81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• ProGabe #58130
    mindenképpen a 360/ps3-as változatot kell kiadniuk ezekből a játékokból, különben a kutya sem fogja megvenni, ezt ők is tudják. csak hülyének nézik a játékosokat (akikből élnek), amikor azt hangoztatják, hogy a PC-k 90%-a nem tudná futtatni ezeket a játékokat. ez ugyebár hülyeség, a PES és az NBA2K9 erre a tökéletes példák

de lépnek ez irányba, a legutóbbi terv az, hogy az NFL-t, NBA-t jövőre csakis letölthető formában adják ki PC-re. ezzel ugyebár rengeteget faragnak a költségen, igaz, a dobozos termékek mindig jobban fogynak, de így legalább kiadják őket. ráadásul a next-gen verziót, ha minden jól megy. talán meglépik ezt a FIFA-nál is

ez meg ugyebár nagyon jó lenne, hiszen a jó konkurencia viszi előbbre ezt az iparágat is. remélem ez az új PES-motor mostanra már beérett és kapunk egy igazán jó PES-t, mert meg kell valljam, az engine-váltás óta nem sikerült elérnie a játéknak az elődök által oly' magasra tett mércét

tudom, hogy ez volt az előző engine-váltáskor is, ha jól tudom a 4-es még az első verziót használta, aztán a 6-osra már teljesen kiismerték az újat, ezért is lett az olyan kicseszett jó :) talán ez történik most is, csak ugye még tovább tart a dolog, hiszen annyit fejlődött a technika. minden bizodalmam a KONAMI-ban és a PES 2010-ben!

/uhh, ennyire szóismétlést! :D késő van már, bocs/
  • Nagyi2pac
    Hát igazából de, ez a 2009 csak kiadják újra roster meg mez frissítéssel...
    Szerintem a PC-s FIFA "napjai" meg vannak számlálva, egyre többen kezdik megunni ezt az átbaszást amit az EA művel, egyre kevesebben veszik meg a PC-s FIFA-kat (akinek van egy kis esze az nem veszi meg..) és ebből az fog következni hogy pár év múlva már nem fogják megcsinálni PC-re a FIFA-t úgy mint az NFL-t és az NBA-t (ha jól tudom)!
  • GonzaloGerardo
    Holnap minden kiderül !
  • Nagyi2pac
    Szerintem ennél többre ne számíts...
  • tobias88
    Ez nem lehet hogy a 2009? Elképesztő, hogy mekkora a különbség mindenben a Boxos verzióhoz képest! Adnák ki 2 hónappal később a pécéset, de portolják inkább át a boxosat, mert így biztosan nem lesz bevételük ezzel a ...
  • Tomy Lee
    No comment.Úgyis tudjátok mit írnék erre:D
  • DaemoonHunter
    Hivatalos fórumon azt írják, hogy ez egy régebbi verzió, szóval remélem a demoban azért több változás lesz, mert ez így elég...
  • Nagyi2pac
    FIFA 10 PC Poland vs Slovenia Gameplay Video
    ----------------------------------------------------------

• DaemoonHunter
    Pontban holnap? Gondolom nem Eu-s idő szerint.
  • Gabe18
    Fifa demo holnap minden jelentősebb géptipusra.

Akkor remélem a PES is jön mihamarabb (valahol mintha olvastam volna hogy 22.-én).Persze demo az off-line game,azzal meg sose volt különösebb gond.De azért kíváncsi vagyok.
  • midian
    üdv
    Valaki tudja esetleg hogy mitől lehet az hogy patchh elés után ,a játékos neveket megjelenítő kis téglalap mindkét oldalon fehér lesz ,egyáltalán nem látszik semmi rajta
  • Nagyi2pac
    Igen, nekem is volt már alkalmam kipróbálni mind a két játékot Xbox360-on és ott tényleg valamennyivel jobb volt a FIFA! Igaz még a konzolos FIFA sem tökéletes, volt pár dolog ami elég furcsa, lehetne még mit javítani rajta de a PC-s FIFA-nál 100% különb, mintha teljesen másik játék lenne! A konzolos PES meg igazából majdnem egy az egyben ugyanaz mint a PC-s!

• Terminátor14
    Jahh, sajnos ez már nagyon régen téma, hogy konzolon bizony normális fifa van talán 2 éve, veri is a pest. Aztán pc-re meg jön a szutyok. Hát rohadjanak meg :)
  • tobias88
    Ma játszottam Xbox 360on a fifával és a pessel, és azt kell mondjam hogy az EA-ről megváltozott a véleményem!

1-2 apró hibán kívül tökéletes! Hiba max csak annyi benne, hogy elsőre a cselezés nem ment, de ugye ez nem a játék hibája + az az 1 másodperces gombnyomásra a reakció késése, ami van a pc-s verzióban is! Ha ilyen lenne pc-n, a pesnek fel kellene kötnie a gatyáját, de ahogy nézem pc-ra megint szutyok marad a fifa
  • eZo
  • Nagyi2pac
    Egész jó a graf még így is hogy nincs high-on!
  • Nagyi2pac
    New PES 2010 Images Leaked!
    -----------------------------------------

Note: These images were taken from the PC version at not-high detail level.

• Nagyi2pac
    A 220-as számot kéne beírni a map.txt-be mert ez a csapat ID-je, de úgy tudom ezt nem támogatja a kitserver! Esetleg megpróbálhatnád ezzel:
    http://www.pes-patch.com/2009/06/ml-kit-relink-v11-by-222.html

Ki kell választani hogy melyik bin legyen a kit, number, font helye aztán be kell állítgatni a többit majd a cv06.img-ből exportálni kell ezeket a bin-eket Game Graphic Studio-val utána meg egyesével be kell pakolni a bin-ekbe az általad készített mezeket...
    Utána ezeket a bin-eket bemásolod a PAC-server/img/cv06.img mappába és kész! De figyelj hogy le legyen 2 ugyanolyan bin számú bin a cv06.img mappába!
  • GonzaloGerardo
    nagyi2pac egy kérdéssel fordulnék hozzád !

szeretnék egy master league-t kezdeni az alap ( default master league ) csapattal. készítettem hozzá egy mezt is, mert a játék mez szerkesztőjében nem igazán tudtam olyat csinálni amit szerettem volna, így átalakítottam egy kitserveres mezt íme:

jó nem vagyok profi, ezt nézd el nekem ( persze eredeti méretbe png-be van a mez csak nem akartam akkorát feltölteni)

és most jön a kérdés :)

Az általad készített patch-el szeretném használni, csak nem tudom, hogy ha bemásolom a kész mezeket, a map.txt-be milyen számot kell hozzárendelni, hogy működjön ? egyáltalán az alap master league csapathoz lehet kitserveres mezt csinálni :) ?
    A választ előre is köszi !
  • Nagyi2pac
    eZo: Igen a Finale Update, az utolsó javítás hamarosan várható de még kell pár nap, mert elkezdődött a suli aztán így picit lassabban megy! Amint kész lesz kirakom!
    Hát igazából még profi labdakészítők nem csinálták meg az új BL labdát, viszont egy másik emberke elkészítette, még tesztelnem kell és ha elfogadhatónak találom a minőségét akkor bent lesz!
    Új csukákat is csak akkor rakok be hogyha jó minőségűek! Ha adsz hozzájuk linket és jónak találom őket akkor berakom, ha meg nem akkor meg max készítek hozzájuk előnézeti képet aztán használhatod!
  • Breki33
    Az jó addig úgyis Görögországban leszek :-)

Tényleg a tavalyi business folytatása megoldható?
    Aktualizálnám a tasvalyit
  • eZo
    Az új BL laszti benne lesz(?) illetve van 1-2 szép csuka amit érdemes lenne berakni :)
  • eZo
    Újabb PAC-PATCH update hamarosan várható ?
  • Nagyi2pac
    Állítólag a PES 2010 Demo megjelenési dátuma: szeptember 23!
  • Breki33
    igen ezzel viszont én értek egyet
  • Gabinnyo
    Egyetértek, tényleg hasonlóak amozgások, viszont pc-n sokkal tördeltebb, nem ilyen folyamatos a mozgás. Viszont itt rögtön reagál az irányváltásra a lehetőségekhez képest, míg pc-n indirektebb az egész.
  • Breki33
    Én most játszok a 09-essel pc-t tök hasonló mozgások vannak, talán jobb a grafikus motor de sokban hasonlít pl pillanatok alatt átmegy a félpályán egykét passzal.
  • Nagyi2pac
    Szerintem nem..

Komoly ez a szem!
  • Breki33

Gameplay hasonlít a PC-sre
  • Nagyi2pac
    Nagyon jó benne a mozgás meg úgy nagyjából minden...kár hogy a PC-s verziónak köze nincs ehhez, kb. mintha 5 év hátrányban lenne a PC-s verzió!
  • Nagyi2pac
    Bocsi hogy ide rakom, de érdemes megnézni nagyon fasza kis FIFA 10 PS3-as gameplay, de jó lenne ha PC-re is ilyen lenne...

• GonzaloGerardo
    alapjátékhoz amin csak a hivatalos patchek vannak, tudnátok adni linket új options fájlhoz ?
  • Nagyi2pac
    Igen ezt már én is megtaláltam, azért köszi!
  • Pethy23
    Nagyi2pac: múltkor írtad hogy kéne patch amiben benne vannak az új BL csapatok, nos találtam egy frisset, de lehet már te is rábukkantál:

link
  • horpeti
    jónak tűnik így 70%on. :) Kiváncsian várom.
  • Tomy Lee
    Ok,köszi csak akartam tudni kb mikor.
  • Nagyi2pac
    Gondolom szeptember közepe vége körül, erről még nincs hír!
  • Tomy Lee
    Mikor lesz demo?
  • Nagyi2pac
    PESGaming Preview PES 2010 70%
    ----------------------------------------------

- General Impressions
    - 360 control
    - Long balls
    - Shooting
    - Goalkeepers
    - Odds and sods

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/pesgaming-preview-pes-2010-70.html
  • Nagyi2pac
    Természetesen nem!