PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a fixet nem tudod felrakni csak a hivatalos patchet ezt mondom
Terminátor14
Hát abba a 7 meccsbe nem halsz bele, és legalább biztos lehetsz benne, hogy a késõbbiekben jó lesz 😊

CSAK a Fradi

Breki33
nvidian belõttem de ati-n sosem találom meg elindul maga a játék mikor beállítom nemis nagyon szorakoztam vele anélkül is jó
Persze mer te elmebeteg vagy😄

1280*1024-ben, tehát valszeg elõ fog jönni baj :S
Minden esetre felrakom akkor azt a fixet, és reménykedem hogy nem rontja el a mentéseimet. Maximum ujat kezdek peddig nem szeretnék...
Breki33
Na akkor újra nem tudom miért nem volt jó

klikk
Terminátor14
Nemtom, nekem a fifa sem volt túl világos, sõt...meghát belõsz neki egy profilt és kész 😊

De szerintem ezt élõben kell látni, ha egyszer meglátja az ember, akkor onnantól szvsz tudja mi a jó 😄D

CSAK a Fradi

Breki33
van ami nem tetszett full HD-n túl világos lett a fifa is pl.

De ez a játék teljesen más ott
Terminátor14
A linket kicsit elrontottad 😛

De amúgy kinagyítottam, látom 😊 Csak kicsit elmossa a részleteket, meg úgy az egész képet kivilágítja ugye. De azért látszik már itt is hogy monitornál szebb 😊

CSAK a Fradi

Breki33
pár hete van ilyen tüköreflexes gépem
ezzel meg kell tanulni fotózni
Terminátor14
Eddig mindenkitõl azt hallom, hogy úr isten, ég és föld monitoron vagy egy nagyobb hd/fullhd tv-n játszani...

Elõtte meg itt szapultak engem 😄DD

CSAK a Fradi

Breki33
Igazából ekkorában látható jól

klikk
Terminátor14
Nem rossz, csak nem jön át teljesen, hogy milyen gyönyörûek is a színek élõben 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Breki33
Másik fórumra készítettem az új tüköreflexes gépemmel egykét képet arról milyen a monitoron sötét kép Full HD-n

Még nem vagyok profi fotós de reélem azért látható

Hali Volt már valakinél olyan hogy,ráment a következõ meccsre ,és a csapatban két három ember van összesen
teljesen rendezetlenül elhelyezve mikor meg sikerül elkezdeni vhogy a meccset akkor mindenki a pályán + az ellenfélnél mindenki GK (nagyon gáz)
Help... <#falbav>
Terminátor14
Nekem 12-14 meccs után jött elé elõször, úgyhogy szerintem jobb, ha felrakod még most 😊

Mekkora felbontásban játszol?

CSAK a Fradi

Breki33
a hivatalos patchet rakd fel minél elõbb

ez csak hibajavítás de ettõl újra elõjön mig a hivatalos patch kijavítja ezt a hibát
Breki33
és még egy ötlet sztem a socceracceses fix-el esetleg meg lehet javítani ezeket a mentéseket

nekem amikor kipróbáltam mûködött
Breki33
szerintem korábbi jó mentések mûködnek csak ami amúgy is rossz lett volna

meg kell nézned egy korábbit betöltve jó-e
amúgy nekem a patch 3 másodpercig gondolkozott kb és aztán simán felment
Nem rég kezdtem egy Become a Legend-et már vagy 7 training meccset lejátszottam, de mivel a hiba amiröl itt már irtatok még nem jött elö nekem ezért a becomealegendfix-et sem raktam még fel. Ha valamikor elöjön nekem is a hiba és akkor rakom fel a fix-et, akkor tudom majd haszálni a mentésemet? Vagy bedig jobb megelözni, és mivel még "csak" 7 traininget játszottam most felrakni és akkor elölröl kezdeni. Remélem világos volt😄
Terminátor14
Ne gyerekeskedj már...

Elõbb-utóbb úgyis kiakadt volna neked is, kiéve ha nagyon kis felbontásban játszol..

És te is tudod, hogy nem minden eredményed veszett el, ''csak'' a be a lengendesek.
És nem, a többi patch nem fogja tönkretenni a mentéseidet, max nem lesz a már elkezdett játékodban új adatbázis.

Ez egy speciális patch volt.
Amúgy olvasd el, amit írtam...
Nem azt mondom, hogy ezt így kell megoldani a konam részérõl, engem is idegesít még ezer dolog velük kapcsolatban, viszont még mindig úgy gondolom, hogy gondolhattad volna, hogy elvesznek a mentések. Ahogy Breki is írta...

CSAK a Fradi

Na ne röhögtess már ki.
Megveszem eme drágalátos játékot.Amire 2 hét után már patch jön.Ez már gáz,de mindegy,manapság megszoktuk.
Na de az már enyhén röhej hogy akkor ezek szerint van 2 választásod:
1. Patcheled,akkor felmehetsz a netre vele játszani,de buktál mindent amit addig elértél a játékban.
2. Nem patcheled,akkor játszhatsz off line a világ végéig,de a netes részt felejtsd el.
Ez az én hibám?Ez egyszerüen egy szánalom.
Arról nem beszélve,hogy akkor ezek után mi lesz?Minden patchnél az addigi eredmények mennek a kukába?
Na nem lovalom jobban bele magam,mert olyat irok hogy magam is megbánom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Terminátor14
Már bocsi, de a te hibád.
Figyemesebbnek kellett volna lenned, pl itt is írta Breki, hogy régi mentések nem fognak menni.

Gondolhattad volna, hogy ha BaL-javításként adják ki, akkor belepiszkál valamibe, ergó a régi cuccok nem fognak menni.

Ettõl függetlenül engem is nagyon felb*sz a konami...

CSAK a Fradi

Ez most ugye vicc...
Fel akarok menni net-re,erre kiírja hogy hohó,patchet akar a csodás játék.
Leszedem a patchet,ami 20x kifagy,mert olyan jól irta meg a konami,hogy nem szabad 5 pecig az amúgy már megjelenõ gombra kattintani,mert akkor megdöglik az egész.
És akkor mikor végre rámegy a patch ,akkor mind a két Legendes mentésem hibás lesz.
Mért van az hogy a kinami meg tudta csinálni a legjobb focis játékot,de évrõl évre ilyen amatõr faxságokal teszi tönkre,és éri el hogy egyre jobban utálom,és már egyáltalán nincs ezek után kedvem újra elkezdeni nulláról,meg úgy nagyjából az egészhez sem.

horpeti
Nyertünk!!! 😊
Most belõtte az "assistom"... 😄

Terminátor14
Ez nálam is így van. Nagyon idegesítõ, küzdök a labdáért, nagy nehezen megszerzem, visszajátszom és azonnal elvesztik. Belevezetik az ellefnélbe meg hasonlók 😞 Nagyon szar ez a prof szint.

CSAK a Fradi

horpeti
elején nyertünk szépen. Most lehet egy hullámvölgyet generál.
De nekem az egész idény egy hullámvölgy, bármelyik csapatban vagyok. Valamit nagyon rosszul csinálok. 😊

horpeti
5 meccsbõl 3 vereség 2 döntetlen, szép mérleg.

horpeti
8 pont elõny volt a 7.kel szemben, már csak 2 van. Ha még egyszer kikapunk, akkor már pápá nemzetközi kupa.
Valahogy nem megy ez nekem, valamit nagyon rosszul csinálok. Hiába 7-7.5 a rating a csapat szív, senki sem csinál semmit... Én hibám lenne? Lehet...

horpeti
2 0-0 után most kikaptunk 0-1re. A félpályát kb. 3szor léptük át, akkor is azonnal elveszítettük. Hazai meccsen valami hulladék ellen.
Egyre inkább az az érzésem, mint ami a spanyolnál is. Ha én nem csinálok valamit, gólt, gólpasszt, akkor nem lesz itt semmi eredmény. A csapattársakon nulla kreativitás, leszegett fejjel belefordulnak az ellenfélbe. az utolsó védõ is szívbaj nélkül.

Gamepaddal és billel 2 egyszerre hogyan lehet Cupákat játszani?Úgy lehet,hogy ha 1 csoportba vagyunk.Külön lehet?
Terminátor14
Mit lehet azzal kezdeni, hogy a nyomorék csapattársak megálnak ha kérem a labdát?
Mármint pl most középkezdésbõl szerelt a csatártársam, elpattant a labada, de egyértelmû volt, hogy az övé lesz, úgyhogy én már nyomtam is a passzkérést, erre megállt, mintha hagyná nekem a szabad labdát. (csak épp legalább 15 méterre voltam...)

Ha megvárom míg átveszi és akkor kezdem el nyomogatni a passzkérést, akkor megint csomó idõ, mire felfogja és passzal is.

CSAK a Fradi

Hát nem tudom,igzából most ha játszottam akkor más játékokkal,vagy ha mégis Pes akkor meg ezzel a Legend móddal ügyködtem.

Markov
áhh ez nem Top Player 😊 csak Regaular és CM vok, középpályás.

una volta per sempre INTER!

horpeti
"An up close and personal on PeT, the team's central player"

Ez mit jelent?? Másoknál is szokta írni, hogy valaki , defensive rock stb...

horpeti
Top playeren? gratula! 😊

horpeti
nem rossz. Gondolom az agilitásod jó magas. 😊
Speeded legalább van szépen 😄

Markov
Hi all!

Egy kis Karrier mustra<#vigyor2>

2008-2009 RODA JC - 40 meccs / 14 gól / 7 gólpassz
2009-2010 VALENCIA
Válogatott: Törökország 6x

una volta per sempre INTER!

horpeti
2 utcsó meccsen 0-0, természetesen man of the match vagyok, de hihetetlen hogy mennyire nem megy a góllövés.
odagurítom neki 7 méterre a kaputól, szembe áll, és mellé gurítja 3 méterrel. Elmehet..
Az én "bombáim" meg kiszedte, biztos a 68as shot power miatt, elég gyengén ment.

A végén még nem lesz meg a kupaindulási hely 6. se. De az nagyon kemény lenne. Akkor el is húzok innen. Pedig a kvalitással nincs baj, csak nem akarnak focizni.

Breki33
a multi milyen mostanában?
HoReSz1975
beraktam a kitservert ami a v1.1 -es patch -hez van, de recseg a hang miatta <#miaz><#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Hát a Tottenham mostanában már csak ilyen...<#vigyor4>

Én is kaptam az elõbb egy nyolcast,26 perc játék alatt 1 gól (kb az elsõ labdaérintésbõl) és megforditottuk 0-1-rõl az utolsó csoportmeccset a nemzetközi kupában.Igaz igy is kiestünk...

Breki33
Ha amúgy nem fagyott akkor nem.

Viszont a rosterben vannak hiányoságok.

Pl Almiron Juve
gabi89
Amúgy nem értem mért rak be védõnek mikor mindig középpályás voltam 😄
Igaz védekezni is jól tudok,de akkor se oda rakjon már :S
A gólpasszom és a 7.0rating ellenére következõ meccsen már nem vagyok kezdõ ? Most erre akkor mit mondjak ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Wide nézetben ami alapból volt az nagyon nem votl bejövõs számomra igaz úgy láttam az egész pályát szinte csak passzol és lõni volt úgy nehéz....
Mellesleg az edzõ megint védõnek tett be a Chelsea ellen 😄 - de mint látszik nem nagyon érdekelt adtam is egy gólpaszt és avval nyertünk.A C.Ronaldo és Rooney-val felálló Chelsea ellen.Második év 7forduló mellesleg.

A mutatóim meg hát elég vegyesek :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Tudom láma kérdés,de ha ezt felteszem akkor nem fagy ki a become a legendem emiatt ugye?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

HoReSz1975
találtam egyet, remélem jó lesz <#miaz>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Terminátor14
16:10 inkább a szabványos forma 😊 Ez is egyre elterjedtebb...

CSAK a Fradi

Breki33
de az 1680/1050 az nem 8:5-ös?