PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deee eddig akárhányszor elkezdtem a WFet, és szélsõként játszottam, mindig hányingerem volt. Mert az elején baromi gyenge mindenben, és szenvedés vele bármi. Ha csatárnak tesz be, akkor esélytelen, hogy én 20 méter alá szorítsam le a labdát 😄D, ha meg KP, akkor meg nemtok leadni egy labdát se, és egyedül se lehet megoldani.
Jah, kb. elég. A 7.0hoz elég, ha ugyanolyan agyatlan hülye vagy, mint a gép.
Mostanában gondolkodom, és nem ész nélkül passzolok, nincs is meg a 30 passz/meccs, csak 20, amibõl kb. 12 sikerül, mert a maradék az olyan gyilkos passznak indul, ami ha sikerül, akkor nagy helyzet... Korábban ilyeneket egyáltalán nem mertem 60as passzolással, viszont közelebb a 80-hoz már lehet osztogatni. 😊 Csak ígyvoltam már 6.5ös ratingú is. :S
Elsõ meccsen 7.5 lettem, de ott volt gólpassz is. 😊
Mostanában gondolkodom, és nem ész nélkül passzolok, nincs is meg a 30 passz/meccs, csak 20, amibõl kb. 12 sikerül, mert a maradék az olyan gyilkos passznak indul, ami ha sikerül, akkor nagy helyzet... Korábban ilyeneket egyáltalán nem mertem 60as passzolással, viszont közelebb a 80-hoz már lehet osztogatni. 😊 Csak ígyvoltam már 6.5ös ratingú is. :S
Elsõ meccsen 7.5 lettem, de ott volt gólpassz is. 😊
Nyugi, csatárnak a max. az 79, az se valami fenomenális.. De annak meg nincs mentalitása, szarul lõ, meg stb... a WF egyedül amelyik agilis csatár, de az se lõ jobban, sõt no komment a passza, ráadásul fõleg szélsõ KPnak teszi be.
Bár az az egy WF, amit csináltam, az egész jó volt. 😊) Ilyenkor megint kísértésbe esek, hogy olyan kéne, és azt akarom újra... Mert én hiába akarom Egy befejezõ csatárt, az SSsem már eleve nem az, akkor meg már tök mindegy. 😊
Bár az az egy WF, amit csináltam, az egész jó volt. 😊) Ilyenkor megint kísértésbe esek, hogy olyan kéne, és azt akarom újra... Mert én hiába akarom Egy befejezõ csatárt, az SSsem már eleve nem az, akkor meg már tök mindegy. 😊
Dede, szerintem is...
Bár logikusabb, mert a középpálya szabadabb, oda talán elég az is, ha sokat és jól passzol az ember, meg fut. Csatárnál ez jó esetben 6.5 😄DD
Közben az új szezonban is megvan az elsõ 6-som, teljesen lehúzott formával és kissé fáradtan kellett játszani, ez lett az eredménye 😞 Bár gyõztünk 2-0-ra.
Bár logikusabb, mert a középpálya szabadabb, oda talán elég az is, ha sokat és jól passzol az ember, meg fut. Csatárnál ez jó esetben 6.5 😄DD
Közben az új szezonban is megvan az elsõ 6-som, teljesen lehúzott formával és kissé fáradtan kellett játszani, ez lett az eredménye 😞 Bár gyõztünk 2-0-ra.
CSAK a Fradi
Nahh PONT ez a bajom 😊
Lassan lõ, sokszor odaérnek, ha meg sanyargatnak, akkor annyira lelassul, hogy 2mp-vel a gomb lenyomása után passzol csak tovább, persze ha mákom volt és nem szeretlek addigra.
Iszonyatosan idegesít, de sajnos ilyen lett a karim 😞(
Lassan lõ, sokszor odaérnek, ha meg sanyargatnak, akkor annyira lelassul, hogy 2mp-vel a gomb lenyomása után passzol csak tovább, persze ha mákom volt és nem szeretlek addigra.
Iszonyatosan idegesít, de sajnos ilyen lett a karim 😞(
CSAK a Fradi
Szerintem a középpályásokat jobban osztályozza, mint a csatárokat.
De lehet csak én játszom úgy, hogy az a ratingnak jólesik kpnál, csatárnál meg nem annyira.
De lehet csak én játszom úgy, hogy az a ratingnak jólesik kpnál, csatárnál meg nem annyira.
Szerinted ennyire számít?
Én azt vettem észre, hogy nagyobb agilitásnál ha nyomom a passt, meg lövést, akkor azonnal lövi, alacsonyabbnál (végülis lehúzva) pedig jó lassan lendít, meg gondolkodik, amíg ellõné... Nálad is ez van?
Mert én egyelõre csak azt tapasztaltam, hogy hirtelen csel után nem tudok rögtön passzolni, vagy rúgni, ill. ha megállok, fél év mire újra elindulok. 😄 Tehát ha elveszik a lendület, akkor sanyi. 😄
Tehát nehezebb ütemtelenül ellõni, mert jó sokat "kivár"... De nemtom még mire jó az agilitás, nekem ezek tûntek fel, amikor gyakorlatilag ugyanolyan lassú és dribblingû, de agilitásban jelentõs eltérésû karakterrel nyomtam.
Én azt vettem észre, hogy nagyobb agilitásnál ha nyomom a passt, meg lövést, akkor azonnal lövi, alacsonyabbnál (végülis lehúzva) pedig jó lassan lendít, meg gondolkodik, amíg ellõné... Nálad is ez van?
Mert én egyelõre csak azt tapasztaltam, hogy hirtelen csel után nem tudok rögtön passzolni, vagy rúgni, ill. ha megállok, fél év mire újra elindulok. 😄 Tehát ha elveszik a lendület, akkor sanyi. 😄
Tehát nehezebb ütemtelenül ellõni, mert jó sokat "kivár"... De nemtom még mire jó az agilitás, nekem ezek tûntek fel, amikor gyakorlatilag ugyanolyan lassú és dribblingû, de agilitásban jelentõs eltérésû karakterrel nyomtam.
Szép eredmény, grat 😊
Amúgy nekem is így megy a dolog, vagyis amikor két gólt lövök vagy gól+gólpassz, akkor ált csak 7-est ad, mikor meg egy gólt lõttem, akkor 7.5-öt kaptam 😄 Bár az gyõztes gól volt.
Amúgy nekem is így megy a dolog, vagyis amikor két gólt lövök vagy gól+gólpassz, akkor ált csak 7-est ad, mikor meg egy gólt lõttem, akkor 7.5-öt kaptam 😄 Bár az gyõztes gól volt.
CSAK a Fradi
Muszáj volt interbe mennem😄 ez volt a legjobb ajánlat😄 4ik legjobbak a csapatok között😄 de már mennék a premier ligába, adni akarok ibrahimovicnak is lehetõséget😊
Én is top playeren nyomom, épp most rúgtam egy duplát a ManU-nak, nyertünk is 4-2-re. Pedig nagyon féltem a meccstõl, de mindjárt az elsõ percben rúgtam egy bombagólt kb. 23-24-rõl a balszélrõl, az megnyugtatott. 😊
A második egy szóló volt, ami szintén öröm, mert az ilyeneket rendszereint a kapusba, vagy újabban a kapufára rúgom, most viszont szépen eltettem a kapus mellett.
Viszont az megint bosszantó kissé, hogy a végén 7.0-át adott, erre:

A második egy szóló volt, ami szintén öröm, mert az ilyeneket rendszereint a kapusba, vagy újabban a kapufára rúgom, most viszont szépen eltettem a kapus mellett.
Viszont az megint bosszantó kissé, hogy a végén 7.0-át adott, erre:
OMG!
Elmentél az Interbe??
Gondoltam én, hogy kezdesz észhez térni 😄
De szvsz told fel top playerre mer így elég fos 😄D
Elmentél az Interbe??
Gondoltam én, hogy kezdesz észhez térni 😄
De szvsz told fel top playerre mer így elég fos 😄D
CSAK a Fradi
Nah jó, mostmár én is leírom, hogy állok😄 Elsõ évembe Sienába voltam😄 9szer lettem meccs legjobbja semmit nem nyertünk😄, aztán Fiorentina 18szor a meccs legjobbja, 26gól összesen, megynertük a bajnokságot kínszenvedõsen az interrel szemben😄uefa kupába kiestünk elsõ körbe a newcastle ellen idegenbe rúgott gól miatt:/ és a kupába meg döntõbe kikaptunk a milan ellen hosszabításban...most az interbe vagyok, és válogatott lettem, meg még minden fronton ott vagyunk, de bajnokságba kalap fos a csapat 8ponttal lemaradva az elsõ udinesetõl:/
de csak professionálon tolom
de csak professionálon tolom
Azt tudom, hogy Peti és én Top playeren játszunk 😄D
Többiek is írták, olvass picit vissza, bár nemtom kinek az eredményeire gondoltál.
Jessz, kövi meccsen megint gólpassz, 7.0.
Többiek is írták, olvass picit vissza, bár nemtom kinek az eredményeire gondoltál.
Jessz, kövi meccsen megint gólpassz, 7.0.
CSAK a Fradi
Milyen szinten játszátok a Legendet, hogy ilyen jól megy nektek?
Jó az a 79 bazz, nekem megváltás lenne 😄DD
Kövi meccsen 4-1-re nyertünk, gól és gólassz 😊 végén lehoztak az utolsó 3 percre és Kaka még végigfutott a pályán és lõtt egyet 😊
Kövi meccsen 4-1-re nyertünk, gól és gólassz 😊 végén lehoztak az utolsó 3 percre és Kaka még végigfutott a pályán és lõtt egyet 😊
CSAK a Fradi
Végülis a beindulásos taktikára jó leszek, csak a hirtelen megtolások nem lesznek túl hatékonyak, nem fogom tudni lecselezni a védõket... ill. le tudom, csak ahhoz kell még tolni speedet, de akkor meg nem jut másra. 😊 Valamit valamiért... 😊
Nah, kezdesz durvulni. 😊)) Ezmár kezd kemény lenni. 😊
Este én is csinálok egy vérbeli csatárt, természetesen 171 centiset.
De nem érdekel az agilitás, csak legyen meg az agresszió és mentalitás. Majd alkalmazkodom. 😊
De van egy új SS-sem Betisnél, csak 65-ös shot accuracyval (+65 power)indul, ami elég szánalmas, bár elsõ 2 év alatt meglehet a 80. 😄 Ez nem vérbeli csatár, de támadóbb, agresszívabb jóval, mint a DMFem. 😛 Csak a gyorsulása gagyi (80 top, 72 acc), agilitás híán pedig igencsak ez a fontos. Mondjuk 79es agilitás egy fokkal jobb, mint a 72-74, emiatt talán lenyelhetõek a hiányosságok. Majd kiderül. 😊 Lehet robbanékony 80-as gyorsulással, csak akkor már 88cal fog futni. 😄
Este én is csinálok egy vérbeli csatárt, természetesen 171 centiset.
De nem érdekel az agilitás, csak legyen meg az agresszió és mentalitás. Majd alkalmazkodom. 😊
De van egy új SS-sem Betisnél, csak 65-ös shot accuracyval (+65 power)indul, ami elég szánalmas, bár elsõ 2 év alatt meglehet a 80. 😄 Ez nem vérbeli csatár, de támadóbb, agresszívabb jóval, mint a DMFem. 😛 Csak a gyorsulása gagyi (80 top, 72 acc), agilitás híán pedig igencsak ez a fontos. Mondjuk 79es agilitás egy fokkal jobb, mint a 72-74, emiatt talán lenyelhetõek a hiányosságok. Majd kiderül. 😊 Lehet robbanékony 80-as gyorsulással, csak akkor már 88cal fog futni. 😄
Hát mikor vége a meccsnek, van vmi olyan h Ratings és ott
Mondjátok már meg azt hol tudom megnézni h hányas osztályzatot kapok??Köszi!amugy én leigazotam a Realba...31 meccs 30 gól!vezetem a gólövölistát...meg az a gondom h felakarom tölteni a képet pirateclub-ra de mindig azt irja h sikertelen...köszi a segítséget elöre
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Hát én ugye tv-n nyomom, ami kicsit más, mert sok más frissítési frekit is ismer, de ez igazából nem hiszem, hogy bezavarhat, és alapból 60hz-en tolom, csak filmek alatt van bekapcsolva a 100/120hz.
Nahh mind1.
A 4. szezonom egész jól sikerült az Espanyollal, 5. hely a bajnokságban, kupa és uefa gyõzelem 😊 A kupagyõzelem külön érték számomra, mert az elõdöntõben 2-0-ról álltunk fel 2-2re,majd a végén kaptunk mégegyet,a köv meccsen pedig a 3-2 után otthon 2-1-re vertük õket (ja igen, BARCA, akiket eddig mindig elvertek), gólt lõttem és gólpasszt adtam, úgyhogy jól ment 😊 A döntõben a Villarealt elvertük 1-0ra, újabb gólapsszt adtam, úgyhogy assist leader lettem 3-mal 😄D
Uefa döntõben a Liverpoolt vertük egy mákos meccsen 3-2-re hosszabbítás után, volt ünneplés 😊 Itt egy gólpasszom volt meg az én kipattanó lövésem értékesítette Kaka.
Az új szezon elsõ 4 meccsén 3 gól és 2 asziszt, két 7.0 és két 7.5 mellett 😊
Nahh mind1.
A 4. szezonom egész jól sikerült az Espanyollal, 5. hely a bajnokságban, kupa és uefa gyõzelem 😊 A kupagyõzelem külön érték számomra, mert az elõdöntõben 2-0-ról álltunk fel 2-2re,majd a végén kaptunk mégegyet,a köv meccsen pedig a 3-2 után otthon 2-1-re vertük õket (ja igen, BARCA, akiket eddig mindig elvertek), gólt lõttem és gólpasszt adtam, úgyhogy jól ment 😊 A döntõben a Villarealt elvertük 1-0ra, újabb gólapsszt adtam, úgyhogy assist leader lettem 3-mal 😄D
Uefa döntõben a Liverpoolt vertük egy mákos meccsen 3-2-re hosszabbítás után, volt ünneplés 😊 Itt egy gólpasszom volt meg az én kipattanó lövésem értékesítette Kaka.
Az új szezon elsõ 4 meccsén 3 gól és 2 asziszt, két 7.0 és két 7.5 mellett 😊
CSAK a Fradi
Bazz, de gondolom...:S
Nvidiánál elég csak a vidkariban állítani, nálam kimondottan elcseszte a játékot, ha bekapcsoltam (felment 100 FPSre 60ról ugye a 100hz miatt, és k.va gyors volt 100/60 😄 .. még a PES6nál 😄 - azóta nem próbáltam)
Gondolom, aki TFTn nyomja, annak 60hz van beállítva, és így ott a PES nem gyorsul. De lehet azóta már nem gyorsul. 😊
Nvidiánál elég csak a vidkariban állítani, nálam kimondottan elcseszte a játékot, ha bekapcsoltam (felment 100 FPSre 60ról ugye a 100hz miatt, és k.va gyors volt 100/60 😄 .. még a PES6nál 😄 - azóta nem próbáltam)
Gondolom, aki TFTn nyomja, annak 60hz van beállítva, és így ott a PES nem gyorsul. De lehet azóta már nem gyorsul. 😊
Bazz, csak be tudom már állítani rendesen, nem gondolod?😊
Videókártyából (atim van már..) alapból be van lõve (always on), de pesbõl is benyomtam, mert ha nem nyomom be, akkor nálam nincs vsynch és jön a csíkozódás.
De így, hogy kilõttem settingsbõl most jók az animok meg a menüben sem szarakodik, csak épp élvezhetetlen.
😞(((
Köcsög konami...
Videókártyából (atim van már..) alapból be van lõve (always on), de pesbõl is benyomtam, mert ha nem nyomom be, akkor nálam nincs vsynch és jön a csíkozódás.
De így, hogy kilõttem settingsbõl most jók az animok meg a menüben sem szarakodik, csak épp élvezhetetlen.
😞(((
Köcsög konami...
CSAK a Fradi
A Vsyncet ne a PESbõl használd, az úgy nagyon szar.
Vidkarinál állítsd. Nvidiád van nem? mûködnie kell. 😊
Vidkarinál állítsd. Nvidiád van nem? mûködnie kell. 😊
Uff, mostmár látom, hogy miért volt belõve a vsynch a settingsbõl...
Ahogy elindítottam a játékot, már látoma vízszintes csíkokat, pedig még csak a menüben vagyok. 😞
Ahogy elindítottam a játékot, már látoma vízszintes csíkokat, pedig még csak a menüben vagyok. 😞
CSAK a Fradi
Ehh, erre nem gondoltam, köszi 😊
Az egyetlen problem akkor hogy a settingsben is benyomtam a vsynch-et.
Örök hálám,mindjárt kipróbálom.
Az egyetlen problem akkor hogy a settingsben is benyomtam a vsynch-et.
Örök hálám,mindjárt kipróbálom.
CSAK a Fradi
High után a medium tényleg nagyon gáz volt, mintha hirtelen valami gagyi cuccal nyomnám. 😄 Pedig sose a grafikára mentem rá, hanem mindig a játékmenetre, bármi is legyen. Lehet a PES elkényeztetett. 😄
Meg BL-ben az a kiskép 5-6 óra játék után nagyon lassan jön be. 😄
Affölött már nincs különbség, csak hogy néha meccs közben megfagy 10-15 mpre az egész. Valszeg a videókari melegszik túl,vagy nemtom. 😄D
Igaz akkor járkálok ki windowsba is dumálni Termivel. 😛
Affölött már nincs különbség, csak hogy néha meccs közben megfagy 10-15 mpre az egész. Valszeg a videókari melegszik túl,vagy nemtom. 😄D
Igaz akkor járkálok ki windowsba is dumálni Termivel. 😛
Nekem megvan a saját módszerem, és mindig tudom mi hol van, és csak átnevezem és kész!<#vigyor2>#vigyor2>
Persze, folyamatosan érkeznek a jobb verziók.
Én max. havi "releaseket" akarok a gépemre tenni, a folyamatos frissítés mindig a legfrissebb, legtutibbra túl nagy meló. 😊
Kezdetnek jó lesz ez, köszi!
De már most izgatnak az egyéb kiegészítõk (mez, fû, stadion, stb.), hogy még feelingesebb legyen. Bár tegnap mediumon játszottam, azt vettem észre, hogy akkor jobban mozognak a játékosaim. De aztán volt olyan is, hogy le voltak halva, valszeg nincs összefüggés közte, bár onlineban PES2008nál is fura volt, hogy highon kicsit nehézkes volt a játék, mediumon meg jobb... De lehet csak véletlen egybeesés.
Egyébként nincs batár gépem, a proci 50-60%on megy folyamatosan meccs közben. És szerintem az 1 GB memória is kevés már, tök sokat (1-2 mp) tölt amikor bemegyek a játékban egy egy menüpontba...
Én max. havi "releaseket" akarok a gépemre tenni, a folyamatos frissítés mindig a legfrissebb, legtutibbra túl nagy meló. 😊
Kezdetnek jó lesz ez, köszi!
De már most izgatnak az egyéb kiegészítõk (mez, fû, stadion, stb.), hogy még feelingesebb legyen. Bár tegnap mediumon játszottam, azt vettem észre, hogy akkor jobban mozognak a játékosaim. De aztán volt olyan is, hogy le voltak halva, valszeg nincs összefüggés közte, bár onlineban PES2008nál is fura volt, hogy highon kicsit nehézkes volt a játék, mediumon meg jobb... De lehet csak véletlen egybeesés.
Egyébként nincs batár gépem, a proci 50-60%on megy folyamatosan meccs közben. És szerintem az 1 GB memória is kevés már, tök sokat (1-2 mp) tölt amikor bemegyek a játékban egy egy menüpontba...
ha csak a játékosnevek kell alapnak töltsd le pl ezt
KIcsit énis elvesztem naponta 4-5 patchet nézek át nagyjából és három félével játszok BL-t
Talán most ez tünik a legjobbnak azzal, hogy vannak hozzá eddigi és várható frissítések.
De lehet holnap mást mondok
KIcsit énis elvesztem naponta 4-5 patchet nézek át nagyjából és három félével játszok BL-t
Talán most ez tünik a legjobbnak azzal, hogy vannak hozzá eddigi és várható frissítések.
De lehet holnap mást mondok
Elég ezt töltenem a legfrissebb játékosnevekhez?
Csak Legendezek, tehát a transferek annyira nem mozgatnak.
Csak Legendezek, tehát a transferek annyira nem mozgatnak.
hát amúgy elég bonyolult régit elmenteni külön save könyvtárat is újat kipróbálni megnézni a régire emlékjezni hogy melyik is volt.
Így gyorsabban lehet tesztelni mintha pl egyesével átnézegeted
Így gyorsabban lehet tesztelni mintha pl egyesével átnézegeted
fúú. Akkor most sorban mindent, amit itt látok le kell töltsem? Vagy vagy egy latest version? Vagy a sok csak együtt megy? 😊
Én már nagyon elvesztem a sok kiegben... Pedig a játékosneveket meg szeretném csinálni, mert még mindig van egy csomó, ami ismeretlen, tuti nem az a real nevük. 😄
Én már nagyon elvesztem a sok kiegben... Pedig a játékosneveket meg szeretném csinálni, mert még mindig van egy csomó, ami ismeretlen, tuti nem az a real nevük. 😄
a megoldás egyszerû:
a driverbe kapcsold be a vsync-et, és a settingsbe vedd ki a pipát a wait for vsync és másik két opció mellõl is ( frame skipping, nullify movie playback ) tehát semmi ne legyen bepipálva
havernál kb 1órát szarakodtunk amire rájöttünk
a driverbe kapcsold be a vsync-et, és a settingsbe vedd ki a pipát a wait for vsync és másik két opció mellõl is ( frame skipping, nullify movie playback ) tehát semmi ne legyen bepipálva
havernál kb 1órát szarakodtunk amire rájöttünk
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nemtom, sztem fölösleges!
Nahh hasonló problémám van nekem is, az animációkat nem tudja teljes egészében megjeleníteni a progi nálam. De ez ''csak'' annyiban jelenik meg, hogy egy kis részét látom az animnak, de pár mp-re kapok egy fekete képernyõt, meg bevillan egy régebbi kép a meccsrõl (vagy az elõzõrõl)...
Én egyelõre nem találtam megoldást 😞
Én egyelõre nem találtam megoldást 😞
CSAK a Fradi
pl ennek a patchnek tetszenek a logói ki fogom próbálni
By osceanx
Xbox replaced by the ps3 (no buttons on the menus)
All Logos replaced Edit (aggregate Concacaf and Conmebol)
All replaced repetitions (Including leagues A, B, C, D)
All Logos replaced by playing this competition (league or cup)
Emblems replaced All Divisions
All Logos replaced at (get your team)
All replaced Coats of equipment and nacinalidades
All Replaced With Style own (All contain your name to quickly locate within the kitserver)
Correction certain logos.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32530&no_cj_c=1
By osceanx
Xbox replaced by the ps3 (no buttons on the menus)
All Logos replaced Edit (aggregate Concacaf and Conmebol)
All replaced repetitions (Including leagues A, B, C, D)
All Logos replaced by playing this competition (league or cup)
Emblems replaced All Divisions
All Logos replaced at (get your team)
All replaced Coats of equipment and nacinalidades
All Replaced With Style own (All contain your name to quickly locate within the kitserver)
Correction certain logos.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32530&no_cj_c=1
szerintem ez, hogy egyszerre több kitservert használhatsz ha jól értem mentésekkel együtt
tehát pl nekem nagyjából tetszik a mostani patchem a burgum mezeivel és option fileval, de szeretném megnézni az új dolgokat akkor azt egy másik kitserverbe rakhatom kipróbálni vagy akár meghagyhatom ha jobb
tulajdonképpen én ezt csinálom most is csak kicsit macerásabban
tehát pl nekem nagyjából tetszik a mostani patchem a burgum mezeivel és option fileval, de szeretném megnézni az új dolgokat akkor azt egy másik kitserverbe rakhatom kipróbálni vagy akár meghagyhatom ha jobb
tulajdonképpen én ezt csinálom most is csak kicsit macerásabban
<#nevetes1>#nevetes1>
Különben mi a multikitserver lényege?
oppá ez a multi kitserver linkje volt
itt a rendes link
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32524
itt a rendes link
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32524