PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi az hogy hosszú meg sima?
lapos meg magas van de az ugyanaz az analóg
MIlyen irány legyen a D-pad a játékosfutásé? mert akkor ez hülyeség
de ezt már korábban mondtuk
Ha megcseréled bal analóg marad irányítás jobb analóg cselezés D-pad menual pasz.
azt akarnám, hogy a D-pad legyen az irány, az egyik analóg a manuál passz és a másik a cselezés!
Azt beköszönt hozzám a Newcastle, hogy elvinne. 😄 Laza. Igaz hogy tartalékosként vagyok, de mégis csak dupla annyi fizúval, egy nagy csapatként.
Viszont billentyüzeten az istenért sem sikerül megcsavarnom azt a rohadt labdát (simában igen, csak legend módban nem). Kéne egy controller..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
most pl van d pad jobb irány beállítva azt hiszem bal oldalon ott lenyomod a gombot hogy szerkeszhesd és beállítod analóg jobbrára
és így mind a négy irányt
Aztán ahol meg az analog joo volt oda a d-pad jobbra és ugyanígy mind a négy irány.
És akkor a d-padra kerül a manual pasz
ennél szájbarágósabban nem tudom leírni
Nem tudom, mi alapján fog változni, lehet pl. sérülés , vagy aktivitás hatására ront rajta, vagy javít... majd kiderül.
Azóta a speedet és a lövéstechnikát fejlesztem fullon, hogy elérjek valami normális mutatót. A játékomhoz kell a gyorsaság, nem vagyok nagytermetû, nem bírok labdát megtartani. Valszeg ha 90esre feltolnám a body balanceot, menne, de mégis más, mintha 100 kilós lennék. De majd arra is tolok. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
msn:[email protected] bárki felvehet
Ott van a játékban!<#vigyor>#vigyor>
Ja igaz, de ott nincs annyi üres hely ami elég lenne ennyi mez nélküli csapatra!
DE sztem ha van teljes kitlisted akkor látod is a helyeket
Azt hittem, hogy ez csak mezeket szebbít, nem a neveket. De tegnap valóban többet írtam, mint olvastam. Persze leszokom, csak tudod a játék heve kicsit megcsapott.. 😊
Biztos hamar megunom majd, bár 4-5 idényt le kell játsszak, hogy elérjem a felállított követelményeket a kvalitásaim tekintetében. 😊
A fizetésnek van valami értelme? 😊
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32181
Master Stelios is back with his first too for PES 2009. It´s the Kits Relink tool that allows you to edit option file to relink teams without kits to empty slots in cv_06.img
How it works
------------
Open you option file and you'll see the complete table of relinks. Simple double-click on a team's name and you can now change the relink and, also, kit model, collar, fonts and numbers settings. After you close the dialog, you settings are applied (but not saved). When ready, simply press File->Save.
Master Stelios would like to thank : Ariel, for his great help in everything, Xavier, for his great Crysis Warhead/Wars purchase (:-P) and his GA server. But mostly, many thanks on ninuzzu who's tutorial for PES 2008 was my guide to relink kits and make that tool... Also, thanks to WeHellas for it's support.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15687
vagy visszaolvasni itt..
cdgalaxis,576 kilõve
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Már most sokkal jobb a játékosod, mert én nekem úgy 72-es a shot acculary, hogy végig lövésre tettem (és ugye a powered 9cel jobb!!). Mondjuk tök fura, mert neked 10 pont van a lövés és pass acculary között, nekem ugyanezcsak 5 (tehát ilyen mindenes a csóka, SS, ami nekem fekszik).
Mondjuk ha azon múlik, szívesen kiszolgállak. 😊
Bár attól tartok, ez a kari inkább egyéni kihívás, ha onlinera akarnék, akkor 180/80-at kéne csinálni. Csak azzal 72-74es volt az agility, igaz a top speed az kedzéskor 81. 😄
Minden esetre egyelõre élvezem, kiváncsi vagyok, mikor unom meg...
(meg mondjuk ha tudatosan onlinera csinálja valaki a karit, akkor nyomja regularon (vagy profin), és akkor sokkal jobban fejlõdik...én vagy 10-12 meccsig nem is kaptam match tapasztalatot, mert gyenge volt a csapat, meg training meccsek... profin/regularon könnyebb minden, néha még a top playeren is simán kicselezek mindenkit, csak hát még gyengén rúgok kapura)
Ilyen csapatnév, meg játékosnév javító patch már van? PES hungaryn láttam egyet, de az elvileg rossz. Remélem nem kell újrakezdeni a legendet ilyenekkor.
egy brutális CF, nem véletlenül GólVágó a neve 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
most az Espanol a csapatom, és vezetünk minden fronton ( veretlenül, döntetlen azért van egy pár )
acceleration: 72
agility:72
shot acc:70
s.pass acc:60
l.pass acc:63
* One EASY installation for everyone, without AFS Explorer, IMG regeneration... you get it
* Based on the KitServer technology (doesn't supports kits yet) by Master Juce
* EPL Rosters 98% (some players missing) with lineups and numbers!!!!!
* Updated menus (ALL LANGUAGES INCLUDED!)
* Horrible music from PES replace by the official FIFA music
* Real team names and badges for PES 2009 by burgum and Asiat
* PES Utd & WE United renamed to Hajduk Split (CRO) and Slaven Belupo (CRO).
* Other Leagues B filled with Bundesliga teams!
No de mindegy, ez egyéni kihívás... Persze onlineban nyilván a 205 centis 105 kilós fog érvényesülni 😊
Magas, erõs, nagy body balance, és halál pontos.
De most direkt a rám jellemzõt csináltam, így tényleg még feelingesebb... 😊 És bizony a body balance és a nagy test helyett a gyors, robbanékonyság kell. 79es agilitással nem fog menni, nem ennek kedvez a játék. De a gyorsaság majd talán jó.. Irdatlan jó labdákat kapok a géptõl, pedig csak Mallorca. 😊
http://pixpin.com/
http://www.imgstar.com/
http://gigafiles.co.uk/pupload/
http://www.picoolio.com/
accelerationöd mennyi?
És az agility?
Meg a shot/pass acculary?
Egyébként nagyon szép. Én egy idényen vagyok túl, gyakorlatilag csak lövésre és sebességre tettem 1. évben:
170/70-es emberke.
stamina 83, agresszió 81, mentality csak 76 (végülis tükröz engem, hangulat ember😄).
Accel 75, top speed 77 - 4et fejlõdött.
powerem csak 68, arra nem gyúrtam.
Meg a body balance is csak 69 :S
Melyik csapatban játszol?
Én a Mallorcában, 2. klubbom. Eligazolhattam volna a Deporhoz 1. év végén (rank 17.), de még egy évet lehúzok a Mallorcánál, mert nagyon élvezem a játékot velük, cél, hogy minél jobb helyen zárjunk. 2. idénybõl játszottunk 4 meccset, 3 bajnoki gyõzelem , egy kupa gyõzelem, eddig nagyon megy a szekér, de most jön a Reál. 😊) Tavaly 16. lett a csapat. Egyelõre most én vok a gólkirály 3 góllal. 😛
Amúgy én SSként debütáltam, de már CF-et is tudok. És igazán nem befejezõ csatár vagyok, inkább osztogatok, meg ha van terület futok. Az egész karakter, meg a hozzáállásom a játékhoz is ilyen, ezért direkt ilyen karaktert csinálok. Sajna nagyon könnyen lepattanok mindenkirõl a 70 kilómmal, meg a 69es body balanceszal. Bár már nem egy pirosat kaptak rólam. 😊
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32170
stamina:77
topspeed:81 205 cm 105kg-os karakternél ez nem rossz 😊
shot power:77
aggression:82
mentality:82
jump:75
header:75
folyamatosan kezdõ vagyok, és gólokat is szép számmal szerzek ( Pro. nehézség )
a 3 válogatottság, mind 3x csereként gólt szereztem
összesen 8x voltam a meccs embere
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Én végül azzal az emberrel kezdtem el játszani, aki legjobban hasonlít a 17éves önmagamhoz (tehát Rol hiába viszed be az adataid, TE 17 éves vagy, nem pedig már egy kifejlett példány!! 😄DD).
Egyedül a kilókat elõlegeztem meg magamnak.
Persze a testalkat nem változik a kor elõrehaladtával, de elméletileg ahogy fejlõdik az ember lesz egyre vastagabb combja, vádlija, stb.. Meg ha jön a balance, vállasodni is kéne. De ez majd talán a 2010ben. 😊
Remélem a fizikális beállítások csak a kezdõ statot határozzák meg, utána már csak a stat alapján dõlnek el a dolgok, mert jómagam egy kis vékonyka srácnak alkottam meg, tele potenciállal. 😊) gyakorlatilag nem volt kiugró értékem, csak a 79-es agilitás az átlag 72-74 helyett. Viszont a top speed másik karinál volt 81 is kezdõnek, az meg 72-73 lett. Valamit valamiért. 😊
bemész a settings exe-be ahol most a D-Pad van ott az alaógot húzod megfelelõ irányba ahol az alaóg van oda a D-padot.
Ezse bonyolultabb mint mondjuk billentyûzeten két gombot felcserélni csak mindakét irányt kell
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
1024*768-at írják
a másikon én csak kipróbáltam nálam bevállt
Rooney, Forlan egy csapatban :-o de egyik se az eredeti helyén 😄 Meg Újfalusi se ott volt. 😄
Volt csapatom ellen játszottam, 75. percben álltam be.
1 passzom volt, amivel a mindent eldöntõ gólpasszt adtam (király volt!!😄), egyébként 4x értem labdába😄
Man of the matchet rámdobta, és 3-at nõtt most match experiencre minden.. Máskor meg 1, vagy semmi... 😊