81526
-
Valamiért az esti meccseken elég sötét, "rideg" a fű az előzőtől(#79366 típus). Nincs valami gyűjtő topic ezeknek ahol lehet csemegézni? -
Sanyicucu #79401 játék közben nem szaggat csak a visszajátszások és a közbenső videók.
-
Csak attól. Ha alapban szaggat akkor az fx-et felejtsd el -
Sanyicucu #79399 Breki nálad nem szaggat?
Milyen op. rendszer van a gépeden?
Enyémen win7 professional. -
Sanyicucu #79398 ezt honnan lehet letölteni?
a szaggatás a pc konfigurációjától is függ?
letöltöttem ezt SweetFX.1.5.1.PES2014v4.1 és beleraktam gabe logan SweetFX_settings.txt fájlt szebbnek szebb lett de most meccs közben is szaggat.nem értem.
-
nekem ez tetszik
-
ez szubjektív
a csíkot settingsben kiveheted -
Sanyicucu #79395 most raktam fel az új loadert.
alul felül csík.levettem 1280x800 így nincs csík de szar a kép.nagyon homályos lett.
sweet fx javítana az élességen de melyiket kell letölteni mert láttam párat de túl színesek és így nem élet hű. -
loader van?
most jött ki hozzá fix
alul felül csíkokat vagy a v-synch? -
Sanyicucu #79393 60 fps van de a felbontás 1920x1080.
Ez is okozhatja?Lejjebb veszem a felbontást akkor azokat a fekete sávokat nem igazán szeretem.
-
próbáld ki nélküle és kiderül
lehet a fixek bekevernek -
akkor csökken az fps? -
a kiugratással kapcsolatban amit írtam, így már lehet jó kis labdákat adni akinek a régi módszer tetszik jobban
-
na most itt mi van?
eltűnt egy csomó hozzászólás -
Poolfan #79388 pesedit 1.0 van fent,és mikor online játszom,mielőtt elkezdődne a meccs szétkapcsol,megszakad a kapcsolat! (file loadert használok,az baj lehet??? :) ez mitől van??? köszi -
Sanyicucu #79387 a visszajátszások stb.. szaggatásait meg lehet már szüntetni vagy gép függő? -
Bloomot áttettem nullára a settings fájlban és már nem is szaggat:
#define USE_BLOOM 0 //[0 or 1]
Változást viszont nem okozott képileg, ugyan olyan mint az előző hozzászólásomban a képen, szóval megérte próbálkozni -
Hát hát. Sajnálatosan nem ez az fx cucc okozza a hibát, pedig szerettem volna ráfogni, annyival szebb lett a játék. Újratettem, most nincs pesedit se fileloader, nem is fagy le, de az fx még mindig szaggat picit. Lehet majd próbálok a konfigon valamit változtatni
Kéne egy új vga
-
Ennyit számít a megfelelő BUMP textúra crismas Allianza javítva
Chrismas Allianz Night
http://adf.ly/XbVOF
test Bump textures
original: turf ok, but BUMP could be better according to me
1. updated turf more colorful
better but too bright
2. little edited darken and less colour: more better
3. desarurate grayscale and correct brightness. BIG LIKE
-
ingyenes házhoz szállítás hopáááááááá -
ez nem genius
Az MT-505W vezeték nélküli játékvezérlő igazi újítása a Turbó funkció, amellyel ismételt mozgásokat állíthatunk be. Ez igazán hasznos lehet verekedős vagy szimulátor játékokban.
További újdonság a makro, amivel előre beállított mozgásokat lehet végrehajtani.
Ezek után már csak ráadás a beépített Vibration motor. Ennek segítségével a gamepadon érezheted a játékok vibrációját lövésnél, rúgásnál vagy akár cselezésvél.
2,4GHz Wireless játékvezérlő
8 közvetlen gomb, 12 tűz gomb, 2 analog joystick kar
Beépített dupla vibrációs motor a tökéletes rezgő teljesítményhez
3db AAA elemmel műkődik (nem tartozéka a csomagnak)
Windows 9x/ME/2000/ kompatibilis
-
Sanyicucu #79362 bocsi de már a lányom bitorolja.
ezelőtt a geniusok jók voltak.ezeket a márkákat nem ismerem.
elő kotonyásztam a régebbit de annak meg nagyon hangosak a gombjai mert már ki vannak kopva.
http://www.pcx.hu/termek/trust-gm-1520-gamepad-10740 -
Sanyicucu #79361 csak a F710 fajtát találom mindenütt azért meg annyi pénzt sajnálok kiadni.Te melyiket nézted ki magadnak? -
Ez milyen lehet?
http://www.edigital.hu/Gamepad/M-Tech_MT-505W_2.4G_Vibration_USB_%28Dual_Shock%29_/PS2_vezetek_nelkuli_jatekvezerlo_fekete-p350101.html -
nem akarod odadni alkatrésznek?
-
Sanyicucu #79358 az unalmast ez lemaradt. -
mit mondott be?
énis gondolkoztam egy újon, a lövőcselnél nehezen vette be
én logitech-et veszek biztos, másikat max a rezgés miatt venném, de remélem logitechre is lesz -
yamato41 #79356 Folyamatosan a következő szituációban kapok sárgát:
Az ellen láthatóan hosszú indításra készül. Én megpróbálok elé vetődve blokkolni. A labdát elrúgja, felugrik, majd szépen előre felé ráugrik az előtte csúszó játékosomra ahelyett, hogy átugraná. Vagy éppen át akarja ugorni, de túl rövidet, vagy hosszat ugrik. Eredmény: rossz becsúszásnak vesz: sárga. Nagyon nem életszerű. Nem mondom, hogy nincsen ilyen, de meccsenként három-négy kicsit sok.
Csak nálam van ez? -
nálam alappal is elég szép volt
a guru3d-ről szedtem -
még nem akartam elkiabálni, amíg nem voltam biztos benne - erre most egyszer kiis fagyott
de biztos, hogy a loader okozza, érdekes, hogy most jó kivéve azt az egy fagyást, ha marad leírom -
Sanyicucu #79353 segítségre lenne szükségem!
bemondta tegnap este a logitech gamepadom.vennem kell másikat ti milyet ajánlanátok?kb 10 000 ezret szánnék rá. -
ez laggolásra nem igazán ajánlott, mint írtam csökkenti az fps-t
bár nálam most jól megy
-
Hát, most hogy letöröltem ugyan úgy leáll, nem tudom nálam mi van de haldoklik a játék. Lehet hogy sweetfx független -
Alap sweetfx-es beállítással 60 fps megvan, de úgy is leállt 10 másodperc múlva kb. És nem is szép -
Nekem leállt 10 másodperc után a játék nameg 60ről lement 30 fps-re és akadozós lett a kép, de úgy 30ra, hogy 30 fixen végig volt, mintha szándékosan lenne 30 fps. Szebbnek szebb volt, de ilyen áron nem kell -
Poolfan #79348 nem indítja el a játékot,egy darabig tölt..aztán mindtha rá sem kattintottam volna az ikonra! mi lehet???? -
Nah ezt mindjárt kipróbálom. A fagyást hogy sikerült megszüntetni? -
Poolfan #79346 én bemásoltam a sweet fx et és nem indul a játék! hoppá -
gabe paul logan beállítása aki ide is szokott írni
http://www.mediafire.com/download/9zsnl4drzcfkvpa/SweetFX_settings.txt
-
TheBossbuster #79344 Kösz Breki!
Nem volt túl bonyolult csak azt hittem auto update van,nem ilyen Norbis!:)