PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
gondolom a kitserveres mód miatt

esetleg bepakolhatod a bin-eket afs explorerel img-be

ha csak csapatválasztásnál van elvileg elég azt a részt
Terminátor14
Megtehetnéd, de nem teheted? 😄DDD

HÖhö, gimi forever 😛

Amúgy még mindig sok gólt lõsz messzirõl?😄 nekem annyira nem akar menni...

CSAK a Fradi

horpeti
van még 12 nap szabim az évbõl,szal megtehetném, hogy most 3 hétig nem megyek be. Csak nem tehetem. 😛

Terminátor14
4 nap? nekem vmi 10 😄DDD

Szal ráérek.

Játszani én se nagyon tudok, annyira béna voltam még pár napja, hogy elkezdtem gamepaddal tolni, mondjuk már vissza is tértem billre 😛

CSAK a Fradi

horpeti
4naposban lehet róla szó. 😊
Mondjuk emiatt a legend mód miatt abszolút nem FOCIZTAM, de legalább helyezkedni, meg egyedül mocorogni igen, ennyi haszna volt. 😊

Úgyse lesz idõm be legendezni, mert ha ugye onlineban be legendezik az ember, akkor gyorsan kell játszani 200 meccset, hogy fejlõdjön is, az meg már túl nagy függõség.
Majd kiderül, melyiket akarjuk jobban játszani.

Én annyi be legendet játszottam elmúlt 3 napban, hogy már azt se tudom, milyen az 1v1, 2v2. 😄

Terminátor14
Lehet, hogy ideiglenesen visszahozom a 19-es crt-t, mással most úgyse nagyon játszanék.

Peti: LCD 😛

Gyere, ha van kedved, tolhatnánk néhány meccset, esetleg haverokkal is.😊

CSAK a Fradi

horpeti
Hát mert te rohaggy meg a 800colos plazmáddal. 😄DD
Majd egyszer megnézném. 😄

Jah nekem is ez a gáz h ha 1024x768-ba nyomom akkor már kifolyik a szemem:S

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Terminátor14
Na jó, de én nem fogok 1024*768-ban játszani 😄D

Fenébe, ez a nyomorék konami minden részben alaposan eltosz vmit...

Ez a tekerõs dolog nálam nem jeletkezik, pedig nyomtam pár meccs, a sebesség végig oké.

CSAK a Fradi

DaemoonHunter
Feltettem az új gamingacces patch-et(0.2), erre most minden késik a menükben, pl csapatválasztásnál csak 4-5 másodperc után reagál a játék :S
Ha valaki tudja miért van, örömmel venném, ha segítene...

horpeti
nekem semmi baja, igaz 1024*768ban játszom. 😊

Nekem annyi baja van, hogy amikor gyorsítok, és visszalassítom, akkor néha beszarik, pedig most már csak mediumon van, szûrések nélkül (egyébként meg simán megy fullon, szûrésekkel). De ez is csak addig zavar, amíg nem vagyok kezdõ, mert utána a tekerés lecserélés után már jó, ha a 90. percben visszarakom 1.0-ra😄)

Terminátor14
Nálam már minden engem érintõ játékmód kifagyott, úgyhogy most kicsit mérges vagyok, asszem pihentetem a játékot. 😞

Ha lesz értelmes patch, akkor elmegyek majd megvenni.

CSAK a Fradi

horpeti
jaaa, vagyis a be legendet nyomjuk onlineban. az úgy faja. Akkor az jó hosszú játék lesz. 😄D Meg kérdés, hogy ott is van görbe, vagy ha 5ezer meccset játszok, akkor 5000szer fejlõdök, ha 100at, akkor csak 100x. 😊
De biztos meg van oldva az öregedés.

Akkor majd játszhatnánk 1et. Létrehozok egy új karit, vagy hozom a régit.
A régi 170/70. 79-es agilitás, viszont 71es gyorsulás, 72es futás. Elég gáz. 😄 Más kari eleve 81es futással indul, viszont annak meg csak 74es az agilitása... Aztán ki tudja, mennyit számít .Nekem még így is lassú, ahogy a csávó cselekszik, 2x olyan gyorsan adom neki a parancsokat, mint amennyit végre tud hajtani (pl. elhúzom és passz egybõl ütemtelenül). szal kb. 90-es agilitás az, amilyen szinten én játszani akarok, de az sajna nem lehetséges.

horpeti
nem arra gondolok.
Hanem miután regeltem, akkor létrehozhattam egy profilt... Arra a profilra gondolok. Úgy láttam, ott eleve 3at lehetett volna létrehozni, meg amikor belépek onlineba a profilhoz, akkor törölhetõ... Az kicsit gáz lenne, ha kitörlöm a profilt, már nem enged be azzal a game_idval. 😊

eZo
Igen ha kitörlöd akkor vehetsz új játékot, mert egy cdkey egy acc.-al megy csak

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
úgy van, hogy a legends fc vagy mi a csapat neve abban játszanak az offline legend játékosok, és az elején be lehet állítani az erõsséget ( 3 fokozat van, kezdõ, haladó, pro ) és ez szerint változik a CPU nehézsége is, de a meccs során kapsz pontokat egy-egy jó passz, lövés, labdalevétel, beadás...stb után, és így fejlõdik az online karaktered

végeredménybe ez olyan mint amikor offilne 4-en vannak egy csapatban és a gép ellen játszanak, csak itt a 4 ember akár a világ 4 pontjáról is játszhat együtt és közbe egyénileg fejlõdnek a karakterek

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Bug?? Inkább volt kis fantázia a fejlesztõkben.. Nem lehet minden(ki) 100as.. 😄

horpeti
Én is notorius kilépõ vagyok, mert amikor Rolanddal játszottunk, mindig én léptem ki, amikor szar volt. Ezért már full leengedett labdám van. Neki bezzeg tele van a labdája. 😛

Ha kitörlöm az accot, akkor elvileg ugyanolyan néven már nem tudok létrehozni, ugye? 😞 Mert az nem lenne jó, akkor majd megvárom, míg újra pumpálódik a labdába. Gondolom lehet javítani rajta. 😊

horpeti
Aha. Hát az elég gagyinak tûnik. ill. elvileg úgy elég szar a színvonal, mindenki lényegében véve default játékossal 60-70es érték... Abban mi lenne a jó? :-/

"minden szurkoló ugyanúgy van öltözve"

Ez a hét vicce, kár, hogy azt már nem írta oda, hogy "sõt, még a játékosok is." 😊

eZo
tök jó, hogy végre külön ikon jelzi azt, hogy kik a notorius kilépõk, így el lehet õket kerülni online 😊

mondjuk azt továbbra se értem, hogy ha valaki zöld a szobába akkor játék közbe miért lesz sárga, de majdnem mindig így van, igaz lag akkor sincs

Peti #52772 ?
Jöhetén valamikor online a "legendás" játékosoddal, meg 1vs1 is szívesen nyomnám ellened !

aki még eredetivel rendelkezik és játszik online, az írjon már , hogy melyik szerveren és mikor szokott ált. játszani

Sheva te játszol online ?

Köszönöm szépen a válaszotokat!
eZo
https://id.konami.net/login.do

itt csinálsz egy KONAMI ID és egy GAME ID azonosítót, majd a játékba belépve a network módba ezt a Game ID azonosítót írod be és a CD Key - Game ID párossal lehet belépni

ezt késöbb nem lehet megváltoztatni, tehát egy adott CD Key-hez egyetlen Game ID rendelhetõ hozzá

eZo
settings-be a képarány alatti LB -t kapcsold ki, így elég gáz, hogy a játék tetején és alján ott a fekete csík

de a bug az bug 😄

tobias88
elindítod, network, ott van a regisztráció, kiteszi kisablakba a játékot, és kijön az Internet Expolerben az oldal ahol regisztrálni lehet! Azt kitöltöd és kész is van a regisztráció!
tobias88
nah, ezeket lehetne megcsinálni, a BiA-ban is meg volt csinálva, hogy a testeknek voltak határai
Segítséget szeretnék kérni!

Most vettem meg a játékot és szeretnék online játszani.
Mi az elsõ lépés? Segítene valaki regisztrálni?

Köszönöm!
Markov
Én kérek elnézést...

una volta per sempre INTER!

Breki33
amire raktad settings-ben..........
Breki33
Pes 2009 new patch

This is the best patch of pes 2009 , i have used gamingacces patch , edit files, badges and real team names , players have their own boots

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32210
mama 2
És melyik az R1? Mert én billentyûn játszok csak azért...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Breki33
Megverte a FIFA-t a PES 2009
Szerzõ: Gamer365 | Dátum: 2008-10-21 17:20 | Rovatok: PC / PS3 / PS2 / PSP / Xbox360 / Wii / DS / Egyéb | Hozzászólások (25)

Lenyomta a brit multiplatform eladási listát több hete vezetõ FIFA 09-et a frissen megjelent Pro Evolution Soccer 2009. A Saints Row 2 harmadikként nyitott.Alaposan átalakult a brit multiplatform eladási lista élmezõnye a múlt heti eredményekhez képest, miután letaszította az élrõl a több hete vezetõ FIFA 09-et a Pro Evolution Soccer 2009. Az EA focis játéka így másodikként zárt, megelõzve a szintén frissen debütált Saints Row 2-t.

Negyedik helyre esett vissza a LEGO Batman, majd a Wii Fit, a Mario Kart Wii és a Force Unleashed következik, a mezõnyt pedig a Wii Play, Tiger Woods és a Hell's Highway zárja.

1. Pro Evolution Soccer 2009 (PC, Xbox 360, PS3).
2. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
3. Saints Row 2 (Xbox 360, PS3)
4. LEGO Batman (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
5. Wii Fit (Wii)
6. Mario Kart Wii (Wii)
7. Star Wars: The Force Unleashed (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
8. Wii Play (Wii)
9. Tiger Woods PGA Tour '09 (Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii)
10. Brothers in Arms: Hell's Highway (PC, Xbox 360, PS3)
Breki33
R1 ha a gyors futásra gondolsz
mama 2
Melyik gombot kell nyomnom hogy fussanak a játékosaim? És a UEFA Champions League-t hogy játszom egyedül? Mert nem engedi:'(.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Breki33
Breki33
A korábban kilinkelt Become a Legend Saved Games Files Fix-et rakd fel azzal rakd helyre a mentésed vedd vissza a felbontást 1024*768-ra és játsz

lesz megint egy ilyen meccsed aztán ments, de autósave-t kapcsold ki

Ezekrõl korábban részletesen is volt szó

Breki33
Gamingaccess Community Patch -ot sztem folyamatosan fejlesztik vszinû pár héten belül kész lesz addigis le lehet tölteni a Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta-t
Shevchenko
Valaki megmondaná mitöl van,hogy a 12. forduló után a legend módban a Napoli ellen mindenki kapus lesz és meccs után kifagy a játék exe hibára.Valakinek volt már ilyen.Eredeti játékom van mielött valaki azt irná vegyem meg.Elöre kösz a segítséget

FORZA MILAN!!!

PESFAN
Mikorra várható egy nagy mindenre kiterjedõ patch érkezése?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Sziasztok!Celeron 2.66 mhz,1 gb ram,nvidia 6600 gt vidikari ez a gépem konfigja.Tudom elég kicsi de lenne e vmi megoldás,hogy ne akadjon a játék?Már minden beállítást kipróbáltam de mindegyiken szaggat a kapu elõtt ha sok ember van.Vmi jó progi létezik rá vagy felejtsem el az egész játékot?
Breki33
Még újabb kitserver v8.07
- rs0e_X.img folder should now REALLY work
- quality check-disable logic should also work now
Breki33
Kicsit bõvebben angolul

PES adds to its rosters

Konami unveils first PES 2009 club update as eagerly-awaited football epic hits stores across Europe…

As Konami Digital Entertainment GmbH’s PES 2009 hits stores tomorrow for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides – Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, – all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

The new raft of additions further demonstrate Konami’s commitment to expanding the licence roster in the PES series. Every aspect of PES 2009 has been reworked from the ground up, with new player models, AI elements and physics routines all combining to create the most advanced and realistic football game ever. The game also includes new Become a Legend and Legends modes, wherein players guide one player within a team either solo or online. Expanding upon this, the update also adds a new Theatre of Legends function which allows users to upload replay data for friends to view, and to view those of others.

The PES series has always been famed for its deep yet accessible control system, but the new game is aiming even higher. PES 2009 offers an unprecedented level of control, redefining the intricacies of first touch, close control and ball distribution, while also enhancing its shooting and AI mechanisms to create an all-round footballing experience. New control systems wherein the player can now perform tricks and feints without the use of special moves have been implemented, and the way the player guides the ball has been changed. The PES series has always treated the ball as a separate entity, but new calculations related to the air resistance and friction of the ground make passing and movement in PES 2009 a great deal more realistic.

“PES 2009 is already a million seller in pre-orders alone, but these new additions show how we are determined to continually improve the content of the game,” commented Jon Murphy PES European Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We hope the updated team data and new UEFA Champions League elements will show our ongoing support for PES 2009’s team rosters, and look to continually enhancing such sections in the coming year at no extra cost.”
Breki33
Ezse normális :-)

"hát nekem õszintén szólva a grafika a pes 2009 demójában nem nyerte el a tetszésem, azt is mondhatnám, hogy ezt nevezik next gen-nek? hát ennél még a fifa 2003 is jobban nézett ki, pedig az 6 éve volt te jó ég, de nem csak a pes, az uj fifa sem nagy cucc grafikailag, sztem a 2 játéák sehol sincs kosaras társaikhoz képest, ezeknél az nba live 09 és az nba2k9 is sokkal szebb...de a pes a legcsúnyább sztem...azt kell hogy mondjam a két játékról, hogy játékmenetbeli frissitéseken kivül semmi nem történt..jó realisztikusak, de sem grafikailag nem ütik meg a szintet, és em is méltók sportjátékhoz...2008-ban még mindig papirfigurákból van a közönség? hát könyörgöm...minden szurkoló ugyanugy van felöltözve? nincsenek öres soro ka lelátón? gyenge és élettelen bejátszások....ejjnye bejnye, nem sok minden történt az utóbbi 5 évben ezen a téren..aztán verik a nyálukat hogy uj fizika, sokra megyünk vele, ennél töübbet kéne felmutatni...egyedül csak a magyar szinkron miatt fogom megvenni a fifát, az legalább feldobja a hangulatot...de mind a két játék szinten alul van, fõleg a pes, de a kosaras sorozattól elmaradnak, azok igényesebb produktumok..."
Breki33

Ez viszont eddig nem volt benne

"A Konami fejlesztõi a hibajavításban átalakítják a labdavezetés folyamatát, és változtatnak az irányításon is, amivel könnyebb lesz a trükkök végrehajtása, és végül a Theatre of Legends funkció is beépítésre kerül, aminek a segítségével a visszajátszásainkat oszthatjuk meg."
eZo
" A Konami november elejére tervez kiadni egy kisebb javítócsomagot a tegnap megjelent Pro Evolution Soccer 2009-hez. Ez érinti az Xbox360, PS3 és a PC-s változatokat egyaránt. A gyorsan készülõ tapasz a játékba licenszelt csapatok számát fogja gyarapítani. A listán eddig is szereplõ, a Premier League-ben játszó Liverpool és Manchester United mellé nem rég a Spanyol Ligából csatlakozott az Atletico Madrid, Sevilla, Racing Santander és a Valladolid is. Továbbá az aktuális igazolások terén is rendet tesz a patch, például a Manchester United 9-es számú mezébe bújtatja a bolgár Dimitar Berbatov-ot, vagy pl. törli Shevchenko-t a Chelsea csapatából, csak hogy a legfontosabbakat megemlítsük. Az UEFA Champions League-módba megkapjuk még 12 új csapat irányításának lehetõségét is (pl. Marseille, Juventus, Basel stb.) "

eZo
egyébként az este megint játszottam legend módot online és ugy tûnik, csak a karaktered fizikai paramétereit ill. az alapértékeidet viszed ki, az offline fejlõdés mit sem ér online

de aki már elõrébb van a legend módba nézze már meg online

Router beállításai nálam: 192.168.2.1
Breki33
??
mi lett a bennerrel?<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.