PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, off vége 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
olyan fakó.. pf
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sajnos PC-n megint ez lesz, mivel az új motort valószínûleg nem fogják kiadni, legalábbis az EA azt mondta 2018-ig fejlesztik a régit. Ha nem állnak át a PC-k az APU-ra, hogy közeledjenek a konzolhoz (persze ez sztem mind blabla), akkor PC-n nem sok fejlõdés lesz az elkövetkezendõ években.
Szerencsére mind a két játék magas szintet képvisel, így kölcsönösen motiválják egymást a fejlõdésre, mi meg tudunk váltogatni közöttük a csömör ellen. Az se volt jó, amikor a PES halálra dominálta a Fifat. Akkor a Konami is úgy elkényelmesedett, hogy évekig nem tudtak értelmes játékot a piacra dobni.
Azért köszi az ötletet.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
eléggé vegyes érzéseim vannak. bevallom õszintén az utóbbi jó pár évben fifáztam, még talán a pes 2009-el játszottam utoljára rendszeresen.
ami igen csak tetszett, az a fizika, azok a finom kis mozdulatok, a dinamika, a labdavezetés, a játékosok ütközései, egyszóval minden ami a fizikával kapcsolatos. azonban valahogy mégsem teljes a kép, egyszerûen nem áll nekem kézre ez az irányítás, a mozgás pedig számomra még mindig elég furcsa. a másik, hogy nagyon lassú a játék (pedig föltettem a game speed-et 2-re), megalszik a tej a számba, míg fölérek például egy kontránál. a sokak által említett emberváltás szintén eléggé bosszantó. a grafika az nem igazán érdekel, a licenc nem érdekel, jön rá patch. ezt a fizikát és a fifás irányítást, mozgást kellene ötvözni és akkor minden igényemet kielégítené a játék 😄
valszeg fifával fogok idén is többet játszani, de idén azért már meghagyom a gépemen a pes-t, idõvel lehet beleszokom.
(zárójelben megjegyezném, hogy fizika terén számomra a fifa is sokat fejlõdött (noha pes kétségtelenül jobb lett), meg finomítottak a mozgásokon, labdavezetésen stb. szerintem idén az is elég jó lett)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Meg csak a gép ellen nyomtam sokat.
Most a kevesebb szabadidõmet mással töltöm,de hosszas kihagyás után igaz csak offline a 2013-as részel sokat nyomtam,nekem valahogy bejött ez a szabad irányítás.
Szerintem az idei játékmenetben fejlõdött,ahogy meg tudom ítélni a lejátszott 8-10 meccs után.
Amúgy tudsz valamit arról hogy a PESj online mûködik még?
Elõre is elnézéseteket kérem hogy itt kérdezem.
Nem tudja valaki a megoldást hogy miért nem tudom a Crack könyvtárból átmásolni az rld.dll-t?
http://oi39.tinypic.com/2r3woow.jpg
Ez már a második játék rövid idõn belül amivel szívok ez miatt, és elképzelni se tudom mi történhetett és hogy tudnám ezt megszüntetni.
Válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Off:
Call of Duty 1 United Offensive billentyû kombó
Pro Evolution soccer 3-tól=csak is kontroller
Richard Burns Rally=csak kormány
Ez a három játék totálisan "kielégíti" a játékszükségleteimet😊
Na jó,most meglepem magam egy konzollal csupán a GTA V miatt,mert max neki van esélye bekerülni negyediknek!😊

Avanti Crociati!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szóval nem elég, hogy lenyomod a lövést például, el is kell engedned, még mielõtt a labdához érne a lövõjátékos.
ami kiemelkedõnek tûnik az a csapattársak viselkedés, realnál ronaldo szinte pontosan úgy mozog a pályán ahogy az életben is. egy gyors példa alább.
Avanti Crociati!
keress rá youtubeon a pes 2014 feint tutorialra
pozíció váltás alatt mit értetek?
cmf, dmf, meg ilyenek? mert azt most is lehet változtatni, ugyanúgy mint régen.
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Mert úgy ahogy pl. a tavalyiban (bal felsõ hátsó gomb kontrolleren + jobb analóg) úgy nem megy. Bármelyik gomb + jobb analóg nem megy.
Ötlet?
Az arcokat nem értem hogy nem tudták megcsinálni 1 év alatt, csak fel kellett volna venni pár 3d grafikust és kész. Ez így hatalmas baklövés volt, mert sokan elsõre eldöntik hogy nem tetszik (engem nagyon nem zavar mondjuk)
Ami zavar, az a pozíció beállítás egyedül, hogy nem lehet kiválasztani a pozíciót (hiszen a játékos is a pozíció alapján viselkedik, nem csak egy szöveg)
Örömteli dologból viszont sok van:
- visszajött a 6szöges, játékos érték mutató rendszer
- a játékmenet borzasztóan sokat javult, a játékosoknak végre súlyuk van és nehezen fordulnak
- becsúszni és végre normálisan lehet
- és a legjobb újítás, ez az ABC-s rendszer a posztoknál, hogy hol mennyire tud játszani az adott játékos
Az olyan mint amikor Playstation 2-n talán a PES 3-al volt hogy másfél órát csak a szabadrúgásokat gyakoroltam.
Meg mikor a Pes5-el volt valami 600 online meccsem 3-4 hónap alatt, rá egy évre meg a Pes6-al majdnem 800.
De ezek már a "régi szép idõk", ma már játszok néha pár meccset mikor rám jön hogy jó lenne nyomni párat, aztán meg is unom egy két nap alatt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Viszont az L2-vel lehet manuál passz nyilat hívni,az is eléggé késik,ha a kettõ összefüggésben van egymással akkor tuti javítani fogják nemsokára egy folttal.
Nekem ez az új szöktetési rendszer bejön,tényleg túl érzékeny de hosszú távon sokkal pontosabb kiugratásokat lehet majd kivitelezni.
Amúgy nektek is eltûnt a jobb analóg lenyomása utáni második ember irányítása?(lehet nem voltam túl tiszta de remélem értitek mire gondoltam)
Milyen amikor "beleteszed a melót" hogy megtanulhasd?😊
Amúgy szerintem az alapvetés nagyon hangulatos,és olyan a támadásfelépítés és a védekezés mint az életben.
A belbecs megvan,pár hét alatt szépen kitanuljuk,a külcsínt és a többit(játékos értékek stb) bízzuk a modderekre,akiket mellesleg lassan fõállásban alkalmazhatna a konami!
Tény és való,pofátlanul kezdetlegesen adták ki megint,és rohadt nagy port szaga van mint annó a Pes6-nak,de pl azzal a játékkal játszottam életemben a legtöbbet,többet mint a Cod 1 UO-val online!😊
Azért ez nem véletlen...
Szavatos a cucc,1 évre biztosan,ami a mai világban nagy szó!
Tudnátok ebben segíteni?
elméletileg van 1.01-es patch, nem tudom, hogy pl. Reloaded verzióval együtt megy-e, illetõleg hogy min javít.
megjegyzés: mindenféle lassulás nélkül elfut XP-én is
már tûkön ülök😊
Hivatalosan de, gyakorlatilag meg megy rajta...
olvasd el a linkelt hozzászólást.
Az új indításos rendszert kilehet kapcsolni, a játékosok mozgatását a D-paddal lehet, a nyilakkal csak másik emberre megy.
Minden megvan ami kell, jó kis játék lett.
Kontroller nélkül meg nem is értem hogy lehet ma focis játékot tolni.
7-8 meccs után azért kezd változni a véleményem, nem olyan rossz ez, mint amilyen elsõ blikkre tûnt...ami idegesít, de nagyon, az az emberváltás. nálatok is lassan vált a gombnyomás után??
A szöktetés átalakítása nálam teljesen felborította az egész mindenséget ami eddig "PES" volt. Ebbe is látom a potenciált hogy ha begyakorolja az ember nagyon akkor biztos jó, de így az elején kb. használhatatlannak látszik. Bár kb. 10 meccs után néha már arra és addig megy a labda amerre akarom. Nagyon néha...
A taktikai rész az azért rossz, mert most már meg se mutatja hogy ha állítok valamit akkor annak mi a hatása a pályán. Ez így nagyon felületes...
Grafika messzirõl szép, közelrõl akit megcsináltak jól az aránylag szép meg hasonlít magára, de igen sok a random megoldás. Pl. a Bayern majdnem full jó az egész csapat, de a magyar válogatottban talán egy "megcsinált" játékos sincs. De ez pc-n valószínû úgyis csak átmeneti probléma.
Asszem 7-8 éve nagyon tudtam volna szeretni ezt a játékot, és megpróbáltam volna beletanulni. Ma,hogy már annyira nem bolondulok ezekért a focis játékokért, annyit biztos nem fogok beletenni hogy különösebben megtanuljak vele játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.