PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Minden esetre felrakom akkor azt a fixet, és reménykedem hogy nem rontja el a mentéseimet. Maximum ujat kezdek peddig nem szeretnék...
De szerintem ezt élõben kell látni, ha egyszer meglátja az ember, akkor onnantól szvsz tudja mi a jó 😄D
CSAK a Fradi
De amúgy kinagyítottam, látom 😊 Csak kicsit elmossa a részleteket, meg úgy az egész képet kivilágítja ugye. De azért látszik már itt is hogy monitornál szebb 😊
CSAK a Fradi
Elõtte meg itt szapultak engem 😄DD
CSAK a Fradi
teljesen rendezetlenül elhelyezve mikor meg sikerül elkezdeni vhogy a meccset akkor mindenki a pályán + az ellenfélnél mindenki GK (nagyon gáz)
Help... <#falbav>#falbav>
Mekkora felbontásban játszol?
CSAK a Fradi
ez csak hibajavítás de ettõl újra elõjön mig a hivatalos patch kijavítja ezt a hibát
nekem amikor kipróbáltam mûködött
meg kell nézned egy korábbit betöltve jó-e
amúgy nekem a patch 3 másodpercig gondolkozott kb és aztán simán felment
Elõbb-utóbb úgyis kiakadt volna neked is, kiéve ha nagyon kis felbontásban játszol..
És te is tudod, hogy nem minden eredményed veszett el, ''csak'' a be a lengendesek.
És nem, a többi patch nem fogja tönkretenni a mentéseidet, max nem lesz a már elkezdett játékodban új adatbázis.
Ez egy speciális patch volt.
Amúgy olvasd el, amit írtam...
Nem azt mondom, hogy ezt így kell megoldani a konam részérõl, engem is idegesít még ezer dolog velük kapcsolatban, viszont még mindig úgy gondolom, hogy gondolhattad volna, hogy elvesznek a mentések. Ahogy Breki is írta...
CSAK a Fradi
Megveszem eme drágalátos játékot.Amire 2 hét után már patch jön.Ez már gáz,de mindegy,manapság megszoktuk.
Na de az már enyhén röhej hogy akkor ezek szerint van 2 választásod:
1. Patcheled,akkor felmehetsz a netre vele játszani,de buktál mindent amit addig elértél a játékban.
2. Nem patcheled,akkor játszhatsz off line a világ végéig,de a netes részt felejtsd el.
Ez az én hibám?Ez egyszerüen egy szánalom.
Arról nem beszélve,hogy akkor ezek után mi lesz?Minden patchnél az addigi eredmények mennek a kukába?
Na nem lovalom jobban bele magam,mert olyat irok hogy magam is megbánom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Figyemesebbnek kellett volna lenned, pl itt is írta Breki, hogy régi mentések nem fognak menni.
Gondolhattad volna, hogy ha BaL-javításként adják ki, akkor belepiszkál valamibe, ergó a régi cuccok nem fognak menni.
Ettõl függetlenül engem is nagyon felb*sz a konami...
CSAK a Fradi
Fel akarok menni net-re,erre kiírja hogy hohó,patchet akar a csodás játék.
Leszedem a patchet,ami 20x kifagy,mert olyan jól irta meg a konami,hogy nem szabad 5 pecig az amúgy már megjelenõ gombra kattintani,mert akkor megdöglik az egész.
És akkor mikor végre rámegy a patch ,akkor mind a két Legendes mentésem hibás lesz.
Mért van az hogy a kinami meg tudta csinálni a legjobb focis játékot,de évrõl évre ilyen amatõr faxságokal teszi tönkre,és éri el hogy egyre jobban utálom,és már egyáltalán nincs ezek után kedvem újra elkezdeni nulláról,meg úgy nagyjából az egészhez sem.
CSAK a Fradi
De nekem az egész idény egy hullámvölgy, bármelyik csapatban vagyok. Valamit nagyon rosszul csinálok. 😊
Valahogy nem megy ez nekem, valamit nagyon rosszul csinálok. Hiába 7-7.5 a rating a csapat szív, senki sem csinál semmit... Én hibám lenne? Lehet...
Egyre inkább az az érzésem, mint ami a spanyolnál is. Ha én nem csinálok valamit, gólt, gólpasszt, akkor nem lesz itt semmi eredmény. A csapattársakon nulla kreativitás, leszegett fejjel belefordulnak az ellenfélbe. az utolsó védõ is szívbaj nélkül.
Mármint pl most középkezdésbõl szerelt a csatártársam, elpattant a labada, de egyértelmû volt, hogy az övé lesz, úgyhogy én már nyomtam is a passzkérést, erre megállt, mintha hagyná nekem a szabad labdát. (csak épp legalább 15 méterre voltam...)
Ha megvárom míg átveszi és akkor kezdem el nyomogatni a passzkérést, akkor megint csomó idõ, mire felfogja és passzal is.
CSAK a Fradi
Ez mit jelent?? Másoknál is szokta írni, hogy valaki , defensive rock stb...
Egy kis Karrier mustra<#vigyor2>#vigyor2>
2008-2009 RODA JC - 40 meccs / 14 gól / 7 gólpassz
2009-2010 VALENCIA
Válogatott: Törökország 6x
una volta per sempre INTER!
odagurítom neki 7 méterre a kaputól, szembe áll, és mellé gurítja 3 méterrel. Elmehet..
Az én "bombáim" meg kiszedte, biztos a 68as shot power miatt, elég gyengén ment.
A végén még nem lesz meg a kupaindulási hely 6. se. De az nagyon kemény lenne. Akkor el is húzok innen. Pedig a kvalitással nincs baj, csak nem akarnak focizni.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Én is kaptam az elõbb egy nyolcast,26 perc játék alatt 1 gól (kb az elsõ labdaérintésbõl) és megforditottuk 0-1-rõl az utolsó csoportmeccset a nemzetközi kupában.Igaz igy is kiestünk...
Igaz védekezni is jól tudok,de akkor se oda rakjon már :S
A gólpasszom és a 7.0rating ellenére következõ meccsen már nem vagyok kezdõ ? Most erre akkor mit mondjak ?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mellesleg az edzõ megint védõnek tett be a Chelsea ellen 😄 - de mint látszik nem nagyon érdekelt adtam is egy gólpaszt és avval nyertünk.A C.Ronaldo és Rooney-val felálló Chelsea ellen.Második év 7forduló mellesleg.
A mutatóim meg hát elég vegyesek :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO