PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a plussz, hogy több meccsed van a fejldõsére, kell ennél több? 😊
Mást nem vettem észre, esetleg ezeken a meccseken a match exp is könnyebben jön.
Mást nem vettem észre, esetleg ezeken a meccseken a match exp is könnyebben jön.
CSAK a Fradi
Jól kell játszanod az edzõmeccseken és akkor bekerülsz a kezdõbe.Rating legalább legyen 6.5
FORZA MILAN!!!
No én is belelendültem, Second Strikerként kezdtem, most a Torinonál vagyok, de még nem léphettem pályára meccsen... legalábbis mindig kiírja hogy mely csapat következik, de nekem csak edzõmeccset enged, vagy a meccs kihagyását :S
magyarázat? 😄
magyarázat? 😄
Amugy semmi pluszt nemad azért mert megnyertük az olasz kupát meg a bajnokságot?
FORZA MILAN!!!
Szerencsém volt,hogy év közben eltudtam jönni a Lazio-tól és pont a Fiorentinának kelletem,de jobban örültem volna a Milánnak,de mindegy<#papakacsint>#papakacsint>
FORZA MILAN!!!
Igen az European Championship,de most nézem a csoportba nem vagyok benne,de valahol a Calendárba játszok a Chelseaval

FORZA MILAN!!!
akkor inkább proci mint videokártya bajom van?
Ha tudod, akkor mért kérdezed? 😛P
Amúgy a proci szerintem nagyon gyenge, ha vannél vmi jobbat, ami nem celeron, akkor talán menne a 6600gt-vel. (persze nem high-on...)
Amúgy a proci szerintem nagyon gyenge, ha vannél vmi jobbat, ami nem celeron, akkor talán menne a 6600gt-vel. (persze nem high-on...)
CSAK a Fradi
Sziasztok!Nekem az lenne a problémén,hogy szaggat 1 kicsit a játék.Celeron 2.66-os procim van és nvidia 6600 gt 128 mb vidikarim.Melyiket cseréljem ki hogy fusson?Tudom mind a kettõt ki kellene.A választ elõre is köszi.
Hát ha tényleg nincs ott, akkor nemtom 😄D
Ugye az European Championship-et nézed?
Ugye az European Championship-et nézed?
CSAK a Fradi
Hát megnyomod az X-et ami a lövés gomb, ott írja a bal alsó sarokba, és akkor választhatsz más számot😊
Azt belehet állítani mindig, mikor igazolsz valahova
Ahogy Peti is írta, még nem fejezted be a szezont, ezért az elõzõ évi csoportokat mutatja 😄 Szóval nyugi, menj át az következõ szezonba és máris jó lesz.
CSAK a Fradi
Az összes csoportot megnéztem sehol nem vagyuk,de ott van az Inter aki 8. lett.Nemértem
FORZA MILAN!!!
várd meg a jövõ évet!
Be tudod tolni a statod? elsõ két lapot?
Amúgy nagyon király, hogy megnyertetek mindent, rögtön 2. évben. 😊
Be tudod tolni a statod? elsõ két lapot?
Amúgy nagyon király, hogy megnyertetek mindent, rögtön 2. évben. 😊
Azt nem ertem a desired shirt nr. miert 10-es mindig, miert nem az altalad valasztott?!
Born to win
Top Playeren megnyertem az Olasz bajnokságot meg az olasz kupát a Fiorentinával legend módban,hogy lehet az hogy mégsem indulunk a BL-ben

FORZA MILAN!!!
Aki eredetivel játszik online annak lehet feltelepíteni valamit az 1.10-es hivatalos patchen kívül? pl. a csapatnevek idegesítenek a spanyoloknál.
Álltalában olasz kometárral szoktam játszani,de minden eggyes kilépés után be kell állítani.Miért?
FORZA MILAN!!!
Köszi, mûködik!<#worship>#worship>
tényleg beckham milános lett pár hónapra...kíváncsivok az ottani telljesítményére meg , h visszakerül e az angol válogatottba...mondjuk spec nemnagyon bírom..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ps-ben window->actions. elõjön az actions ablak, annak a jobb felsõ sarkában lesz egy nyíl (vagy valami, PS verzió függõ) arra katt és értelemszerûen load actions
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Breki vagy vki aki ért a Photoshophoz:
ilyen ATN (actions) fájlt hogy lehet megnyitni photoshopba? mert nekem nem csinál semmit!
ilyen ATN (actions) fájlt hogy lehet megnyitni photoshopba? mert nekem nem csinál semmit!
hát igazolások nem nagyon...pl manninger még mindig udinesebe van, de most igazoltam át😄 de Legrottaglie feje nagyon gyenge
Hollandok azok vannak és Eredivise néven ugye a liga, szal a németek így az Other B-be vannak
Az az érdekes, hogy PSW Mix Patch v1,-nál szenvedtem a BL-ben három föntetlen egy gyõzelem és vereség éphogy második hely az utolsó forduló elõtt 4 rúgott és négy kapott gól
Felrakva a másikat két meccsen 4 rúgott gól pedig nagyobb csapatok vannak most intéztem el Liverpoolt idegenben 2-0-ra 12 kapuralövéssel az õ kettõ lövésükkel szemben.
Érdekes ez a különbség
Felrakva a másikat két meccsen 4 rúgott gól pedig nagyobb csapatok vannak most intéztem el Liverpoolt idegenben 2-0-ra 12 kapuralövéssel az õ kettõ lövésükkel szemben.
Érdekes ez a különbség
Nah srácok felraktam ezt PSW Mix Patch v1, jók a mezek meg a németeknél is jók a nevek, hirtelen így nem vettem észre problémát
Nah jóóóvan mostmár ennyi verziót😄
jó kérdés
elõbbiben meg kéne nézni, hogy van benne a bundesliga és mi van az other C-ben
és abban tobb úgymond scannelt arc van de azok közül nem jó mindegyik.
és közben kijöt a a burgum új verziója is.
elõbbiben meg kéne nézni, hogy van benne a bundesliga és mi van az other C-ben
és abban tobb úgymond scannelt arc van de azok közül nem jó mindegyik.
és közben kijöt a a burgum új verziója is.
Melyiket érdemesebb?: PSW Mix Patch v1 vagy Pes 2009 FKuyt Mix PatchV10
Na a Pes 2009 FKuyt Mix PatchV10 fent van a sc-n is
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32500
viszont kipróbáltam és az other C-ben német csapatok vannak unregistered játékosokkal. Ez elég gázos sztem.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32500
viszont kipróbáltam és az other C-ben német csapatok vannak unregistered játékosokkal. Ez elég gázos sztem.