PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Nem mindegy minek írja? Hova helyezkedik, mit csinál, az a lényeg
- Elvileg a következõ updateben 300 helyett 1000 arc lesz, meg a modderek megoldják, de nekem se tetszik
- Ezt még nem nagyon tudom, egyelõre assisteden van
http://goo.gl/gd6Zi5
Avanti Crociati!
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
- a taktikai beállításokat teljesen kivették (vagy csak én nem találom).
- picit tenném feljebb a jobb hátvédemet és egybõl középpályásnak írja amit át se tudok tenni védõre.
- Nincsenek a játékban jóformán arcok, új szebb arcok ide vagy oda, ez azért így gyengus
- új beindítós rendszer eléggé érdekes, ezt vagy szoknom kell vagy csak simán rossz és az miatt nem tudtam használni eddig rendesen
Amúgy tényleg inkább szimuláció az egész mint árkád meg szépen is néz ki, de egyenlõre még sok a hiba benne és van amit úgy is terveztek hogy hiba legyen
A tavalyi is tetszett de ez most még jobban ott van.
Az irányítást szokni kell,a szöktetéseket kiugratásokat nagyon el lehet szabni,ez a "hugyozós" szabadrúgás irányzék is nagyon szokós(szopós),de összességében le a kalappal!!!
A Konami megint mestermûvet csinált játékélményben.
A 8800 gts (320mb) ótvar régi kártyámon 1080 és médium mellett csak néha szaggat be,de az is legtöbbször csak a közelieknél!
Mondjuk közel nem is kell menni,mert igen ocsmány lett a graf.
Én Liverpoolos vagyok,és most jött Touré hozzánk aki öreg is meg olyan a feje mint az ördögnek meg olyan fekete is,de itt a játékban egy húsz éves hosszú hajú max brazil színezetû sukár csávó!
Gondolom az összes többi arc is el van baszva!
Az agyonvarrt Aggernek olyan itt a bõre mint a babapopó!😊
Szarni a grafra,majd úgy is jönnek a módok,a játék lelke az kiváló lett!!!
YNWA KONAMI 😊))))
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
PES-es vagyok de most ez nagyon szar lett :S
GGMU
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
PES 2014 Option File PC Real Names and Logos
http://www.moddingway.com/news/5764.html
Telepítés:
Másold a dokumentumok/Konami/PES2014/save mappába a tartalmat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pro.Evolution.Soccer.2014-RELOADED
na lássuk akkor, hátha jobb, mint az elõzõ..😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez nem úgy megy, hogy megnyomnak egy gombot aztán átkonvertálja az egészet xboxról pcre 😄
Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy pár héttel korábbi, mert az adatbázisban vannak még érdekességek (pl. Thiago a Barcában).
sztem ez hülyeség...ilyenre csinálták és kész, a laggolásra meg jön majd valami okosság úgyis..
Játékmenet így pár meccs után egész tûrhetõ, szokni kell a tavalyihoz képest..sokat változott.
sztem ez hülyeség...ilyenre csinálták és kész, a laggolásra meg jön majd valami okosság úgyis..
Játékmenet így pár meccs után egész tûrhetõ, szokni kell a tavalyihoz képest..sokat változott.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem értem, hogy az arcok jó része miért lett ilyen ronda (lesd végig a barca játékosokat, nem lehet felismerni õket, annyira trágya lett), valamint a "fû" is úgy néz ki, mint egy ping-pong asztal, annyira sima.
Nem értem. Tényleg olyan, mintha egy béta lenne, de tartok tõle, hogy nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A visszajátszások nálam kb 100fps-el mennek, egy nvidia driver cserét kíváncsiságból eszközöltem, de ugyanolyan szar maradt.
Kinõttem már a menõzzünk a gépünkkel korból, ott van az aláírásomban, mondjuk, hogy röccenés nélkül kéne vinnie miközben HD filmet tömörítek kb, szóval max valami szoftveres gebasz lesz, de ötletem sincs mi, ráadásul túl sokakat érint ugyanez a gond.
És nem, nem akad egy kicsit sem. Gépeddel nem ok valami.
nekem nem nagyon jött át ez a fox engine...irtó ronda a grafika, nem szép pont.
A játékmenetet még próbálgatni kell, bár elsõ blikkre nekem a játékosváltás nagyon lassúnak tûnik. kicsit mintha fáziskésésben lenne a játék vele.
Elsõ dolgom az volt, hogy a játék sebességet felraktam 1-esre, az alap szerintem brutál lassú, monoton.
Egy jó grafikai patchet nagyon el fog bírni a játék, mert ez így gyenguska...
[/http://rghost.net/48822297spoiler]
Training oké, de amint meccs van, akadni kezd (vagy inkább fps lag), szinte játszhatatlanná teszi, és ez egyértelmûen nem gépgond, hanem a játékkal van valami. Remélem, hogy a "törés" gondja, mert ez így nagyon gáz.
Amúgy pár meccset letoltam, a grafika szerintem messze az elvárt szint alatt van.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Bundesliga csapatok vannak benne?Mert én nem találtam õket!!
Arcok borzasztóak szerintem, Barcában a játékosok felét az arcról meg sem ismerem. A mezeket még annyira nem figyeltem, de ezek úgyis patchelve lesznek, a játékmenet a lényeg, az pedig rendben van.
Egyébként szerintem borzasztóan néznek ki a játékosok is, a mezek is, emlékeim szerint ennyire nem volt gyatra a (patch nélküli) 13..
Ami viszont rettentõen idegesít, az a játékosváltás késése.
+Azok a játékosok akikkel foglalkoztak azok nagyon jók lettek. Tökéletesek az arcok. A többiek hagyományosan szarok, de ez kb 1-2 hét és megoldódik.
+A grafika hagyományosan puritán, nekem nagyon tetszik. Nem a túlcsicsázott fifavilág. A mozgás remek lett. Majd jövõre utolérik részletességben is magukat.
+A fizika tökéletes. nem hittem, hogy valaha leírom ezt egy PESnél, de most megérdemlik a dicséretet. Nincs idióta pattogás, a lehetetlen gólok, minden úgy történik, ahogy kell, de nincs a szerencsétlen össze vissza esés-borulás, mint a Fifa realisztikusnak szánt fizikai motorjának kezdeti szakaszában. Ez csillagos ötös.
+A védekezés kevésbé trükkös mint tavaly, kisebb jelentõsége van a teammate pressure-nek(de azért még mindig kiemelkedõen fontos), de könnyebb megcsinálni a szereléseket. Ráfért ez, mert tavaly néha már idegesített, hogy görcsös koncentrálást igényelt egy 1-1 szitu.
+A kapusok jónak tûntek. Védték amit lehetett, normálisak a kidobások is.
+Tetszik a Fifa 98-as szögletrendszer. Ott is szerettem ezt a nyilas mókát.
-A Fifaban is ez idegesít a legjobban évek óta és a Pes is átvette. Az AI hátul baszakszik a védõvel és baromi könnyû a csatárral szerelni. Pro fokozaton játszottam és vagy 8-10 labdaszerzésem volt az ellenfél védõ harmadában. Remélem ez World Classon elmúlik.
-Az elsõ meccsen már-már azt hittem megint visszatért a kegyetlenül fos játékosváltás. Sokat küzdöttem vele. A második meccsen már nem vettem észre késlekedést. Ez még kialakul. Remélem nem tértek vissza a néhány évvel ezelõtti borzalomra.(Semmi assissted módban volt)
-Elég szarul védekezik az AI. Nyilván a Torinóról van szó, de nagyon sok sikeres indításom volt, és a besegítések is gyakran elmaradtak egy semmiben forgolódó védõtõl. Persze még mindig Pro fokozatban vagyunk.
*Még küzdök az új szöktetés rendszerrel. Látom benne a potenciált, de még nagyon sok indítást rontottam el miatta. Nagyon nehéz lesz átállni.
*Az irányításnak még csak a felszínét kapargatom. Nem találtam a tavalyi teammate controlt, így nem tudtam beindítani a labda nélküli játékosokat. Viszont az jó hír, hogy most sokkal többször játsszák magukat üresbe automatikusan a támadók. Taktikailag elõre lépett a játék, okosabbnak tûntek a csapattársak.
Mélyebben nem mennék bele 2 meccs után. Ezek voltak az elsõ benyomások, és összességében bizakodó vagyok.
A sok év FIFA után újra meg kell szokni az irányítást, de a játékmenet tényleg remek.
Az arcok mondjuk elég csúnyák, legalábbis egy Barca - Ajaxot játszottam és nem tetszett. De ezeken biztos segítenek majd a modok.
Stadiont hozzáadni modokon keresztül vajon lehet majd? Elég kevés van.
Az optimalizáltság azonban korántsem jó, az én notimon éppenhogy megy röccenés nélkül maxon, van amikor érzem, hogy -1 frame/sec és már 24 alá menne. (tudom, hogy ez csak noti, de nem épp a leggyengébb fajtából na.)
A játékmenet viszont TÉNYLEG olyan, mintha egy igazi focimeccs lenne.
+ a játékmenet jobb,realisztikusabb lett,egyelõre regularon tolom,de igencsak meg kell szenvednem a gólokért
-a grafika nagyon furcsa,eddigi viaszbábú effektrõl most átálltak a gyurmaember effektre,teljesen mû az egész
+ remekül van optimalizálva,ez plusz pont,meg se reccen
- hihetetlen módon LEBUTÍTOTTÁK a BaL módot,megcsinálom az emberem,következõ kép,hogy feszítek egy csapat mezében,bejön a menü,és akkor nyomogasd a forwardot...semmi interakció,átvezetõ videók. Kivették a manager rating menüpontot,a squad list-et,mezszám cserét se lehet kérni,nincsenek ügynökök se.
A délutánt rászánom,hogy jobban megismerjem a gémet,de eddigi véleményem az,hogy maga a játékmenet az szuper,TÉNYLEG OLYAN mintha egy futballmeccset néznék,csak éppen én alakítom a dolgokat,DE ez édeskevés ahhoz szvsz,hogy elkérjenek érte 10 ezer forintot. A körités,a játék hangulata totál szégyen,olyan mintha 2003-ban lennénk és PS2-n játszanám a játékot egy orion tévé elõtt görnyedve. Mint futballjáték rendben van,de hosszútávon ez kevés lesz. Pesedit patch-el,facepackokkal ellehet vele majd szórakozni,de ennyi.
Vegyesek az érzéseim, nagyon sok a változás, amihez egy meccs persze rettentõ kevés volt, (traininggel kell kezdenem, ez már biztos), mert így az irányítás eszméletlen furcsa, fõleg a védekezés.
De furán darabos a játék és elsõ (szigorúan elsõ!) blikkre egyelõre nem igazán tetszik, ez persze lehet a tréning hiánya. Ja igen: grafikailag viszont nem kell tõle elájulni, inkább mû, mint élethû.
Amúgy mennyi idõ elteltével várható egy csapatpatch hozzá, ami rendberakja a ligákat-csapatokat-játékosokat (nevek, értékek)? Nyilván nem tudni napra, de mik a tapasztalatok, mennyi idõ?