PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Próbáljátok top playeren, nagyon rulZ. 😄
Igaz, mostantól nem játszom, mert ugye nem kell training meccset játszanom, csak nézem a gépet 😛
A nagy skerázással helyettesíthetõ a tudás picit. 😊 Látja az edzõ, hogy akarok! 😄
Nembaj, akkor tényleg úgy dukál, hogy az ellen is legyen az.
Most itt a training meccsen irdatlan jó a színvonal. 😊) Dejó lenne egyszer a Reálban játszani... mire felnövök, Nistelroy és Raúl úgyis visszavonulnak. 😛
Én AMF akartam lenni de minden szemét csapat kivétel a magyar válogatott meg a Wigan cmfként játszat, de végülis free rolet adok magamnak és mindenhol vagyok a pályán.
Steven Gerrard v2.0-t csinálok magamból. Most épp formahanyatlás van sajnos a csapatban, de végülis nem megy rosszul. A végsõ cél a Liverpool persze, de lehet attól még messze vagyok. 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
képet hamar törölték sajna...
Nagyon jól tolják a fiúk, érdemes Top Playeren játszani. Ellenfél is erõsebb, de szerintem a csapattársak is top playerek... Bár nemtom amatõrön mi lenne, lehet fogyatékosokkal játszanék? 😄
Míg végül beadtam a 170/70et rövid nyakkal, erre beadja azt a kezdõstatot, amivel lenyomtam egy idényt... Hát ez az én sorsom asszem. 😄
Pedig volt egy olyan hosszú nyakú, ahol 78 volt az agilitás, ott végülis nem volt semmi gond, csak nem tetszett mégse. Ez meg tetszik, csak rövid a nyakam, nincsenek olyan szép bólintások, igaz a 170 centimmel nagyon nem is fejelek. 😊
Bemutatkozó meccsen varrtam egy pipát, 8as stat, mentem Deporhoz... Ugyanez volt múltkor is, akkor nem a Deporhoz mentem, hanem gyengéhez, de megbántam. Ígymost leszerzõdtem.
3 training meccsen 3x most impressive, meg man of the match, és végre bekerültem az A csapatba, talán itt az idõ a meccsre😊
Kemény, skerázok összevissza, AMF pozim lesz, aminek nagyon örülök!! Jól érzem magam a pozin én irányítom a bagázst.. Persze amennyire 6xes passzolással lehet. De lesz ez még jobb is. 😊)
No meg Depor bennevan a bajnokok ligájában is, így még jobb a helyzet, megérte ideigazolni. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
baloldalt láthatóak a gs-el megnyitott img-binjei
nagy ablakban pedig azok úgymond grafikus tartalma
a felsõ mezõben lehet open-el betölteni a mezt majd lehúzni alulra a megfelelõ bin-be
tavaly is csináltam részletes leírást, kb fél oldalast.
De sokan elvárják, hogy nekik rögtön mindent a szájukba rágjunk, de amikor megvan a dolog és más kérdi akkor már szarnak a másikra......
persze ha én egyszer vmire nem megfelelõen válaszolok jön a beszólás.
Egyszer nézd pl végig ma hány kérdésre válaszoltam ahelyett, hogy játszottam volna ........
Kérdésedre válaszolva amig nem szed le és próbálod ki a graphic studiót hiába magyarázom
Én pl. a ManUnited kapus modelt használtam az Arsenal kapusokhoz és a hazai mezhez, és a Lazio kapus modelt az idegenbeli mezhez!
Asszem egyenlõre más megoldás nincs!
elmúlt 5 oldalon nem volt említve, nem olvastam hátrébb...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
de ha ennyire nem megy várd meg a Gamingaccess patchet
This is the Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta for PES 2009.
Updated October 20: Soon we will be releasing the next update for Gamingaccess Community Patch that will include
Real kits
numbers and fonts for
Manchester United
Liverpool
Arsenal
Everton
Manchester City
West Ham
Newcastle
We will also ATTEMPT to make a more stable game. Raise awareness of the risk of playing at HD
Copy the files in the zip
to the cv_06.img with game graph studio or afs exploder
overwrite the files
this is chelsea and arsenal
don't know who make the kits but not me
i make the font's and numbers
http://www.megaupload.com/?d=W6XBKXGW
forgot the save file
http://www.megaupload.com/?d=1NMJ565M
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tehát bl-ben nem megoldás a felbontásos állítólag mûködik, de amit adtam linket lehet errõl részletesen olvasni
Ez pont jó dolog.
de eztis elmondtam mindegyik binbe kell rakni mezt fontot vagy numbert
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.