PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Jó ez a Legend mód csak néha idegesítõ,de TOP PLAYEREN igazi kihívás.

FORZA MILAN!!!

Forza Italia
hello. Mért van az h letöltöttem ezt a kiegészítõt GamingAccess Community Patch 0.1 Beta és a német csapatoknál nincs normális mez meg a játékosok Player01 meg ilyenek. Ez mért van?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Jah, ezt még meg akartam mutatni, Woodgate Arsenal elleni statisztikája, elég érdekes. 😊

Anyám borogass, milyen meccset játszottunk! Az Arsenal ellen mindjárt az elsõ percekben éreztem, hogy itt gondok lesznek, megint 11 Superman játszik 10 lajhárral, na meg velem. A 15. percre 2-0 volt oda, de milyen gólokkal...

Mindkét Arsenal találat úgy született, hogy a saját térfelérõl indulva rázott le magáról mindenkit az Arsenal játékosa, majd kb. 16-ról kilõtte valamelyik sarkot. Én mindkét esetben majdnem szereltem, de lepattantam róluk. Ez a második gólnál még ok is lenne, hisz Adebayornál volt a labda, aki elég nagydarab, ám az elsõ gól szerzõje (Shaw) kb. egy fejjel tûnt kisebbnek nálam.

Kb. fél óra elteltével sikerült helyzetbe kerülnöm, kiléptem egy labdával, de a védõk szorításában fölévágtam, pedig a kapus már verve volt.

A 40. percben aztán megkockáztattam egy testcselt a 16-oson belül, felvágtak, büntetõ! Mivel legutóbb megpróbáltam helyezni, és természetesen mellément, így most tutira mentem, laposan középre rúgtam, szerencsére a kapus elment balra, 2-1.

A 66. percben bedobást harcoltunk ki a 11-es ponttal egy magasságban, Giovinco szokás szerint begurította középre (ez mindig így van, kicsit gáz, de most jól jött), én az átvétellel megvertem egy védõt, majd a másiknak kötényt adva, kb. 7 méterrõl laposan kilõttem a hosszú sarkot, 2-2!

74. perc, szöglethez jutottunk, kivételesen pont oda jött a laszti, ahol álltam, a kapufánál álló védõ feje fölé bólintottam, 3-2, mesterhármas!

A 80. percben lecseréltek, 4 percre rá kaptunk is egy gólt, de megint milyet. Az utolsó védõnk (asszem Woodgate) belevezette Quagliarellába, aki így tökegyedül vihette kapura, ellõtte a Fabianski mellett, de a kapufát találta el. A labda a gólvonalon átgurult a másik kapufához, meglepve Fabianskit, aki rá akart vetõdni, de a másik kapufáról kifelé jövõ laszti a kapus lábára pattant, és onnan vissza a hálóba, 3-3...

Azt hittem ez a vége, de aztán a 86. percben óriási meglepetésemre Berbatov kiugratta Walcottot (õ a nyáron érkezett, nagyon csípem, sokat lendített a csapaton - eredetileg Nani jött volna, csak én hülye elfelejtettem menteni...), Walcott pedig elpöccintette a kifutó Gomes mellett - 4-3!

Ez lett a vége, 7.5-lel én lettem a meccs embere, és most pihenek egy kicsit, mert még mindig remeg a kezem. 😊 Még mindig nem hiszem el, hogy mesterhármast rúgva nyertünk egy zombis meccset az Arsenal ellen. Hihetetlen. (Bocs a hosszú élménybeszámolóért, de ezt ki kellett írnom magamból.)

Casillas
én a nyitómeccs után a Betishez igazoltam, ott végigtoltam az elsõ szezont (spanyol kupadöntõ, UEFA kupa gyõztes, de bajnokságban csak középmezõny), aztán úgy terveztem, hogy ott maradok a másodikra is végig (feküdt a 4-5-1-es felállás az elõretolt középpályásomnak), de aztán télen a sok Malaga és Espanyol ajánlat után bejelentkezett értem a Real, nem tudtam nemet mondani 😄
2 tréningmeccs után padra kerültem, kaptam is idõket a második félidõkben, volt amikor kezdõként is pályára léphettem, 14 meccsen 10 gólt lõttem (a spanyol kupából kiestek, mire odakerültem, BL-ben legjobb 16 között az Inter ellen 0-0 és 0-0, tizenegyesekkel kiestünk végül), de hiába, év végén nem akartak hosszabbítani velem, bezzeg a Barca, Roma, Milan megtette az ajánlatait 😞 végül átmentem a Milanhoz, hogy az esetleges jó BL-szerepléssel megint felkeltsem a madridi vezetõk figyelmét 😄
remélem kapok válogatott meghívót is idén, elsõ évben nem jutottak ki a srácok nélkülem a vb-re, így a másodikban nem is volt magyar válogatott meccs, idén jöhetnek az EB-selejtezõk, ha minden jól megy, velem 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Terminátor14
Én a 74-es agilitymmel már szoktam cselezgetni 😄DD
Sokszor be is veszik mondjuk.

Nekem meg elsõ 3 szezonban gyakorlatilag több aszisztom volt, mint gólom 😊

Most már nekem is jobban emgy a gólszerzés, bár még nem az igazi, sokszor kihagyom a nagy helyzeteket is 😞
Egyelõre az 5. szezon fele után vagyok 3 meccsel és van 11 gólom ill 4 aszisztom a bajnokságban, 5 gól a bl-ben 2 gólpassz mellett meg asszem 1 gólom volt a kupában is.

Jahh és mégse mentem Barcába, vagyis kipróbáltam, de 5-6 meccs után azt mondtam, hogy ez nekem nem kell, és visszatöltöttem az igazolásokhoz 😄

CSAK a Fradi

Nem tudom, még azt sem állítom, hogy különösen gyakran mennék vissza labdáért, bár néha elõfordul. 73-as agility-vel nem nagyon merek cselezgetni, így ha közel vannak hozzám, akkor inkább leadom és várok a következõ esélyre, ugyanígy ha a kaputól messze szerzek labdát, akkor is azonnal le szoltam passzolni, mert úgysem tudnám végigvinni.

Az tény, hogy a 4-4-2-ben, amikor a térfél közepén vagyok, akkor általában lepasszolom a másik csatárnak, és egybõl indulok is be a résbe vadul integetve, sokszor vissza szoktam kapni.

A góljaim jelentõs részét most már egy az egy elleni helyzetkbõl szerzem, újabban ezek már nagyon jól mennek, így nem kell "elönzõznöm" 5 lehetõséget, hogy rúgjak 1 gólt. Meg is látszik a gólpasszaim számán, idén már van 4, korábban meg asszem volt olyan szezon, hogy nem volt egy sem. Lehetne több is, csak elég bénák a társak. 😊

Terminátor14
Huhh, ez több mint durva, nc...😊

Viszont azt áruld el nekem, hogy hogyan lõsz 4 gólt, miközben ennyit passzolsz? 😄D Nekem elsõ két szezonban volt ennyi passzom meccsenként, mikor semmit nem tudtam csinálni, ezért mindig továbbtettem.

CSAK a Fradi

Akarom mondani varrjatok... 😊

Na erre varjatok gombot. 6.5-es értékelés... Ez így nagyon nem kerek. Jó lenne tudni, hogy mi alapján értékel, mert ez így rohadtul bosszantó, egyik legjobb meccsem volt.

Nah, pályafutásom során elõször rúgtam 4-et top playeren (az Aston Villát vertük 4-0-ra bajnokin). Az elsõ gól volt összességében véve a 100. találatom klubszinten. Az összesített toplistára azért még nemigen kerülök fel egy darabig, ott Messi 133-mal a 20. 😊 Érdekes, hogy Totti óriási fölénnyel vezeti a listát.

Meg kell hagyni, a fejlõdés ütemét elég jól eltalálták a játékban, 21-22 éves koromra értem be, ami pont jó szerintem. Bár a skilljeim még nem olyan jók, de ha sokkal jobbak lennének, akkor hamar unalmassá válna, túl könnyû lenne sikereket elérni.

Breki33
nem hanem mert elvette a csapattársa elöl, na mondom ha elveszi és kihagyja

de nem tudott hibázni
Terminátor14
Jóh, de a kapuselfektetõs az nem a lövés miatt nagy szám 😄

Nahh a válogatottban én is adtam egy hasonló passzt, de az még közelebb volt és pont középrõl, persze fölé kotorta a csapattárs 😞

Viszont most vinni akar a Barca...asszem megyek 😄

CSAK a Fradi

Breki33
tom, de négy P

mondjuk egyik inkább kapus elfektetése és felette átemelés

A fiatalok is tudnak azért pl Claudio Marchisio köténnyel indít aztán õ fejezi be

Terminátor14
Pont ezt mondom, 2 mecsen 3 ilyen lövés...nem rossz 😄

Lehet folytatom az interes Mastert, most kicsit ráuntam a legendre.

Amúgy ilyen lodmixer lesz a kitserverhez, vagy már van is, csak én nem tudok róla? 😛

CSAK a Fradi

Breki33
ja magában lehet hogy voltak szebb gólok, de így egyben hogy két mecs alatt lõtt négy ilyet érdekesebb
Terminátor14
Tudom ám...😊

A bl-t is mondtad már, csak elég durva ez a 3 gól ilyen lövésbõl 😊

Emlékszem pár hete nekem a kaput is nehézség volt eltalálni az Interrel, azóta meg csak BaL-et játszom.

CSAK a Fradi

Breki33
elsõre nemrossz, bár a végéhez nagyito meg netimage zajszûrõ kell

De hogy tudtad ilyen világosra megcsinálni?

kb ilyen a világosság tv-n de monitoron visszajátszásnál sötét lesz.

Lehet legközelebb ráengedek kockánként egy foto cleanert P
Breki33
jó top player és nézem nemis amatörrel kezdõdik

ez nem become én bl-t játszok
igazából itt nem volt más választásom mint rálõni szembõl rámcsúsztak hátulról szerelt volna már
Terminátor14
Wc-n? Jahh hogy te fifázol...😄DDD

Csak azért kérdeztem, mert nagyon durván lõ "helybõl" Jaquinta, ahogy nézem 😊

Az én karimmal BaL-ben ez még nem megy 😞((

CSAK a Fradi

Markov
proba

una volta per sempre INTER!

Breki33
amatörön P

nem igazából WC-n
vártam már ezt a kérdést 😛
Terminátor14
Ez milyen fokozaton van?

CSAK a Fradi

Breki33
A 4. a következõ meccsen 8 védõ gyûrûjében

Fabio Capello
kapus kicsit a rossz irányba pörrent 😄

Breki33
3. gólja

Markov
OK, köszi a segítséget!<#worship>

Breki33
Ha már gif egykét példa

tegnap Jaquinta napja volt két BL mecsen lõtt négy gól elsõ-n mesterhármast.

Mondjuk nem klasszikust mert mindig kiegyenlített az ellen, de végül 3 góljával nyertünk.

Elsõ két gólja

Terminátor14
Resize sokat segíthet...

És fraps-ban állítsd be hogy csak fél méretben vegyen fel, úgy is bõven nagy lesz.

CSAK a Fradi

Breki33
nekem is ilyen felbontáson van és általában egész akciót veszek fel
memoria azért nincs inkább, hogy visszaállítsd, de azis akkor ha van ha pl megy közbe a pes meg minden

az eredeti felvett anyag legyen kb 30-40 mega esetleg 60 (ez teljes akcióra értve)

legyen beállítva rendesen a fraps fél méretben rögzítsen hang nélkül P
Markov
Aha, én is azzal próbálkozom de nem akar összejönni túl nagy a mérete felbontása 1680x1050 és sehogy s eseikreül csökkenteni meg ha kijelölöm a CORP-al hoyg mit akarok jön az üzi hogy nincs rá elég memoria LOL

Terminátor14
Animation Shop.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Ahogy Peti is írta, elsõ két évben 12 egységet fejlõdik meccsenként az a tulajdonság, amire 6 egységet teszel a strnghten-en belül (bár van olyan tulajdonság is, pl a response, ami félig speed, félig pedig stamina, tehát ez csak akkor fejlõdik 12 egységet, ha 6-ot teszel a speed-re és 6-ot a staminára), meg persze erre jön még a match exp.

Viszont a 3. évtõl már csak 9 egységet fejlõdik, és ahogy haladsz elõre, úgy ad egyre nehezebben match exp-t is. (Persze mivel általában jobb/fontosabb meccsek csak késõbb vannak, mint pl bl-döntõ, ezért késõbb is kaphatsz sok tapasztalatot...)

Ez a görbe meg nem sokat mond, mert nem arányosan mutatja a dolgokat, szal nekem a 4. szezonban újra olyan meredeken megy fel, mint az elsõ két évben (ahogy neked is), mégis kevesebb pontot ad.

CSAK a Fradi

Markov
Mivel csináltad a GIF VIDEO-t????

De ezt kérdezem bárkitõl, hogy melyik progival lehet egyszerüen csinálni GIF VIDEO-t???<#help>

Õszintén szólva én ezt nem igazán figyeltem eddig, de az tuti, hogy csökkent a fejlõdés. Most kezdek rájönni, hogy mennyire elbénáztam az elejét, 4 szezonon át lõttem a gólokat, de szarok voltak a ratingjeim, emiatt nagyon kevés match exp pontot kaptam.

Az fura, hogy a csapattársaim közül pl Berbatov grafikonja egészen más mint az enyém, hasonló értékekrõl indulva lassabban fejlõdött kb. az 5. évig, így le is maradt, de aztán hirtelen nagyon meredek emelkedés jött kb. 2 évig. Az én mostani fejlõdésemet figyelve valszeg le is fogja hagyni a görbéje az enyémet.

Itt a kért kép:

tobias88
igaz, most olvastam csak, a fenti írásnál volt, hogy pes 2009... és megörültem<#vigyor2>
Breki33
kapcsold vissza a beállításokban
Breki33
mindenkinek akiknek Atletico helyett van Everton mez van
Mielõtt telepíted Burgum Patchet, töröld kitserver\img\cv06.img könyvtárat

esetleg

ok, new install procedure:

1. Backup and delete your kitserver folder
2. Copy and install kitserver folder from the patch
3. Backup and delete your 'My Documents/.../save' folder
4. Copy save folder from the patch into 'My Documents/Pro Evolution.../'
én is így vagyok a become a legenddel, majd késõbb lehet hogy újra játszok vele, de inkább master league-gel tolom 😊 bár ott is vannak érdekes dolgok, de hát ez van

xD

4. évad közepén járok, az 5.csapatban vagyok.
Eleddig a mérkõzések során a csapatom 17, azaz TIZENHÉT büntetõrúgást kapott, abból 0-t, azaz nullát, másképp egy DARABOT SEM lõtt be.

Három meccsen egymás után gólt lõttem, man of the match, erre visszarak trainingre.

én annyira akarnám szeretni, de ez egy rakás szar...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

rajkonnen92
Helloka nekem az lenne a gondom hogy felraktam egyszerre több kiegészitest megpatch-et és eltünt a kommentator.teljesen...nem beszél semmi.:Snem lehetne vhogy visszahozni.....?!vagy vki masnak is volt ilyen gondja?😞 Köszi elöre is a segitseget....

Glory Man United Go Kimi Go

Ezek még 2008-as peshez vannak.
tobias88
Úgy egy picit jobban lehet fejlõdni, ha Európa kupás csapatban, na meg a válogatottban is szerepelsz! Az évente 1 szintkülönbséget jelent kb
horpeti
Nah, mindenkinek jó fejlõdést, és sikereket, majd megpróbállak behozni titeket, bár nagyon elhúztatok. 😄

tobias88
08/09 Kit Sets for all Premier League Teams by ajay_yeung

Rapidshare.com
Uploaded.to
Pethy23
Media Markt-ba is 10e lehet?
horpeti
nincsenek külön magyar szobák.
Valaki csinál szobát, aki vagy magyar, vagy nem. 😊

Általában jó, ha pl. itt megbeszélsz játékot valakivel,és akkor magyar lesz.

Azon belül hol találok magyar szobákat?

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

megvettem a PES-t tehát eredeti

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

horpeti
nincs magyar szerver.
MEg kell venni a programot.