81526
-
Sanyicucu #79263 Breki így tudom felrakni csak.pakolásszam fel így mindet kiírva a csapatok neveit vagy megtalálod az evon és te felteszed? -
Sanyicucu #79262 http://imageshack.us/a/img850/1016/bziv.png -
Sanyicucu #79261 Evo-Web > Games Discussion > Pro Evolution Soccer - Xbox 360, PS3-Tactics Thread PES 2014
-
Sanyicucu #79260 evo-web oldalon van.sajnos nem tudom feltölteni de próbálkozok vele.
Klashman69 Forum for Tactics, Kits and Patches itt megtalálod! -
ezeket feltölthetnéd valahova, már amiket mewgcsináltál -
Sanyicucu #79258 Sajnos letöltése az még nincs /én még nem találtam/ de kézzel beállítottam játékon belül az edit-be azoknál a csapatoknál amit már megcsinált.Macerás de megéri. -
Egyébként a többi hiba sajnos tényleg itt is megvan, és már már frusztráló, pláne hogy a saját játékosok random előjövő tehetetlensége okozza a bekapott gólok egészét. -
akkor félreérthetően fogalmaztam megvan, hogy hol van ez, st025-ban ez a file
de bármelyik stadionban van ez a file csak más mintákkal, de hiába változtatjuk nem jelenik meg, olyan mintha csak bent felejtették volna -
Nálam a gólok 60%-a fejesgól, azon belül is szögletből. Az elrúgás pillanata után egyből reflex szerűen nyomom a lövés gombot és gyakori így a gól :) -
a klashman69 féle taktikát, hogy töltöd be? -
ezeket mindenképpen érdemes bekapcsolni, nálam mindegyik ki van pipálva -
Sanyicucu #79252 klashman69 féle taktikai beállításokat alkalmaztam és szerintem elég jók lettek.
Milyen csapattal játszol? -
yamato41 #79251 Azért "néhány" kritikus észrevétel (hogy legyen miért ismét kitiltatni).
1. A kapusok továbbra is szörnyűek, különösen a saját. Sima lövéssel gólt lőni szinte lehetetlen, góljaim fele chip, a másik fele helyezett lövés, vagy lepattanó. Gólt fejelni szinte lehetetlen, távoli (16-on kívüli) lövésből pedig talán még gólt sem lőttem. A beadásokra borzasztó hektikusan jönnek ki.
2. Beadások. Alig lehet irányítani. Laposan beadni szinte nem lehet, a játékosaim nem mozognak keresztbe, lyukra stb.
3. Passzivitás. A taktikám quick counter, labdaszerzés a 16-osunk előtt, rohanok előre a labdával, a többiek meg lötyögnek, megállnak, visszafordulnak. Alig van mozgás. Szélső védő szinte csak akkor megy fel, ha én felviszem.
4. Pressing. Az ellen persze mint a mérgezett egér, sajátjaim sok-sok méterről leskelődnek. Frontline pressure majdnem maxon. No comment.
5. Response. Óriási baki. Nevetséges esetek vannak, gurul a labda, hatan állják körül, mindenki nézi. Meccsenként ötször. Persze elsőnek az ellen eszmél.
6. Lassú irányítás. Olyan lassan reagál az irányított játékosom, hogy az borzasztó. Nagyon gyakori, hogy amit benyomok neki, mire megcsinálná, már régen nem aktuális.
Ergo.
Kell a gameplay patch. Nagyon.
(A jair nálam csak rontott a helyzeten. A hibákat nem javította, viszont sokszor annyi lett az átfolyás testen.)
Végül ismét, erőteljesen hangsúlyozom: az idei verzió nagyon jó, nagyon tetszik. Hatalmas a fejlődés tavaly óta, de a hibák mellett akkor sem lehet elmenni. -
Sanyicucu #79250 Jenkey File Loader - beta 1.0.1.4 használom + a yair gameplay patch 0.4-et.Az lenne a kérdésem hogy a jenkey-s féle loaderbe a performance fix részben mit kell beállítani vagy a kettő nem függ össze egymással? -
Én talán a Champions league-re tippelnék, ott szokott labda lenni a kezdőkörben -
jaja -
esetleg úgy lehet gyorsan jó gyep minden stadionhoz, hogy az egyhez elkészültet mindegyikhez berakni, de az sztem unalmas -
Szerintem ahhoz, hogy minden stadionhoz új gyep legyen sok idő kell, nem lehet összecsapni, főleg mivel nemis értjük, hogy pl ilyen file mit keres benne
[IMG]http://s7.directupload.net/images/131012/73rsd335.png[/IMG]
igazából amit eddig láttam azok többsége szerintem inkább rosszabb mint az eredeti, javítani egyszerű de jól megcsinálni sztem jó munka
esetleg KO gyepjei lesznek még jobbak ő teljes patchon dolgozik, de neki se mindegyik munkája tetszik
pl.
"]08/10Updates【Estadio da Luz Turf】[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="Blue"]
Summer daytime
Summer nights
Winter daytime
Winter night
[/COLOR]
[/
-
yair-ra hogy nyomtad a loadert? -
Nekem alapból az van, igaz nem egyszínű
-
ha valaki látott már fekete hálót a kapukra, linkelje be légyszi. kösz. -
usa911 #79242 Jó reggelt !
Azt szeretném kérdezni , hogy a fifacz tervez-e kiadni editort ?
Mert akkor várok rá.
És ha igen kb mikor ?
Köszönöm.
-
Még egy kérdés:
Ha bajnokságot játszotok, akkor a kisebb csapatok nevei nektek rendben vannak a BL-ben?? mert nálam általában a 4. kalaposok nevei rosszak. -
Ilyen gólt én kapok :D :D
Én is úgy csináltam, hogy yair-ra nyomtam rá loadert. -
Pazar!
Lesz majd egy olyan pakk hogy minden stadionhoz új, ilyen minőségi gyep? :)
Lentebb linkeltél egy realistic turfs dolgot, de nem vagyok biztos benne hogy megéri leszedni... -
ez a te kapusod?
a videóid alapján tényleg úgy tűnik én mondjuk nem tapasztaltam ilyet mondjuk mixeltem a loaderes exe-vel -
Igen
az estivel meg vagyok elégedve
de a nappali vhogy nem az igazi
-
Ilyenekre gondolok, miért nem szedi le az ötösnél. bőven kiérhetne rá..
-
Nagyon szép! :)
Saját? -
Kezd alakulni a Konami fű :))
-
-
PESEdit.com 2014 Patch 1.1:
NEW FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 1.1
2. Bundesliga added: 12 teams with all correct kits, faces, squads, lineups and stadium names - Union Berlin, Arminia Bielefeld, Bochum, Cottbus, Dresden, Düsseldorf, FSV Frankfurt, Fürth, Kaiserslautern, Köln, 1860 München, St. Pauli
New kits: Belgium, Chile, Colombia, Ecuador, Mexico, Nürnberg, Peru, Sporting CP, Stuttgart, Sweden, Switzerland, Ukraine, Uruguay, Venezuela, West Bromwich
Added correct fonts for Napoli, Sevilla, Boca Juniors
Added correct sleeve patches for Bundesliga and Premier League teams
Added new balls - Cafusa Winter, Torfabrik Winter, Tricolore, Ligue 1 OMB, Tafugo and King Chile 2013-2014 (thanks to SG)
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
Full Online Mode compatibility
Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
Added FULL Bundesliga
Added 12 2. Bundesliga teams
Corrects kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
Adds 15 new boots
Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
Fixed names and emblems for all competitions
Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
Letöltés (vagy a rutracker.org-ról regisztráció után) -
hát ezen még lesz mit csiszolni, nálam a kapusok legalábbis a beadásoknál botrányosak...alászaladnak, fel sem ugranak. nálatok? -
Realistic Turfs For all stadiums (PES 2014)
http://adf.ly/XPuev -
Pes2014 Gameplay Patch 0.4 by Yair
changelog v0.4 :
* tweaked the speed of the ball when shooting and passing
* better AI awareness to the lose ball
* better contole when dribbling
* some bugs fixes from the previous patch.
changelog v0.3 :
* much better ball physics
* improved dribbling
* better movement all over the pitch
* better GK?!
* AI and P1 AI play much more dynamic
changelog v0.2 :
* improve organization in defense and in team shape in general
* better responsiveness
* better GK positioning (still very bad GK)
- some bugs will appears so please let me know about them it important
http://adf.ly/XP6TN -
Mások készítik értelem szerűen. A pesedit patch mögött áll tudtommal a legtöbb ember, szóval elvileg az a legprofibb. -
yamato41 #79227 :-)
Ezt a bojkottot én már évek óta tartom, de nem valamilyen kifejezett, vagy tudatos szándék, hanem borzasztó unalom és érdektelenség miatt. Kb. azért, amiért a magyar gyeplabda, vagy rögbiválogatott meccseit sem nézem. -
Off:
Hát amíg a magyar politikai elit az én adóforintjaimat stadion építésre költi, akkor nagyon mélyre kell nyúlni a tisztogatásban.
Amúgy nem értem mi a gond, ez a szín tiszta REALITÁS (nyílván minden alkalommal nem kapnánk 8 gólt, de 4-5 gól alaphangon van a két csapat között)...ennyivel jobbak a hollandok. Ezenkívül nem értünk el olyan eredményt a csoportban, ami arra sarkalna minket, hogy bízzunk a kijutásban.
Kijutás, ez megint egy felnagyzolt téma...szó nincs kijutásról, mivel a 2. hely csak pótselejtezőt ér. Jelenleg talán Izland van a 2. helyen akit meg lehetne verni, de...és itt mindenki gondolja tovább.
A csoport 3. vagy 4. helye a reális és kész. Nem kell kergetni hamis illúziókat. Akkor kell majd tényleg elszomorodni, amikor a 2016-os EB-n fél Európa ott lesz, minket kivéve. Na majd akkor kell tisztogatni, de akár feloszlatni is...
Na OFF vége, ez az én véleményem.. -
TheBossbuster #79225 off:Történelmi vereséget szenvedett a Magyar válogatott Hollandiától 8-1 re!
Soha senkitől nem kaptunk ennyit!
Kérek minden foci szerető Magyar állampolgárt,bojkottálják ezeket az embereket akik edzőnek,futballistának gondolják magukat avval,hogy a 2013.10.15-i meccsüket sem a helyszínen,sem a televízió előtt nem tekintik meg!
Mindezt kitartóan addig,amíg a hozzá nem értő emberek el nem hagyják pozíciójukat,és nem okoznak több keserűséget,az amúgy is sanyargatott népünknek! -
Hali,
A Pesgalaxy.com Patch 2013 v3.10 miben más mint a PESEdit.com 2013 Patch v6.0??
Melyiket használjam inkább 2013-hoz?

[/