PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szélsõként nkeme 89es az agilitásom, igaz a top speed kevesebb. 😊 De kreáltam olyat is, amilyen neked van. Csak nekem nem jött be a szélsõ játék. Igaz, csatárnak is beadott, de sokszor szélsõnek.
De immáron végleg leszámoltam a támadókkal, a középpálya ura akarok lenni. 😊 Amióta ott vagyok, nagyon nagyon élvezem a játékot. Igaz, hogy DMF vagyok, de támadó felfogásban játszom. 😊
elsõ idény felén vagyok túl, feltolom a sebességet sárga értékig (hát lassú volt szegény😄), hogy utol is érjem az ellent, meg növeltem a balanceot, hogy biztosabb legyek, ahogy néztem kb. idény végére ez meg is lesz, és akkor már csak technikát, meg powert akarok növelni. 😄 kb. 3-4 év alatt csodás játékos lesz. 😛
Azt nem tudjátok, hogy a mentality és team work adottság mire jó? Kiváncsi lennék egyszer rá.. embernél lehet nem is számít a teamwork, a mentalitás meg azért biztos...
Másnál is jelentkezett a PES09-nél az a jelenség, hogy játék közben - a meccsek után pl. - az egyes mentések nagyon hosszú idõt (min. 2 perc) vesznek igénybe? A játék szépen fut, nincs vele semmi gondom, de így élvezhetetlen, hogy minden meccs után, minden beállításváltoztatásnál 2-3 perceket "saving, please wait..."
Légyszi, mondjatok erre valamit, hogy lehetne ezt megoldani!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
pl. ha sokat futsz, ha lõsz 2-3gólt sokat próbálsz labdát szerezni 1-2bringacsel stb. akkor az agilitás, speed, lövés, agresszió érték elég magas lesz..persze ezeket egyszerre nemkönnyû összehozni
nekem szélsõként sikerült egy jó alapértéket megteremteni, így sokkal könnyebb a játék
pl voltam csatár, ugye sokat vártam a labdát nemigen száguldoztam meg hajtottam kaptam is vmi 70es speedet meg 70es agilitást
szélsõként 85ös speed 88as agilitás kicsit jobb😊
eleinte idegesítõen nehéz volt a top player de most már megy(Y)
Auto move,Transfer frequency,Classic Players,Reset Prevantion feature???köszi
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
http://files.filefront.com/Supporter+clothesrar/;12148653;/fileinfo.html
A cv09.img-ben 2-19.bin-ig vannak a szurkolók, azokat kéne exportálni GGS-el, majd a képeket belerakosgatni, utána meg bemásolni a bineket a kitserverbe!
Minden harmadik bin a téli "öltözéket" tartalmazza, azokat nem kéne bántani! Tehát télen kabátba vannak:

amúgy sztem lehetett volna konaminál gondolni, ha téli a meccs, akkor kabátot rájuk
Itt van a 3 verzió:
http://files.filefront.com/Supportersrar/;12148371;/fileinfo.html
A különbözõ mappába lévõ bineket a kitserver/img/cv09.img mappába kell másolni!
Ezek még a Demo-hoz készûltek, még lehetne variálni õket, de most minegyik stadionba ugyanazok a szúrkolók lesznek keverve!
Ha vkinek kéne akkor felrakom vhova!
a 2. színvilág a legjobb <#vigyor>#vigyor>
De ha kell csinálok Juve-s tábort, akár egy kis olasz válogatottal keverve, vagy pl. #52994-nek vmelyikébe beszúrok 1-2 Juve mezes emberkét!
<#vigyor>#vigyor>
Valahogy azt vettem észre, hogy kevésbé akarnak passzolni nekem, mint amikor CMF vagyok. Team work ability csak 62, de a CMFnek is. Lehet amíg új vagyok, addig nem bíznak bennem, nemtom. De CMFnek nagyon jó passzoltak, nyomnom se kellett az R2õt, tolták... Ennél meg tolom ezerrel, és állok vele szembe, és elfordul, és full másnak passzol. Mondjuk nem akarok egybõl következtetést levonni, lehet csak genyák voltak. 😛
Viszont így kevésbé forgattam a játékot, és inkább a védekezés dominált, ami végülis jogos, csak én playmaker akarok lenni, szerintem lehet attól még, hogy nem CMF. 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Végre nekem is megy rendesen a be a legend, már 2 meccsen kezdtem és az átlagom igencsak 7.0 felé hajaz 😊
CSAK a Fradi
amúgy úgy nézem játékban jó a mostani csak editben volt fura
De csak jó minõségû és nem hibás csukákat, labdákat vagyok hajlandó berakni!<#vigyor2>#vigyor2>
Már a kitserveren is állítgattam,akkor továbblép viszont vmi gáz van a felállással össz két ember a pályán meg ielyenek<#wow1>#wow1>
Azt hittem csak nálam vannak hajmeresztõ átigazolások.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Mondjuk ha jobb formát mutat, mint a nagyobb kvalitású ember, akkor elvileg nem számít, hisz hasznosabbak vagyunk. És mi általában hasznosabbak vagyunk, mint az AI által vezérelt játékos, ezért tudunk szarabb stattal is jobb teljesítményt nyújtani.. Mi lesz, ha a kvalitásunk is jó lesz 10 év múlva? 😄 Akkor majd lassan lehet visszavonulni... mivel a játéknak egyszer csak vége, és nem is olyan sokára. 😄
Az 1.: aki az ML-t nyomja attól kérdezném,hogy még mindig csak 1 csapattal lehet lenni egész karriered során?
2:Nektek a Become a Legend-ben nincsenek furcsa igazolások?Csak hogy néhányat említsek a nálam lévõekbõl:
Henry--->Chelsea
Van der Vaart--->Everton
és a legnagyobb Gerrard--->Blackburn 😄😄😄
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Középpályásnál is a 6.5 feletti játékhoz már gólpassz,vagy gól kell, vagy sok ténykedés. De a 6.5 az nem egy nagyon rossz osztályzat, átlagos teljesítmény. az 5.5-6.0 rossz, 7 fölött meg már átlag fölötti.
Ha átlag fölöttit tud valaki nyújtani, akkor megérdemli a ratingot. Egy gólpassz, gól, átlag feletti. Az aktív játék az elvileg csak átlagos, még ha azt is mondjuk rá, hogy "jók voltunk"...
Tény, hogy azt nem nézi jól, hogy ha gólpassz elõtti akcióban bennevagy... Le kell szarni, gyõzzön a csapat. 😊 Persze, a legend lényege, hogy egyénileg legyél elismerve, az pedig valóban nem könnyû, fõleg top playeren. Csatárnál vágni kell a gólt.. CMF, DMFnél meg inkább assistot lehet csinálni, bár tény, hogy egy igazi DMF akkor jó, ha az ellenfelet jól megszûri, nem ha gólpasszokat és gólokat lõ.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Én 171/70 vagyok, igazi védekezõ középpályás termet... ÉS???? leszarom. 😄 Azért így is sikerült fejelnem. 😛
Én akkor vagyok megelégedve, ha nyerünk. 😛 Vagy erõs döntetlen... Adjak jó sok passzt, ne csak kergessem a labdát, irányítsuk a meccset, legyenek jó helyzetek, ne legyen balfaszkodás.
Általában ilyenkor azért jó osztályzatokat ad.
Mondjuk azt vettem észre, hogy kevés az assistom (mondjuk sok meccset nem játszottam csak 15öt kb.), mert én kidobom szélre futónak, õ beadja, és gól. 😊
De van egy gyönyörû akció, majd csinálok belõle moviet. El se hittem, hogy ilyen teamwork van. 😊 Remélem majd a Betis is képes lesz ilyesmire, a Racing jó volt nagyon, csak most ott a Valenciásat szerintem hagyom, és kezdem DMFként, mert szimpibb a helyzet hosszú távon.