PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi,hogy többször beírtam!
Most felteszem ezt a burgum Patchet!
Remélem ez frankó! 😊
tobias88
nálam meghalt
Breki33
ja megvan írtab bocsi
Breki33
melyik img?
Breki33
de azt cseréltem erre viszont nem jelenik meg
Breki lécci gyorsan próbáld ki ezeket a replay logókat, Hawke csinálta õket de nálam, befagy a játék exhibition meccsen visszajátszásnál + serie A és spanyol bajnokságnál is! A kitserver/img/cv05.img-be kell másolni!

Rúgj öngólt, az a legegyszerûbb és leggyorsabb a tesztelésre!

http://www.sendspace.com/file/5lst1k

tobias88
köszi!

micsoda logóözön van most <#merges2>
csapatcímerek ---> cv0a.img ---> unnamed_5 és 6

Breki33
de, de próbáld meg az unnamed_317 nélkül, az nemtom mi, de nálam nélküle is mûködött az árnyék!<#vigyor>

tobias88
0,2 joker van meg 0,3 burgum
Breki33
8.0.9
horpeti
Hanyas most a legújabb kitserver? 8.07 ??
Ha már felrakom, a legújabbat. Bár iylen linket nem láttam, csak 8.4est, a gépemen meg 8.3 van, de aBurgum 8.7rõl beszél

Breki33
ja és ez FONTOS lenne
Breki33
nekem meg jobban tetszik úgy de egyszerûen nem tudom visszarakni

nem cv09?
unnamed_317.bin
unnamed_31.bin

mintha máshová raknám a fekete színû háló is marad
Breki33
köszi megnézem

logók itt vannak

http://www.lyngsat-logo.com/tvcountry/it_13.html
Breki33
nem ott a relinked illetve felújított mezek vannak

mármint a kitserveres könyvtárban
bár nem egészen értem mit értesz telepítõ alatt
Igen az árnyák bent marad azzal egyenlõre nem lehet mit kezdeni!
Én inkább használom a sima homokzsákosat, mert ez így még gagyibb sztem!

Breki33
faq link alul
Az eredmény mögötti fehér hátteret kivettem, de nálam a visszajátszásnál ilyen kép van a bal felsõbe:

http://files.filefront.com/rv0c+eimgrar/;12203439;/fileinfo.html

Gondolom, mert én 4:3-ban játszok azért!

A SKY logóhoz meg kéne vmi jó kép, bár nem érdemes tuningolni ezt a kijelzõt mert elég csúnya úgy ahogy van!

daver88
nagyon nem értem mostmár tényleg...

felraktam burgum 0.30-át, plus updatet, de még mindig atleticonak az everton meze van..

az eredeti mezek a cv06-os fájlban vannak ugye?? megpróbálom, bemásolom újra telepítõbõl, hátha annak van gondja..

tobias88
sokkal újabb? gaming-en nem találom
Breki33
abból már van sokkal újabb

de a mostani patchekben is 6-700 file van a cv06-ban
Breki33
Namostmár jó a bundesliga kerettel nevekkel együtt egy gond van, hogy az Erdivise helyett van, viszont a csapatcímerek az other c-nél vannak.

Azt kéne tudni melyik file-ben vannak az excibition elõtti mecsek csapatcímerei, azt cserélve már teljesen jó lenne
tobias88
az miért van, hogy feltettem a pes 2009 edit beta 0,2õt, és van például a betisnek meze, gs-el látom is, de a játékban nem azt teszi be, hanem a newcastle-ét
Terminátor14
Egyszer is elég ám megkérdezni, sõt, akár vissza is olvashatnál kicsit 😉

CSAK a Fradi

horpeti
up 😛

Sziasztok!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni,feltelepíteni???
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Minden jót!
Terminátor14
Hát ez annyira nem lol, inkább törvényszerû 😊

CSAK a Fradi

Markov
Idõközben megvan a megoldás egészen DÖBBENETES! a VSync ha kikapcsolom akkor ez történik LOL

una volta per sempre INTER!

Terminátor14
Köszi, akkor ezzel még próbálkozom, nekem ccc van és kész 😊
Mindjárt átvariálom(driver uaz, vga 4850)....

Felbontás szerintem nem számít, mert annó a pes 2008 is csinált a visync nélküli brutális csíkozódást, pedig akkor még csak 1280*1024-ben játszottam.

CSAK a Fradi

Markov
Hi all!

Egészen MEGLEPÕ jelenséggel találkoztam a játékot illetõen, ma 1-2nap kihagyás után PES ezni akartam és a meccs sebessége az eget verdesi elképesztõen játszhatatlanúl gyors lett!<#guluszem1>kb. 2x olyan gyors mind amikor Legend mOD ban végig pörgeted az idõt... volt már hasonló vkinek, tud vki megoldást??

una volta per sempre INTER!

Breki33
nálam is jó tuningolt DNA ATI Windows XP 32-bit -es driverrel
eZo
nekem is és havernak is ATI van a 8.10 catalyst ( ccc nélkül )+ Ati Tray Tools 1.6.9.1368 van fent

ATT úgy van beállítva nála is és nálam is, hogy a képfrissítési felülbírálás engedélyezése 60Hz-re, majd OpenGL és 3D-re is a képfrissírtési felülbirálás : mint az asztal és Vsync bekapcsolva

így nála is és nálam is hibátlanul fut ( nála xp van, nálam vista , neki HD3650-el megy 1440x900-on, nekem pedig HD3870-el 1680x1050-en )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Másik meg a Bundesliga ugye elvileg van a rosterben menüben kiis választom bayern logo megvan, de nem Bayer-es csapat hanem egy cseh talán az õ neveikkel
Breki33
Ezenkívül a sand-bag , korábban beraktam azt ami a demoban kiszedte, viszont árnyék maradt, most láttam egyet ami kiszedi beraktam erre viszajött

Hát ha csak árnyéka van már sokkal jobb
horpeti
Engem még kéken sem rak be a mester a kezdõbe, csak 60. perctõl. Remélem ez változni fog, mert full lehúzva is többet hozzá tudok tenni a meccshez a gyõzelem érdekében, mint bármelyik full formás kp.

horpeti
Amúgy csatárként csak egy dolog idegesít, amikor annyira gyengék vagyunk, hogy gyakorlatilag a félpályát nem lépjük át. Akkor aztán alig találkozik az ember a labdával, jó esetben kap egy 6ost.
SSt nyomtam tegnap épp, aztán 3. meccs közben kilõttem, hogy unom. 😛

De ma megint vele kezdek, így lesz változatosság. 😊 Aztán holnaptól szerdáig nem is látok számítógépet, úgyhogy ma nagyon HC lesz, van egy redbullom is. 😄DD

Breki33
régebben énis így csináltam csak mindig volt egy csomó save meg mentés könyvtáram

lenne pár dolog amiben segítséged illetve véleményed kéne

tehát egy kép a Burgum-ból elvileg Juve-Bayern barátságos mecs

Elõször is kijelzõ nem jó így a Sky Sport logo kicsi és nem szép
az eredmény mögött nem kéne fehér háttér és replay-nál ilyen

Terminátor14
Tiszta jó, az utóbbi 4 meccset full lehúzott formában kellett ''lejátszanom'' 😞((

CSAK a Fradi

horpeti
Jaja, fõleg a dribbling, meg a body balance... meg kell tartani a poharat a kezedben, tehát nõ a power is. 😛

Sziasztok!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni???
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Minden jót!

Üdv: Peti!
Terminátor14
Vágom, de azért MECCS-TAPASZTALAT? 😄DDDDDD

Kezdem úgy érezni, hogy én is fejlõdöm, ha nézem itthon a meccseket...😊

CSAK a Fradi

horpeti
Sokat lehet tanulni a TV elõtt a kórházi ágyról, nem tudtad? Sokat nõ a taktikai érzék! 😄D

horpeti
Helyes. A player kamera wideban tényleg rohadt unalmas lehet. Egyszer kipróbáltam, és ott álltam egyedül a kezdõkörben, és néztem magamat... Hát majd bexartam ezen. 😄DD Így legalább izgulhatok, és várhatom a labdát.. amikor megszerezzük, azonnal kérni, helyezkedni.

Csak nagyon rossz nézni, ha szerencsétlenkednek a társak. 😊

Terminátor14
Na ez mondjuk érdekes...

Sérülés miatt kihagytam egy meccset, ennek ellenére kaptam match experienc-t is 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
20-25 passzt simán adok a csatárral is, ha arrólvan szó 😄 elsõ szezonban végig így ment, jöttek is a 6.5-ök. Aztán rámentem, hogy inkább megpróbálom megoldani egyedül, kimegyel a szélre vagy cselezek.
Azóta megy jobban, meg most már én is a labdára állítottam a kamerát 😄

CSAK a Fradi

horpeti
Ha csatárként passzolsz 30-at ,szerintem az is 7-es. Csak csatárként nem fogsz. 😊 De helyette meg rálõdözöl... Ne felejtsd. A csatár dolga a gólszerzés. A középpálya dolga a szervezés.
Emlékszem, hót szar voltam a csatárral, nem találtam kaput, meg semmi, de végig minden idegszálammal a gólszerzésre törekedtem, ahonnan csak lehetett, tüzeltem, ha helyzet adódott és értékelte is. 😊

horpeti
Meg eleve nem tetszett a szélsõ KP poszt. Én középen szeretek lenni. 😊 Max. kiszaladni szélre, de már azt se. WFnél meg csak a 3 csatáros taktikánál lehet valaki csatár. Chelse, Barca. 😊
Úgyhogy az egész egy ördögi kör.