PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi,hogy többször beírtam!
Most felteszem ezt a burgum Patchet!
Remélem ez frankó! 😊
Most felteszem ezt a burgum Patchet!
Remélem ez frankó! 😊
Breki lécci gyorsan próbáld ki ezeket a replay logókat, Hawke csinálta õket de nálam, befagy a játék exhibition meccsen visszajátszásnál + serie A és spanyol bajnokságnál is! A kitserver/img/cv05.img-be kell másolni!
Rúgj öngólt, az a legegyszerûbb és leggyorsabb a tesztelésre!
http://www.sendspace.com/file/5lst1k
Rúgj öngólt, az a legegyszerûbb és leggyorsabb a tesztelésre!
http://www.sendspace.com/file/5lst1k
csapatcímerek ---> cv0a.img ---> unnamed_5 és 6
de, de próbáld meg az unnamed_317 nélkül, az nemtom mi, de nálam nélküle is mûködött az árnyék!<#vigyor>#vigyor>
Hanyas most a legújabb kitserver? 8.07 ??
Ha már felrakom, a legújabbat. Bár iylen linket nem láttam, csak 8.4est, a gépemen meg 8.3 van, de aBurgum 8.7rõl beszél
Ha már felrakom, a legújabbat. Bár iylen linket nem láttam, csak 8.4est, a gépemen meg 8.3 van, de aBurgum 8.7rõl beszél
nekem meg jobban tetszik úgy de egyszerûen nem tudom visszarakni
nem cv09?
unnamed_317.bin
unnamed_31.bin
mintha máshová raknám a fekete színû háló is marad
nem cv09?
unnamed_317.bin
unnamed_31.bin
mintha máshová raknám a fekete színû háló is marad
nem ott a relinked illetve felújított mezek vannak
mármint a kitserveres könyvtárban
bár nem egészen értem mit értesz telepítõ alatt
mármint a kitserveres könyvtárban
bár nem egészen értem mit értesz telepítõ alatt
Igen az árnyák bent marad azzal egyenlõre nem lehet mit kezdeni!
Én inkább használom a sima homokzsákosat, mert ez így még gagyibb sztem!
Én inkább használom a sima homokzsákosat, mert ez így még gagyibb sztem!
Az eredmény mögötti fehér hátteret kivettem, de nálam a visszajátszásnál ilyen kép van a bal felsõbe:
http://files.filefront.com/rv0c+eimgrar/;12203439;/fileinfo.html
Gondolom, mert én 4:3-ban játszok azért!
A SKY logóhoz meg kéne vmi jó kép, bár nem érdemes tuningolni ezt a kijelzõt mert elég csúnya úgy ahogy van!
http://files.filefront.com/rv0c+eimgrar/;12203439;/fileinfo.html
Gondolom, mert én 4:3-ban játszok azért!
A SKY logóhoz meg kéne vmi jó kép, bár nem érdemes tuningolni ezt a kijelzõt mert elég csúnya úgy ahogy van!
nagyon nem értem mostmár tényleg...
felraktam burgum 0.30-át, plus updatet, de még mindig atleticonak az everton meze van..
az eredeti mezek a cv06-os fájlban vannak ugye?? megpróbálom, bemásolom újra telepítõbõl, hátha annak van gondja..
felraktam burgum 0.30-át, plus updatet, de még mindig atleticonak az everton meze van..
az eredeti mezek a cv06-os fájlban vannak ugye?? megpróbálom, bemásolom újra telepítõbõl, hátha annak van gondja..
Namostmár jó a bundesliga kerettel nevekkel együtt egy gond van, hogy az Erdivise helyett van, viszont a csapatcímerek az other c-nél vannak.
Azt kéne tudni melyik file-ben vannak az excibition elõtti mecsek csapatcímerei, azt cserélve már teljesen jó lenne
Azt kéne tudni melyik file-ben vannak az excibition elõtti mecsek csapatcímerei, azt cserélve már teljesen jó lenne
az miért van, hogy feltettem a pes 2009 edit beta 0,2õt, és van például a betisnek meze, gs-el látom is, de a játékban nem azt teszi be, hanem a newcastle-ét
Sziasztok!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni,feltelepíteni???
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Minden jót!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni,feltelepíteni???
Minden jót!
Idõközben megvan a megoldás egészen DÖBBENETES! a VSync ha kikapcsolom akkor ez történik LOL
una volta per sempre INTER!
Köszi, akkor ezzel még próbálkozom, nekem ccc van és kész 😊
Mindjárt átvariálom(driver uaz, vga 4850)....
Felbontás szerintem nem számít, mert annó a pes 2008 is csinált a visync nélküli brutális csíkozódást, pedig akkor még csak 1280*1024-ben játszottam.
Mindjárt átvariálom(driver uaz, vga 4850)....
Felbontás szerintem nem számít, mert annó a pes 2008 is csinált a visync nélküli brutális csíkozódást, pedig akkor még csak 1280*1024-ben játszottam.
CSAK a Fradi
Hi all!
Egészen MEGLEPÕ jelenséggel találkoztam a játékot illetõen, ma 1-2nap kihagyás után PES ezni akartam és a meccs sebessége az eget verdesi elképesztõen játszhatatlanúl gyors lett!<#guluszem1>#guluszem1>kb. 2x olyan gyors mind amikor Legend mOD ban végig pörgeted az idõt... volt már hasonló vkinek, tud vki megoldást??
Egészen MEGLEPÕ jelenséggel találkoztam a játékot illetõen, ma 1-2nap kihagyás után PES ezni akartam és a meccs sebessége az eget verdesi elképesztõen játszhatatlanúl gyors lett!<#guluszem1>#guluszem1>kb. 2x olyan gyors mind amikor Legend mOD ban végig pörgeted az idõt... volt már hasonló vkinek, tud vki megoldást??
una volta per sempre INTER!
nekem is és havernak is ATI van a 8.10 catalyst ( ccc nélkül )+ Ati Tray Tools 1.6.9.1368 van fent
ATT úgy van beállítva nála is és nálam is, hogy a képfrissítési felülbírálás engedélyezése 60Hz-re, majd OpenGL és 3D-re is a képfrissírtési felülbirálás : mint az asztal és Vsync bekapcsolva
így nála is és nálam is hibátlanul fut ( nála xp van, nálam vista , neki HD3650-el megy 1440x900-on, nekem pedig HD3870-el 1680x1050-en )
ATT úgy van beállítva nála is és nálam is, hogy a képfrissítési felülbírálás engedélyezése 60Hz-re, majd OpenGL és 3D-re is a képfrissírtési felülbirálás : mint az asztal és Vsync bekapcsolva
így nála is és nálam is hibátlanul fut ( nála xp van, nálam vista , neki HD3650-el megy 1440x900-on, nekem pedig HD3870-el 1680x1050-en )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Másik meg a Bundesliga ugye elvileg van a rosterben menüben kiis választom bayern logo megvan, de nem Bayer-es csapat hanem egy cseh talán az õ neveikkel
Ezenkívül a sand-bag , korábban beraktam azt ami a demoban kiszedte, viszont árnyék maradt, most láttam egyet ami kiszedi beraktam erre viszajött
Hát ha csak árnyéka van már sokkal jobb
Hát ha csak árnyéka van már sokkal jobb
Engem még kéken sem rak be a mester a kezdõbe, csak 60. perctõl. Remélem ez változni fog, mert full lehúzva is többet hozzá tudok tenni a meccshez a gyõzelem érdekében, mint bármelyik full formás kp.
Amúgy csatárként csak egy dolog idegesít, amikor annyira gyengék vagyunk, hogy gyakorlatilag a félpályát nem lépjük át. Akkor aztán alig találkozik az ember a labdával, jó esetben kap egy 6ost.
SSt nyomtam tegnap épp, aztán 3. meccs közben kilõttem, hogy unom. 😛
De ma megint vele kezdek, így lesz változatosság. 😊 Aztán holnaptól szerdáig nem is látok számítógépet, úgyhogy ma nagyon HC lesz, van egy redbullom is. 😄DD
SSt nyomtam tegnap épp, aztán 3. meccs közben kilõttem, hogy unom. 😛
De ma megint vele kezdek, így lesz változatosság. 😊 Aztán holnaptól szerdáig nem is látok számítógépet, úgyhogy ma nagyon HC lesz, van egy redbullom is. 😄DD
régebben énis így csináltam csak mindig volt egy csomó save meg mentés könyvtáram
lenne pár dolog amiben segítséged illetve véleményed kéne
tehát egy kép a Burgum-ból elvileg Juve-Bayern barátságos mecs
Elõször is kijelzõ nem jó így a Sky Sport logo kicsi és nem szép
az eredmény mögött nem kéne fehér háttér és replay-nál ilyen

lenne pár dolog amiben segítséged illetve véleményed kéne
tehát egy kép a Burgum-ból elvileg Juve-Bayern barátságos mecs
Elõször is kijelzõ nem jó így a Sky Sport logo kicsi és nem szép
az eredmény mögött nem kéne fehér háttér és replay-nál ilyen

Jaja, fõleg a dribbling, meg a body balance... meg kell tartani a poharat a kezedben, tehát nõ a power is. 😛
Sziasztok!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni???
Minden jót!
Üdv: Peti!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni???
Minden jót!
Üdv: Peti!
Vágom, de azért MECCS-TAPASZTALAT? 😄DDDDDD
Kezdem úgy érezni, hogy én is fejlõdöm, ha nézem itthon a meccseket...😊
Kezdem úgy érezni, hogy én is fejlõdöm, ha nézem itthon a meccseket...😊
CSAK a Fradi
Helyes. A player kamera wideban tényleg rohadt unalmas lehet. Egyszer kipróbáltam, és ott álltam egyedül a kezdõkörben, és néztem magamat... Hát majd bexartam ezen. 😄DD Így legalább izgulhatok, és várhatom a labdát.. amikor megszerezzük, azonnal kérni, helyezkedni.
Csak nagyon rossz nézni, ha szerencsétlenkednek a társak. 😊
Csak nagyon rossz nézni, ha szerencsétlenkednek a társak. 😊
Na ez mondjuk érdekes...
Sérülés miatt kihagytam egy meccset, ennek ellenére kaptam match experienc-t is 😊
Sérülés miatt kihagytam egy meccset, ennek ellenére kaptam match experienc-t is 😊
CSAK a Fradi
20-25 passzt simán adok a csatárral is, ha arrólvan szó 😄 elsõ szezonban végig így ment, jöttek is a 6.5-ök. Aztán rámentem, hogy inkább megpróbálom megoldani egyedül, kimegyel a szélre vagy cselezek.
Azóta megy jobban, meg most már én is a labdára állítottam a kamerát 😄
Azóta megy jobban, meg most már én is a labdára állítottam a kamerát 😄
CSAK a Fradi
Ha csatárként passzolsz 30-at ,szerintem az is 7-es. Csak csatárként nem fogsz. 😊 De helyette meg rálõdözöl... Ne felejtsd. A csatár dolga a gólszerzés. A középpálya dolga a szervezés.
Emlékszem, hót szar voltam a csatárral, nem találtam kaput, meg semmi, de végig minden idegszálammal a gólszerzésre törekedtem, ahonnan csak lehetett, tüzeltem, ha helyzet adódott és értékelte is. 😊
Emlékszem, hót szar voltam a csatárral, nem találtam kaput, meg semmi, de végig minden idegszálammal a gólszerzésre törekedtem, ahonnan csak lehetett, tüzeltem, ha helyzet adódott és értékelte is. 😊