81526
-
ilyen az online 11*11
-
-
Ok Yair you got me back to this game! First I will start from my impression about v5b:
Best ball physic ever (in my opinion ball physic here is a little better than in 0.4), its more random and really free. Everything can happen with the ball.
Game overall feels more dynamic and more balanced than in 0.4.
It flows better.
Also goalkeepers feels now even better. Some saves which they\'ve done on my last game was amazing and like real match.
Passing feels better and build up feels better - more rewarding.
Direction which you choosed in v5b is very good I think.
Game is again enjoyable but there are still too many gamebrakers like:
- problem with manual header shooting
- dribling is too heavy and too slow (like player who turning without r1 is making it too slow and because of animation which he making when turning it feels like no control over the player, the same situation is sometimes in tackling etc - overall in this game they\'ve done some animations which are making you feel like no control over the player and these animations are taking too much time from start to end) I THINK THAT IS THE BIGGEST PROBLEM WITH THIS GAME NOW.
- shooting from outside the box could be a little bit harder for goalkeepers to save.
Yair I\'m really impressed... -
Van manuális játékos váltás, erről ennyit. Ha nem tudsz játszani akkor ne játsszál. -
yamato41 #79299 Higgadj le, az idegeskedés árt a szépségednek.
De neked is mondom: tételesen cáfolj meg, akkor majd hiszek neked bármit. De azért láthatod, hogy nem csak engem zavarnak ezek. -
Matte #79298 "A játékosváltás borzalmáról még nem szóltam."
Nem. Ma még nem. De hát még csak hajnali kettő.
Kurva idegesítő vagy amúgy. Ennyire fáj, akkor ne játsszál. -
nem, a pesedit felülír -
A pesedit patch nem file loaderbe pakol?
felraktam, de nincsen loader -
yamato41 #79295 Mikor érem meg, hogy Agüero ne fejelje le 3-ból 3-szor Mertesackert... -
yamato41 #79294 Hát, Jenkeynek is dolgoznia kell még kicsit. A szájtátás még nagyon megvan. Tizenegyesből felsőléc, kipattanó a játékosom mellett gurul el közvetlenül, az meg csak nézi, a kb. 5 méterre mögüle jövő csatár meg berúgja. Ehhhh...
A játékosváltás borzalmáról még nem szóltam. Meg a bíró... -
Fejesből is sikerült a hosszút "kilőni":
-
Sanyicucu #79292 a save könyvtárba csak edit ML1 és system fájlok vannak.én úgy csináltam,hogy windows ablakba indítottam el a játékot és a képek alapján állítottam be pár csapatot. -
itt mondjuk nem értem a kapus miért kezdett kifutkározni -
akkor feltöltöd a taktikákat?
sztem ott van a save konyvtáradban -
Sanyicucu #79289 pes2014 gameplay patch 0.5B kipróbáltam ML-t játszok és a Chelsea-vel vagyok.BL meccsen összesorsolt a Bayern München-nel.1-0 ra nyertem nagy nehezen.egy normális passzom volt amiből Torres kiugrott és betalált.elég nehézre sikeredet.Top player-en játszok de szerintem lejjebb kell vennem egy szinttel ha ilyen marad.passzolni igen nehéz.
-
Van azért hely ott a hosszúban is :) (NEM manual shot volt)
-
pes2014 gameplay patch 0.5B
http://adf.ly/XTtDf -
majd még kipróbálom sztem nálam védett rövidet Buffon, de most állandóan kirak -
Mondom, a hosszúba felesleges mert nem mindig megy be, sőt, nem életszerűen véd a kapus oda
A rövidbe meg állandóan bemegy, haverom ezért le is törölte a játékot miután lőttem neki 8 gólt 15 perces meccsen mindet a rövidbe. Ez egy hiba, mondhatod hogy csavarjam a hosszúba, de minek, ha rövidbe bárhogyan bemegy. Próbáltam már emelve is innen a rövidbe és úgy is bement. -
itt most jól levágtad a végét, de gondolom gól, úgy látom mindent erőből lősz semmi csavarás helyezett lövés, itt olyan szépen lehetne a hosszú felsőbe csavarni bár jön a védő de pl úgy mint Ottó egy visszaesel aztán :) -
Következő meccsen már nem szórakoztam és a rövidre lőttem.
Volt még 1 méter a labda és a kapufa mögött de a kapusnak esélye sincs és a reakció ideje is borzalmas.
-
szerintem a videódon pont középen áll -
-
Simán csak irányváltás, semmi egyéb. Csak így át lehet verni a védőt. Megnyomod 2szer gyorsan a futást meg az irányt amerre meg akarod tolni és kész.
Breki, azt nem érted meg, hogy a hosszúra helyezkedik a kapus, kisebb helyet hagy ott mint a röviden. Ha ezt a rövidre célzom, lőhettem volna bárhogy mert mindenképp gól mert akkora helyet hagyott ok nélkül. -
hogy van ez a dupla futás gombos cselezés pontosan?
egyáltalán be van kapcsolva az autó feint vagy nem? -
azért sztem az valamennyire természetes hogyha erőből lövöd a hosszúra akkor jobban tudja védeni mintha simán a nagyobb üresen lévő helyre lövöd
ilyet szerintem illik védeni
ha a hosszúra akaros lőni csavartan kell sarokra vagy átemelni -
yamato41 #79277 A másodikhoz: ha a helyezett lövést nyomod, akkor ez 10-ből 9-szer gól ugyanide helyezve... -
A dupla futás gombos cselezés már egész jól megy (a sima jobb analógos egyáltalán nem):
Ezt pedig direkt oda lőttem és a következőt is, mindkettőt kivédte a kapus. Ha a rövidre lövöm akkor 100% hogy gól. Elképesztő hogy a konaminál 3 hét alatt nem tudnak kijavítani egy ekkora hibát
-
Kivettem és most a 2. meccsen állt meg, szóval nem hiszem hogy a loader a hibás -
yamato41 #79274 Kipróbáltam a Jenkey-cuccot. Jó. A korábbi verzióknál is szerettem a dolgait. Mondjuk a vibrálás nekem nem meg, de ennél nagyobb baj ne legyen. -
yamato41 #79273 Pesedittel nálam nincs semmilyen villanás. Egyszer volt fagyás. Beszaggatás többször. -
yamato41 #79272 Még ki is hagytam a terminátor scriptet. Van olyan meccs, amit lehetetlen megnyerni. Természetesen Arsenallal játszom. idegenben vertem a 84-es Marseilles-t BL-ben 5:0-ra. Következő meccsen a kezdőm 80%-ának kék lefele nyilas lett a morálja. Az ugyancsak 84-es Liverpool ellen legalább 10-szer próbáltam meg. Ebből legalább nyolcszor még gólt sem tudtam rúgni, de egyszer sem úsztam meg három kapott gól alatt. A legalább 5 méteres előnyből kapura törő Podolskit simán lefutotta Touré.
A megelőzés is ide tartozik. Olyan lehetetlen módon tudják megelőzni a játékosomat, hogy ilyen a világon nincs. Szögletből kivágott labda, kb. 10 méterre senki a csatárom körül, nyomon neki a LS-t a labda felé, meg még a futást is, erre totyog, valaki meg simán megelőzi.
A lassú irányításról meg annyit, hogy a gép sokkal azelőtt lereagálja az általam beadott irányváltást, mint a saját játékosom.
Kell a patch. -
loaderből ez az utolsó
PES2014 File Loader beta 1.0.1.5 (New plugin : Controller Vibration) -
Sanyicucu #79270 ma lejátszottam 5-6 meccset azzal a kombinációval amit leírtam és egy fagyásom se volt.én is a pesedit 1.1 használom sajnos.a többi szerintem még nem igazán kiforrott.
-
yair nekem nincs, szóval csak loader lehet,
rózsaszín nincs, nekem néha fekete mert módosított a kamera ugye és valami objektum bejöhet elé -
ja és nektek nincs olyan, hogy néha képváltásnál bevillan egy rózsaszinű háttér egy pillanatra? -
pont ezt akartam írni
de nekem pesedit nélkül
mecs közben teljesen váratlanul
sztem vagy a loaderrel van valami vagy a yair-al, lehet utóbbit kiis szedem -
köszi az evos fórumot ismerem
úgy értettem, ha te beállítottad akkor amiket megcsináltál azokat fizikailag feltölthetnéd a mentésedből -
Nekem a pesedit 1.1el fagyogat a játék, nálatok is? Előtte semmi baj sem volt, de most az 1. meccsen 2szer is megállt -
szerintem is van s, de neki ezeket hiába magyarázod
mint ahogy a lassú irányításra is van már fix csak neki még nem esett le
laposan beadni pedig simán lehet ez elég alap dolog
, de akinek mégse menne cross along the ground command list