PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Gyõztes gól sokat számít. 😛

Magyarokkal eddig jól állunk a selejtezõben. 5-5 pont a törökökkel, 2-2 pont a cseheknek és az osztrákoknak. Ha még egy meccset sikerül nyerni a háromból, és a másik kettõt X-re hozni, akkor szerintem bejutunk. Nem voltak rosszak a fiúk, a védekezõ taktika nem rossz, a gép nem nagyon tud gólt lõni. Csak lennék már kezdõ, hogy jobb legyen a játékunk (de lehet akkor rosszabb).
Toltam 2 bajnokit is, két döntetlen, mindkettõnél +1es osztályzattal mindenki felett, 7.5, 7. Tüzijátékot rendeztünk mindkétszer, de nem sikerült. Valahogy úgy jön ki a lépés, hogy nekem kéne gólt lõni, de az meg nem megy, ha leadom, akkor az úgy már nem jó... Hát még kell kicsit fejlõdni, hogy tudjak gólt is rúgni. Se power, se acculary... Majd valamit kitalálok, csak általában én indulok be, ezért én kerülök helyzetbe. :S

Breki33
valószínû a mezcsomag nem ahhoz az option filéhez való

konkrétan melyik patch melyik csapat?
tobias88
Érdekes az osztályozás!
1-0ra nyerünk, 1 gólpassz, 7.0
3-1re nyerünk, 2 gól, 1 gólpassz, 6.0!!!! <#idiota>
zombi effektusXD
horpeti
Az zavar, hogy nincs kapusunk, így még egyénileg sem tud menteni a gép, tehát nem lõheti rá. Így majd lesz egy kis munkám hátul is. Meg elõl is... meg mindenhol. 😄

horpeti
Amúgy zsír az óraátállítás, 1 órával korábban keltem, van még idõ. 😄

horpeti
LOL.
Amúgy már el is kezdõdött tegnap.
Még játszottam néhány meccset utána, mert nem bírtam ki, és az agyatlan zombi effektus szépen kijött, 2 döntetlen (úgy, hogy egész meccsen hátrányban voltunk, de Rooney a 90. percben végigvitte a pályán és belõtte), 1 vereség. Ráadásul úgy, hogy én se voltam jó, nem bírtam felvenni a ritmust, immáron kezdõként.
A kezdõbõl ki is kerültem, úgyhogy újra lehet teperni.

A magyar válogatottba behívtak, ki kéne jutni az EBre. Törökökkel 0-0, kaptam 4 percet (nem ment ki a labda😄), végigvittem pályán, de mégse bírtam belõni. 😊

Szóval fel kell nõnöm még a csapathoz, ezt az idényt a tanulá idényének szentelem, aztán ha maradhatok itt (remélem), akkor köv.ben már irány a címek. Még nem úszott el, de elég rossz kezdés, és lehet hogy ez csak folytatódik, és még nem éreztem késznek magam arra, hogy sikerre vigyem a csapatot.

Sziasztok!

Koszi Breki, es tobias88!Ujrarakva a directxem mar meg is javult, sot a patch amit felraktam is mukodik😊
Meg egy kerdes...Az mitol van, hogy amik a kitserverben vannak mezek azok jol mennek, viszont ami csapathoz, nincs, ahhoz mas mezeket rendel hozza? Spanyolnal vettem foleg eszre...Ott csak par csapat meze van a kitserverbe, azok jok is, de egy csomohoz az angol bajnoksagbol jelennek meg mezek?

Koszi!
Terminátor14
Csak kb négyszer lett leírva, hogy full-hd-ban nyomja...azt meg nehéz lenne máson ugye...😄D

CSAK a Fradi

kurva jó!!! bazze ez HDTV?😊

Én is erre tippelnék, eleinte nekem is mindenhol jól megy, a Sampdoriánál 242 percet játszottam eddig, 3 gól, 2 MOM, 1 MIP, de az utolsó összecsapáson már semmi esélyünk nem volt, megint agyatlan zombik lettek a társaim.

Az is poén, hogy a kondimat jelzõ nyilak minden MOM vagy MIP-díj után full lefelé mutatnak a következõ meccsre, nehogy már meg tudjam ismételni. <#nevetes1> Eddig négyszer néztem meg, és minden alkalommal így volt.

Eh, komoly ez a BAL, mindenki örömködve nekivág, imádja a szuper játékélményt (mert az elején tényleg az), aztán pár szezonnal késõbb kitépett hajjal csendben sírdogálhatsz a monitor elõtt... <#zavart2>

horpeti
A mai napnak szép befejezése. 2. meccsen kaptam 21 perc lehetõséget, 1 gól, 1 gólpassz. 😊 Jók a srácok, de szerintem ez csak a beetetés lesz. 😄

--------------------------------------------------------------------------

http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/pes-2009-kit-patch-012-by-pes-next-gen.html

CSAK HOGY MEGTALÁLD A SOK OFF KÖZÖTT!<#vigyor2>

Na felraktam a hivatalos 1.10-es patchet, de nem sok jele van mert az elözö crackkel is megy a játék. Mindenesetre a mentések jók. Remélem nem lesz velük gubanc. Bocs a warezért...😞😞
horpeti
Kuszczak véd, eladták Van der Saart... GG 😄 Hány potyát fogunk kapni😄

horpeti
Ha van kreativitás az AIban, akkor nyerünk, de ha nincs, akkor nincs sok esély. Bár elég erõs a keret, és ha már lõnie sikerül Rooneynak, már az veszélyes. Meg ha leszegett fejjel megy bele a védõbe, akkor is képes elvinni. 😄

horpeti
Bejöttem, fordítottunk. 😄
Nyomorék Tevezzel 2en vittük félpályától kapura, kérem erre nem adja, hanem belövi. 😛 De legalább belõtte. 😄

horpeti
Az MU utolsó belsõ védõje is leszegett fejjel belevezeti a csatárba. 😄
Csak annyi a különbség, hogy a kapus véd😄

Kmarha
kezdödik 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

horpeti
Padon ülök!
Tök utolsó ellen 3. percben kaptuk a gólt. 😄

horpeti
Nah, szokás szerint 3 meccs és a kispadon vagyok.
Akkor kezdõdjék a Manchester United bukása, mert eddig bármelyik csapatban megjöttem a kispadhoz, szívtunk a top playertõl mint állat. 😄

Terminátor14
Yeahh.

Legtöbben ezért le sem töltik a control centert, sokan azt mondják, hogy lassú és felesleges 😊

CSAK a Fradi

Breki33
igen ez abból van
Terminátor14
Tudom mire gondolsz, de ez alapból atinál nincs. Max az Ati tray tools-al lehet ilyesmit.

CSAK a Fradi

Breki33
nah ilyesmi kéne

Breki33
hát ez így elég logikátlanul hangzik

átálítgatsz dolgokat elmented a profilt aztán ha általánosan nem úgy akarod állítgathatod vissza

nvidia driverben hozzá lehetett rendelni a profilt beállításokhoz
ott ment a pes néztem milyen szinnel jó mûködés közben majd mikor megfelelt mentettem
Terminátor14
Értem, erre írtam😊

Szerintem ezt úgy kell, hogy a létrehozott profilt aktiválod mikor úgy vannak beállítva a dolgok, ahogy akarod, hogy a profilban legyenek, és elmented. Azután a profilon kívül állíthatsz bármit.

CSAK a Fradi

Breki33
pl ilyeneket akarok állítgatni, de csak a pes-re

horpeti
Mennyi a responseod?

Breki33
Ez már rég megvan

már 2008-hoz is beállítottam ilyen profilt

tehát profil már kész csak azt nem látom a profil tulajdonságait konkrétan hol változtathatom
Terminátor14
😄D

Õõõ, szerintem aktiváld a profilt, állítsd be mindent, ahogy szeretnéd, majd mentsd el. És akkor innentõl oké lesz.

CSAK a Fradi

Breki33
ezis megvan már

elbeszélünk egymás melett

nekem az kell ahol állítgathatom, hogy csak a pesben milyenek legyenek a szinek pl

és hogy pl csak aban milyen aaliasingot használjon
tehát amik általánosan beállíthatóak
shevy
Master Leagueban amikor vége egy meccsnek és mutatja a játékosok nevét, mindenkinél van egy betû (A, B, C vagy D). Ezek a betük mit jelentenek? Mert észrevettem, hogy valamikor B-bõl A-lesz valaki, csak nem tudom, hogy miért? Egyéként milyen jó fejlõdõképes játékost tudtok ajánlani vásárlásra?

Breki33
elmondtam a megoldásokat

köztudott volt, hogy lesz patch és lesz mégegy

ez sajnos mostanság megszokott, de legalább javítják a hibákat
gabi89
Na ez kihívás lesz ahogy írtad 😄
Majd írd a fejleményeket... 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

horpeti
Kiváncsi leszek, hogy így, hogy ideigazoltam, és top player vs professional lesz, behozzuk-e a 10 közé az MUt. 😊

horpeti
a normális kezdõ mellett ott van, Joaquin, Fabregas, Giggs, Robbie Keane, Nani.
Hogy fogok én játszani? 😄 Majd Ronaldo helyén biztos, vagy Fabregas.. 😛

Terminátor14
A képen menj feljebb a pipáknál és jelöld be, hogy mindent vegyen figyelembe (all catalist control center settings), aztán meg az applications fülön kell betallózni neki a pes exét. 😊

CSAK a Fradi

Ja én vagyok a gyerekes?
Én inkább hülye vagyok akkor.Azt bevállalom.Hülye vagyok hogy pénzt adtam ezért a fél kész valamiért,amit aztán igy sikerült összetákolni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
Hát ha a Tottanhamre mondtam és az angol bajnokságra, hogy kihívás, akkor erre már nem tudok mit mondani... 😊
Aztán lehet sose játszom, és megbánom. 😄

horpeti
Valencia is akar, de most naon nincs kedvem a spanyol bajnoksághoz + ott nem jó a taktika. :S
Viszont az MUhoz van kedvem. 😄

Breki33
Az oké, hogy a pipákkal kapcsolom be melyik kell, de pl a color beállításait nem látom itt.

activation-on belül? ott elindul maga a program
tobias88
Valamikor valaki linkelt be egy mezpakkot, de az istennek se találom, volt benne egy csomó válogatott mez, nem tudnátok segíteni?
tobias88
mert adhatott volna többet is <#idiota>
Terminátor14
Jesszus, mért lenne baj? 😊

CSAK a Fradi

tobias88
Legendben persze
tobias88
Az baj, hogy 3 év alatt csak a Reaction speciális képességet kaptam?
Terminátor14
A pipákkal tudod megadni, hogy milyen beállításokat alkalmazzon a profilon belül, aztán az activation-on belül tudod belõni, hogy mikor váltson erre a profilra.

CSAK a Fradi

Breki33
Ezt tudom prifiles manageren belül keveredtem el miután hozzárendeltem az ex-t csak pipákat láttam és aztán mindig elinditottam a játékot és utánna lusta voltam próbálgatni

Terminátor14
Vágom 😄
De te jobban tennéd, ha gyúrnál egyet, kissé le voltál eresztve...😄DDD

Breki: Ugye jobb klikk az asztalon, catalyst control center, és felül van egy profil fül, ott tudsz újat létrehozni, hozzárendelni akár billengyûparancshoz stb 😉

Mondjuk én nem szórakozom ezzel ,mert a tv-ben alapból van 6 fajta profil, plussz egyet én is be tudok lõni, szal ha nem tetszik a színvilág, akkor válogatok abból 😊

CSAK a Fradi