PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem nem túl láma a kérdés, ha igen akkor bocsi, csak azt szeretném kérdezni hogy kell a mezeket bin-be rakni? Visszaolvastam és egy hsz-ban volt egy link ahol elvileg le van írva de nekem nem jön be az oldal.
horpeti
ha játszom 2-3 órát, utána nekem is belassulgat minden ilyesmi, 4-5 másodpercre, szerintem a gép a kevés. 😊

horpeti
Aha.. Lehet, nem tudom. Valszeg a Babilona meccs is határoz. Bár már elvileg ott kész van az adottságod, hisz valamivel játszol. 😊

Szélsõként nkeme 89es az agilitásom, igaz a top speed kevesebb. 😊 De kreáltam olyat is, amilyen neked van. Csak nekem nem jött be a szélsõ játék. Igaz, csatárnak is beadott, de sokszor szélsõnek.

De immáron végleg leszámoltam a támadókkal, a középpálya ura akarok lenni. 😊 Amióta ott vagyok, nagyon nagyon élvezem a játékot. Igaz, hogy DMF vagyok, de támadó felfogásban játszom. 😊
elsõ idény felén vagyok túl, feltolom a sebességet sárga értékig (hát lassú volt szegény😄), hogy utol is érjem az ellent, meg növeltem a balanceot, hogy biztosabb legyek, ahogy néztem kb. idény végére ez meg is lesz, és akkor már csak technikát, meg powert akarok növelni. 😄 kb. 3-4 év alatt csodás játékos lesz. 😛

Azt nem tudjátok, hogy a mentality és team work adottság mire jó? Kiváncsi lennék egyszer rá.. embernél lehet nem is számít a teamwork, a mentalitás meg azért biztos...

A Bundesligát,hogyan tudom belevarázsolni a játékba?Mez,Of kellene.
Duby
Sziasztok!
Másnál is jelentkezett a PES09-nél az a jelenség, hogy játék közben - a meccsek után pl. - az egyes mentések nagyon hosszú idõt (min. 2 perc) vesznek igénybe? A játék szépen fut, nincs vele semmi gondom, de így élvezhetetlen, hogy minden meccs után, minden beállításváltoztatásnál 2-3 perceket "saving, please wait..."
Légyszi, mondjatok erre valamit, hogy lehetne ezt megoldani!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

tök mind1 hogy milyen értékeket adsz meg egy embernek, mert nem attól fog függeni hogy milyenek lesznek a tulajdonságok, hanem hogy a Babilona-akárki meccsen milyen teljesítményt nyújtasz, az adja meg az alap értékekeket
pl. ha sokat futsz, ha lõsz 2-3gólt sokat próbálsz labdát szerezni 1-2bringacsel stb. akkor az agilitás, speed, lövés, agresszió érték elég magas lesz..persze ezeket egyszerre nemkönnyû összehozni
nekem szélsõként sikerült egy jó alapértéket megteremteni, így sokkal könnyebb a játék

pl voltam csatár, ugye sokat vártam a labdát nemigen száguldoztam meg hajtottam kaptam is vmi 70es speedet meg 70es agilitást
szélsõként 85ös speed 88as agilitás kicsit jobb😊

eleinte idegesítõen nehéz volt a top player de most már megy(Y)
horpeti
Dejó, a csapatomban a 2. legnagyobb átlagforma 6.2 és az a kapus. Nem csoda, ha 13.ok vagyunk a bajnokságban, pedig kiteszek magamért. Nekem 6.9 az átlag, az végülis nem rossz. 😊 De mindent nem tudok, pedig csupaszív Gattusot örököltem. 😄

tobias88
én eddig nem vettem észre <#vigyor>
Roland10
lécci segítsetek hogy amikor become a legend-et kezdek ezek mit jelentenek!
Auto move,Transfer frequency,Classic Players,Reset Prevantion feature???köszi

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Na akkor ha vkinek kell akkor itt van több mint 100 szurkoló!
http://files.filefront.com/Supporter+clothesrar/;12148653;/fileinfo.html

Van 12 bin és mindegyikben 8 hely van tehát a szurkolótábor 8 féle emberbõl állhat!
A cv09.img-ben 2-19.bin-ig vannak a szurkolók, azokat kéne exportálni GGS-el, majd a képeket belerakosgatni, utána meg bemásolni a bineket a kitserverbe!

Minden harmadik bin a téli "öltözéket" tartalmazza, azokat nem kéne bántani! Tehát télen kabátba vannak:

Terminátor14
Szerintem ilyen baromságoknál sokkal fontosabb dolgokra kellett volna gondolni.

CSAK a Fradi

tobias88
ez hogy van amúgy? max ennyire változatosra lehet?

amúgy sztem lehetett volna konaminál gondolni, ha téli a meccs, akkor kabátot rájuk
Nagyon nagy vagy, köszi szépen! ^^
Már mûlkor kiraktam, de akkor még1x<#vigyor2>

Itt van a 3 verzió:
http://files.filefront.com/Supportersrar/;12148371;/fileinfo.html

A különbözõ mappába lévõ bineket a kitserver/img/cv09.img mappába kell másolni!

Ezek még a Demo-hoz készûltek, még lehetne variálni õket, de most minegyik stadionba ugyanazok a szúrkolók lesznek keverve!

Vagy egy kisebb gyûjteményem szúrkolókból, ha vki esetleg maga akarna összerakni egy tábort!
Ha vkinek kéne akkor felrakom vhova!

Ez elérhetõ valahonnan Nagyi2pac? Mármint a v1-es nézõsereg... ^^
tobias88
én nem mertem beírni, hogy a 2. színvilág a legjobb, de akkor beírom

a 2. színvilág a legjobb <#vigyor>
Szerintem a v1 a legjobb, kicsit ilyen Sensible Socceres feelingem van tõle ^^
tobias88
hát, csak azon múlik, kinek melyik színvilág tetszik<#vigyor2>
Sztem egyértelmûen a v2 a legjobb!<#vigyor2>

De ha kell csinálok Juve-s tábort, akár egy kis olasz válogatottal keverve, vagy pl. #52994-nek vmelyikébe beszúrok 1-2 Juve mezes emberkét!
<#vigyor>

horpeti
2. training matchem Betisnél.
Valahogy azt vettem észre, hogy kevésbé akarnak passzolni nekem, mint amikor CMF vagyok. Team work ability csak 62, de a CMFnek is. Lehet amíg új vagyok, addig nem bíznak bennem, nemtom. De CMFnek nagyon jó passzoltak, nyomnom se kellett az R2õt, tolták... Ennél meg tolom ezerrel, és állok vele szembe, és elfordul, és full másnak passzol. Mondjuk nem akarok egybõl következtetést levonni, lehet csak genyák voltak. 😛
Viszont így kevésbé forgattam a játékot, és inkább a védekezés dominált, ami végülis jogos, csak én playmaker akarok lenni, szerintem lehet attól még, hogy nem CMF. 😊

Breki33
vagy mutasd a textúrát mindegyik sokkal jobb mint a mostani sztem
Breki33
így képek alapján mindegyik jó

szavazzuk + P
Oké! De meik nézõim, mert volt 3 verzió?

v1

v2

v3

Hát inkább mint egy Gerrard-ot egy Blackburnbe 😛

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Terminátor14
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Végre nekem is megy rendesen a be a legend, már 2 meccsen kezdtem és az átlagom igencsak 7.0 felé hajaz 😊

CSAK a Fradi

Breki33
már megszoktuk átugorjuk P
Breki33
okés és a nézõid is benne lehetnének, köszi elõre

amúgy úgy nézem játékban jó a mostani csak editben volt fura
Már terveztem hogy csinálok egy csuka-és labda csomagot, csak eddig nemtudtam rávenni magam! De akkor most nekiállok, valószinüleg holnapra kész lesz elõnézeti képekkel együtt, aztán kirakom!<#eljen>

De csak jó minõségû és nem hibás csukákat, labdákat vagyok hajlandó berakni!<#vigyor2>

horpeti
individuals - position edit. és akkor ott R1-L1gyel lehet mászkálni, hogy most a nyilait, meg a védekezését állítsd.

Akkor oké. 😄 Attól függetlenül, akkor se tudtam hol is kell keresni és elõhívni...
horpeti
08-ban is voltak nyilak. Ugyanott ahol elõtte, és utána. 😊

Azt szeretném megtudni, hogy pontosan hol találom meg a stratégiában azokat az "irány nyilakat" és h tudom elõhozni? Hallottam, hogy most újra benne van, mert mintha a 08-ba egyáltalán nem lett volna benne. Elõre is köszönöm.
horpeti
Bocs, hogy szétoffoltam a topikod, azért nem olvassa senki a segítõ hszeid. 😛

Breki33
20 hozzászólást nem vagy képes visszaolvasni?
A fagyásproblémára tud valaki megoldást?
Már a kitserveren is állítgattam,akkor továbblép viszont vmi gáz van a felállással össz két ember a pályán meg ielyenek<#wow1>
Breki33
Kéne vmi jó cipõpack ami most van azt nézem, hogy nem teljesen jó, tudsz ilyet?
Breki33
miért Robinho-t el tudtátok volna képzelni?
Kmarha
hja nálam is durva volt.. pl soha nem fogom felfogni hogy Henry hogy mehetett át a Middlesburg csapatába!! A másik pedig Ronaldinho aki a Bordeux csapatát ékesíti az idénytõl.

Azt hittem csak nálam vannak hajmeresztõ átigazolások.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

csocso14
vannak érdekes igazolások, ami nekem tetszett, Chelsea leigazolta Rooney-t

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

horpeti
És az nem furcsa, hogy falábúként bekerül valaki egy csapathoz, és kezdõ is lesz, kiszorítva a többieket?

Mondjuk ha jobb formát mutat, mint a nagyobb kvalitású ember, akkor elvileg nem számít, hisz hasznosabbak vagyunk. És mi általában hasznosabbak vagyunk, mint az AI által vezérelt játékos, ezért tudunk szarabb stattal is jobb teljesítményt nyújtani.. Mi lesz, ha a kvalitásunk is jó lesz 10 év múlva? 😄 Akkor majd lassan lehet visszavonulni... mivel a játéknak egyszer csak vége, és nem is olyan sokára. 😄

2 kérdésem lenne.
Az 1.: aki az ML-t nyomja attól kérdezném,hogy még mindig csak 1 csapattal lehet lenni egész karriered során?
2:Nektek a Become a Legend-ben nincsenek furcsa igazolások?Csak hogy néhányat említsek a nálam lévõekbõl:
Henry--->Chelsea
Van der Vaart--->Everton
és a legnagyobb Gerrard--->Blackburn 😄😄😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

horpeti
Igazán tényleg az van, hogy ha csatárként nem lõsz gólokat, 1-2õt, akkor ha játékban sem vagy, nagyon lehúz. Ha gólt nem lõsz, de mást legalább csinálsz, akkor jó.
Középpályásnál is a 6.5 feletti játékhoz már gólpassz,vagy gól kell, vagy sok ténykedés. De a 6.5 az nem egy nagyon rossz osztályzat, átlagos teljesítmény. az 5.5-6.0 rossz, 7 fölött meg már átlag fölötti.

Ha átlag fölöttit tud valaki nyújtani, akkor megérdemli a ratingot. Egy gólpassz, gól, átlag feletti. Az aktív játék az elvileg csak átlagos, még ha azt is mondjuk rá, hogy "jók voltunk"...

Tény, hogy azt nem nézi jól, hogy ha gólpassz elõtti akcióban bennevagy... Le kell szarni, gyõzzön a csapat. 😊 Persze, a legend lényege, hogy egyénileg legyél elismerve, az pedig valóban nem könnyû, fõleg top playeren. Csatárnál vágni kell a gólt.. CMF, DMFnél meg inkább assistot lehet csinálni, bár tény, hogy egy igazi DMF akkor jó, ha az ellenfelet jól megszûri, nem ha gólpasszokat és gólokat lõ.

horpeti
De inkább a technikára megyek rá, hogy sehol se legyen biztosabb helyen a labda a pályán, mint nálam. 😊 Ahogy egyszer valamelyik meccsen láttam Decot tartani a labdát, az eszméletlen volt. 3x azt hittük, hogy már elveszíti, de csak vitte tovább és tovább. 😄 Nem tudom már kik ellen játszottak, talán épp a Reál. 😊

horpeti
Sõt olyan body balanceot csinálok, hogy arrébb teszem Henryt, ha a közelembe jön. 😛

Igazad van!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

a Konami 1.10 patch csak eredeti játékra jó?
horpeti
csinálj. Én szerintem 50x többször kreáltam mindenfélét, minden poszton. Az értékek kb. ugyanazok, bármit írsz be, megvannak a templatek. És semmi köze nincs hozzá, hogy 205 centi, vagy 160...

Én 171/70 vagyok, igazi védekezõ középpályás termet... ÉS???? leszarom. 😄 Azért így is sikerült fejelnem. 😛

horpeti
Általában ha meg vagyok magammal (és a csapattal) elégedve, akkor az osztályzat is jó.
Én akkor vagyok megelégedve, ha nyerünk. 😛 Vagy erõs döntetlen... Adjak jó sok passzt, ne csak kergessem a labdát, irányítsuk a meccset, legyenek jó helyzetek, ne legyen balfaszkodás.

Általában ilyenkor azért jó osztályzatokat ad.
Mondjuk azt vettem észre, hogy kevés az assistom (mondjuk sok meccset nem játszottam csak 15öt kb.), mert én kidobom szélre futónak, õ beadja, és gól. 😊

De van egy gyönyörû akció, majd csinálok belõle moviet. El se hittem, hogy ilyen teamwork van. 😊 Remélem majd a Betis is képes lesz ilyesmire, a Racing jó volt nagyon, csak most ott a Valenciásat szerintem hagyom, és kezdem DMFként, mert szimpibb a helyzet hosszú távon.