PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, de ha jól játszol, akkor plusz match expereiencet kapsz.
Ami úgy kb 0-3 között változhat, esetleg kicsit több. Szal ha mondjuk egy fontos bl-meccsen lõsz két gólt, akkor a lövéssel kapcsolatos értékekre kapsz +3 pontot :)
Ami úgy kb 0-3 között változhat, esetleg kicsit több. Szal ha mondjuk egy fontos bl-meccsen lõsz két gólt, akkor a lövéssel kapcsolatos értékekre kapsz +3 pontot :)
CSAK a Fradi
Azt hittem,hogyha jól játszok akkor kapok plusz pontokat is 1 idõ után
FORZA MILAN!!!
Engem az 5. szezonban hívtak elõször, de mivel az idióta edzõ csak 25 percre hozott be a sorsdöntõ meccsen, amikor már hátrányban voltunk, így kiestünk. 6-szor álltam be csereként, és ebbõl 4-szer lettem a csapat legjobbja - ez nem elég ahhoz, hogy kezdõ legyek...
Most viszont nem tudom mit csináljak, megkeresett a Spurs, 5. helyen vannak a ligában, elég brutális kerettel. Ehhez képest a Pompey elég pocsékul áll, viszont nekem jól megy, lövöm a gólokat, és az átlagom is sokkal jobb, mint valaha. Ha váltok, akkor valszeg megint tréningmeccsek jönnek, ha maradok, akkor nincs nemzetközi kupa...
Most viszont nem tudom mit csináljak, megkeresett a Spurs, 5. helyen vannak a ligában, elég brutális kerettel. Ehhez képest a Pompey elég pocsékul áll, viszont nekem jól megy, lövöm a gólokat, és az átlagom is sokkal jobb, mint valaha. Ha váltok, akkor valszeg megint tréningmeccsek jönnek, ha maradok, akkor nincs nemzetközi kupa...
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> ez nagyon szép
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem teljesen értem a kérdést :DDDD
Vagyis de, na mind1...
Nem, abból végig 12 lesz tudtommal, azt kell elosztani. (csak késõbb majd kevesebbet fog ugyanannyi ponttól fejlõdni az adott tulajdonság)
Vagyis de, na mind1...
Nem, abból végig 12 lesz tudtommal, azt kell elosztani. (csak késõbb majd kevesebbet fog ugyanannyi ponttól fejlõdni az adott tulajdonság)
CSAK a Fradi
igen erról volt korábban szó...
amúgy mais három új patch van
de egyik olyan átverés
NV.PES2009 TOTAL IMM PATCH 1.0. patch a neve se benne ASUSEnhancedDriver138.zip van
amúgy mais három új patch van
de egyik olyan átverés
NV.PES2009 TOTAL IMM PATCH 1.0. patch a neve se benne ASUSEnhancedDriver138.zip van
köszi, az volt a gond, hogy nem csak ezt tettem be, hanem az fkuyt-et is, és le volt véve a hang
Ja, azzal próbáltam már -és megy is nyilván, csak jó lett volna ha nem kell megtörni az eredetit
Sziasztok!
Valakivel elõfordult már esetleg, hogy a patch (off, 1.10) telepítése után nem indult az eredeti(!) játék?
Ha igen, és talált rá megoldást, legyen szíves ossza+ velem!
Köszi,
Tamás
Valakivel elõfordult már esetleg, hogy a patch (off, 1.10) telepítése után nem indult az eredeti(!) játék?
Ha igen, és talált rá megoldást, legyen szíves ossza+ velem!
Köszi,
Tamás
Nyomjad a free kick accot, és majd te fogod nyomni ezeket is. :D
Én meg döntöttem, mit csinálok, majd MSNen mondom. :D
Legjobb lenne, ha az egészet letörölném a francba:D Nem tudok mértéket tartani.
Én meg döntöttem, mit csinálok, majd MSNen mondom. :D
Legjobb lenne, ha az egészet letörölném a francba:D Nem tudok mértéket tartani.
--------------------------------------------------------------------------
http://www.sendspace.com/file/a8xhav
--------------------------------------------------------------------------
Vágom, de ez alapjában véve még nem lenne gáz :D
Amúgy poén, élõben Giovinco az egyik legszimpibb fiatal játékos számomra, de a játék kezdi megutáltatni velem, ebben a szezonban 6 tizenegyest harctoltam ki, ebbõl 4-et lõtt õ, mind ki is maradt :((
Amúgy poén, élõben Giovinco az egyik legszimpibb fiatal játékos számomra, de a játék kezdi megutáltatni velem, ebben a szezonban 6 tizenegyest harctoltam ki, ebbõl 4-et lõtt õ, mind ki is maradt :((
CSAK a Fradi
Online legends egy nagy rakás fos. 3 meccs alatt meguntuk. :)
Még ha egymás ellen lehetne, akkor lenne benne pláne.
Még ha egymás ellen lehetne, akkor lenne benne pláne.
Nyugi, én már a 4.-ben vagyok és még mindig semmi, pedig annyira azért nem vagyok rossz.
CSAK a Fradi
Megvolt az elsõ válogatottságom csehek ellen, kaptam bõ 10 percet, de semmi maradandót nem tudtam már alkotni, kikaptunk 2-0ra
Azert en kompenzaltam volna az ertkeket. Pl egy 200m es 100kilos csatar aranyosan lassabb darabosabb lehetne, alacsony karakterek gyorsabbak stb. Onlineba biztos szazaval szaladgalnak az ilyen karakterek.
Born to win
Egyébként már régen írtam arról, hogy hol járok, a pocsékul sikerült Sampdoriás szezon után eligazoltam a Portsmouthhoz, és bár iszonyú béna a csapat, de nekem kezd egyre jobban menni. Az utolsó három meccsemen zsinórban betaláltam, fel is jöttem 14. helyre a góllövõlistán. Pedig itt is a tarcsiból indultam, és még csak 14 fordulón vagyunk túl.
Jah, felraktam top playerre, ezt a szezont már így nyomom. Ami a legjobb, hogy az eddigi borzalmas értékelések helyett most már jönnek a hetesek ha jól megy, így 6.62 az átlagom, be is hívtak a válogatottba.
Háromszor jöttem be csereként, a szlovéneknek ballal lõttem az elsõ gólomat, hamarosan jönnek a visszavágók, remélem kijutunk. A franciák ellen 4-2-re égtünk, törökök ellen 1-1 (büntetõt harcoltam ki, azzal egyenlítettünk), Szlovénia ellen hazai pályán sima 2-0, 7.5-ös rating lett, jól mozogtam. Egyelõre másodikok vagyunk a franciák mögött, akik veretlenek, a törököknek csak 2 pontjuk van, de ellenük minimum X kéne idegenben is, és a szlovénokat meg kell verni a visszavágón. Nehéz lesz.
Jah, felraktam top playerre, ezt a szezont már így nyomom. Ami a legjobb, hogy az eddigi borzalmas értékelések helyett most már jönnek a hetesek ha jól megy, így 6.62 az átlagom, be is hívtak a válogatottba.
Háromszor jöttem be csereként, a szlovéneknek ballal lõttem az elsõ gólomat, hamarosan jönnek a visszavágók, remélem kijutunk. A franciák ellen 4-2-re égtünk, törökök ellen 1-1 (büntetõt harcoltam ki, azzal egyenlítettünk), Szlovénia ellen hazai pályán sima 2-0, 7.5-ös rating lett, jól mozogtam. Egyelõre másodikok vagyunk a franciák mögött, akik veretlenek, a törököknek csak 2 pontjuk van, de ellenük minimum X kéne idegenben is, és a szlovénokat meg kell verni a visszavágón. Nehéz lesz.
Majdnem ugyanilyen volt az enyém is, csak a Stamina és Speed fordítva, a többi lényegében ugyanez, kb. 2-3 pont eltéréssel. A lövéssel kapcsolatos skilljeim és a header volt még lényegesen alacsonyabb nálam (mind olyan 65 körül), viszont a gyengébb (60 körüli) skilljeim átlag 1-2 ponttal jobbak, mint nálad.
Mentalitás egyébként mire jó?
Gólkapáskor nem romlik le annyira, nem omlik össze? Vagy kevésbé romlik/ingadozik a forma?
Én azt láttam, hogy bár 74es mentalitással bírok, különösebben nem húz le jobban a pályán, mint a többieket.. Tehát vagy az egész csapat egy nagy rakás fos, vagy jó.. Olyan ritkán van, hogy a csapat megy, de én mégis elrontok mindent.
Gólkapáskor nem romlik le annyira, nem omlik össze? Vagy kevésbé romlik/ingadozik a forma?
Én azt láttam, hogy bár 74es mentalitással bírok, különösebben nem húz le jobban a pályán, mint a többieket.. Tehát vagy az egész csapat egy nagy rakás fos, vagy jó.. Olyan ritkán van, hogy a csapat megy, de én mégis elrontok mindent.
Agresszió és mentalitás nagyon zsír! :)
Sõt, a shot accuracy és power is nagyon impozáns. :)
Nekem ezek jóval gagyibbak. Kicsit gyorsabb a csávó, de amennyivel gyorsabb, annyival rosszabbul lõ (sõt, nekem 65 a power és acc, neked 71/70).. Egyedül az Agilitás, ami nekem 79.. Úgy tûnik ezért nagy árat kell fizetni. :)
Csináltam fulltuti karaktert is, nagyon durva. Csak 72es agilitással. :) az meg nekem nem gyere be, pedig lehet sokkal hasznosabban lehet úgy játszani.
Sõt, a shot accuracy és power is nagyon impozáns. :)
Nekem ezek jóval gagyibbak. Kicsit gyorsabb a csávó, de amennyivel gyorsabb, annyival rosszabbul lõ (sõt, nekem 65 a power és acc, neked 71/70).. Egyedül az Agilitás, ami nekem 79.. Úgy tûnik ezért nagy árat kell fizetni. :)
Csináltam fulltuti karaktert is, nagyon durva. Csak 72es agilitással. :) az meg nekem nem gyere be, pedig lehet sokkal hasznosabban lehet úgy játszani.
Igen, a technika és lövések kb. mind egy helyen van, 2-3mas eltérések vannak karakterenként.
SSnél nekem most 72es gyorsulás, 80-as top speed, 80as stamina, 84es agresszió. A többi ritkaszutyog, az átlagnál is szutykabb (pl. shot acc. 65, amikor volt 68 is, shot power is kevesebb), de ezen már nem múlik. :) Korábban a top speed volt 73, most az nagyobb, ehelyett meg kevesebbek a lövések... kb. ugyanannyi utánahúzni.
SSnél nekem most 72es gyorsulás, 80-as top speed, 80as stamina, 84es agresszió. A többi ritkaszutyog, az átlagnál is szutykabb (pl. shot acc. 65, amikor volt 68 is, shot power is kevesebb), de ezen már nem múlik. :) Korábban a top speed volt 73, most az nagyobb, ehelyett meg kevesebbek a lövések... kb. ugyanannyi utánahúzni.
Aha. Nálam már vagy valami kialakult érzés (2v2bõl), vagy nemtom, de úgy indulok be néha, hogy már a mapot se nézem, csak érzem, hogy lehet nyomom, aztán a köcsög vagy adja, vagy nem. Általában nem futok lesre. :DD
Akkor raktam át playerre a kamerát, amikor 1 perc alatt akartam kiállíttatni magam a válogatómeccseken. :DDDD
Én ezzel fordítva vagyok, a radaron nem látom, hogy a védõk merre fordulnak, így jobban tudok helyezkedni, ha engem követ a kamera. Igaz, így többnyire lemaradok a riválisok helyzeteirõl, de úgyis van ismétlés.
Az enyém 73 (SS vagyok), és eredetileg csak a top speed és a stamina volt ennél több (speed 81, stamina 75) :)
Ezeken kívül a dribble speed volt 73, az attack 70, a többi 70 alatt. Különösen azt utáltam, hogy a technique/dribble acc./short pass acc./long pass acc. négyes 58/60/62/59 volt az elején. Pont azok a legrosszabbak, amik passzolnának a játékstílusomhoz.
Mostanra azért már alakul.
Ezeken kívül a dribble speed volt 73, az attack 70, a többi 70 alatt. Különösen azt utáltam, hogy a technique/dribble acc./short pass acc./long pass acc. négyes 58/60/62/59 volt az elején. Pont azok a legrosszabbak, amik passzolnának a játékstílusomhoz.
Mostanra azért már alakul.
Este nyomom az SSt, nem érdekel az agilis szélsõ. Pusztuljon meg. :) Egyébként egyáltalán nem vagyok nagy cselezõs, tegnap is 10 meccs után jutott eszembe, hogy cselezzek egyet, mert ha lerázok egy védõt a középpályán, már emberfölény van.
Mondjuk csatárral meg többnyire csak cselezek, mert egyedül, max. 2en vagyunk. De a gép ellen elég ennyi is. az agresszióm úgyis nagy, ha valaki a közelembe jön, ellököm a francba. :D
Mondjuk csatárral meg többnyire csak cselezek, mert egyedül, max. 2en vagyunk. De a gép ellen elég ennyi is. az agresszióm úgyis nagy, ha valaki a közelembe jön, ellököm a francba. :D
Ja, ilyenekre nem is gondolok, mert én wide kamerán labdára fókuszálva játszom. Középpályásként gyakorlatilag mindig ott voltam a labda közelében, csatárként újra fura lesz, hogy a mapon helyezkedem. De valahogy jobban bejött, mintha a labdát kéne néznem a mapon, és fogalmam sincs, éppen mi történik. :)
Nem lenne rossz, nekem az jönne be, ha offline lehetne tolni egyszerre ketten a be a legendet :D Csak ugy érdekes kérdés lenne pl, hogy akkor most kit is mutasson a kamera? :DDD
Jahh, az én agilitásom nagyon szar, viszont a többi tulajdonsága alakul a karinak...:)
Még tolok rá 1-1 speed-et, aztán már csak a lövést kell fejleszteni és karaj lesz.
Jahh, az én agilitásom nagyon szar, viszont a többi tulajdonsága alakul a karinak...:)
Még tolok rá 1-1 speed-et, aztán már csak a lövést kell fejleszteni és karaj lesz.
CSAK a Fradi
énis passzolgatom balra jobbra SS-ként, de rájöttem hogy többre megyek vele ha én magam fejezem be az eksönt mintha jófejkedek, mer annak 99%-ban elbaszás a vége...
apropó megvolt az elsõ éles meccsem a Bologna ellen, 2 gól és egy gólpassz a mérlegem... köv. meccs a padon... :S
apropó megvolt az elsõ éles meccsem a Bologna ellen, 2 gól és egy gólpassz a mérlegem... köv. meccs a padon... :S
Amúgy a rendes CFnek nem is kell nagy agilitás. Elindul, aztán meg sem áll a kapuig. Csak én vagyok olyan nyomorék SS felfogású, hogy ide oda akarom tenni a zsugát... Végülis erre van lehetõség, csak akkor ne gólt akarjak feltétlenül lõni. De én mindkettõt akarom. :)
Mondjuk én a 79es agilitást látom lassúnak, neked 72 van, vagy mennyi? :D Múltkor még a DMFemre, amikor le volt húzva, rákiáltottam, hogy "NAAA mozdulj már B+".. :DDD
Gyere hozzánk, jó labdákat kapsz tõlem. :)
Egyébként ilyen szinten nagyon állat lenne az online, nem az a szánalom ami most van.
Hanem, hogy mindkettõnknek ugyanabban a mentésben, ugyanígy, mintha offline lenne... Vagy akár 2-3 több karakter is fejleszthetõ egy offline játékon belül... Csak ugye nehéz megoldani, amíg nincsenek egy csapatban... :D:D Tudod, csak akkor csatlakozhattok online, ha ugyanabban a csapatban vagytok, addig offline megy. :D
Amúgy én arra vagyok kiváncsi, hogy ha a dribbling 80/80 lesz, akkor is bénácska lesz-e a kari. Mert nem véletlen, hogy egy CF/SS nem kap agilitást.. Mondjuk valszeg azért nem, mert neki nem a gyors ténykedés, hanem a pontos befejezés a lényeg, így van elosztva a szélsõk között, akik gyorsak, viszont kevésbé gólérzékenyek, és az edzõ is csak ritkán teszi õket középre...
Nekem akkor is a szélsõ csatár jön be, amit tegnap kreáltam, az pont olyan volt, hogy 3 éven belül élvezhetõ lett volna a játék vele. Majd megpróbálom még egyszer megkreálni, de már nagyon unom. :D
Egyébként ilyen szinten nagyon állat lenne az online, nem az a szánalom ami most van.
Hanem, hogy mindkettõnknek ugyanabban a mentésben, ugyanígy, mintha offline lenne... Vagy akár 2-3 több karakter is fejleszthetõ egy offline játékon belül... Csak ugye nehéz megoldani, amíg nincsenek egy csapatban... :D:D Tudod, csak akkor csatlakozhattok online, ha ugyanabban a csapatban vagytok, addig offline megy. :D
Amúgy én arra vagyok kiváncsi, hogy ha a dribbling 80/80 lesz, akkor is bénácska lesz-e a kari. Mert nem véletlen, hogy egy CF/SS nem kap agilitást.. Mondjuk valszeg azért nem, mert neki nem a gyors ténykedés, hanem a pontos befejezés a lényeg, így van elosztva a szélsõk között, akik gyorsak, viszont kevésbé gólérzékenyek, és az edzõ is csak ritkán teszi õket középre...
Nekem akkor is a szélsõ csatár jön be, amit tegnap kreáltam, az pont olyan volt, hogy 3 éven belül élvezhetõ lett volna a játék vele. Majd megpróbálom még egyszer megkreálni, de már nagyon unom. :D
Nem, engem is zavar, hogy bénácska a karim :D Dehát küzdéssel sokra megyek...
Lehet itthagyom ezt a sztárokkal teltûzdelt Espanyolt amúgy :) Nem bírom Kaka fejét.
Lehet itthagyom ezt a sztárokkal teltûzdelt Espanyolt amúgy :) Nem bírom Kaka fejét.
CSAK a Fradi
Az is plussz, hogy match experiencet kapsz. Minden plussz.
Valaki nem indul BLben, az nem is játszik. :D
Jó a karid. Én a hajam tépem az agilitásért, de úgy tûnik ezzel csak egyedül vagyok. :D
Valaki nem indul BLben, az nem is játszik. :D
Jó a karid. Én a hajam tépem az agilitásért, de úgy tûnik ezzel csak egyedül vagyok. :D
Nekem az lenne a kérdésem ha megvenném a pest akkor a kitservert mennyire lehetne használni nettes játékhoz mert pl én csak ezzel tudok normális felbontásban játszani.