PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 52es shot accularyval is lõtt olyan durvát, mint állat. De többször lõ rosszabbat😄
Na most Sevilla ellen BLt is buktuk. Beállok és egybõl kapjuk a gólt, közünk se volt, mindenki áll. A végén sikerült mozgatni valamit, de megint az a feeling van, hogy ha majd én nem oldom meg, akkor veszett fejsze, a géptõl ne nagyon várjak. Denem hamarkodom el.
Lényeg, hogy 24 perc játék után 6.5lel megint most impressive, és most már kezdõ vagyok 😊 Úgyhogy jajj mindenkinek.
Na most Sevilla ellen BLt is buktuk. Beállok és egybõl kapjuk a gólt, közünk se volt, mindenki áll. A végén sikerült mozgatni valamit, de megint az a feeling van, hogy ha majd én nem oldom meg, akkor veszett fejsze, a géptõl ne nagyon várjak. Denem hamarkodom el.
Lényeg, hogy 24 perc játék után 6.5lel megint most impressive, és most már kezdõ vagyok 😊 Úgyhogy jajj mindenkinek.
Nekem is ez most a dilemmám 😊 2-3 meccs és meglesz a 80as top speed, de valahogy a 84-85 szimpibb lenne.
Csak épp minden másra is kéne gyúrni, stamina nemsokára kész (mosz 84 asszem), viszont a többi az nagy nulla. Power és balance is kéne, mert általában rámnéznek és már el is estem...
A lövések meg néha elég furán jönnek ki, bár van amikor jó.
Csak épp minden másra is kéne gyúrni, stamina nemsokára kész (mosz 84 asszem), viszont a többi az nagy nulla. Power és balance is kéne, mert általában rámnéznek és már el is estem...
A lövések meg néha elég furán jönnek ki, bár van amikor jó.
CSAK a Fradi
most hogy így az angol bajnokságban látom a ritmust, elgondolkodom, hogy megálljak-e 80as top speednél. De meg kéne, mert a labdakezelésem hulladék, és az még sokkal fontosabb. 😊
jaja, én direkt úgy csináltam, mindhárom benne legyen +holland.
Amúgy visszavonom az álomfocit. Köv. meccsen meg álltunk mint állat. 70. perc környékén jöttem és 6.5lel most impressive. 😄
Viszont a BLben eddig jók vagyunk, 2 gyõzelem. Most meg Sevilla ellen még döntetlen.
Termi: Hát igen, bár legalább a kilók megvannak😄
Középpályán nekem talán könnyebb, igaz nem én fejelek. 😄
Amúgy visszavonom az álomfocit. Köv. meccsen meg álltunk mint állat. 70. perc környékén jöttem és 6.5lel most impressive. 😄
Viszont a BLben eddig jók vagyunk, 2 gyõzelem. Most meg Sevilla ellen még döntetlen.
Termi: Hát igen, bár legalább a kilók megvannak😄
Középpályán nekem talán könnyebb, igaz nem én fejelek. 😄
engem angolból nem akarnak leigazolni, csak hollandból, az olasz is hanyagol
Jah, egy jó tanács, aki új legend módot kezd! 4 liga van Legend módban is és ugye a 3 legjobb persze az angol-olasz-spanyol, de valamikor egyiket nem teszi be, akkor vissza kell lépni és újra továbblépni, akkor másképp teszi be
Jah, egy jó tanács, aki új legend módot kezd! 4 liga van Legend módban is és ugye a 3 legjobb persze az angol-olasz-spanyol, de valamikor egyiket nem teszi be, akkor vissza kell lépni és újra továbblépni, akkor másképp teszi be
Hehe...
Én elsõ szezon végén mentem a Vitesse-tõl a Spartak Moszkvába (14. helyen volt a klubranglistán és uefában indult..)
A csapat nagyon jó, ezerszer ügyesebbek a társak és futnak mint a fene, jó labdákat is kapok. Csak épp egy szem csatárnak lenni elõl 170cm-vel nem a legszebb feladat, így támogatottság nélkül elég gáz a dolog.
Úgyhogy keresem majd az új csapatomat, mostmár remélem nem ebben a ligában.
Viszont elég szerencsétlen vagyok, az elõzõ szezon alatt lõttem összesen vagy 10 kapufát 😄D
Én elsõ szezon végén mentem a Vitesse-tõl a Spartak Moszkvába (14. helyen volt a klubranglistán és uefában indult..)
A csapat nagyon jó, ezerszer ügyesebbek a társak és futnak mint a fene, jó labdákat is kapok. Csak épp egy szem csatárnak lenni elõl 170cm-vel nem a legszebb feladat, így támogatottság nélkül elég gáz a dolog.
Úgyhogy keresem majd az új csapatomat, mostmár remélem nem ebben a ligában.
Viszont elég szerencsétlen vagyok, az elõzõ szezon alatt lõttem összesen vagy 10 kapufát 😄D
CSAK a Fradi
óbazze, a spanyol és angol bajnokság színvonala ég és föld az angol javára. Meg a Fullham ég és föld a Betishez képest😄
Irdatlan pörgés, nincs megállás, eszméletlen.
BL meccsen beállok félidõnél, és rögtön góllal debütálok. Álomlabdákat kapok beindulásra, meg oldalról is durván jól tolják befele. Ez a foci. 😄 Remélem nem csak egy meccsig lesz ilyen😄
Irdatlan pörgés, nincs megállás, eszméletlen.
BL meccsen beállok félidõnél, és rögtön góllal debütálok. Álomlabdákat kapok beindulásra, meg oldalról is durván jól tolják befele. Ez a foci. 😄 Remélem nem csak egy meccsig lesz ilyen😄
Szép bomba!<#eljen>#eljen>
Ez nem olyan dolog ami már a pes3-ban is bennevolt? (cselgomb meg sprint egyszerre+iirány) Vagy most vmi újdonság? 😄D
Nem igazán éretem 😊
Nem igazán éretem 😊
CSAK a Fradi
Nah, átmentem a Fulhamhez. 😄DD
Meg kell ízlelni picit az angol bajnokság ízét is. 😄
BLben indulnak, ez szempont volt.😊 És 600 a fizu. 😛
Meg kell ízlelni picit az angol bajnokság ízét is. 😄
BLben indulnak, ez szempont volt.😊 És 600 a fizu. 😛
pff, hulladékok akarnak igazolni, ilyen a DMF sors? CMFfel fele ilyen jó voltam, és rögtön Valencia vitt el. 😞
De legalább a fizu magas😛
De legalább a fizu magas😛
Olvasd el még1x ---> #53037!<#awink>#awink>
Na az ilyeneken tudok kiakadni
"sztem jobb a fifa grafikája....pedig a pes tetszik jobban, valszeg azzal is fogok nyomulni, de egyértelmû hogy a fifa grafikája szebb...de csak és kizárólag a játékosokra értem ezt...az arcuk szebben kidolgozott, a hajuk..nézd csak meg robben haját a 2 játékban..a fifában mennyivel élethûbb...az izzadás, az a kissé lakkos hatás amivel ezt elérik...a ruhájuk...igaz egyik játékban sem lobog a mez, csak megdobták õket pár gyûrõdés-hatással, de a fifáé szebb..nem véletlenül nyilatkozta azt az egyik pes-fejlesztõ, hogy ha felajánljanák nekik a fifa grafikus motorját, boldogan elfogadná azt....és itt msot a PC-s játékokról beszélek, a konzolokon a fifa über, azt ne is vegyük számításba...."
"sztem jobb a fifa grafikája....pedig a pes tetszik jobban, valszeg azzal is fogok nyomulni, de egyértelmû hogy a fifa grafikája szebb...de csak és kizárólag a játékosokra értem ezt...az arcuk szebben kidolgozott, a hajuk..nézd csak meg robben haját a 2 játékban..a fifában mennyivel élethûbb...az izzadás, az a kissé lakkos hatás amivel ezt elérik...a ruhájuk...igaz egyik játékban sem lobog a mez, csak megdobták õket pár gyûrõdés-hatással, de a fifáé szebb..nem véletlenül nyilatkozta azt az egyik pes-fejlesztõ, hogy ha felajánljanák nekik a fifa grafikus motorját, boldogan elfogadná azt....és itt msot a PC-s játékokról beszélek, a konzolokon a fifa über, azt ne is vegyük számításba...."
Nah, jó 1. idény volt Betissel, 10.ek lettünk. 😄
Utcsó meccsen is kikaptunk, de 7est kaptam. 😛 Többiek hót semmi 5.5 😄
16 man of the match sikerült. Fõleg a vége felé, ahogy javult az emberem. Kezdésnek nem rossz, ill. az biztos, hogy kinõttem a Betist (vagy a hülye professionálját, hogy béna minden csapattársam😄), kiváncsi vagyok, milyen kérõim lesznek. ha lesznek.. 😄
Utcsó meccsen is kikaptunk, de 7est kaptam. 😛 Többiek hót semmi 5.5 😄
16 man of the match sikerült. Fõleg a vége felé, ahogy javult az emberem. Kezdésnek nem rossz, ill. az biztos, hogy kinõttem a Betist (vagy a hülye professionálját, hogy béna minden csapattársam😄), kiváncsi vagyok, milyen kérõim lesznek. ha lesznek.. 😄
Jaja, jó dolog. Én nem merem csinálni, mert 61es Dribblingnél még néha a sima megtolás is rossz. 😊
honnan lehet leszedni ezt?
fene.. az edzõ rászokott hogy egész meccseket végigjátszat vele. A végén már vörösbe fordul szegény emberkém, és vánszorogni is alig bír a pályán. Na de rájöttem, hogy tudom kicselezni. Fel kell rúgni valakit, sárga lap, és egybõl jön a féltés a második sárgától, mehetek is a kispadra (csak a rank lesz jóval rosszabb a kelleténél) 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
csereként jah, de úgy, hogy 2. félidõt végig játszottam, és áttettem wide/ball-ra, és így már tudom rugdosni a gólokat, az alap kamera nem jön be
ez akkor kell mikor a védõ rohan mögötted illetve mikor beviszed két védõ közé a résbe és ezzel egy ütemet nyersz
a gép sokszor megcsinálja ezértis akartam megtanulni
a gép sokszor megcsinálja ezértis akartam megtanulni
ezt melyik gombbal? r1 v. r2? nekem nem megy? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cserepadról vezetted a góllövõ listát? 😊
Hol játszol?
Én sehol se leszek ilyen góllövõ listán, talán majd az assist pár év múlva. Nagyon gyenge a technikám, fel kell hozni. Viszont legalább lepattannak rólam, mint állat. 😄
Igaz mostanában már szinte csak támadok, de nembaj, ha kell tudok védekezni is, a defencem nõ folyamatosan a tapasztalatból. Nõhetne inkább a technika 😛
Hol játszol?
Én sehol se leszek ilyen góllövõ listán, talán majd az assist pár év múlva. Nagyon gyenge a technikám, fel kell hozni. Viszont legalább lepattannak rólam, mint állat. 😄
Igaz mostanában már szinte csak támadok, de nembaj, ha kell tudok védekezni is, a defencem nõ folyamatosan a tapasztalatból. Nõhetne inkább a technika 😛
Nem, ezt csak összegyûjtöttem különbözõ helyekrõl!<#vigyor2>#vigyor2>
Nektek is szokott 1 heteket kihagyni csak úgy?
Nekem már másodszor hagy ki hetet... Lehet nem játszhatok olyan sokat? 😛 El nem vagyok fáradva, de biztos jónak látja a kis kényszerpihit. Ki is kaptunk 3-0ra😊 De legalább a Reál meccsre visszatérek. 😛
Nekem már másodszor hagy ki hetet... Lehet nem játszhatok olyan sokat? 😛 El nem vagyok fáradva, de biztos jónak látja a kis kényszerpihit. Ki is kaptunk 3-0ra😊 De legalább a Reál meccsre visszatérek. 😛
én top playeren csatárként vezettem a góllövõlistát, ezért betettek kezdõbe és tádámm 5 meccs 0 gól
Én még ilyet nem is mutattam:
Mindkét meccsen nyertünk ellene, és mindkettõnél man of the match lettem. Most is 1 gól 1 gólpassz. DMFként nem rossz, saját térfelemen alig voltam egész meccsen, csúnyán lenyomtuk õket. Mindig van 1-2 jó meccs, a többinél meg teljes halál. 😄

Mindkét meccsen nyertünk ellene, és mindkettõnél man of the match lettem. Most is 1 gól 1 gólpassz. DMFként nem rossz, saját térfelemen alig voltam egész meccsen, csúnyán lenyomtuk õket. Mindig van 1-2 jó meccs, a többinél meg teljes halál. 😄
csak az a rossz, hogy nem lehet megnézni😊
persze a négyszöget látod magadon, csak az értékeket nem.
persze a négyszöget látod magadon, csak az értékeket nem.