81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• The Hedgehog
    Jah hát amióta nem Lior vezeti az oldalt nincs mögötte lelkesedés. Első számú hírforrás volt az ottani fórum anno. Most már szinte vissza sem nézek.
  • Breki33
    Azis kár, hogy a Soccergaming sem megy annyira már a pes rész szinte teljesen elköltözött az evo-web-re, de a Fifa-s rész se az igazi már.

A mostaniak már nemis sejtik micsoda élet folyt ott
  • The Hedgehog
    És még mindig letölthető egy-két munkám: FIFA 2001 magyar mezek

Kár, hogy a Socceraccess-es ténykedésem dolgai nincsenek már kint. Elveszett minden fájlom és azok nincsenek meg itthon. Jó lenne megnézni...

Na off vége. Maradjunk a PES-nél :)
  • Breki33
    Champions League Mock Graphics by plaManU

• Terminátor14
    Értem én, csak épp elbeszélünk egymás mellett :) Mind1, végülis nincs itt semmi probléma.

• Breki33
    Igazság szerint erre nem emléxem rólad mindig a PcDome-s Fifa fórum Matarese-vel jutt eszembe meg a Fifa kiegészítők amiket kiraktak a Soccergaming-ra mi meg fölnéztünk rád miket tudsz készíteni és hogy ismernek.
  • Breki33
    hát igen

2004-ben írtam ezt

"Sztem meg ne söpörjék le
    legyen két jó foci és versengjenek egymással miértünk vásárlókért.

És agyják ki csak rendes multival, hogy az EA is kénytelen legyen, mert így csak sápot szed. "
  • The Hedgehog
    Nosztalgiáztam kicsit:
    SG PES 4 fórumtopik

Vicces ahogy marketingoltam az FH-s híreket és ahogy már ott azon sírtunk, hogy a FIFA 2005 videói ugyanolyan szar játékot mutatnak, mint a 2004 volt... Atyaég! Eskü jó érzés visszaolvasni :D
  • The Hedgehog
    De újra felteszem a kérdést... Szerintetek akkor most "performance" okokból a PC verzióból kihagyták a 3D füvet? :( Sírni tudnék ha igen...
  • The Hedgehog
    Jah meg közben FH fórumon és ICQ-n én is "izgattalak" Téged. Emlékezz csak vissza :) Azt hiszem én akkor nem is igazán jártam ide. Asszem nagyon netem sem volt :D
  • The Hedgehog
    Én nem győzködök senkit. Egyszerűen leírtam, hogy mik azok a hozzáállások amikkel nem értek egyet. Ráadásul nem azt írtam, hogy pc PES vs konzol FIFA.... Félreértelmeztél megent. NEXTGEN FIFA vs NEXTGEN PES. Platform függetlenül gondolkodom.

Erre jó példa. Haveri társaságban vagyok. Dumálunk fociról, majd PS3 tulaj srác mondja, hogy nem FIFA-zik, mert szar a FIFA. Erre kérdezem, hogy próbálta-e?! Azt mondja persze. Egyik haverjánál PC-n, meg ugyanott a PES-t is és utóbbi jobban bejött neki. Meg hogy ott ajánlotta a srác a PES-t mert jobb. Megkérdeztem, hogy látott-e már egy képkockát is a nextgen FIFA-ból?! Nem volt a válasz. Másnap átjött, megmutattam neki és csak ámult. Mintha tök új játékot látna.

Azóta persze PES-ezik, mert azt vette meg, de idén FIFA 10 a kiszemeltje. Itt a beszűkült PES és FIFA rajongók baszták fel az agyam. És fura mód, tapló PES rajongót is csak a FIFA topikban látok hozzászólni.

Na téma lezárva. Aláírásomat olvasva ne vitázzatok velem :D
  • Flashly
    p*csába jöjjön már ki játszani akarok :D Kiváncsi leszek a Become a Legend módra, milyen változások lesznek, van erről valami hír? Remélem úgy csinálják meg hogy ne a nagy csapattal kezdjem az edzéseket hanem az utánpótlással, legalábbis így lenne reaális.
  • Breki33
    Egyébként Pes3-nál engem mohus térítgetett itt el lehet olvasni, hogy szidtam a pes-t és, hogy magyarázta a dolgokat

link pes3 topic

Szerintem tök felesleges hasonlítgatni foglalkozzunk ebben a fórumban a pes-el a konzolosoknak meg hagyjuk a fifa-t
  • Gnome
    jah meg nekem csak most jutott eszembe, h játék közben át lehet váltani az ellenfél csapatára is igy lehet cserélgetni meg minden... Az élvezetesebb játék miatt érdemes a patchekkel játszóknak minden meccs elején beállítgatni az ellenfél formációját játékstílusát (mert ugye az alapformációt még nem lehet külön szerkezteni)
  • Gnome
    Nah látom megy a vita...bár én csak "páréventebeíró" vagyok, szal a véleményem biztos irreleváns:P de szerintem van értelme már a konzoloshoz hasonlítgatni..tavaly nemvolt(szvsz) de most már a pes is megüti a mércét...és rengeteg patch készült konzolos verzióra is , olyan nagyságúak mint a GA féle patch szal nekik sem gáz már ez a licensz dolog annyira...

Más kijavítottam a ProEvoluti Demo Patch adatbázis hibáit, még a végső verzióban is nagyon gagyi hibákat hagytak benne...a tulajdonságokat mind a 3 kusztom csapatnál átírtam a Pes stat database szerint (Barca meg Liver az megmaradt lehet késsőbb átirom de ezeknél nem volt hiba) szal már nincs ilyen, h Kalou DM meg ilyesmi...itt az img fájl csak felül kell írni
  • Breki33
  • Balázs 17
    ez a reakcióidő egyre jobban kezd idegesíteni :S

meg azért azt se hiszem el hogy a gyors emberekkel nem lehet elsprintelni...
  • Terminátor14
    Szóismétlés meg jó sok helyesírási és vesszőhiba :D Hát én kérek elnézést, eléggé fáradt vagyok :(

Bal-t kérdezte vki: Nekem annyi rémlik, hogy tutira lesz, és ugyanazok a posztok lezsnek játszhatóak, mint eddig. Nem tűnt úgy, hogy óriási változásokat szeretnének eszközölni ezen a játékmódon.
  • Terminátor14
    Hát én is azok között voltam, akik első pillanattól kezdve áttértek a pesre, úgyhogy ez oké.

De szerintem az emberek nagyobbik része tisztában van itt a dolgokkal fifa vs pes témába, legalábbis az itteniek közül. Úgyhogy amit írtál, az így van, nem is kétli senki. De amit ez előtt írtál, az akkorsem oké :) Mmint hogy pc-s pes vs. konzolos fifa :D Ennek az összehasonlításnak semmi értelme.

És még annyit, hogy akinek csak pc-je van, az igenis lehordhatja a fifát, mert mást nem érdemel :) Az egy dolog, hogy konzolon jó, de ez nem sokakat hat meg a pc-s verzió megítélését tekintve. Ami szerintem így van rendjén.

Egyébként szerintem teljesen felesleges embereket győzködni, hogy mi hol és miért jobb, úgyis mindenki eldönti magának és azzal játszik, amivel akar. Sok tízéves isteníti a pc-s fifát, de isten óvjon attól mindnyájunkat, hogy őket keljen győzködnünk. Persze lehet ellenpélda is, csak mondom, ez a topik elsősorban pc-ről szól, azon pedig szerintem vitán felüli a dolog.
  • The Hedgehog
    Nem értitek. Nekem az a bajom, hogy PES-es (és sokan magukra veszik, pedig pont nem ők azok) úgy beszélnek általánosságban a "szar FIFA"-ról, hogy tisztában nincsenek azzal mit nyújt a játék konzolon.
    Senki sem mondta, hogy vegyetek konzolt a FIFA miatt. Hülye lenne aki emiatt a játék miatt venne. Csak az zavar, hogy sokan a PC-s játék alapján általánosítják a sorozatot.
    Gyerekek. A PES3 volt az a játék amit mindenki leszólt. Nagy zászlósvivő voltam, hogy megszerettessem a FIFAHUNGARY-ra járókkal és Breki egyike volt ezeknek az embereknek. Sokat hallgatta tőlem az evangéliumot :)

Itt hozzáállással van gond. A PES fanoknak dívik általánosságban szidni a FIFA-t. És nagy részük nem is tudja, hogy a játék konzolon nagyon is a PES királyságát döntögeti.

Kár itt amellett érvelni, hogy a PES gyepei, arcai mennyivel jobbak, mint a PC-s FIFA-é, mert EGYÉRTELMŰ. Két külön generációt képvisel a játék. Unfair. Legyen a PES tábor az okosabb, ha már a FIFA tábor ennyire elvakult és buta, hogy a PC-s FIFA-t nem bojkottálja.
  • Balázs 17
    BAL-ról nemtud vki vmit?
  • horpeti
    Miért mondtátok korábban, hogy érdemes átszokni analogról? milyen újítás miatt?
  • Breki33
    most komolyan minél inkább erőlködsz annál inkább marad

nem egy párévente beíró alapján fogom megváltoztatni ami nekem tetszik P
  • Breki33
    hogy lehet fekve focit játszani? .-)

nekem is csak egy zsinór nélküli gamepad kéne hozzá - de el nem tudnám képzelni, hogy ne ülve játszak.
  • Breki33
    én évek óta nem költöttem rá, 2140-es procimmal simán megy most gondolkozok egy jobb procin mert a játék szerint gyenge de simán megy vele
  • Bulykin
    de most komolyan:D szedjük már ki azt a villogó fost a bannerból pls! vagy legyen más helyette
  • Terminátor14
    Még jó, hogy a pc-s részen vagyunk :D

Amúgy én is tv előtt tolom, ágyba is bújhatnék, csak nem látom sok értelmét, vhogy nem érezném át a játékot :D

Amúgy ha xbox360-ról van szó, akkor ott sokak (döntő többség) szerint még mindig jobb a fifa, szóóóval nemtom. :) De ez lényegtelen, mert PC-s topikban vagyunk :)
  • fczolika
    Nem akarok költeni a PC-re,nyilván most nem vinné a játékot.Én világ életemben csak konzolon(ps1,ps2,xbox)játszottam,nagy TV előtt ágyban fekve...Lényeg a lényeg,idén xbox-on is jobb a PES és ennek örülök,de persze remélem kijívítják az apróbb hibákat.
  • Nagyi2pac
    Tessék:
    http://www.filefront.com/14619291/Ball%20cursor.rar

Nem teszteltem de ha minden igaz akkor működni fog!
  • Breki33
    de írd be a keresőbe hogy fraps
  • Breki33
    de figyelünk

te nem figyelsz ne játsz pes-t konzolon hanem próbáld ki pc-n P

konzolon fifázz
  • Breki33
    Szép ez a gól csak nálam kissé gyors a gif

A fű szerintem alapból egész jó én már csináltam egy másik csíkozást csak még nem volt vállalkozó, hogy betegye énmeg lusta vagyok hexa editorral szórakozni, mert ugye a dds-t azzal kell a bin-be pakolni.

Ha csak ilyen bonyolult módszer lesz énnekem jó a mostani gyep is fene se fog negyed órákat szórakozni egy gyep kipróbálásával.
  • Cat 02 #58818
    Ám ilyen gif-hez van vmi tutorial ?
  • Breki33
    persze érdekel a ball kourzor hisz az hasonlít legjobban az én ball coursoromra :P
  • Breki33
    És itt a moderátor engedi a gif-eket :-)
  • fczolika
    Úgy tűnik nem figyeltek rám!
    Én csak xbox-on játszom,kipróbáltam mindkét demót és a PES sokkal jobb!
    A Fifa 09 jobb volt konzolon,de a PES 10 már ott is lekörözte!Vannak hibák,de valahogy jobb!
  • daver88
    Berbatov pókhálózott jó 35-40-ről :D

idén elhatároztam én is, hogy ha sok jót lehet majd hallani az online részbe, akkor megveszem eredetibe a játékot..úgyhogy reméljük a legjobbakat.

valamiféle fűjavításra tudtok időt mondani, hogy mikorra készülhet el??? amúgy nagy respect mindenkinek, aki beleássa megát a dolgokba, nem kis munka!!! anno még pes 5-6-nál foglalkoztam vele én is komolyabban, de aztán nem volt a további részeknél elég időm sajna...
  • Terminátor14
    Hedge: Ne haragudj, de én meg téged nem értelek! Mi a fenéért kéne a KONZOLOS fifát hasonlítani a PC-s peshez? Hát bakker, nekem, meg szerintem még sok embernek csak pc-je, vagy csak konzolja van...

Ráadásul ez olyan, mintha egy nehézsúlyú boxolót hasonlítanál egy pehelysúlyúhoz. Igenis nekem, mint pc-t birtokló emberkének az a mérvadó, hogy pc-n mit mutat a fifa, az pedig ugye lófing 5-6 éve, talán több is. Az oké, hogy konzolon sokkalta jobb a fifa, de ez a pc-seket mennyiben érinti? Hát SEMMIBEN. Akkor miért ahhoz kéne hasonlítani? Csinálják meg pc-re is úgy, ennek örülnénk a legjobban szerintem.
  • Nagyi2pac
    Ez így van, azért követem ám a fejleményeket...

Majd lehet hétvégén picit nekifekszek a 2010 szerkesztésének!:P

A labda cursor-t bármikor meglehet csinálni, viszont a másik kettőt inkább majd később!

Ha a PAC-PATCH-es labda cursor neked jó akkor már postázom is!

Különben csináltam egy még elég béta PES 2010 Bin térképet, ha valakit érdekel akkor:
    PES 2010 Bin térkép
  • ProEvoFan
    igen az:) de itt élénkebb a PES topik, úgyhogy PES témában áttérek ide:)