kidob hibaüzenettel... :/ Patch-bõl csak a peshungary-s csapat név és logó csere van fent + ez a fix patch. 1440x900-ba játszok high-on.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Remélem eligazolok vhova... Mert így nem fejlõdik az ember :)
Dual Action?
Max 10ezer
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Én nagyon beszívtam ezzel a nemtom milyen csapattal. Végig szopunk összes meccsen, és nem tehetek semmit. És nem kapok match experiencet. Ez szinte egy fokkal sem hasznosabb, mintha training matchen nem kapok, bár nyilván feelingesebb végigtolni a 90 percet (szinte sose cserél le)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Márcsak a bal oldali "PES 2009, Pro Evolution Soccer" logót kéne viszacserélni a #52324-es logóra, mert itt túl rózsaszínes lett a piros!<#vigyor>#vigyor>
ill. van hozzá egy guide & coaching dvd -t reklámozó szórólap, ennyi és nem több
De ezt nem photoshoppal csináltam mert közben rebuild megy csak acdsee 10-el

Kits relink tool, ha minden igaz akkor még ma, vagy holnap kész lesz!<#vigyor2>#vigyor2>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

az összes filenév formátuma ilyen
unnamed_00249.adx unnamed_249.adx helyett
itt senkise olvas vissza?
röviden egy mecs lejátszása mentés (nem automata) kilépés és visszatöltés
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!