PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nem a settingsben az option filében mondom
Néztem a settingsben nincs kikapcsolva... és cserélgettem az eredeti options file-al úgy ment a zene meg a kommentár... na mindegy nem tom mi lehet...
Breki33
Simán felcseréltem az angollal, de mintha nem lenne teljesen jó
Breki33
én felraktam, lehet hogy optionsban le van kapcsolva nálad vmiért

nálam ment
Megoszthatnád velem, hogy csináltad meg alapnak az olasz kommentárt. 😊 Elõre is köszi.

Van egy kérdésem még, van rá már lehetõség, hogy a meccs elõtti üdvözlõ v. nyitó zenét lecserélje az ember? Én spec. az Inno Milant raknám be, de nem tudom melyik bint kellene átvariálni.
daver88
messi meg nani kicsit hát hogyismondjam...😊

a többi tetszik

Valaki felrakta ezt? mert nekem eltünt a menü zene és a kommentár... és ha remove-olom a kitservert akkor se jön vissza...mi lehet a gond?
Terminátor14
Legegyszerûbb, ha csak azt teszed fel 😊

CSAK a Fradi

Breki33
nah végre sikerült az olasz kommentárt berakni alapnak

nem kell mindig állítgatni ezentúl
tobias88
hát, vagy 4 haveromé, de egyik se sikerült, mert mind sima lett, pl az anyajegy sem látszik
Breki33
ezek nem fényképrõl készülnek illetve nem úgy

kinek ak épe?
tobias88
aha, csináltam egy fényképet, kiváló minõségût, azzal nem lehet gond, de a játék valahogy lebutítja, és nem lesznek ennyire karakteresek, pl mint ezek
Breki33
According to this week UK Charts Pro Evolution Soccer is winning the battle against FIFA in NG consoles and PC.

In PC, PES 2009, after 2 weeks in charts, falls from 1st place to 4th place ( FAR CRY 2 is the best selling game for PC right now ). While FIFA 09 PC version falls from 4th place to 16th after 4 weeks in charts.

In PS3, PES 2009 keeps the 1st place in charts while FIFA fall from 2nd to 4th place. In X360, while PES 2009 is in 4th place, FIFA 09 is in 5th place.

Anyway, thanks to PS2, PSP and Wii sells, in global charts FIFA 09 is one place above PES 2009,
Breki33
mármint fényképrõl arckészítéskor?
tobias88
amúgy hogy lehet karakteresebbé tenni egy arcot beolvasás elött? mert nekem alig felismerhetõ a játékosom, pedig nagyon jó a fotó
tobias88
nem megy, mert kollégium, és igencsak zárt hálózat, nem engednek semmi ilyesmit
Breki33
PSW Mix Patch v1
================

This patch has been produced by T_Marietti,Rikkimaru y clubbed2d

Contents
=========

OF Updated 99%

More than 350 faces inserted in the game using the internal editor.

Relinked Kits from Premiereship,Liga BBVA and National.

Instructions
============

We hardly recommend you to uninstall any patch you have installed before.

We recommend you to erase any savegame.

1-Copy the KONAMI folder in X😛rogram Files

2-Copy all the content form the folder 'Mis documentos' to 'your files'.

3-Excute the kitserver's setup (x😛rogram FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2009kitserversetup.exe)

4-Play until your hands fall.

CREDITS
========

To juce for the work he does year after year and because he's a hell of a guy giving us the necessary tools.

To liberostelios for the relinker tool.

To mosu90 for his PesComplete Editor 2009

To PATe.Arminia for his PES 2009 Kit-Patch by PES next-gen Editing

To all kitmakers.

jvinu2000,Coldjoker,Simonhibsey,Ragg,Marco_76ers,bunburycraft,Rafik,
~~Reixx,adrimg,sergio93,Flisak,Bigstuie,sirri,Francole,PHCOGL,
Biker Jim,Gu3d4 y hp_6868

To oceanx for the crests of competitions and teams.

To mpovill for the logos.

To mod@y for the radar.

To Lobo22 for his Improved Editor Scan Faces

and to every face maker which have provided us the textures for the faces.

If anyone isn't mentioned here, please forgive us, you'll be included in next updates.

http://files.filefront.com/PSW+Mix+Patchrar/;12176801;/fileinfo.html
Breki33
ismered a rapid letöltõt?
tobias88
csak mert rapidról fél év mire lejön, a várakozás miatt
tobias88
hát akkor marad az egész
Breki33
csak ha nem akarsz relinked mezeket

de nincs is sok értelme
tobias88
olyat nem lehet mint régen, hogy option fájl nélkül, csak a mezeket teszem be?
Breki33
FKuyt Mix Patch V1.0

Download:

Option File: http://rapidshare.com/files/158350926/KONAMI.rar

Kitserver: http://rapidshare.com/files/158347665/kitserver.rar

Images:

Descripción:
- New Bootpack
- New Facepack
- New Ballpack
- Kits Epl & LFP
- Logos
- Transfers

Credits:

Juce & Robbie, killer_fifa_9 , devill_sfc, el_gordito.
Breki33
igen most a zenék jók fincsi a minõség

(Stadiumspeaker az amikor a stadionban a bemondó dumál sztem
de dkz-vel bele lehet hallgatni
Markov
Breki, ezt a SOUND PACHET már kipróbáltad?? Ez a Add-On (Stadiumspeaker) ez mit takar pontosan?

una volta per sempre INTER!

horpeti
hát én amit eddig tettem, feltettem egy options file cserét, amiben legalább a csapatnevek jók.. Egyelõre elég. 😊

Asszem a napokban csinálok egy (vagy több😛) kijelzõt is!<#vigyor2>

Persze ez nem biztos, csak az elõjelekbõl ezt következtettem ki!

Nagyi2pac patch???<#wow2>

Olyat is csináltam?<#nevetes1>

Különben ilyen adatbázissal, sztem csak a november eleji hivatalos KONAMI patch után kéne foglalkozni!

Mer sztem ha most felraksz ilyen adatbázist akkor a KONAMI patch azt felûl fogja írni, mivel igazolás update-et is fog tartalmazni!

Sztem ameddig nem jön a hivatalos addig csak ilyen grafikai cuccokat érdemes felrakni!

horpeti
Úgy látom, neked labda és csukacsomagod van, az is jó!

Ilyen ultimate full mezes patch , amit a kitserverbe kell tenni, akkor még nincs, csak darabonként, ugye?

horpeti
Ugye, nekem nem is igazán a csuka a fontos, hanem a gyep, mez, stb... De ha már csuka, akkor az is jöhet. 😊

horpeti
Szuper,

Akkor majd este kicsit megszépítem a PESt. 😊 Emlékszem, hogy a mezek is a kitserver után lettek álomszépek, úgy láttam, hogy most is óriási javulás érhetõ el. Csak bírja a gépem. 😊

Akkor most amit érdemes letölteni:
1. Legújabb kitserver
2. Nagyi2pac patch
3. real játékosnevekhez használjam az evolution patchet? Mindent nem akarok föltenni, csak 1et + rosterhez max. option filet. Vagy a tiedben az is bennevan?

<#eljen>

Kb. 0,5 perc berakni õket, ha még nincs fenn kitserver akkor 1,5 - 2perc!
Csak "kopizni" kell!<#awink>

Ha kell a legújabb kitserver akkor ---> #53427

tobias88
nálam tökéletes <#vigyor2>
Igen mert azt a cipõt adja a bíróknak ami a legelsõ a játékban!

Mond meg hogy melyik csukát akarod a bírónak és akkor lecserélem, ezen már ne múljon!<#vigyor2>

Akkor jó!<#vigyor>

Azt hittem egyértelmû, vagy legalább megkérdezi aki nem tudja, vagy nem biztos benne!<#vigyor2>

Az a lényeg, hogy mükszik!<#eljen>

Pethy23
Nekem az a bajom a csuka csomaggal hogy a bírónak fehér nike cipõt rakott be ami elég gáz, ha ezt tudod javítani akkor nem is lenne gondom vele!
Markov
HUHH JÓ LETT. HIBÁTLAN! 1000 bocs

Kitserverbe betttemm LOL még1x BOCS, tanúlság legközelebb vmi telepítési leírást is mellékelhetnél <#dumcsi>
<#worship>

Akkor nem véletlenül rosszak!<#vigyor2>

Gyorsan töltsél le egy kitserver-t (ha még nincs) pl. itt a legújabb: http://files.filefront.com/kitserverrar/;12184206;/fileinfo.html

Ha esetleg nemtudod, akkor leírom hogy mit kell vele csinálni: a kicsomagolt kitserver mappát ((figyelj mert kibontás után a kitserver mappában lévõ kitserver mappát kell másolni!)) másold be C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 mappába (tehát ahova telepítetted a játékot) majd másold be a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img mappába másold be a labda illetve csukacsomagban lévõ mappákat, majd installáld a kitserver-t (kitserver/setup.exe és Install)!

Breki33
na azt hiszem megvan a gond bár nembiztos, hogy jól értem

tehát úgy néz ki kitserverbe rakva jó de õ belepakolta a bin-be méretnövelés nélkül valószínûleg emiatt romlott a minõség mivel a gs-így tudta berakni

tehát sztem nem a pack a rosz hanem a berakás módja
Markov
Nem kitserver-be raktam és nem is azzal, hanem simán GS-el alapjáték cv05.bin megnyit, ott a unnamed_99.bin és oda behúztak õket így csináltam.

A cipõ bin -eket ugyan így GS-el cv06.megnyit majd aminek a helyére akarom annak a helyére húztam.

horpeti
Jó csukák, kár, hogy én ezzel nem tudok ennyit szarozni.
De majd egy kitservert felteszek és ha csak abba kopizni kell, akkor én is tudom élvezni a sok sok munkátok gyümölcsét! 😊
Respect!

A problémákat meg kell oldani!<#vigyor>

A csomag/csomagok biztos hogy mûködnek, csak vmit rosszúl csináltál!

Mi az hogy nem várhatod el hogy segítsek? "Ez a dolgom" mivel én csináltam!

Akkor csak egy uccsó kérdés: kitserver-be rakva "telepítetted" vagy importáltad? Kitserver-be kell rakni!

Ha meg a cv05.img-bõl nem exportálod ki az unnamed_99.bin-t Game Graphic Studio-val, amikor beakarsz rakni képet, akkor elõfordulhatnak ilyen problémák!

Markov
De most már azt mondom hagyjuk, nem várhatom el hoyg segíts!
Egyszerübb azt a cipõt nem használni mint megoldani, hogy jó legyen az is. bocs a kellemetlenségért, ennyit nem ér meg

Markov
DE igen elõnézeti képeket a cipõkhõz 7db cipõ ami itt a képen de az elõnézeti képek torzak mindenhol, és a fehér predator meg szar a játékban most már nem tom többféle képppen leírni már párszor megtettem sztem..<#kuss><#guluszem1>

Nem iylen elõnézeti képeket akartál berakni? #53398?