PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak PESEdit patch van fent. A licenszek miatt. Gameplay toolt soha nem is használtam, mivel az sokszor többet ront a játékon, mint javít. De biztos vagyok benne hogy a PESEdit patch ilyen átolvadásos bugokat nem okoz. Ez sajnos alapvetõ PES hiba már hosszú évek óta.. az új motorral kevesebb lett az ilyesmi hiba, úgy vettem észre, de úgy tûnik még mindig maradtak bent ilyenek.

Amúgy ha 1 szóval lehetne jellemezni az új PES-t akkor azt mondanám, hogy érdekes. Gameplayben valami teljesen újat hoztak, ez a labda fizika valami fantasztikus, nagyon élethûre megcsinálták és ez sokat dob a játékon. A tavalyi résznél szerintem sokkal jobb, szinte minden tekintetben. Viszont még mindig hiányoznak belõle alapvetõ dolgok, amik sokat dobhatnának még a játékon. A kapusról meg a bugokról nem is beszélve. A gameplay jó irányba halad, pár éven belül nagyon jó kis játék lehet még ebbõl, ha a Konaminak végre sikerülne kilépnie ebbõl a csõlátású gondolkodásból, hogy szinte csak 1-2 dologra koncentrálnak, és csak azt fejlesztik, de nagyon sok mást meg nem, vagy csak alig. Egy új fajta focis élménynek mindenképpen jó, de hosszú távon ez még kevés.

Érdekes.
Biztosan elõfordulhat ilyen és yamato megnyugtatása érdekében a FIFA az biztos tökéletes.

Mindössze annyit kérdeznék, hogy milyen patchet használsz, esetleg gameplay toolt, vagy bármi egyebet, ami köztudottan okozhat ilyeneket?
Hali .

Tudom , hogy korai a kérdés , de nem tudja véletlenül valaki , hogy kb mikorra várható külsö editor?

Köszönöm.

tobias88
jah, és azért ajánlom ezt mert mindig fent van a legújabb még aznap és nagyon gyors
Google -> PESEdit.com 2014 Patch 0.1 -> Keresés. Elsõ találatok között ott lesz, én is így csináltam. <#papakacsint>

Ha Messzirõl nem tûnt volna fel, akkor vissza se nézem, de eléggé feltûnõ volt..sajnos. <#mf2>

tobias88
Dehogynem.
Regelni kell, de ne kérdezd hogy csináltam mert nem tudom. (google translate segített valamennyit)
Firerock
Ez nincs fenn valahol torrent-ként!? Vagy egészben valahol?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Game plan-combination play játékon belüli kis ikon megjelenésekor,hogyan lehet elindítani vagy automatikusan csinálja azt amit beállítottam?
Breki33
tippelhetek? 😛
Hogyan mersz egyáltalán ilyet írni, he? A PES tökéletes és kész. ÉÉÉRRRRTEEED?
Ez egyébként sem bug, teljesen reális, minden második meccsen van ilyen. De még ha az is lenne, messzirõl nem is látszik, tehát ilyen nincs is. Csak kukacoskodás, hogy kikockázod az akciót, teljesen felesleges, mert ez játék közben fel sem tûnik.
Giroud és a labda esete.
Sikeresen átvette mellel az indítást, úgy hogy elõre nézve szaladt és a labda hátbatalálta (minden probléma nélkül egyszerûen átolvadt a fél testén) majd a mellérõl felpattant. Az akciónak persze gól lett a vége. Fizika vagy mi. Problem? <#idiota>

[HUN]FaTaL
RB az eredetileg mi? Mert nálam az emberváltás van rajta (fifás kiosztás szerûséget használok). A manual lövés van rajta?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ancelotti meg ott állt a partvonal szélén egy rádiós távirányítóval!
tobias88
RB-t tartod aztán lõsz
Pár meccsel a hátam mögött azt kell, mondjam nálam telitalálat lett az idei rész. Baromi, jó, hogy pl a kiugró embereket tök egyszerûen lehet szöktetni magas labdákkal, a kényszerítõzés is szépen mûkõdik. Továbba jópofa, hogyha egy kigró játékosomat utolér egy védõ, akkor sincs gond, mert a támadóm a testi erejét bevetve simán szabadulhat még a võdõ karmaiból. Jól megkomponált, változatos támadásokat lehet benne vezetni ez már most látszik. Viszont nincs mese neki kell állni gyakorolni s gyakorolni, mert nagyon nagy potenciál van benne.

[HUN]FaTaL
Lövésnél, hogy lehet csavarni?

http://goo.gl/gd6Zi5

daver88
Így vagyok vele én is, egyetlen egy bajom még, hogy egy az egyben, ha nincs társ, akinek passzoljak, akkor nem tudok mit kezdeni a labdával...azonnal elveszik, mert a cselre nincs idõ, ha meg sikerül csoda folytán egyet bemutatni, akkor meg nem eszi meg a védõ (vagy bármelyik játékos...)

az elsõ negatív benyomásokon túltéve magam, beleöltem pár meccset és órát, és....azt kell mondjam nem rossz játék ez, csak tanulni kell!!!!! 😄
Breki33
ha úgyse jó akkor meg ezt tedd fel még egyszer és fontos utána indítsd újra gépet!

directx

Szia tedd be akkor manuálisan játék könyvtárba

itt

attis95
nem tudom beallitani a kontrollert/billentyuzetet mert ha megnyitnam a setting.exe-t akkor hibat ir ki!igy meg nem tudom mi a sprint stb, mert teljesen mas mint a 12-ben vagy 13-ban...
mit tudok tenni :S

TDU nickname:lowlama

PESEdit.com 2014 Patch 0.1 - Released!

FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 0.1
Full Online compatibility
Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
Correct kits for 19 Premier League teams (including 3rd kits) and some National teams
Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
Fixed names and emblems for all competitions
Added 200+ missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

Download

Szia Radu!

Itt van a válasz:
http://proevo.hu/forum/pro-evolution-soccer-2014-xbox-360/44363-data-pack-frissitesre-a-megoldas#57553

Ha már ott vagy beszállhatsz az online bajnokságokba is!

Üdv: Beny
Sziasztok😊 nem tudja valaki hogy milyen megoldással lehetne még megszerezni az updatet az xboxos verziohoz?Van Live-om viszont egyszerûen nem tölti le csak rettentõ lassan(és nem a netemmel van a gond)és tegnap kb 4 óra után 92%nál kiirta hogy hiva és megszakadt,azóta általába ilyen 25%nál szokott elakadni...valami ötlet?
Üdv! Nem tudjátok mi lehet a gond? <#confused>

A DirectX-re gondoltam, de az telepítve van. Felraktam azért még egyszer, de semmi. Crack is meg volt.

Elõre is köszi!

\"Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia...\" Real Madrid CF

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy nem tudom kapásból ellõni a labdát, mindig kezeli, és utána lövi. Találkozott már vki hasonlóval?
Az sajnos nem jó megoldás, ugyan is kell az alaplapi kártya a gép megfelelõ mûködéséhez. Amúgy már letiltottam volna. 😞

Krisztiam
tiltsd le az alaplapi kártyát

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nekem az lenne a problémám, hogy az alaplapi videókártyát látja a játék és nem az Nvidia kártyát. Bementem a beállításokba és a Specifitations fülön látom, hogy az Intel kártyát látja és nem a jóval erõsebb Nvidiát.. Igaz elindul a játék, aránylag jól is fut, de azért nem az igazi.. Erre van valami megoldás?

attis95
megvan , thanks

Ott van az NFO fájlban. Jegyzettömbbel nyisd meg.

Hát, kicsit lassúak voltak, már tegnap kijött. <#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pro.Evolution.Soccer.2014.Update.v1.01-RELOADED
attis95
vki tud mondani egy regisztracios kodot? deamon toolsal telepitem es keri :S
sehol se talaltam a letoltott fajlokban..

tobias88
Ennyit nem kanyarodik még ronaldoé se, de valamennyire reális, a kapus nem tudja merre megy és úgy reagál. Régen ez nem volt, tudta hogy hova megy
daver88
Kisember mire futotott ki??

amúgy ez is hülyeség, hogy belsõ oldalra, jobb lábas ellen rakja be a gép az alacsony játékost, hogy el lehessen akár fölötte is tekerni a labdát...a valóságban nem így van

Fyrex

Avanti Crociati!

Azért az túlzás, hogy nulla újítás. Pont a 13-ba volt inkább a kevesebb újítás.

A 14-be legalább átszabták a védekezést (lassult kicsit a játék is), most már a csapat védekezik nem csak az az ember, akit mi irányítunk. Eltûnt a rugós foci érzése, és a fél kilométeres emberfogás, ami a 12-13-at jelemezte.
Az írányítás is megváltozott, már önmagában lehet cselezni a jobb analóggal, nem kell hozzá a bal alsó ravasz, mert az erõteljesen a labdatatás funkciót vette át.
A a gépi társak nem csak bénán nézik végig ha elvesztjük a labdát, hanem kapásból belépnek. Volt hogy a passzomba beleléptek a gépi társ meg kapásból rástartolt és megszerezte a labdát, anélkül, hogy én bármit is csináltam volna 1 pislogáson kívül.

Persze ettõl könnyebb lett a játék, nem olyan "melós" a védekezés, de így legalább reálisabb.

Most nem a PES-esl hasonlítom a Fifát, mert abba lehet nem ét fel pár dologba, de önmagához képest igen is változott (ami eléggé meglepett) és szerintem jó irányba.

tobias88
Most 1 vs 1ben játszottunk egymás ellen 2 kontrolerrel segítségek nélkül és így zseniálisnak tûnik a játék. Kifejezetten nehéz és nehézkes, de kb olyan mint az életben. Profi lett nagyon
Szerintem sajnos a PES rossz úton jár. Az idei túl lassú és körülményes lett. Az animációk darabosak. A játékosok sokszor reagálnak elég gyorsan. Pl becsúszik és elsodorja a labdát, a többiek lesnek és megvárják míg feláll a becsúszó játékos és továbbviszi. Ilyenkor nem is tudok másra váltani. A bedobásoknál sokszor csal a gép.
tobias88
Konaminál minden évben megkaptuk az újításokat. Ezek szerint nem sok változás lesz pár évig Fifánál, ahogy ez rég megszokott volt. Pedig a 2013as és 12es fifa jobb volt mint a pes, de idén megint a pes a jobb, bár még csak a demót próbáltam a fifából (ami a fifa 13 kb nulla újítással)
tobias88
Nem és nem is ment soha. Régen még a Fifával ment mikor még volt benne lan, de õk is kivették belõle mikor next-genre váltottak. (ilyen szutyok hamachis verzió persze lesz, de az persze akkor is laggol, ha 2 gép van 1 routeren)
Firerock
Van rá mód hogy a kapust gyengítsem egy kicsit? Mert nagyon gáz hogy minden kivéd. Közepes fokozaton nem tudok gólt lõni. Egyel gyengébben pedig nagyon gyengék már...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Srácok multi megy a törttel valahogy?
DaemoonHunter
Az mitõl van, hogy eltûntek a nézõk a stadionból? Bevallom az elsõ meccsen elég gyatrán játszottam, de a 2. indításnál/meccsnél már nem volt egy darab sem pedig akkor éreztem rá 😊 Egy option file-t raktam be, és kb ennyi. Illetve másnál is is döcögõsen megy? Új Fifával semmi gond, de ez néha belassul.

daver88
The patch primarily adds the online game modes as well as some new balls and 3rd kits The most welcome news will be that the patch addresses various gameplay issues based on the feedback from the demo. Shooting and responsiveness have been improved and we are sure that with extended play the community will identify more tweaks.

Én megvárom a pesedit patchet, azzal elvileg települ majd...amit ugyebár beharangoztak, hogy érkezik. sooooon...😊

várjuk...😊

nem merek rá esküdni, de felraktam, ahogy nézem stadionok, reklámtáblák, talán gyep és mezek.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\