81526
-
-
szegény ibra 
-
Balázs 17 #58528 
miért ne lehetne lőni billel 10 gólt?ASD nemértem :)
gamepad annyiban más hogy több cselt lehet szerintem meg távolról könnyebb bombázni, de amúgy ennyi, aki évek óta billel játszik az letud alázni akár egy hű de nagy (online)gamepadost is mert az egész csak észjáték
csak ezt akartam
amúgy eddig nagyon ottvan a játék, alig várom már a teljest -
Laci82 #58527 Huhhuu ne fossatok ez csak demo még...mire kijön tuti hibátlan lesz és akkor a fifa mehet a...
-
fczolika #58526 mondjuk azért ez a Video nem rossz.Ezt a kamera állást nem lehet játék közben kicsit elferdíteni? -
érdekes gólt kaptam :
-
icemankimi #58524 ez egy demó és amikor ezt a demót csinálták akkor még bőven nem volt kész a játék (még most sincsen). -
Egyre jobban nem tetszik a 2010, nagyon zavar engem az, hogy 1 másodpercet is késik a reakciója a játékosoknak!
-
nalam egy 2ghz barton 6600gtn 1024x768 ban hasit -
net framework is kell neki -
pes mappába másold be -
Cat 02 #58519 Ahhoz felbontást kéne váltania :) -
savaria #58518 Nálam is ez volt a hiba de a PES 2010 Demo Tweak 2.0 már jó:
http://www.moddingway.com/news/222.html -
mikiking #58517 Q -
Poolfan #58516 "az alkalmazás iniciálása nem megfelelelő" ezt írja a demo tweak v1 telepítésekor!!! most mi van? -
Poolfan #58515 köszönöm,sikerült! még annyi,hogy ,milyen kiegészítőt érdemes beletenni!? köszi! GO REDS! :D -
Hello! nagyon jó a Pes eddig fifáztam de a 2010 demoja fel**szott. Elég változatos akciokat lehet csinálni. 1 kérdésem lenne a játékosváltás az meik gombal müködik? -
ha a cre telepítessz akkor nem is fogja, 6 giga kell neki ha 1 meghajtód van -
Poolfan #58512 5 giga -
mennyi helyed van a "C"-n ? -
Poolfan #58510 hahó¢mért nem engedi feltelepíteni a demot? előre is köszi a segítséget! -
Gabinnyo #58509 Nekem intel pentium m 1,7Ghz, 1,5 giga ram, intel 915gm 128mb-os integrált videokártyával tökéletesen fut low beállítások mellett 800x600-as felbontásban az asus laptopomon. -
okéj,köszöntem -
az a helyzet, hogy a ha olyat veszel amin normális vga van akkor van sansz rá, hogy menni fog különben nem hiszem :(
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) -
valaki egy ajánlott rendszerkövetelményt tudna mondani?most akarok laptopot venni,aztán nem ártana ha futkorászna rajta -
a reklámtáblákat beraktam:
de szerintem csinálok én egy sajátot :) -
icemankimi #58504 betettem a bayert és eltűnt az olasz válogatott és a bayern olasz mezben van
-
Lényegében ugyanazt írtam, amit te :) De engem senki ne nézzen le azért, mert billel játszom. Ezzel is el lehet verni bárkit. -
icemankimi #58502 olyan patch nincsen, hogy éjszaka legyen a meccs??? -
Nagyi2pac #58501 Srácok (Tommy Lee, Termi) hagyjátok már abba! 
Teljesen mindegy hogy ki mivel játszik! Különben billentyűzettel is jól lehet játszani, igaz gamepad-al könnyed, kényelmesebb (szerintem) de teljesen mindegy kinek melyik...
Ha meg nem kedvelitek egymást akkor nem kell egymáshoz szólni aztán nincs vita, na Peace!
-
igazából szerintem rám célozgattál, csak közben Nick képet váltottam.
lehet nem érzödött az irónia a hsz-emböl amire válaszoltál, no mindegy.
-
nem rossz,nem rossz de azért a pes6 még fentmarad
-
Tomy Lee #58498 Ennek elég ennyi:P -
Curesz #58497 lehetne nagyobb arcod:) -
Csak te nem érted meg, hogy te vagy a béna. Lehet, hogy te nem tudsz nyerni 4-5 gólnál többel egy 10 perces meccset Top playeren, attól még más tudhat...
Breki lehet a barátod, attól még ő is látja, hogy mennyire undorító stílusban írsz és hogy te provokálod itt az összes billest. Breki is mindenkit gamepadra buzdít, de érdekes módon ezt értelmes stílusban teszi. Nagyon sajnállak, továbbra is :(( -
Tomy Lee #58495 Nyomorék vagy igen mert az sem vagy képes felfogni miért írtam,mire írtam a bill.-es dolgot.Nem vagyok a barátocskád legkisebb mértékben sem.Egyszerüen undorodom tőled már évek óta és a láma hozzászólásaidtól 
Most meg kiderült,hogy bill-el is játszol ezen röhögnöm kellett de jól esett.
Breki a barátom sok mindenre ne számíts modik meg ugyanúgy megfingathatnak téged is mivel te ugyanolyan stílusban válaszoltál mint én neked.
Nagyjából ennyi tehát részemről is lezárva Terike.
-
Én vagyok a nyomorék? :) Gondolkozz már el magadon légyszi.
Eddig senkinek semmi baja nem volt, van, aki billel tolta és van, aki gamepaddal. Te meg idejössz keménykedni, hogy milyen hülyék vagyunk mi billesek, nem is tudod hogy gondoljuk, meg hogy nem lehet xy góllal nyerni billről. Hát barátocskám, nagyon tévedsz. Utóljára írom le neked, attól még, hogy te egy kis tehetetlen valaki vagy, attól még más igenis lehet nálad ügyesebb akár billentyűzettel is, szóval csak okosan. Különben is, mi jogod van neked beleszólni abba, hogy ki mivel játsszon, vagy hogy jössz ahhoz, hogy kiröhögd, gratulálj gúnyasan vkinek ezért? Ki vagy te? Nagyon sürgősen vegyél vissza, mert ezt egy idő után a modik sem fogják tolerálni, és Breki sem.
Mellesleg ha a valós korod van megadva a profilodban, akkor nagyon sajnállak :(
Részemről lezárva. -
Tomy Lee #58493 Ahh,nem kell.Elmentek maguktól is már innen:D -
Tomy Lee #58492 Azigen 
Jöhet mind,jól néznek ki,thx
-
Tomy Lee #58491 Nyomorék vagy még mindig látom.Mindig is az voltál 1 igazi f****g noob