81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• DaemoonHunter
    Nem semmi! :) Ez valami új letölthető dolog, vagy saját beállítás?
    Nekem az old trafford tetszik a legjobban a stadionok közül, mintha azt csináltál volna meg a leghangulatosabbra.
  • TheBossbuster
    Egy angol nyelvű manual amiben benn volt a széria szám,meg a doboz!
    Tehát a szokásos.
    Most próbálom értelmezni de sajna csak a német megy!
    Lehet akkor nem automatikusan patcheli magát?
  • Breki33
    mi járt hozzá?
  • Breki33
    fel kell raknod a patchet
  • TheBossbuster
    Gyerekek!
    Most jött meg az eredeti,fel is telepítettem de nem találom az online opciót!
    Új personal settingset kell csinálnom?
    Láma egy kérdés de ez van!:)
  • Breki33
    alap és Sweetfx by Gabe :-)

• Breki33
    fps mennyi?

nekem tegnap Sweetfx-et használva visszaesett

loadert használod?
    szűrőket driverben levetted?
  • ratgab
    Nálam nem is volt.
  • Poolfan
    és a szaggatás mindenkinek elmúlt? vagy csak engem idegesít???
  • Breki33
    szerintem azt érdemes bent hagyni főleg full manuálon
  • Breki33
    igazából? nem :-)

nézd meg nagy méretben
  • Breki33
    ilyen alapon akkor mindahárom :-)

indítással énis szenvedek online nagyon jó volt hátsó nézetből nagy labdákat lehet adni vele, felső nézetből nehezebb mert könnyen megugrik, de azért igy is remek indításokat lehet adni vele, mondjuk nekem kicsit hiányzik a korábbi

advanced through pass-al azért lehet bűvészkedni ahogy a videókon is látszik
  • yamato41
    A beadáshoz:
    Az a lényeg, hogy mielőtt a labda a játékosoddal kontaktolna, engedd el a gombot, vagy ha lehet, még kicsivel előbb. Az ideiben ugyanis csak akkor hajlandó egyérintőzni (ebben az esetben kirúgni, fejelni), ha elengeded a gombot mielőtt a játékoshoz ér a labda. De a késleltetett irányítás miatt még korábban kell elengedni. Ezért nehéz a kapáslövés, vagy akár az egyérintős passzolás. Szerintem ezt kivehetnék, a korábbi jobb volt. Előre kellene gondolkodni, ami alapból jó lenne, de a késleltetett irányítás miatt ez nagyon sokszor visszájára sül el.
    De persze lehet is a rossz response. A Bálám szamara effektus is, amikor hatan állják körbe a labdát, de mindenki csak nézi, senki sem mozdul másodpercekig.
    Próbáld ki Jenkeyt. (Nekem a jair 0.4 nem jött be, a 0.5b-t még nem próbáltam.)
  • Pethy23
    Ha a lövés irányt jelző nyílra gondolsz vagy mire az nekem ki van kapcsolva. Bal analóg már majdnem felfele mutatott (balra támadtam) és kilövi a rövid felsőt.

Ami még nagyon idegesít, hogy jön egy beadás, nyomom a rúgás gombot erre átveszi az ellenfél csatára szereli és gólt kapok, eredmény ALT-F4, de ez már nem tudom hány PES verzió óta bent van. Támadásnál ugyan ez, legtöbbször átveszi.

Én vagyok a hülye és valami mást is kell nyomni hogy egyből történjenek a dolgok?
  • DaemoonHunter
    Elég ocsmány :/
    Direkt ezért linkelted gondolom :D
  • Breki33
    úgy érted a nyilat?

én tegnap gyakorláskor pont néztem milyen jókat lehet lőni vele és én nem használom, pedig tök egyszerű bal felső emelés alsó lapos lövés

nekem inkább a cselekkel vannak gondjaim pl ez a körbefordulásos, hogy egyik analóg körbe másik meg egy időbe le hát nem könnyű, van akinek ez simán megy?

nyilaknál inkább az zavar mikor védekezek és véletlenül megnyomom és lesz hirtelen egy hosszú nyíl vmerre kifele
  • Pethy23
    Manual shot is annyit ér. Futok a kapura, nyomom izomból kontrolleren hogy lőjem a hosszút, erre kilövi a rövidet...
  • Pethy23
    Első amúgy középre megy... A lapos rövid lövéseket képtelen védeni ez a fos. A másik meg amit 1v1-ben produkál a kapus a csatárral szemben vicc, 10/10 gól.

Tegnap megint játszottam, 4 meccs 4 ALT+F4. Jöhetne már a patch mert ez játszhatatlan, addig jó a játék amíg mezőnyben passzolgatsz.

Ennek a hülye indításrendszernek van értelme, vagy ilyen scriptelt szar az egész? Van amikor egy pöccintésre fél pályás pontos kiugratást ad be, máskor meg alig passzol 2 centi távolságra.
  • Breki33
  • Breki33
    Nálam Buffon így véd a rövidre.

Mind egy meccsen !

• Breki33
  • Breki33
    na azt hiszem sikerült a fagyást megzabolázni, de még nem akarom elkiabálni
  • Sanyicucu
    Nincs file loader benne hanem beépül a játékba.Yair patch 0.5b használatával majdnem tökéletes.
  • Sanyicucu
    FIRE PATCH 1.1 AIO for PES 2014
    Informations:
    - Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00.
    - Full License for 20 EPL & 18 Bundesliga teams (kits, team names, logo)
    - Added missing transfers.
    - Unlocked 3rd & 4th kits for some teams from DLC. (5 kits for MU, 7kits for AC, 3 kits for Italy)
    - Correct players for all National teams.
    - Added Vietnam National team (You can play BAL with Vietnam nationality).
    - Added new teams: Austria Wien, Steaua Bucuresti, Viktoria Plzen, FC Basel, Trabzonspor (Full 32 teams Champion League this year).
    - Added Champion League kits for Chelsea & Arsenal.
    - Added Skybet Championship: teamnames, logo, kits, but fake players (we will complete them in next version).
    - Correct players for all National teams & Classic teams.
    - Fixed lineups for many teams.
    - Unlocked 2 Stadiums from DLC.
    - Added new balls.
    - New kits: Brazil, Bulgaria, Algeria, Argentina, Korea, Japan, Colombia, Ukraine, Uruguay, Croatia, Netherland, Slovenia, Egypt, Ukraine, Cőte D\'ivoire, Vietnam, Thailand, Saudi Arabia, Europe Classic, World Classic...
    - Added new Nike boots
  • Breki33
    nálam még mindig kilépeget, hogy a franc esne belé
  • tobias88
    Nekem a fifa se rezgett, szóval nem nagy probléma hogy nem megy. F1-nél meg ha bekapcsoltam akkor mindig rezgett
  • yamato41
    Sikerült ismét egy elképesztően hangulatos, irgalmatlanul nehéz meccset játszanom, amit végül a 80. perc környékén végigvitt felpasszos 1-2-vel lőtt góllal megnyertem. Ezt hiányoltam sokáig a PES-ből. Nagy hangulata van.
    Sok-sok arc és stadion kell még, de majdcsak lesz.
    (A loader vibrációja szerintem csak az Xbox360 controllert támogatja. Én is beugrottam neki, mert az van nevesítve a leírásban. Én azt hittem, hogy az összeset, plusz azt is, holott úgy tűnik, hogy csak azt. Mindenesetre az én Genius Grandiasom meg se reccen, pedig a kalibrációban működik.)
  • Breki33
    pedig konzolra van már új patch is
  • ratgab
    Én még csak tegnap óta.
  • Breki33
    az a patch már szeptember 19 kijött és szerintem mindenki azt használja
    most már a következőt várjuk

egyébként :

"The patch primarily adds the online game modes as well as some new balls and 3rd kits The most welcome news will be that the patch addresses various gameplay issues based on the feedback from the demo. Shooting and responsiveness have been improved and we are sure that with extended play the community will identify more tweaks."
  • ratgab
    Nem. Csupán a sima 1.01-es javítást raktam fel, a játék hivatalos javítását.

A passzolás gördülékenyebb, a játékosok mozgása dinamikusabb, a lövések erősebbek (eddig ha futásból lőttem mindig ívelt lassú lövések születtek: Pedig billel és kontrollerrel is próbáltam, de mindkettőnél ugyanez volt, erős lövéshez le kellett lassítani a karakterrel) lettek és nem szállnak magasan a kapu fölé/mellé. Lehet csak placebo, de jobbnak tűnik az egész játék.
  • Breki33
    gondolom file loaderről és a fix shootingról van szó

de az új verzió állítólag bizonyos gamepadokon a rezgést is bekapcsolja
  • Breki33
    igen a saját szobámban

ezért kerestem embereket

mert ezek nem állítják be
  • ratgab
    Javítás fent van, csak mert az nálam hihetetlen gördülékennyé tette az egész játékot. És mintha a lövés sem lenne már olyan erőtlen mint volt.
  • tobias88
    Nem volt kedvem megkeresni a hozzászólást, te meg idézted, ennyi
  • Matte
    ez gondolom félrement :D
  • tobias88
    De olyan tényleg nincs hogy mindenki mindenkit irányít, ahogy adja a gép (mint rendes 2vs2ben csak nem online)
  • tobias88
    Nem csak 1 emberrel lehetsz. Beállíthatsz olyant, hogy Any player. És akkor a 11 játékos alatt megjelenik egy Any opció is amit ha valaki választ, ő lesz a többi emberrel
  • Breki33
    engem speciel az értékelés nem érdekel, csak legyen rendes kamera - most szerintem nincs online, maradjon lagmentes, és ha pl 4-en vagyunk akkor ne csak egy emberrel lehessek

pl vmelyik fifában tök jó volt, ha ketten voltunk gép ellen egyszer egyikünk volt máskor a másikunk, váltott embert és tök jó összjátékokat lehetett összehozni ketten is.

Itt meg rohangálok egyedül várom, hogy passzt kapjak akkor is ha ketten vagyunk
  • tobias88
    Ha kitalálnának valami értelmes értékelési rendszert még jó is lenne. Például, hogy egy védő is el tudjon érni 8as értéket és ne csak akkor ha gólt rúg. Egy szerelés érjen többet nála mint egy gól, akkor nem lesznek ilyen hülye felállások mint a videón is látni