PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--------- 2579-2582 3603-3606 7986-7987
Mindjárt kipróbálom
de a legzavaróbb az aki vmit kérdez és választ kap legközelebb mikor ugyanezt kérdezik cseszik felvilágosítást adni
tiszta fifa topic
Próbáltam a belegend fixet,de mindenki kapus lett a csapatban!<#wow1>#wow1>
Próbáltam felbontásokat változtatni,de semmi!
Egyéb ötlet?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Én ML-ben már sokáig eljutottam és utána még elõfordulhat ez a gond?
Azért kérdem mert úgytudom fix-el újra kell kezdeni,köszi!
★ 汤姆 李
A másikra kiváncsi vagyok! PEShungaryn láttam egy adatbázis frissítést 2009hez, de azt írták, nem jó!
Majd otthon kiderül, de egyébként amit linkeltél nekem, az nem kit pack? 😊 Mert az volt ráírva, nem adatbázis friss.
a kiakadt mentésre használható tehát azt rakja helyre úgymond
a másikat még csak most telepítem
Azért lehet újrakezdem, nagyon zavar ez a HIGH Transfer. Már most alig ismerem fel a csapatokat, 1 idény után. Gondolom attól, hogy felrakom a játékosnév változtató patchet, nem kell újrakezdeni.
Csak zavar, hogy akkor a kari is új lesz, és a sok elszúrt múlt idénybeli döntést ki tudom javítani, és akkor az "csalás".. 😊 De ennyi még belefér, próbálok egy még realisztikusabb karaktert csinálni.
rostenél labdakérésnél ugyanez..........
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
1 idényt már letoltam BL nélkül, valszeg 2õt is le fogok, de nem kéne emiatt akkor újrakezdeni, inkább most. 😊
1024*768ban játszom, full alap PES2009, semmi patch nincs még rajta.
Jobb elõbb tudni, mint utóbb. 😊 Most még újrakezdem...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Így is játszottunk 4-3as meccseket, persze sok 1-0, 2-1.
15 jobb lenne, mert több mindent lehet csinálni, de legalább telik az idõ, és jobban fejlõdik az ember... Anno master ligát 15 percen nyomtam, de amikor 8-9 gólokat lõttem, levettem 10-re, hogy nehezítsem. 😄
Kiváncsi vagyok, van-e valakinek 79 fölött. Csak az én nyurga külsõmre sikerült csinálni (kivéve, hogy rövid nyak, de már mind1), így duplán megvan a feeling.. De jobb lett volna egy 85-ös, az lenne a reális.
AMFként regisztráltad magad? Vagy SSként?
Én SS vagyok, de CFet játszottam végig. Most a Mallorcában kezdõként SS vagyok, csereként néha CFnek rak be. Gyakorlatilag mindegy, mert ugyanúgy játszom, a pálya minden szegletében résztveszek, ha kell. 😊
Meccsnézés: lehet túl sok volt a tegnapi 20-25 meccs (csak 10 perces!), de tökre élveztem a cserepadon drukkolni a csapatnak 1xes sebességen. Addig pihentem, jólesett... És amikor jött a félidõ, meg hogy PeT áll a pálya szélén, felcsillant a szemem. 😄 Feeling a köbön. 😄
Valahogy ennél is úgy vagyok, hogy ha belekezdek nem top playeren, akkor 2 idény múlva baromi lelkifurdalásom lesz, hogy nem küzdöttem meg az elsõ helyeimért, az elsõ man of the matchért, a fejlõdésemért.. És máris oda a siker élménye! 😊
Persze ez csak az én hülyeségem.
Egyébként én átraktam a rendes Wide camerára, így olyan, mintha sima meccset játszanék... Én így élvezem, a verticalon kb. 15-20 másodpercig játszottam. 😊
Most pl. újra akarnám kezdeni, hogy egy robosztusabb emberrel nyomjam, de az már nem az a feeling. Úgyhogy folytatom a 170/70 vékonyka pályafutást. Ezt a vonalat viszem addig, amíg meg nem unom a játékot. 😊 Valszeg úgyis hamar bekövetkezik,de most nagyon az új öröme.
Nah befogtam. 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy mivel lehet kérni a labdát mert én csak helyezkedni szoktam?
Én Top playeren tolom, professzionálon nem kihívás. Ha meg onlinera akarok csinálni karaktert, akkor beginneren játszom 15 perces meccseket, és lövök 15-20 gólt meccsenként, hogy jobban fejlõdjek, és kimaxolom a karit. De inkább játsszunk. Uff. 😄
Rol, újat kezdtél?? Mik az adottságaid?
2.szezon prof
3.szezon top
ha minden jól alakul, mivel még megkell szoknom, fõleg kamreaállást(vertical)
most osasuna, elsõ meccs, meg is van az elsõ gól. nem is akármilyen 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
★ 汤姆 李
Van valami jó option file amibe benne van minden igazolás?
nah hátha ígí érthetõbb lesz bal oldalon ahol a up, downs stb van oda kell rakni a megfelelõ jobb analógot jobb oldalon az ures helyekre meg a D-pad megfelelõ irányt
bal analóghoz nehogy hozzányúlj!