PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, engem a 3-ik szezonom elején hívtak csak be, nem rég 😞 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
énis kezdtem egyet dmf-ként, 8meccs után behívtak magyar válogatottba az nemoprossz😊😄
kitrelink-be megnéztem, atletico madrid 7895-ös számmal van, ugyanazzal, mint az kitserveres img-be...everton teljesen más számmal van, de viszont annak a játékban is jó a meze...nem értem.
Remélem lesz olyan patch, hogy next next next és akkor azt majd énis felteszem. 😄
PES6ban tooloztam utoljára, meg gz studio, vagymi.. 😄
Kitserverbe viszont még másolgatok. 😛 Még nincs kitserver mappám. 😛
PES6ban tooloztam utoljára, meg gz studio, vagymi.. 😄
Kitserverbe viszont még másolgatok. 😛 Még nincs kitserver mappám. 😛
ez akkor 16:10-es gondolom
akkor keress egy nagyobb 16:10-es felbontást, én csak a 16:9-eseket tudom.
akkor keress egy nagyobb 16:10-es felbontást, én csak a 16:9-eseket tudom.
Eztis leírtam korábban hogy lehet
szintén a relinked tool kell hozzá
bemásolni az egyiket megnyitni relinked tool-al másikat a helyére másolni és abba belementeni a tool-al
szintén a relinked tool kell hozzá
bemásolni az egyiket megnyitni relinked tool-al másikat a helyére másolni és abba belementeni a tool-al
Hali, õõõ egy népszerü kérdés hol/hogy is kell nagyobb felbontást alakalmazni mert nekem csak 1680x1050 en megy a game.
Látom hogy van kitserver config ott be is állítom neki, de nem jó nem enged teljes képernyõbe!
Elõre is kössz, ennek a megválaszolása nem igényel sztem többet mint egy mondat.<#idiota>#idiota><#worship>#worship>
Látom hogy van kitserver config ott be is állítom neki, de nem jó nem enged teljes képernyõbe!
Elõre is kössz, ennek a megválaszolása nem igényel sztem többet mint egy mondat.<#idiota>#idiota><#worship>#worship>
una volta per sempre INTER!
Nekem van két ilyen patch féleségem, jelenleg a BURGUM patch van fenn. Ennek a cv06.img-ében találhatók ugye mezek. Tegnap letöltöttem egy PES 2009 Kit-Patch 0.25 nevezetû cuccot, mert láttam ebbe benne van a magyar válogatott meze és még jó néhány válogatott mez. Megpróbáltam hátha sikerül, simán átmásoltam a Burgum patchembe csak a magyar mezeket, természetesen nem sikerült, mert az optionfile-t nem cseréltem ki. Az lenne a kérdésem, hogy remélem, ha felülírom a Burgum patch cv06.imgét és adatbázisát a Kit-patchhel, nem fogja az igazolásokat és egyéb dolgokat elrontani ugye?...
Igen, ezeknél a kezdetleges patcheknél elég csak az img esetleg a names mappával kell foglalkozni!
Nálam most így néz ki a kitserver mappa<#vigyor>#vigyor>
Mivel szerkesztés alatt van nálam a játék így könnyebb! Ezt el lehet a mentésekkel is játszani!
Nálam most így néz ki a kitserver mappa<#vigyor>#vigyor>
Mivel szerkesztés alatt van nálam a játék így könnyebb! Ezt el lehet a mentésekkel is játszani!
de ha az egész kitserver mappát bemásolom, akkor felülírja a régit...újra is kell instalállni..
Olyan szar a technikám, hogy már ilyenek jutnak eszembe. 😛
És akkor se shot power, se long pass power, és még a lapos passzaim is lassúak. 😄
A "maradék" az úgy nagyjából okés, azokkal kezdtem. 😊
És akkor se shot power, se long pass power, és még a lapos passzaim is lassúak. 😄
A "maradék" az úgy nagyjából okés, azokkal kezdtem. 😊
Amúgy rájöttem még valamire. Szarrágás, de én mindent számolni szeretek: fejlõdés szempontjából jobb behozni 3-6. helyre a csapatot, mert akkor selejtezõt játszat a BLhez, és +6 meccs a fejlõdéshez.
MUban se BL, se kupa selejtezõ, -8 meccs.
12es fejlõdésnél +1 egység, 9-es fejlõdésnél (most ez van) 72%os. Azért az nem mindegy idényenként!!
😄D
MUban se BL, se kupa selejtezõ, -8 meccs.
12es fejlõdésnél +1 egység, 9-es fejlõdésnél (most ez van) 72%os. Azért az nem mindegy idényenként!!
😄D
Pontosan. Erre "kezdek" rájönni én is.
Még az MU is szív, ha én "csak" ott vagyok a pályán, és hiába érek el 7.5-et.
Mondjuk az más tészta, hogy Roonie és Tevez is 5-6x izomból rálövi és a kapus mindet bravúrral védi, arra csak azt mondom, anyád. 😄
Liszi: az nagyon érdekes, mert engem a Fulhambõl leigazolt és csak CMFnek rakott be. Lehet te jobban védekezel, mint én. 😊)
Kezdõként rakott be szélsõ védõnek, vagy csereként?
Mert emlékszem, hogy másik karit csereként csatárnak, kezdõként szélsõ kpnak rakott be, pedig csatárnak voltam leigazolva.
Még az MU is szív, ha én "csak" ott vagyok a pályán, és hiába érek el 7.5-et.
Mondjuk az más tészta, hogy Roonie és Tevez is 5-6x izomból rálövi és a kapus mindet bravúrral védi, arra csak azt mondom, anyád. 😄
Liszi: az nagyon érdekes, mert engem a Fulhambõl leigazolt és csak CMFnek rakott be. Lehet te jobban védekezel, mint én. 😊)
Kezdõként rakott be szélsõ védõnek, vagy csereként?
Mert emlékszem, hogy másik karit csereként csatárnak, kezdõként szélsõ kpnak rakott be, pedig csatárnak voltam leigazolva.
egyáltalán nem mindegy ha mindegy lenne nem írtam volna
ugyanis nem minden-t ír felül és pl a mezeknél a 1.0-ában sorszám szerint vannak a mezek 1.1-ben pedig benne van a filenévben hogy milyen mez.
Érdemes megnézni relink tool-al hogy mik vannak rendelve az adott csapatokhoz
ugyanis nem minden-t ír felül és pl a mezeknél a 1.0-ában sorszám szerint vannak a mezek 1.1-ben pedig benne van a filenévben hogy milyen mez.
Érdemes megnézni relink tool-al hogy mik vannak rendelve az adott csapatokhoz
teljesen mindegy, hogy fent van-e az 1.0, mert úgyis felül kell írni az 1.1-essel...szóval nemtom...próbálgattam variálni, hogy 1.1-es kitserver+1.0-ás option file, de sehogy se jó...
szóval várom az ötleteket.
szóval várom az ötleteket.
LOL, elfogadtam a Tottenham ajánlatát (CMF,DMF), és jobb védõként játszat.. puszi (K)
Ez is csak azért van, hogy legyen vmi kihívás a játéban, avagy érd el, hogy ne cseréljenek le! 😊
Ha mindent nyerne a csapat nélküled is, akkor nem is lenne rád szükség. Meg úgy túl könnyen jönnének a bajnoki címek meg a többi kupa...
Ha mindent nyerne a csapat nélküled is, akkor nem is lenne rád szükség. Meg úgy túl könnyen jönnének a bajnoki címek meg a többi kupa...
CSAK a Fradi
Köszi de ezt az azonos erõsségû dolgot úgy értettem hogy ha a Chelsea-ben is lennék és lecserélének akkor mondjuk egy szaros Nantes-ot vagy Catania-t vért izzadva gyõznének le.
kérdés:
most raktam fel a revolution patch 1.1-et...minden oké, kivétel egy valami: a spanyol csapatok 60%-nak az angol bajnokság mezei vannak bent...option filet bemásoltam, kitserver telepítve...nemtom mivan...
jah, és nincs kedvem visszaolvasni 30 oldalt, pls értelmes hsz-t...köszi
most raktam fel a revolution patch 1.1-et...minden oké, kivétel egy valami: a spanyol csapatok 60%-nak az angol bajnokság mezei vannak bent...option filet bemásoltam, kitserver telepítve...nemtom mivan...
jah, és nincs kedvem visszaolvasni 30 oldalt, pls értelmes hsz-t...köszi
vki nyomja fel pls datára ezt, mert nemtok valamiért rapidról tölteni...állandóan foglalt ipcímet ír...
csak 700 kb...pls vki
csak 700 kb...pls vki
Ja, végülis reális, hogy a Torino nélküled azonos feltételek mellett nem szedte szét az Arsenalt. :-)
Amúgy grat, nagy szó odaáig eljutni!! 😊
Az meg no komment, hogy lehoz az edzõ. Engem is lehoznak hátrányban, mert én nem férek bele az elképzelésekbe, ha támadó taktika van, de biztos azért, mert alapból DMF vagyok.
Amúgy grat, nagy szó odaáig eljutni!! 😊
Az meg no komment, hogy lehoz az edzõ. Engem is lehoznak hátrányban, mert én nem férek bele az elképzelésekbe, ha támadó taktika van, de biztos azért, mert alapból DMF vagyok.
Ezek a 20mb-os valamik jelentik a nagy patch-et Gamingacces-en mint pl:
Revolution patch<#confused>#confused>
ne máár😞...
Revolution patch<#confused>#confused>
ne máár😞...
★ 汤姆 李
Ja értem. Nekem nem is a keretek a fontosak, mert a Be Legend módot nyomom csak, és mást nem is fogok offline, hanem a NEVEK.. Azt meg úgy láttam írva, hogy ALL REAL NAME. 😊
PES 2009 Become a Legend Editor
This is the PES 2009 Become a Legend Editor made by warchild. You can edit your legend save file with this tool. Make backup your files before editing.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32425&no_cj_c=1
You need to have installed .net framework 3.5!
This is the PES 2009 Become a Legend Editor made by warchild. You can edit your legend save file with this tool. Make backup your files before editing.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32425&no_cj_c=1
You need to have installed .net framework 3.5!
Na ez a Become a Legend mód...
2-ik évem FC Torinóban és valamilyen csoda folytán bejutottunk az European Masters Cup (végülis UEFA kupa) döntõjébe. Arsenal ellen játszunk 1. félidõ 30-ik percében meglövöm a vezetõ gólt. Jól van irányítok jó passzokat adok utána is erre ez a köcsög edzõ lehoz 60-ik percben. Természetes Arsenal 80-ik percben kiegyenlít egy ilyen amatõr góllal (természetesen a védõim balfaszkodása miatt). Marad 1-1 még a hosszabításban is. Büntetõk. 4-4 van és már csak mi lövünk ha belövi a csapattársam nyertünk. Had ne mondjam kihagyja. Aztán Arsenal 2 büntetõ után megint kihagy egyet. Na ha ezt belõjük nyertünk. Természetesen kihagyja aztán a másik is kihagyja így elvesztettük a döntõt. Á nem csal a gép egyáltalán nem. Köszönjük Konami természetesen nehéz lett volna azt megcsinálni hogy ha én lejövök a pályáról akkor a csapatok tényleg úgy játszanak amilyen erõsek?
2-ik évem FC Torinóban és valamilyen csoda folytán bejutottunk az European Masters Cup (végülis UEFA kupa) döntõjébe. Arsenal ellen játszunk 1. félidõ 30-ik percében meglövöm a vezetõ gólt. Jól van irányítok jó passzokat adok utána is erre ez a köcsög edzõ lehoz 60-ik percben. Természetes Arsenal 80-ik percben kiegyenlít egy ilyen amatõr góllal (természetesen a védõim balfaszkodása miatt). Marad 1-1 még a hosszabításban is. Büntetõk. 4-4 van és már csak mi lövünk ha belövi a csapattársam nyertünk. Had ne mondjam kihagyja. Aztán Arsenal 2 büntetõ után megint kihagy egyet. Na ha ezt belõjük nyertünk. Természetesen kihagyja aztán a másik is kihagyja így elvesztettük a döntõt. Á nem csal a gép egyáltalán nem. Köszönjük Konami természetesen nehéz lett volna azt megcsinálni hogy ha én lejövök a pályáról akkor a csapatok tényleg úgy játszanak amilyen erõsek?
Köszi szépen!😊
★ 汤姆 李
lehet, de ennél a patchnél nem túl érdemes, sztem nem frissek a keretek benne, bár biztos lesz hozzá javítás
ebben pont a mezek a lényegesek
ebben pont a mezek a lényegesek
Nem néztem még meg a patchet, csak letöltöttem.
Ugye olyat lehet csinálni, hogy csak az option filet teszem be?
Nem használok semmilyen kitservert egyelõre, de a játékos neveknek örülnék. Vagy ilyenkor gebasz lehet?
Mondjuk eléggé nem tetszik az MU meze, de lehet csak azért gáz, mert levettem mediumra... De így is belassul a tekerés hatására, szal visszarakom highra + a felbontást is 1280-ra.
Ugye olyat lehet csinálni, hogy csak az option filet teszem be?
Nem használok semmilyen kitservert egyelõre, de a játékos neveknek örülnék. Vagy ilyenkor gebasz lehet?
Mondjuk eléggé nem tetszik az MU meze, de lehet csak azért gáz, mert levettem mediumra... De így is belassul a tekerés hatására, szal visszarakom highra + a felbontást is 1280-ra.
Hali!
Vissza nem olvasok 200hsz-t<#confused>#confused>
Van már új nagy patch?hivatalos patch fennt van nektek?
Vissza nem olvasok 200hsz-t<#confused>#confused>
Van már új nagy patch?hivatalos patch fennt van nektek?
★ 汤姆 李
Az Almeranak pl West Ham-es a meze, vagy pl a Betisnek Newcastle meze van... Amugy az altalad belinkelt PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1-et hasznalom....Nem tudom mi lehet a gondja...Megnezetem az ehhez tartozo OF hasznalom!
Egyébként kezdem unni az AIt,nagyon kiszámítható.
Elõre tudom, mit fog csinálni, mit támad...Meg hogy szívjuk be. A támadáskor kimondottan az kell, hogy fejben ott legyen az ember, agyatlanul persze, hogy nem lehet gólokat lõni.
Úgyhogy most az igazi "kihívás", hogy mindent megnyerjünk, amit lehet, és konzisztens gyõzelmeket produkáljunk. Nélkülem nem megy, az már látszik. Nem elég jól játszani, mert 7-7.5eket össze tudok dolgozni, hanem kimondottan nekem kell döntésre vinni a dolgokat, jó passzokkal, gólokkal.
Kissé hülyén játszottam tegnap este , amikor bekerültem a csapatba, eléggé "para" volt, de ez betudható az új környezetnek. BLig formába lendülök, beilleszkedem, és cél, hogy minél tovább meneteljünk. Talán még a bajnokság sem úszott el, bár 15 pontra le vagyunk már maradva az elsõtõl, Chelsea 12 gyõz 1 döntetlen. 😄 Mi meg...
No de sebaj.
Csak kár, hogy nem jön match experience, azt nem mondta a gép, hogy ha jó csapattal vagyok, akkor nem jön. De lehet csak a görbe miatt nem jön, végülis már 2 idényt lehúztam. Csak még tavaly is szépen jött, minden meccsen 2-3 egységek.
Elõre tudom, mit fog csinálni, mit támad...Meg hogy szívjuk be. A támadáskor kimondottan az kell, hogy fejben ott legyen az ember, agyatlanul persze, hogy nem lehet gólokat lõni.
Úgyhogy most az igazi "kihívás", hogy mindent megnyerjünk, amit lehet, és konzisztens gyõzelmeket produkáljunk. Nélkülem nem megy, az már látszik. Nem elég jól játszani, mert 7-7.5eket össze tudok dolgozni, hanem kimondottan nekem kell döntésre vinni a dolgokat, jó passzokkal, gólokkal.
Kissé hülyén játszottam tegnap este , amikor bekerültem a csapatba, eléggé "para" volt, de ez betudható az új környezetnek. BLig formába lendülök, beilleszkedem, és cél, hogy minél tovább meneteljünk. Talán még a bajnokság sem úszott el, bár 15 pontra le vagyunk már maradva az elsõtõl, Chelsea 12 gyõz 1 döntetlen. 😄 Mi meg...
No de sebaj.
Csak kár, hogy nem jön match experience, azt nem mondta a gép, hogy ha jó csapattal vagyok, akkor nem jön. De lehet csak a görbe miatt nem jön, végülis már 2 idényt lehúztam. Csak még tavaly is szépen jött, minden meccsen 2-3 egységek.
Most nem látom, nekem mivan, de én is néztem, elfelejtettem. Nem akarok hülyeséget mondani. 😊
Az biztos, hogy 4 fõs csoportok vannak, oda-visszavágóval.
Egyébként egyszer csak hívtak, és megváltozott a Calendar...1 héten nyomok 1 bajnokit, meg egy válogatottat. 😄DD
Az biztos, hogy 4 fõs csoportok vannak, oda-visszavágóval.
Egyébként egyszer csak hívtak, és megváltozott a Calendar...1 héten nyomok 1 bajnokit, meg egy válogatottat. 😄DD
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy 1 mb-es "meztelen" itnternettel ne is álmodjak az online játékról??? Mert megvettem, de eddig sikertelenül próbáltam... Ha ez kevés, mi lenne a mninimus sebesség, ami kell???
Köszi!
A másik kérdésem 2-ten tudunk egymás ellen kupát játszani? 2 gamepaddal mondjuk.köszi
Azt szeretném kérdezni, hogy 1 mb-es "meztelen" itnternettel ne is álmodjak az online játékról??? Mert megvettem, de eddig sikertelenül próbáltam... Ha ez kevés, mi lenne a mninimus sebesség, ami kell???
Köszi!
A másik kérdésem 2-ten tudunk egymás ellen kupát játszani? 2 gamepaddal mondjuk.köszi