PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tûnik, csak a nyomorék edzõnek be kell tennie.. Nah, akkor jöhet a további bizonyítás. 😄 De szerintem akkor is eligazolok, mert nem tetszik a játékuk... Bár ha kezdõ lennék fixen, lehúznám az idényt talán.. Bár már nincs miért, max. a D1 kupa.
8-ast kaptam, és így is csak 1-1. 😊
Xbox-os PES-re is!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most félidõben jöttem be... Na most kell alkotni!!😄
A tegnap csinált karival bírtam folyamatosan kezdõ lenni végigjátszva 83as staminával... Majd ezt célzom meg.
Neked mennyi?
Mallorcánál nagyon jól éreztem magam múltkor fél szezon alatt, ha meghív, akkor átmegyek hozzájuk.
Hát diegoam szerintem épp ez benne a poén, de azért jó tudni😊 Nekem ezért nem tetszett a fifa mert elég gagyi, hogy kezdõ vagy, sõt fifába nem is lehet ha jól tom tabellát nézni stb., csak játszol 1-2 szezont és semmi értelme.
Amilyen szar a Depor, annyira jónak érzi magát, és nem ad helyet. Bezzeg a Mallorca... télen átmegyek hozzájuk 😊
Nálunk meg már 5 csatár van 1 pozícióra, és csak én nem játszom.
Vagyis 7en vagyunk, de 5 közül rotál (én ilyen 3 meccsenként max. 10 percet kapok).
Azon gondolkodom végig skippelem az egész szezont a negotiatonig... Mert ez így szívás. BLbõl kiestünk, 1 pontunk volt, azt is én segítettem. GG Depor, szarok vagytok.
Pedig a training matcheken jók voltak, de a többi no komment azóta. 😊
"Um Frustmomente zu vermeiden, könnte das Jungtalent auch wie in Fifa direkt als Stammspieler starten. Merke: Ein realistischer Karriereverlauf muss noch lange keinen Spaß machen."
azaz, "hogy a frusztrációt elkerüljük, a játékosoddal mint a FIFÁ-ban közvetlenül mint törzsjátékos is kezdhetsz. Megjegyzés: egy realisztikus karrierépítés sokáig nem nyújt szórakozást."
Tehát ha valaki nem akarja végigjárni a szamárlétrát, és lesni a monitort vajon mikor cserélik be, kezdheti így is ezt a módot.
Németeknél még csak kicsit olvasgattam, most az online-ra panaszkodnak, sokan vagy nem is tudnak kapcsolódni, illetve ha igen akkor a másik probléma, hogy az elsõ félidõben mindig megszakad a kapcsolat.
Most Reál ellen, remélem jól kiszívunk. 😄
köszi elõre is
németeknél mi a vélemény a fagyásokról és mi a helyzet a bundesliga patch-el?
Ráadásul szív a csapat is, BLbõl szépen kiestünk bajnokikat is bukjuk... Nah, végre, 3. színrelépés, megint hátrányból. Próbálok menteni pár pontot 😊 De így nehéz lesz.
Szerintem félévkor ha van kérõm, elmegyek valami másikhoz, ahol több lehetõséget kapok.

Ha tudtok anyagokat németül azok fordításában szívesen segítek.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Újratöltöttem SKIP meccs, és ment tovább következõt megint lejátszottam szintén KEZDÕS meccs, azt utána megint hiba!!! ez egészen ELKÉPESZTÕ most már ,hogy mi a faszt csináltak ezzel a játékkal,,,,,,,,,,,,,,hoyg lehetséges EZZZ bocsánat csak most már kicsit kezd elegem lenni ebbõl<#boxer>#boxer>
una volta per sempre INTER!
elõkerültem :-)
de nem fogok ezzel szórakozni ugyis pár nap múlva jönnek komplett csomagog

Ha valaki esetleg tesztelné játékra alkalmas-e az internet kapcsolata, akkor ezen a linken megteheti:
PES 2009 Network Service Guide[/url]
1.A "Begin Connection Speed Test"-re kattintani, majd várni.
2.Az eredmény A, B, C betûvel lesz jelezve, külön 2, 3 és 4 játékosra.
Jelentésük: A - online játékra alkalmas, beleértve a "játékszobák" (nem jut eszembe a megfelelõ szó, bocsi)elõállítását is
B - online játékra alkamas, de nem csinálhatsz "szobát", ahhoz már lassú a neted
C - online játékra nem alkalmas
B és C eredmény esetén a következõ problémák lehetnek (azon kívûl persze ha eleve lassú nete van valakinek):
- Több számítógép egyidejû kapcsolódása esetén lassabnak méri a kapcsolatot
- wireless kapcsolat esetén a router elhelyezkedése befolyásolhatja a sebességet (zavaró tárgyak stb.)
Breki ezt tudod hogy kell beálítani?<#zavart1>#zavart1>
★ 汤姆 李
Amúgy most kezdtem egy újat 1024-be és most még nincs semmi hiba...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://img209.imageshack.us/img209/9374/35413495dl0.jpg
frissíteni kell a lapot akkor látszik
A leírást meg kb 4*5* bemásoltam már ide, de az a méretnöveléses importálást magyarázza asf explorerel
De 10 perc alatt nehéz alkotni. Most lehet be se állok, már 74. perc. 😄
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.