PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sly06
melyik is az a korábban említett módszer ? köszi

Sly06
a fix patch után hogyan lehet visszaállítani a neveket?

Breki33
A become legendes patch után a korábban említett módszerrel látszik hogy jók a keretek és a felállás

horpeti
és kaptam kb. 1 darab tapasztalati pontot, mert nagyon vékony a csík.😛

horpeti
A végén már ssaját 16osomnál voltam, mert a bénák nem bírtak szerelni. 😛

Sly06
nekem is tetszik <#eljen>

horpeti
Geca, karrierem meccsét játszottam. Megvolt a motiváció: ha kikap a csapat, nincs tapasztalat 😄

Rögtön elején lõttem egy bombagólt, aztán a nyomik összehoztak egy 11est, 1-1.. Elfutok szélen begurítom csávónak 2-1... erre kapunk egy nagyon gagyi gólt 2-2.. aztán újra 3-2 nekünk, majd szögletbõl 3-3.. mondom nem hiszem el, a végén kikapunk és életem meccsén se kapok tapasztalati pontot...

16osnál kavarodás, megszerzem, elhúzom, lövöm, gól, 4-3...
89. perc megkapom a labdát félpályán, kicseleztem 2 védõt, futok le szögletzászlóhoz, senki benn.. akkor visszacsel, huzogatom, teljen már le az idõ.. vissza zászlóhoz, felrúgnak, lefújja a meccset, NYERTÜNK!!! 😄DD Szezon elsõ gyõzelme... Hát nehéz volt, de nagyon parázs meccs volt!! Természetesen amióta kezdõ vok, végigjátszom, lehet gyúrni kell kicsit Staminára 😄DD

Kmarha
lehet senki nem vette meg 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Egyetértek Breki-vel, a jobb oldal kicsit sötét, külömben nekem tetszik!<#eljen>

Breki33
EZT TÉNYLEG OLYAN NEHÉZ KÉRDÉS?
Firerock
Pénzkérdés😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
bal oldal jobb de a jobb oldal sztem nagyon sötét
Breki33
engem érdekelne, de legjobb lenne ha elõkerülne az aki tavaly csinálta mert elfelejtettem hozzáa jelszót
eZo
csináltam egy újabb verziót a bennerra:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
De legalább már kezdõ vok megint.. Sevilla. Le fog alázni😄

horpeti
Bazze, kezdõ voltam, végigjátszottam, de sokkal erõsebb volt a Depor, volt 2 magamnak csinált helyzet... Ha vesztünk, nem kapunk tapasztalati pontot... 5bõl 4 meccset vesztettünk 😄 ejj, így "semmit" se ér, hogy meccset játszom, nincs match experience. Na majd eligazolok valami jobb csapathoz. 😛

Sziasztok!

Én a héten szivesen megcsinálnék egy faqut ha gondoljátok!
Ha érdekel titeket akkor pls egy privit dobjatok és majd ha már odajutunk akkor meg kéne beszélnünk, hogy mi legyen benne!

e-mail:[email protected]

egy személyes kérdés kéne vegyek egy kontrollert Ti mit ajánlotok!?
Majd csak holnap fogom kpróblni a játékot...billel lehet valamenire játszani?

Sziasztok...köszönöm a válaszokat elõre is!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
mielõtt vita lenne belõle ez a foc nagyon jó focis játék KONZOLON
Breki33
PES09 CHANTSPACK 0.1

filefront download

sendspace mirrors
part1 http://www.sendspace.com/file/132s8c
part2 http://www.sendspace.com/file/bo5n9e
part3 http://www.sendspace.com/file/vokdr5

including chants for

Spain
Fenerbahce, Turkey
GENERIC_African
GENERIC_America
GENERIC_Premier League
GENERIC_Serie A
Scotland
Wales
England
France
Netherlands
Switzerland
Italia
Germany
Denmark
Mexico
Brazil
Argentina
Manchester United
Liverpool
Barcelona
Real Madrid
Monaco
Olympique De Marseille
Paris
Bordeaux
Ajax
PSV
Inter
Juventus
Milan
Lazio
AS Roma
Rangers
Spartak Moscow
Olympique Lyonnais
Udinese
Porto
Sporting
Panathinaikos
LOSC Lille
OGC Nice DaÁzur
Stade Rennais
Sochaux Montbeliard
Toulouse
Palermo
Sampdoria
Siena
AZ Alkmaar
Athletic Club
Mallorca
Brugge
A.E.K. Athens
Genoa
Napoli
Torino
Stade Malherbe Caen
Lorient Bretagne Sud
Nancy Lorraine
Saint-Etienne
Valenciennes

Extract the files with 7zip,then just paste the folder cs0d.img to kitserver/img

i've found an error in tommsen's map:i've inserted chants for Catania but i can't hear them so the slots are wrong.
if you hear catania's songs with another club please tell me wich club is using them 😊

i'll update this pack soon

thanks to tommsen for his map
thanks to tommsen,harrienak,saltor,carlo.ne,fishcake for some chants i've used

enjoy it

5c0rp330n
mi ez a fos?

horpeti
Depor ellen.. illene bizonyítani.))

horpeti
jéé, amint ezt megírtam: PeT set to START! 😄DD Lehet kezdõ leszek?? yuppie😊

horpeti
én játszottam vagy 6 meccset, 5.nél lõttem a gólt. 7.nél A teambe kerültem, meg még 1 A teames, azóta a padon ülök, és 2. félidõben beállok.

Viszont vagy a gépem szar, vagy a PESem, de ha meccs közben felteszem 2xes sebességre, és utána rakom vissza 1xesre, ill. beállok, valami irdatlan lelassult lesz a játék...
Most kipróbálom milyen ha nem változtatom a sebességét... Mert így elég gáz... 😊

Tudja valaki hogy mért fagy ki a game ,nálam simán liga -cupa alatt<#falbav>
Breki33
még egyszer kérdezném azoktól akik megvették, milyen a magyar kéziköny érdemes amiatt magyarországon megvenni?
ProGabe
ez pont annyira illik ide, mintha én gyõzike epizódokat szúrnék be. nem kell a flame!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hmm átigazolási szezon elõtt mesterhármas<#finom>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tarti19
fifa 09 ps3
fifa 09 ps3

Láttam szoktatok betolni, nagyon jó kis linkeket, ha nem is épen idevág, remélem azért tetszik majd nektek

van lehetõség a legenda módban online játszani, ahol 4-en kerültök egy csapatba. Ott minden passzért, gólért és jó megoldásért pontot kapsz, és nagyon jó...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

ProGabe
"ha jól helyezkedek"

ennyi a lényeg. nyomhatja az ember a gombot, mint az õrült, ha egyszer rossz helyen áll. ellenben ívelni nem nagyon akarnak, fõleg a védõk, még ha tök üresen vagyok akkor sem. persze ez lehet azért, mert bénák (numanciánál vagyok), amikor néha-néha megteszik, szinte mindig bedobás lesz belõle 😄

ti hány meccs után kerültetek a padra? én top playeren 7 lejátszott meccs után, 4 gól, 1.5 gólpassz (egyik a kapusról pattant elé 😊 után még mindig csak training meccseket játszok. igaz, még nem volt inter-squad meccs sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
ha veszít a csapat, nem kapok?? 😊 mert 3ból a 2 buktásnál nem volt march exp.

horpeti
viszont azt a piros match experiencet azt 3ból csak 1 meccsen adott... Lehet, mert nem voltam annyira jó?? végülis 7es voltam. Barca ellen 7.5, akkor kaptam, elõtte is 7es elsõ meccsen, de ott se...
Barca ellen lõttem csak 1 gólt.

horpeti
Amúgynemtom hogy osztályoz, de 7-7.5 eket kapok, pedig nem sikerül a gól szerzés... Elég gyenge a csapat, de nagyon akarnak a fiúk 😛
Most kimondottan szarnak éreztem magam, igaz nem is nagyon volt lehetõség, de a 7es megvolt, egész csapat meg 5-6 😄

Sly06
a fix után nekem is átírta a neveket 😞

Breki33
semmi gond a paszolással kb 10-15 mecset próbáltam tök rendesen adták ha jól helyezkedek
horpeti
Amúgy nekem hál istennek akkor is passzolnak, ha nem nyomom a gombot 😊)

Szia

HD 3650-el simán megy high-on. A kártya teljesítménye 1-2% különbséggel megegyezik a HD2600XT-vel, illetve nVidiától a 7900GT-vel.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Breki33
halottál már a licenszjogokról?
horpeti
Nekem eddig egy meccs volt, amiben kaptam XPt, akkor úgy jött szépen hozzá. Csak túl lassú, valami beszart😄 újra kell idnítani

Breki33
Ennek semmi köze a BL-hez ott csak visszatöltöttem egy mentést és látszottam az írt felbontásban

Sõt állítólag a negyeddöntõ után vissza lehet rakni 1900-asra
szánalom...

a be a legend mód egy szánalom... 2 év vége felé járok, 50%-ban kezdõ vagyok már. Passzolni nem passzolnak a társak, szétnyomhatom én a passzkérõ gombot, egy esetet kivéve...ha lesen állok... akkor passzolnak. Az emberem egy balfasz, de a csapattársakhoz képest így is egy zseni. 2 év alatt fejlõdik 150 pontot? Ez valami vicc....

Ráadásul a demo movie-jában ha jól emlékszem olyan volt a be a legend, hogy gyûltek az XP-k, mondjuk egy passz esetén, gólnál, stb...

ebbõl maradt egy nyamvad unalmas szar mód (mi az hogy max 2szeresre lehet tekerni???) ja igen, ha lejátszod a meccset kapsz 6 tapasztalati pontot....ha nem akkor 5öt.. aha, értelmes.

Emellett a játék hozza a szokásost, (sajna semmi többet) az UEFA rész hangulatos ötletes....kb 5 percig, míg leesik hogy ugynaz mint a CUP, csak más a háttér és a zene.

A gép jobban csal mint az eddigi részekben bármikor, szinte már már pofátlan módon. Sajnálatos, mert a 3 óta pes rajongó vagyok, ez a rész nincs egyben, de így messze veri a fifát.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

horpeti
Igen!! És betaláltam Barca ellen igazi PeT-es góllal, mintha magamat látnám. 😄D
Ezzel mentettem egy pontot a csapatnak, már csak 16.ok vagyunk. Nem kéne kiesni😄D

Sziasztok!

Van olyan itt koztetek, aki ilyen karival jatszik a jatekkal? Sapphire Radeon HD3650 512MB? Vagy esetleg ilzen a kartyaja? Az erdekelne mennyire vagytok vele megelegedve, illetve hogy high-en jatszatok e vele?
Sziasztok. Megtudná valaki írni, hogy hol találhatóak a reklámtáblák, mert szeretnék a Milannak betenni egyet, de nem tudom melyik img-be is kellene. Elõre is köszi.
horpeti
hát ez valszeg játékhiba, mert minden lassabb, összes mozgás. 😊 nonszensz.. újraindítom majd a játékot, hátha megjavul.

horpeti
Furák a meccset, kb. 75%nyira olyan gyors, vagyis lassú, mint amikor pl. a training meccsek voltak... mint a lassított felvétel. Nektek is?

Elõször esõ volt, de most jó idõ van, mégis mintha lassított felvétel lenne a meccs az eddig tapasztalt összes meccshez képest.. :o

HoReSz1975
csak a játék a hibás, a rendes settings.exe -ben állitottam a felbontást medium -on, ahogy õ adja 1680*1050 -re és így is kidob <#fejvakaras>

kisebb felbontáson, meg élvezhetetlen <#levele><#wow3>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

horpeti
Fúú, most a Barca ellen léphetek pályára, de izgi 😊)

horpeti
Egy 35 méteres bombával meggyõztem a vezetõséget, hogy helyem van az A csapatban... 😊 Igaz csak ráköv 2. meccsen tett be.
Aztán cserepad, és egy félidõ játék. És most impressive player lettem. 😊

köszi!
látom, van itt még pár hiányosság az adatbázisban. nem értem, hogy lehetett így kiadni a játékot.