PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a hiba uzenet : to run this application, you first must install one of the following versions of the .NET Framework: v4.0.30319
Contract your application publisher for instructions about obtaining the apporite versions of the .NET Framework
Contract your application publisher for instructions about obtaining the apporite versions of the .NET Framework
TDU nickname:lowlama
Nálatok vannak szurkolók?Nálam egyik percrõl a másikra eltûntek.A szurkoló hang az megvan csak az emberek tûntek el.A Pesedit patch van fent semmi más.Újra raktam a játékot hátha megjavul de patch nélkül is ugyan ez van.Minden Good-on van.Változtattam a felbontáson is de akkor is ugyan ez van.
Nagyon csöves a grafika nemtom nekem annyira mû az egész 😞
Ki a topikdiktátorral!
A menüt kezdem megszokni, erõsen retro beütés, az nem lassul, viszont maga a meccs produkál érdekes dolgokat, illetve gyakran túl hosszú a reakcióidõ, pl lövésnél, de szerencsére a gép is ügyetlenkedik nem egyszer kivezette a labdát a pálya végén 😄
nálam a menü lassú idegesítõen vmiért, szerencsére magában a meccsen eddig nem tapasztaltam ilyet
a menü viszont tényleg gagyi
a menü viszont tényleg gagyi
Másnál is "kihagynak" néha a játékosok? Van hogy szimplán nem kezelik le a labdát, vagy nem veszik le, elgurul a lábuk mellett, közt a labda illetve kocognak a labdáért valami csigalassú módon(ez nagyon ritkán de annál illúziórombolóbb).
hol van blimp camera???? nekem a kamera beállításoknál nincs blimp
nem igazán értem mirõl beszéltek, van blimp camera és a kamerák nagyon sokféle módon variálhatóak lehet custom camera is
utoljára szólok, az sg modikat ócsároltad és hazugnak állítottad be most pedig engem sértegetsz
elmondtam világosan hogy ezentúl a személyeskedõ hozzászólásaid törlöm
elmondtam világosan hogy ezentúl a személyeskedõ hozzászólásaid törlöm
Persze saját személyeskedését nem törli...
Azt sajnálom, hogy csak saját szájíze szerint mûködik. Aki neki nem szimpatikus, azt törli. Miért kell flémelni?
NEM céloztam semmire és senkire, nem kezdtem személyeskedni. Önkényes módon törölt, ráadásul ON tartalmat is. Ez megengedhetetlen. Miért kell ezt?
NEM céloztam semmire és senkire, nem kezdtem személyeskedni. Önkényes módon törölt, ráadásul ON tartalmat is. Ez megengedhetetlen. Miért kell ezt?
Topikdiktátor mûködött. Erõvel megy csak. Sajnálom. Az ont azért nem kellett volna. De ez is minõsít.
nektek nem hiányzik a Blimp kamera nézet??? még gondolom nincs kamera állító progi
Arra van lehetõség vagy majd mod, hogy a játékosok alatti erõsávot kikapcsolni? A neveket szerencsére ki lehet.
Ez az egy dolog ami belerondít a messzirõl egész életû foci kinézetnek. Mert ez rögtön emlékezteti az ember, hogy ez egy játék és nem TV-ben megy a meccs. 😊
Ez az egy dolog ami belerondít a messzirõl egész életû foci kinézetnek. Mert ez rögtön emlékezteti az ember, hogy ez egy játék és nem TV-ben megy a meccs. 😊
nem tudom beallitani a kontrollert/billentyuzetet mert ha megnyitnam a setting.exe-t akkor hibat ir ki!igy meg nem tudom mi a sprint stb, mert teljesen mas mint a 12-ben vagy 13-ban...
mit tudok tenni :S esetleg toltsek le valami gameplay tool-t?
TDU nickname:lowlama
"Combination play
Elõre beállított mozgási taktika. 3 vagy több játékost úgy be lehet állítani hogy bizonyos szituációkban egy kívánt irányba futnak. Ezeket a mozgásokat automatikusan és manuálisan is el lehet indítani meccs közben."
Részletesen
http://pesmastery.com/pes-2014-combination-play/
Elõre beállított mozgási taktika. 3 vagy több játékost úgy be lehet állítani hogy bizonyos szituációkban egy kívánt irányba futnak. Ezeket a mozgásokat automatikusan és manuálisan is el lehet indítani meccs közben."
Részletesen
http://pesmastery.com/pes-2014-combination-play/
Mindenki a saját ízlésének megfelelõen lõheti be ahogy FXAA graphic injector-nál is.
Nálam flat moncsin nagyon jól néz ki ahogy a srác megcsinálta lcd-n lehet hogy sok.
Nálam flat moncsin nagyon jól néz ki ahogy a srác megcsinálta lcd-n lehet hogy sok.
fogd már fel kedves alreg, hogy nem én tiltattalak ki, te mentél rinyálni a modikhoz akiket speciel nem is ismerek és mikor nem neked adtak igazat még neked állt feljebb
világosan leírták, hogy miért tiltottak ki ne keverj már bele!
Soha sehonnan senkit se tiltattam ki nem is ismerem az itteni modikat
Az hogy nem személyeskedtél meg megint hazugság: "Persze itt az atyaisten lehurrogott" ez pl mi
próbálj meg végre normális hangvételben fórumozni, ha nem tetszik járj máshová és örülj ha kitiltott alregjeként nem leszel bannolva
továbbiakban a személyeskedõ és nem a játékkal foglalkozó hozzászólásaid automatikusan törlöm
világosan leírták, hogy miért tiltottak ki ne keverj már bele!
Soha sehonnan senkit se tiltattam ki nem is ismerem az itteni modikat
Az hogy nem személyeskedtél meg megint hazugság: "Persze itt az atyaisten lehurrogott" ez pl mi
próbálj meg végre normális hangvételben fórumozni, ha nem tetszik járj máshová és örülj ha kitiltott alregjeként nem leszel bannolva
továbbiakban a személyeskedõ és nem a játékkal foglalkozó hozzászólásaid automatikusan törlöm
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Igen, valóban nem lehet tudni, de amint benyomod a 2xLT-t, ikon jelenik meg a figurában részt vevõ játékosok felett, így egy pillanat alatt tudja az ember, hogy mi jön. Tényleg gyakorolni kell sokat, de akkor baromi jó. Legtöbbször nem közvetlen gólhelyzet lesz, csak ígéretes szitu, kell még egy-két passz. De még ha nem is csinálod a figurát, megmozgatja a játékosokat, ami önmagában jó.
Köszi
Gondolom nem keveset kell gyakorolni,mert eleve azt sem tudom melyik figura ami épp jön <#conf>#conf>
Gondolom nem keveset kell gyakorolni,mert eleve azt sem tudom melyik figura ami épp jön <#conf>#conf>
Ez egy nagyon jó dolog. Be lehet állítani a választékból hármat. Ha játék közben megjelenik a bal alsó sarokban ikonja, akkor 2xLT (bal alsó) és elindul a figura. A beállításkor megmutatja, hogyan mûködik. Nagyon jó figurákat elõ lehet hozni így. Sokat kell gyakorolni, de nagyon hatékony.
Nem kell megnyugtatni, köszi. Kipróbáltam a FIFA demót, de gyorsan töröltem. Roppant gyenge, sehol sincs szimulációban a PES-hez képest. Annyira irreális dolgok vannak benne, hogy szót sem érdemel az egész.
Kértem, hogy hanyagolj, de látom nem megy. Régebbi dolgaidról meg nem én tehetek. Na de tessék, tiltass ki ismét. Megtetted már, megteheted megint.
Egyébként semmit nem személyeskedtem, meg sem említettelek, nem is utaltam rád, akinek meg nem inge, ne vegye magára. Kérlek a jövõben tényleg hanyagolj.
Egyébként semmit nem személyeskedtem, meg sem említettelek, nem is utaltam rád, akinek meg nem inge, ne vegye magára. Kérlek a jövõben tényleg hanyagolj.
Na erre nem is gondoltam. Köszönöm. Még jó hogy már regelve vagyok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sziasztok
Valaki elmagyarázná hogy a Combination play hogy mûködik?
És hogy kell alkalmazni ?
üdv G
Valaki elmagyarázná hogy a Combination play hogy mûködik?
És hogy kell alkalmazni ?
üdv G
SweetFX
http://www.sendspace.com/file/jhp263
Próbáljátok ki, nekem jobban tetszik így a grafika...kap egy kis színt meg kontrasztot minden a játékban..
A mappa tartalmát csak be kell másolni a pes fõkönyvtárba..
http://www.sendspace.com/file/jhp263
Próbáljátok ki, nekem jobban tetszik így a grafika...kap egy kis színt meg kontrasztot minden a játékban..
A mappa tartalmát csak be kell másolni a pes fõkönyvtárba..
Megjelenés után 2 nappal kicsit korai lenne még, türelem...
Pesedit patch teljesen megfelelõ ennyi idõ alatt, csak Williant hiányolom a Chelseabõl...😊
Pesedit patch teljesen megfelelõ ennyi idõ alatt, csak Williant hiányolom a Chelseabõl...😊
srácok mikor lesznek a játékhoz normális arcok??
Tudom, nem is azt mondtam hogy a FIFA-ban nincs ilyen. Bár ilyen durva átolvadással ott még nem találkoztam.
PES 2014 File Loader 1.0.0.4 Released!
DOWNLOAD IT
http://www.moddingway.com/file/37096.html
Master Jenkey released version 1.0.0.4 of PES 2014 File Loader. With this tool you can manage game content using files and folders : much easier and quicker and without the need modify *.cpk files. This new version improves stability and it adds LOD Mixer.

DOWNLOAD IT
http://www.moddingway.com/file/37096.html
Master Jenkey released version 1.0.0.4 of PES 2014 File Loader. With this tool you can manage game content using files and folders : much easier and quicker and without the need modify *.cpk files. This new version improves stability and it adds LOD Mixer.

Olyan focijátékot sajnos nem nagyon látsz amiben egyáltalán nincs ilyesmi.
Lásd:
http://www.youtube.com/watch?v=GQirFz6Wjek
Lásd:
http://www.youtube.com/watch?v=GQirFz6Wjek
Megint kitiltatsz? Rettentõen félek. Hanyagolj,ha kérhetném.
Sziasztok.
Pesedit patch feltéve és senkinek nincs haja.Valaki tudna segíteni?
Pesedit patch feltéve és senkinek nincs haja.Valaki tudna segíteni?
ironizaltam kicsit, nem tudtam kihagyni
A 2014 kétségtelenül sokkal jobb, mint a 13. Nagyon kiforratlan még, de nagyon sok korábbi bug nincs benne. Hatalmas potencia van benne. A fizikai küzdelem modellezése zseniális.
A pesedit patch szerintem a gameplayen is javít. Igazán komoly buggal 15 meccs alatt nem találkoztam. Apró hibák vannak, de élvezhetõ. A széljátékban van kis hiányérzdtem, de ezt talán gyakorlással javítható.
Az auto feint nagyon jó, lényegében ezt hiányoltam korábban. Persze itt az atyaisten lehurrogott, de lényeg, hogy van és használható.
A 2014 kétségtelenül sokkal jobb, mint a 13. Nagyon kiforratlan még, de nagyon sok korábbi bug nincs benne. Hatalmas potencia van benne. A fizikai küzdelem modellezése zseniális.
A pesedit patch szerintem a gameplayen is javít. Igazán komoly buggal 15 meccs alatt nem találkoztam. Apró hibák vannak, de élvezhetõ. A széljátékban van kis hiányérzdtem, de ezt talán gyakorlással javítható.
Az auto feint nagyon jó, lényegében ezt hiányoltam korábban. Persze itt az atyaisten lehurrogott, de lényeg, hogy van és használható.