81526
-
Ezek meg közben már ilyenekkel szórakoznak.
Én Juve drukkerként nem játszanék soha ilyen gyepen
http://www.pes.vn/showthread.php?t=6023 -
PES 2010 megjelenés 10.21, akkor USA -ban 14 nappal előbb szokott kijönni 
-
Okés köszi
A kivétel sokkal egyszerűbb mint a berakás mintha nem oda rakná ahonnan kiszedem, de nem egészen értem.
Lehet ezeket a képeket be kéne másolnom a tutorial készítő topikjába sorban és megkérni írja le, hogy mi történik pont akkor.
-
Nem tűntem el, csak én dolgozom is :) Ha lesz időm megnézem a tutorialt és ha addig nem sikerülne kezdeni vele valamit, akkor segítek ha tudok. Bár tényleg elég gázos ez a berakás :S Így tesztelni őrjítő lehet... -
És aztán kész ahogy nézem a piros lehet a berakott rész és DDS felirat elé rakja de nem egészen értem miért
-
kijelöli eddig
És akkor olyan mintha paste-val oda másolná dds-es bin kijelölt tartalmát -
Aztán ha jól látom valószínűleg az egészet kijelöli és copy-val vágólapra rakja
Megnyitja az eredeti bin-t abban meg itt jelölget
-
Hedge eltűnt megpróbálom lépésenként berakni hátha megértem.
Ugye létrehozok egy új DDS-t amit Hexa editorban megyitok akkor kijelöli ezt a részt vmiért
-
Pool-lal. :)
Barcával egyszer voltam, nagyon könnyű velük. :) -
Most már hál istennek a Barcát is tudom verni, de elég izzadós meccsek, meg kell fogni Messiéket. Inter gagyi (legalábbis ahogy a gép irányítja).
Gyakorlatilag taktikával és nyugalommal fogható meg a gép... -
Mindkettő ugyan azon a meccsen volt! Chelseavel voltam, szóval... EPL patchben a Chelsea úgy 4 góllal jobb mint a Liverpool 15 perces meccs, 2szer voltam a Liverpoolal, 4-0 és 4-1es vereség, aztán ezen a meccsen meg 5-1re nyertem! (Kicsit vicces) -
Fele ez, csak ez az oldal felnagyítja! -
képméretre értettem
simán felére lehetne méretezni
amúgy egy mega egy rövid jelenet illetve lövés, teljes akció max 2 esetleg 2,5 -
Balázs 17 #59281 lol 
hova repült az a kapus:D
ellenfélnél vagy nálad volt? -
1 mega alatti még mindig? -
Ekkorákat sehogy
amúgy www.directupload.net -
Na mindegy az itteni alsó DDS-t felrakom hátha Hedge be tudja rakni
úgy látom másnak ez nem fog menni
http://www.gazup.com/wAAxC-teszt3jo2.dds-download-mirrors -
képhostról hogy lehet normálisan betenni képet? -
Még hogy a kapusokkal nincs baj...
-
Hát én nem értem ezt a berakást össze vissza kattingat
Kiszedni már simán ki tudom, de visszarakni nem tudom miért nem lehet ugyanúgy
-
:P -
Valaki nem tudja biztosan azt, hogy ha a játékos más poszton van, mint ahol játszania kellene, romlik e a sebessége meg hasonlók? Mert én próbálgatom, de nem tudom eldönteni! -
Az EPL modot fel ne tegyétek! Úgy nehezítették a játékot, hogy a gép szabálytalanságait nem fújja be a bíró, viszont a játékosét mindet! -
Igen, de letöltve jobban látható
http://rapidshare.com/files/282763300/NEW_Turf_Tutorial_by_GKAN.7z -
Na ez ilyen ami felül van ebből készítettem egy alsőt kiváncsi vagyok milyen lesz
-
Nagyi2pac #59269 http://www.moddingway.com/news/239.html
Ez az a bizonyos videó ugye?
Megnéztem de igazából nem nagyon tudtam rajt kiigazodni hogy mit, miért hogyan csinált...
-
Na találtam egy ilyet megpróbálom ezt kilesni, hogy csinálták
-
Lehetne, de megnéztem az eredeti dds-st a 106-os bin-ből és azon nincs rajta a csíkozódás
Nem néznéd meg a videót a berakásról hátha közösen kisütjük miért vannak csíkok itt és miért nincsenek máshol -
Nagyi2pac #59266 l4vezz1 ismét alkotott - nekem nem nagyon tetszik...elég lenne szerintem csak a kapu előtt, meg a 11 pontnál bekoszolni vagy elszórtabban, halványabban kisebb nagyobb foltokat csinálni a pálya többi részén is!
-
Nagyi2pac #59265 Tudom! 
Szerintem valamit elronthattál a berakás közben! -
szval vagy mégsem jól raktam be és azért lett ilyen vagy nem értem
de hátha van valakinek ötlete -
mem a sötétségével van a bajom, hanem hogy miért nem látszik a csíkozódás
a gyereknél látszik
énmeg a #59245-at raktam be elvileg annál is kéne
-
Nagyi2pac #59262 Hát elég sötét! Lesz ez még jobb is! 
-
Nagyi2pac #59261 Asszem olyat is lehet csinálni hogy be kell írni hogy mettől meddig jelölje ki aztán kijelöli, bár azt pontosan nem tudom hogy kell de emlékszem régebben, még tavaly én is csináltam ilyen nagy kijelöléseket de már nemtom hogyan...különben én nem vagyok nagy hex editoros, csak pl. PAC-PATCH-nél volt néhány dolog amit máshogy nem lehetett megoldani így muszáj volt kicsit belefolynom a dolgokba, de általában csak leírás, tutorial alapján tudom megcsinálni a dolgokat hogy azok jók is legyenek...
-
Viszont az látszik, hogy az árnyék miatt elég nehéz lesz szerkesztgetni -
Oks megvan a srácé, de őis rá rakta a mintát és ezek szerint neki megjelenik, egyenlőre nem értem teljesen
-
lol sikerült is meg nem is :-)
úgy néz ki a berakás sikerült működik, de lett egy csíkozódás nélküli mondjuk ahhoz képest egész jó gyep P
-
De mondom nem egérrel kell mert úgy nagyon lassú
vagy pontosan hogy jelölsz ki egy hoszabb részt?
Mondjuk az alább belinkeltel meg tudtam csinálni elvileg kész a bin most jön a próba
-
Nagyi2pac #59256 Én WinHex 15.1-et használok, ott simán ki lehet jelölni egérrel ponttól pontig aztán meg kivágni másolni...azt a kijelölt részt! -
Nah végre találtam egy jót ahol egyszerű kijelölni és nem korlátozott működésű
http://rs209.rapidshare.com/files/105166009/Hex_Editor_Neo.exe