PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Az a plussz, hogy több meccsed van a fejldõsére, kell ennél több? 😊

Mást nem vettem észre, esetleg ezeken a meccseken a match exp is könnyebben jön.

CSAK a Fradi

Shevchenko
Jól kell játszanod az edzõmeccseken és akkor bekerülsz a kezdõbe.Rating legalább legyen 6.5

FORZA MILAN!!!

Fabio Capello
No én is belelendültem, Second Strikerként kezdtem, most a Torinonál vagyok, de még nem léphettem pályára meccsen... legalábbis mindig kiírja hogy mely csapat következik, de nekem csak edzõmeccset enged, vagy a meccs kihagyását :S
magyarázat? 😄

Shevchenko
Amugy semmi pluszt nemad azért mert megnyertük az olasz kupát meg a bajnokságot?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Szerencsém volt,hogy év közben eltudtam jönni a Lazio-tól és pont a Fiorentinának kelletem,de jobban örültem volna a Milánnak,de mindegy<#papakacsint>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Igen az European Championship,de most nézem a csoportba nem vagyok benne,de valahol a Calendárba játszok a Chelseaval

FORZA MILAN!!!

akkor inkább proci mint videokártya bajom van?
Terminátor14
Ha tudod, akkor mért kérdezed? 😛P

Amúgy a proci szerintem nagyon gyenge, ha vannél vmi jobbat, ami nem celeron, akkor talán menne a 6600gt-vel. (persze nem high-on...)

CSAK a Fradi

Sziasztok!Nekem az lenne a problémén,hogy szaggat 1 kicsit a játék.Celeron 2.66-os procim van és nvidia 6600 gt 128 mb vidikarim.Melyiket cseréljem ki hogy fusson?Tudom mind a kettõt ki kellene.A választ elõre is köszi.
Shevchenko

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Hát ha tényleg nincs ott, akkor nemtom 😄D

Ugye az European Championship-et nézed?

CSAK a Fradi

Shevchenko
Nincs benne sehol a Fiorentina csak olasz kupa

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Menj elõrébb, az elsõ két helyezettnek nem kell selejtezõt játszania.

CSAK a Fradi

Shevchenko
Aláirtam de sehol 1 BL meccs sem csak olasz kupa.

FORZA MILAN!!!

Darkon
Koszi!

Born to win

Hát megnyomod az X-et ami a lövés gomb, ott írja a bal alsó sarokba, és akkor választhatsz más számot😊

Darkon
hol?

Born to win

Azt belehet állítani mindig, mikor igazolsz valahova

Terminátor14
Ahogy Peti is írta, még nem fejezted be a szezont, ezért az elõzõ évi csoportokat mutatja 😄 Szóval nyugi, menj át az következõ szezonba és máris jó lesz.

CSAK a Fradi

Shevchenko
Hol tudom megnézni?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Az összes csoportot megnéztem sehol nem vagyuk,de ott van az Inter aki 8. lett.Nemértem

FORZA MILAN!!!

horpeti
várd meg a jövõ évet!

Be tudod tolni a statod? elsõ két lapot?
Amúgy nagyon király, hogy megnyertetek mindent, rögtön 2. évben. 😊

Shevchenko
Én azt se tudom mi az<#smile>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
AMF,de nem indul sehol a Fiorentina hiába irja eggyik csoportba sincs benne.

FORZA MILAN!!!

Darkon
Azt nem ertem a desired shirt nr. miert 10-es mindig, miert nem az altalad valasztott?!

Born to win

horpeti
én nyertem, pedig csak most kattintottam ide. 😛

horpeti
Mi az alap posztod?

Terminátor14
Oda van írva, hogy indulsz 😄DD

CSAK a Fradi

horpeti
Pedig indultok, oda van írva (csak a jövõ évet nézd)

Shevchenko
Top Playeren megnyertem az Olasz bajnokságot meg az olasz kupát a Fiorentinával legend módban,hogy lehet az hogy mégsem indulunk a BL-ben

FORZA MILAN!!!

Breki33
Breki33
lehet
Aki eredetivel játszik online annak lehet feltelepíteni valamit az 1.10-es hivatalos patchen kívül? pl. a csapatnevek idegesítenek a spanyoloknál.
Shevchenko
Álltalában olasz kometárral szoktam játszani,de minden eggyes kilépés után be kell állítani.Miért?

FORZA MILAN!!!

Köszi, mûködik!<#worship>

Gnome
tényleg beckham milános lett pár hónapra...kíváncsivok az ottani telljesítményére meg , h visszakerül e az angol válogatottba...mondjuk spec nemnagyon bírom..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ProGabe
ps-ben window->actions. elõjön az actions ablak, annak a jobb felsõ sarkában lesz egy nyíl (vagy valami, PS verzió függõ) arra katt és értelemszerûen load actions

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki vagy vki aki ért a Photoshophoz:

ilyen ATN (actions) fájlt hogy lehet megnyitni photoshopba? mert nekem nem csinál semmit!

tobias88
az nem számít, azt ugyse használja senki így se úgy se
hát igazolások nem nagyon...pl manninger még mindig udinesebe van, de most igazoltam át😄 de Legrottaglie feje nagyon gyenge

Breki33
és a keretek is jók?
Breki33
és a keretek is jók?
Hollandok azok vannak és Eredivise néven ugye a liga, szal a németek így az Other B-be vannak

Breki33
Németek az other c-ben vannak vagy hollandia helyett?
Breki33
Az az érdekes, hogy PSW Mix Patch v1,-nál szenvedtem a BL-ben három föntetlen egy gyõzelem és vereség éphogy második hely az utolsó forduló elõtt 4 rúgott és négy kapott gól

Felrakva a másikat két meccsen 4 rúgott gól pedig nagyobb csapatok vannak most intéztem el Liverpoolt idegenben 2-0-ra 12 kapuralövéssel az õ kettõ lövésükkel szemben.

Érdekes ez a különbség
Nah srácok felraktam ezt PSW Mix Patch v1, jók a mezek meg a németeknél is jók a nevek, hirtelen így nem vettem észre problémát

Nah jóóóvan mostmár ennyi verziót😄

Breki33
jó kérdés

elõbbiben meg kéne nézni, hogy van benne a bundesliga és mi van az other C-ben

és abban tobb úgymond scannelt arc van de azok közül nem jó mindegyik.

és közben kijöt a a burgum új verziója is.
Melyiket érdemesebb?: PSW Mix Patch v1 vagy Pes 2009 FKuyt Mix PatchV10

Breki33
Na a Pes 2009 FKuyt Mix PatchV10 fent van a sc-n is

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32500

viszont kipróbáltam és az other C-ben német csapatok vannak unregistered játékosokkal. Ez elég gázos sztem.