PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Akkor a 18 teljesen rendben van, majd 6 év után 19-ben váltanak...

Na, off vége 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
2005 november...6 év után lett "next-gen"...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Mondjuk az x360 mikor is jött ki? Mert 2011-ben váltottak PC-n az új motorra...

[HUN]FaTaL
Nem. 2018-ig fejlesztik a currentgent, ha muszáj. Elvileg van valami szerzõdés az AMD-vel, hogyha lehetséges akkor a legjobb verziót kell kiadniuk PC-re. Jelenleg a hardverek miatt ez elvileg nem lehetséges (ignite engine).

bakkerman
2018-ig kapjuk a currentgent,és akkor átállnak a most megjelenõ next-genre? úristen...az parádés lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
És ez mi is? Mert nem derül ki, hogy mi van benne. 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

[HUN]FaTaL
Ezt az oû-t nem tudom, hogy írtam elé 😄 Szóval majd lesz mod.

[HUN]FaTaL
Majd lesz oûmod, még 1 napos sincs a játék...

Krisztiam
nagyon szar a fû szerintem, nem lehet csinálni vele valamit?
olyan fakó.. pf

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

[HUN]FaTaL
"Az se volt jó, amikor a PES halálra dominálta a Fifat."

Sajnos PC-n megint ez lesz, mivel az új motort valószínûleg nem fogják kiadni, legalábbis az EA azt mondta 2018-ig fejlesztik a régit. Ha nem állnak át a PC-k az APU-ra, hogy közeledjenek a konzolhoz (persze ez sztem mind blabla), akkor PC-n nem sok fejlõdés lesz az elkövetkezendõ években.

Hát így 10 év alatt sikerült elmozdulniuk az agyonscriptelt gólok világából. Engem mindig is ez zavart benne legjobban. Idén már tényleg sikerült élvezetes játékmenetet kialakítaniuk. Ettõl függetlenül nekem mindig is a PES lassabb, türelmesebb játékmenete feküdt. Itt nem spriteli le a 80 métert egy játékos 5 mp alatt.

Szerencsére mind a két játék magas szintet képvisel, így kölcsönösen motiválják egymást a fejlõdésre, mi meg tudunk váltogatni közöttük a csömör ellen. Az se volt jó, amikor a PES halálra dominálta a Fifat. Akkor a Konami is úgy elkényelmesedett, hogy évekig nem tudtak értelmes játékot a piacra dobni.
[HUN]FaTaL
A FIFA is fejlõdött, de a demoja alapján valahogy a PES mégis sokkal közelebb áll egy valós focimeccshez.

kaposi1
Azt már próbáltam de nem segített.
Azért köszi az ötletet.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

rooney8
na játszottam pár meccset én is.
eléggé vegyes érzéseim vannak. bevallom õszintén az utóbbi jó pár évben fifáztam, még talán a pes 2009-el játszottam utoljára rendszeresen.
ami igen csak tetszett, az a fizika, azok a finom kis mozdulatok, a dinamika, a labdavezetés, a játékosok ütközései, egyszóval minden ami a fizikával kapcsolatos. azonban valahogy mégsem teljes a kép, egyszerûen nem áll nekem kézre ez az irányítás, a mozgás pedig számomra még mindig elég furcsa. a másik, hogy nagyon lassú a játék (pedig föltettem a game speed-et 2-re), megalszik a tej a számba, míg fölérek például egy kontránál. a sokak által említett emberváltás szintén eléggé bosszantó. a grafika az nem igazán érdekel, a licenc nem érdekel, jön rá patch. ezt a fizikát és a fifás irányítást, mozgást kellene ötvözni és akkor minden igényemet kielégítené a játék 😄
valszeg fifával fogok idén is többet játszani, de idén azért már meghagyom a gépemen a pes-t, idõvel lehet beleszokom.

(zárójelben megjegyezném, hogy fizika terén számomra a fifa is sokat fejlõdött (noha pes kétségtelenül jobb lett), meg finomítottak a mozgásokon, labdavezetésen stb. szerintem idén az is elég jó lett)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Volt nekem is a PES 6 al a PES6j szerverén kb 700 meccs,400 veszített 300 nyert😊!
Meg csak a gép ellen nyomtam sokat.
Most a kevesebb szabadidõmet mással töltöm,de hosszas kihagyás után igaz csak offline a 2013-as részel sokat nyomtam,nekem valahogy bejött ez a szabad irányítás.
Szerintem az idei játékmenetben fejlõdött,ahogy meg tudom ítélni a lejátszott 8-10 meccs után.
Amúgy tudsz valamit arról hogy a PESj online mûködik még?
vírusírtót blokkold amíg átmásolod.

kaposi1
Sziasztok!

Elõre is elnézéseteket kérem hogy itt kérdezem.

Nem tudja valaki a megoldást hogy miért nem tudom a Crack könyvtárból átmásolni az rld.dll-t?

http://oi39.tinypic.com/2r3woow.jpg

Ez már a második játék rövid idõn belül amivel szívok ez miatt, és elképzelni se tudom mi történhetett és hogy tudnám ezt megszüntetni.
Válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kérlek szépen!
Off:
Call of Duty 1 United Offensive billentyû kombó
Pro Evolution soccer 3-tól=csak is kontroller
Richard Burns Rally=csak kormány

Ez a három játék totálisan "kielégíti" a játékszükségleteimet😊
Na jó,most meglepem magam egy konzollal csupán a GTA V miatt,mert max neki van esélye bekerülni negyediknek!😊
Fyrex
nem értem minek kellett egy jól mûködõ pontrúgó rendszert megváltoztatni, de próbálkozom megbarátkozni vele

Avanti Crociati!

Lacee86
Na, fasza. <#eljen> Köszi.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Van.

Azt nem tudjátok miért lehet, hogy nem látja az Nvidia videokártyámat a settings exe csak az integráltat? (frissítettem a drivert, alapértelmezettnek is hiába választom ki az nvidiat, meg hiába indítom azzal, akkor is csak azt írja hogy az integrált az bizony BAD)

van
Lacee86
Hali! Van normális bajnokság-mód az új részben, vagy kihagyták megint?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ahogy kitapasztaltam, csak akkor lõ -és passzol- kapásból, ha még azelõtt EL IS ENGEDED a gombot, mielõtt elérne hozzá a labda.

Szóval nem elég, hogy lenyomod a lövést például, el is kell engedned, még mielõtt a labdához érne a lövõjátékos.

Fyrex
ez engem is nagyon idegesít, nem egy helyzetet hagytam már ki emiatt, valahogy nem akarnak kapásból lõni. nekem valahogy a lövések en bloc sem tetszenek, valahogy nincs súlyuk és erejük egyelõre. a fizika ezen kívül viszont tényleg zseniális, az ütközések, a labdakezelés nagyon pöpec lett.

ami kiemelkedõnek tûnik az a csapattársak viselkedés, realnál ronaldo szinte pontosan úgy mozog a pályán ahogy az életben is. egy gyors példa alább.

Avanti Crociati!

akkor rosszul csinálod.
keress rá youtubeon a pes 2014 feint tutorialra
kikapcsoltam, nekem így se cselez egy fikarcnyit se.

[HUN]FaTaL
Ott van az, csak lépkedj jobbra-balra a taktikánál, ugyanúgy van preset tactics.

A support settingsnél ki kell kapcsolni az auto feint-et és akkor lehet cselezni, bár így is újra kell tanulni.

pozíció váltás alatt mit értetek?
cmf, dmf, meg ilyenek? mert azt most is lehet változtatni, ugyanúgy mint régen.
kiki888
Sajna én is rájöttem, hogyha tartósan játszani szeretnék az idei PES-el, akkor vagy visszateszem amatõrre ( <#idiota> ), vagy veszek ismét egy joyt, mert bizony bill-el már a regular szint is elég kihívás és nem az élvezettel teli kihívás..

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Az az igazság hogy én eddig focis játékokat billel játszottam, most úgy gondolom ide már elengedhetetlen a controller(van 1 ps3 controllerem, azzal szoktam NBA-ni pc-n) szóval lehet emiatt sem sikerül mert az iylen dolgokra sokkal jobban oda kell figyelni, amihez gamepad kell már
rövid és tömör kérdés következik: hogyan lehet cselezni?

Mert úgy ahogy pl. a tavalyiban (bal felsõ hátsó gomb kontrolleren + jobb analóg) úgy nem megy. Bármelyik gomb + jobb analóg nem megy.

Ötlet?

tobias88
Preset1-en belül lehet, már megtaláltam.

Az arcokat nem értem hogy nem tudták megcsinálni 1 év alatt, csak fel kellett volna venni pár 3d grafikust és kész. Ez így hatalmas baklövés volt, mert sokan elsõre eldöntik hogy nem tetszik (engem nagyon nem zavar mondjuk)

Ami zavar, az a pozíció beállítás egyedül, hogy nem lehet kiválasztani a pozíciót (hiszen a játékos is a pozíció alapján viselkedik, nem csak egy szöveg)

Örömteli dologból viszont sok van:
- visszajött a 6szöges, játékos érték mutató rendszer
- a játékmenet borzasztóan sokat javult, a játékosoknak végre súlyuk van és nehezen fordulnak
- becsúszni és végre normálisan lehet
- és a legjobb újítás, ez az ABC-s rendszer a posztoknál, hogy hol mennyire tud játszani az adott játékos
Milyen amikor "beleteszed a melót" hogy megtanulhasd?😊

Az olyan mint amikor Playstation 2-n talán a PES 3-al volt hogy másfél órát csak a szabadrúgásokat gyakoroltam.
Meg mikor a Pes5-el volt valami 600 online meccsem 3-4 hónap alatt, rá egy évre meg a Pes6-al majdnem 800.
De ezek már a "régi szép idõk", ma már játszok néha pár meccset mikor rám jön hogy jó lenne nyomni párat, aztán meg is unom egy két nap alatt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem ez is a szimuláció része lehet hogy ha nem a futás(lépés) ütemében nyomod a lövést akkor persze fel kell vennie a lövõ pozíciót szerencsétlen játékosodnak!
Viszont az L2-vel lehet manuál passz nyilat hívni,az is eléggé késik,ha a kettõ összefüggésben van egymással akkor tuti javítani fogják nemsokára egy folttal.
Nekem ez az új szöktetési rendszer bejön,tényleg túl érzékeny de hosszú távon sokkal pontosabb kiugratásokat lehet majd kivitelezni.
Amúgy nektek is eltûnt a jobb analóg lenyomása utáni második ember irányítása?(lehet nem voltam túl tiszta de remélem értitek mire gondoltam)

Pár óra leforgása alatt lejátszottál 10 meccset?
Milyen amikor "beleteszed a melót" hogy megtanulhasd?😊
Amúgy szerintem az alapvetés nagyon hangulatos,és olyan a támadásfelépítés és a védekezés mint az életben.
A belbecs megvan,pár hét alatt szépen kitanuljuk,a külcsínt és a többit(játékos értékek stb) bízzuk a modderekre,akiket mellesleg lassan fõállásban alkalmazhatna a konami!
Tény és való,pofátlanul kezdetlegesen adták ki megint,és rohadt nagy port szaga van mint annó a Pes6-nak,de pl azzal a játékkal játszottam életemben a legtöbbet,többet mint a Cod 1 UO-val online!😊
Azért ez nem véletlen...
Szavatos a cucc,1 évre biztosan,ami a mai világban nagy szó!
Sziasztok, nekem is iszonyatosan tetszik a játék, Top playeren nyomom, de nagyon nehéz, alig tudok helyzeteket kialakítani. Ahogy itt valaki említette, vissza lehet állítani a régi indító rendszert(supportnál a through pass-nál Basic-et kell állítani és máris a régi rendszert kapjuk). Viszont nekem egy valami idegesítõ. Valamiért nem lövik el kapásból a lövést, mindig tolnak rajta még-1t. Lehet én csinálok valamit rosszul.

Tudnátok ebben segíteni?
pedig ott van a gameplanben, ahol eddig is volt
tobias88
Volt compactness, pressure, stb... Én most ezt nem találtam eddig meg
na közben megnéztem frapsal: fix 30fps a játék, ezt valahogy nem lehet kikapcsolni? Lehet, hogy a frame rate korlát eltüntetése dobna rajta.

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

elméletileg van 1.01-es patch, nem tudom, hogy pl. Reloaded verzióval együtt megy-e, illetõleg hogy min javít.

gabelogan

megjegyzés: mindenféle lassulás nélkül elfut XP-én is
köszi! csak most nincs kedvem újrahúzni,amúgy simán megy rajt?😊
már tûkön ülök😊
http://proevo.hu/forum/40-cikkek/44353-pes-2014-windows-xp-inkompabilitas-hivatalos#57455

Hivatalosan de, gyakorlatilag meg megy rajta...
olvasd el a linkelt hozzászólást.
haho! megrendeltem eredetiben pc-re,mindjárt érkezik! ugye nem azt akarjátok mondani,hogy xp-n akár el is felejthetem?!
Ugyanmár, kicsit nézzetek körül a beállításoknál...
Az új indításos rendszert kilehet kapcsolni, a játékosok mozgatását a D-paddal lehet, a nyilakkal csak másik emberre megy.
Minden megvan ami kell, jó kis játék lett.
Kontroller nélkül meg nem is értem hogy lehet ma focis játékot tolni.
daver88
Reloaded verzió ugyanaz, mint az elsõ, semmi sem változott benne, visszajátszás szaggat.

7-8 meccs után azért kezd változni a véleményem, nem olyan rossz ez, mint amilyen elsõ blikkre tûnt...ami idegesít, de nagyon, az az emberváltás. nálatok is lassan vált a gombnyomás után??

Hát érdekes. Ugy érzem ez egy elég mély rendszer akar lenni, amit ha kitanul valaki, akkor marha szép meg jó dolgokat lehet benne csinálni, de így az elején leginkább fejetlenség van a pályán.
A szöktetés átalakítása nálam teljesen felborította az egész mindenséget ami eddig "PES" volt. Ebbe is látom a potenciált hogy ha begyakorolja az ember nagyon akkor biztos jó, de így az elején kb. használhatatlannak látszik. Bár kb. 10 meccs után néha már arra és addig megy a labda amerre akarom. Nagyon néha...
A taktikai rész az azért rossz, mert most már meg se mutatja hogy ha állítok valamit akkor annak mi a hatása a pályán. Ez így nagyon felületes...
Grafika messzirõl szép, közelrõl akit megcsináltak jól az aránylag szép meg hasonlít magára, de igen sok a random megoldás. Pl. a Bayern majdnem full jó az egész csapat, de a magyar válogatottban talán egy "megcsinált" játékos sincs. De ez pc-n valószínû úgyis csak átmeneti probléma.
Asszem 7-8 éve nagyon tudtam volna szeretni ezt a játékot, és megpróbáltam volna beletanulni. Ma,hogy már annyira nem bolondulok ezekért a focis játékokért, annyit biztos nem fogok beletenni hogy különösebben megtanuljak vele játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.