81526
-
Amúgy érdekes, hogy 1 logó pack sincs még se a válogatotthoz, se a klubcsapatokhoz normális. (Pesediten van egy válogatottas, de csak 36 csapat van benne) -
nem nagyon tudok portugálul, de a google forditó szerint majd a patch-ben lesz benne amit kiadnak -
ez nem egészen így van, pontosabban leírtad a lényeget: ha megtörik a mozgás, ergó ha megállsz, szabálytalan. lelassítani szabad. lásd balotelli. -
Poolfan #79220 lécci lécci! a játék már fasza ,csak a kurva szaggatás!!! nem hiszem el,hogy arra nincs valami tuti módszer! csak ismétlésnél,de tök jó lenne a visszajátszásokat is normálisan nézni,mert nagyon jó a fizika és ott látszik csak igazán:) ha segítetek ezt megoldani,utána már utálhattok is:):):) -
próbálj meg itt körülnézni, de rákérdeztem
http://www.bmpes.com/t6765-patch-bmpes-10-pes-2014 -
Nah, végre sikerült behozni. Szép, igényes munka.
A logó pack ami van neki, az nem tudod hogy honnan van vagy melyik is az? -
Viszont nekem nem megy, maradt a régi -
Igen, átírja a pes2014.ini-t
Össze kell másolni az alap loadmixerrel és visszarakni a régi ini-t, különben csak a logók mennek -
hát én külön könyvtárba raktam, de nem látom, hogy zenékhez nyúlna
lehet vmi konfig filet rakott fel -
úúú, visszatette a nessun dorma-t meg minden régi zenét... -
SERIAL : 597264-08259017-808923 -
Breki, ezt te megpróbáltad feltenni? Nekem még kódot kér installkor, nemám fizetős
-
Ez a logó pack zseniális, elképesztően gyönyörű
(bocs, hogy így írok, de lentről haladok felfele) -
Igen, ez a 11es megállós dolog vagy 7-8 éve nem szabályos egyáltalán, visszafújja a bíró ha megtörik a mozgás. EA-t nagyon nem érdekli mondjuk, mert látványos -
Néha bead ilyeneket. Én se tudom hogy csináltam ezt:
És erről beszélek, mikor a rövidre a lassú reakcióidőt és a béna kapust írom -
Szóval akkor a lényegen nem javítottak semmit, ahogy az megszokott... -
balazsb1987 #79207 Hali!
File loader telepítését leírná nekem vki?
Előre is köszi a segítséget. -
-
BMPES ADBOARD PACK 2014 v1.1 ( PES 2014 - PC )
New Liga BBVA Adboards
New Campeonato Petrobras ( Chile ) Adboards
New Afa Torneo Incial ( Argentina ) Adboards
New Allianz Arena Adboards
New Morumbi Adbords ( 100% Oficial adboards of Brasileirão 2013 )
NeW Urbano Caldeira Adboards ( 100 Oficial adboards of Brasileirão 2013 )
New Juventus Arena Adboards
New Saitama Stadium Adboards
New Wembley Adboards
New Old Trafford Adboards
New El Monumental Adboards
New La Bombonera Adboards
I recommend selecting all Brazilian teams to play in Morumbi and Urbano Caldeira, all British to play at Wembley and Old Trafford, all Germans play in the Allianz Arena, All the Japanese in Saitama, so the championships of these countries will always have the advertising boards correct.
Créditos :
Adboard Relink Editor : Willian Marconato ( Turco )
[color=#3333cc]We thank jenkey the tools created, without them we could not edit.[/color]
[color=#ff3333]ALLIANZ ARENA[/color] ( BUNDESLIGA )
[color=#ff3333]LA BOMBONERA[/color]
[color=#ff3333]EL MONUMENTAL ( TORNEO INICIAL ROTATIVE ADBOARDS ) T[/color]
[color=#ff3333]BRASILEIRÃO SÉRIE A - OFICIAL ADBOARDS[/color]
[color=#ff3333]VILA BELMIRO[/color]
[color=#ff3333]MORUMBI[/color]
[color=#ff3333]OLD TRAFFOR ( PREMIER LEAGUE )[/color]
[color=#ff3333]SAITAMA ( J.LEAGUE )[/color]
[color=#ff3333]JUVENTUS STADIUM ( SÉRIE A TIM ) [/color]
[color=#ff3333]CAMPEONATO CHILENO[/color]
[color=#ff3333]LIGA BBVA[/color]
[color=#ff3333]LIGA MX ( MÉXICO )[/color]
[B][COLOR="Red"]NEW ADBOARDS BE LAUNCHED IN THE COMING DAYS[/COLOR][/B]
SERIAL : 597264-08259017-808923
[size=18][color=#ff3333]DOWNLOAD[/color][/size] -
PES 2014 Patch 1.02 Out Now
Konami have released a new patch, 1.02 to be exact for PES 2014.
Unfortunately, those expecting major gameplay tweaks are set to be disappointed as the patch mere includes improvements to download speeds for the DLC.
It still seems however that Konami are still working on a fix for the much reported Data Pack 1 issue on the Xbox 360.
As always, let us know your thoughts via the comment section below. -
ja igen, ha le van zárva akkor passwordot kér
érdemes oda csatlakozni ahol már van pár ember de nincs tele pl. 8-as ahol 4-en vagy hatan vannak -
hát üresbe kell menni kérni a labdát jól visszapasszolni és ha jó a társaság egyre több labdát kapsz
lehet ma este jobban ráérek
azt akarom kipróbálni ha én nyitok szobát akkor ismerősökkel illetve úgy, hogy váltson embert -
ahhoz meg kell venned a játékot
ez 11x11 tesztje bár én játszottam 1-1-et is vele
viszont bár én nem szeretem a hátsó kameranézetet úgy sokkal jobb labdákat lehet adni
jobban működik az indításos feature -
TheBossbuster #79200 Móning Baglyok!:)
Igen,tagnap én is játszottam de nem volt egy nagy élmény szinte csak passzív szemlélőként nézni a meccset!
Arról nem is beszélve hogy az egész estém ráment hogy 2x csatlakozhassak két meccshez!
A többi le volt zárva vagy tudom is én.(you where unable join the session)
Viszont jövő héten esténként fenn tudnék lenni ha lenne pár Magyar akikkel nyitnánk egy "szobát"!
-
Ez az online nekem is akkor lesz érdekes, amikor 1v1-et lehet játszani (2v2-őt esetleg), úgy hogy én váltok embert, mert ez így nem az igazi... -
sudden death #79198 Most néztem meg és zárva van a lehetőség már nem lehet regisztrálni..sajnos -
igen szerintem bárki
viszont csak egyféle mód van benne -
sudden death #79196 Szerintem randomra már annyiban hogy ha időben nyomod le a lövést akkor nem vár vele a fejelésig gondolom én jó időbe kell lenyomni és akkor ez lesz szerintem,külön tetszett hogy védő nem lépett rám,kaus meg tehetelensége után már csak dühöngött a védő irányába:) -
bocsi most közben fontos telefonom van -
sudden death #79194 Igen emlékszem,komoly élvezetes meccsek voltak serintem is. az volt az utolsó amivel lehetett még lanba játszani :)
Bárki mehet? azt hittem amolyan limitált a béta:) ezért nem is néztem rá nagyon,de akkor megcsinálom -
énsem kötötködtem
azt most is ki akarom -
TheBossbuster #79192 Breki vagy valaki!Tudunk online nyomni pár meccset végre?
Jó lenne már!:) -
TheBossbuster #79191 "you where unable join the session"
Minden próbálkozásomra ezt írja ki! -
megtanulhatnák már, hogy rám ki kell lépni 
-
TheBossbuster #79189 Nah online vagyok!
Viszont sehova nem engednek be,és kb az Ireland Eu szerveren vannak ilyenkor este huszan!
Ennyit tud az ingyen online?
Ennek nem sok értelme volt akkor!:) -
én sem kötözködtem szerintem, mikor kijavítottad a labdaleérkezés ikonját :P kinek mi...
egyébként természetesen szabályos, ha a mozgás folyamatosan marad
#79187: szerintem sima bal analógos fordulás, legalábbis nálam is előfordul néha ilyen úgy, hogy nem nyúltam a jobbhoz -
Ezt vajon hogyan csináltam?
-
ratgab #79186 Nagyon jók ezek a minivideók srácok. Élvezettel nézem őket. Nyugodtan rakosgassátok be továbbra is ha kérhetem! -
nekem az új motor tetszik nagyon már nagyon untam mindkettő régit
de fifában ez az összeakaszkodás ami van.......... szerencsére itt sokkal jobb -
ez tényleg nagy probléma :-)
szerintem nemis szabályos