PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
useless, why?
most useless video ever

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

köszi! tehát vissza kell venni a felbontást alapra??? nebassz! 😞 pffff
Breki33
A lövés beállításoknál (Shot Type) három féle dolog közül választhatunk (Basic,Advanced,Manual)

Shot Type – Basic: Alap beállítás mint ahogy korábbi PES játékokban
Shot Type – Advanced: Egy újféle beállítás ami több szabadszágot ad a lövéseknél mint a Basic.
Manual beállítás ami olyan mint a PES 2013-ban: az irányt meg az erõt manuálisan adod meg

Breki33
Konamitól mikor volt ilyen?

sztem soha tõlük ilyet ne is várj
én már jobban is szeretem ha ha nemis adnak ki dlc-ket, meg foltozó patcheket mert abból csak mindig gond van náluk

mondjuk ehhez a játékhoz elkél a foltozás
Breki33
talán így könnyebb vagy érthetõbb

Egypár dologgal nekem is gondom van, a rálövés rendszer szerintem nem lett valami élethû, nem lehet olyan erõsen meglõni és így sokszor csak nézek hogy ez tényleg gól lett, mert kb. mintha kézzel dobtam volna kapura a labdát a kapus meg mellényúlt volna. Bár sikerült már 1x-2x 16-os vonala körülrõl gólt szereznem de az is érdekes volt. Sok esetben a kapusok mozgása is elég érdekes..
A szabálytalanság tényleg kevés van, meg sokszor van olyan hogy hátulról becsúszok az ellenfélnek kb. köze nincs a labdához, sima pirosnak kéne lennie és még csak szabadot sem ad a bíró.
Emberváltással szintén akadnak problémák.

Pethy23
Természetesen hivatalosra gondolok, ez lenne a minimum...
Breki33
Gameplay Enhancing PES 2014

That's my people! with this small file Pes2014 Pc will improve your game, you can say it's a GamePlay Enhancer

The improvement brings [/ b]
- Arbitration is more flexible for people, not the AI
- Goalkeeper out when to leave
- The best wheel balon
- Defensive Adjustments
- The game improves a little in the actions (rapides)
- For all those who complain this is NOT a gameplay tool like Jenkey, we're clear
- IMPORTANT compatible with pesedit

As installed:
Unzip the file and place it in the Data folder where the game is installed
PLEASE make a copy of your file (backup), and if you do not like you put it back
I tried it and requeteprobado and everything is indicating that improved :cabeza:

Link Download:
http://adf.ly/WMdAQ
Breki33
Breki33
http://www.moddingway.com/file/37055.html

és gondolom a peseditben is benne vannak

de miért lenne gáz? nem kis meló szívességbõl megcsinálni

vagy ha hivatalosra gondolsz a tényleg gáz, de a Konaminál ezt megszokhattuk
PLZ! HOGY TUDOM A SZAGGATÁST MEGSZÜNTETNI?..pl ismétlések,meg néha játék közben is! köszi
Pethy23
Átigazolás patch mikor jön már? Ez is elég gáz hogy megjelenés napján még nincs egybõl.
Breki33
egyenlõre kisebb patchek vannak, hisz még csak pár napja jött ki a játék

én Ariel patchét használom

http://www.moddingway.com/file/37015.html
Breki33
igen közben rájöttem, úgy emlékeztem van egy csak kapusos videó azt akartam berakni
tobias88
és 1. videón 0:58nál értem ezt a kivetõdést, régen csak álldogált volna míg elpasszolod mellette
tobias88
Breki, a 2. videó arról szól, ha a kapussal vagy become legendben, az sokat nem segít <#smile>
tobias88
Hát, szerintem meg pont hogy jó fele indultak el. Sajnos valamikor csak álldogál, de ezen egy patch simán tud javítani. Viszont sokszor meg kivetõdik, és nem csak a lövés után csinál valamit, ami nagyon jó.
Sziasztok!Van már a 14-hez használható patch?(Olyan amiben mondjuk a Bundesliga is benne van?)
Köszönöm
Második videó utolsó lövése nekem 10-bõl 9-szer elszáll a fenébe balra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rengetegszer bevédik a közeli lövéseket. Távoli lövésbõl meg szinte nincs gól. Nem lett a legjobb a kapusok kialakítása ez tény.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pethy23
És hogy váltok a kapusomra hogy így vetõdjek?
Breki33
ja hogy a te kapusod, õk szerintem az ellenfél kapusáról írnak

a saját kapusod te is irányíthatod meg kell tanulni, engem Buffon sokszor húzott ki a csávából

Ajánlatos kicsit szorongatni a lövõ játékost védõvel is a korábban írt módon, máris nem tudja olyan hatékonysággal elõnni.

Pethy23
Amikor a csatár a 16-oson belül van 10-bõl 9* lazán elgurítja a kapusom mellett, ha kihívom a kapust akkor meg 10/10 átemeli, sose vetõdik csak egy helyben áll...
Breki33
Mások meg arra panaszkodnak, hogy mindent védenek és túlságosan jók lettek 😛

"kapusok meg istenek lettek távolikat mindent fogják, közelrõl is nagyobbnál nagyobb bravúrok legyen szó akár melyik csapat akármilyen kapusáról. "

Lövésnél én is azt vettem észre, hogy mintha nem lehetne annyira meglõni inkább helyezi, kicsit ívelten elõször azt hittem nyomom a helyezett lövést, de nem, viszont fontos, hogy tiszta helyzetbõl lehessen lõni, akkor sokkal jobban meg lehet küldeni, viszont elég sokszor kapufa lesz vagy a kapus kiszedi a pipából. De azért sikerült távoli gólokat lõni tizenhatoson kívülrõl igaz nem 25-nél távolabbról inkább 16-25 között. Kell még ezt egy kicsit gyakorolni edzésen, meg egy jó kis shooting tutorial.

Szabálytalanság tényleg kevesebb lett, ugye ezért sírtak olyan sokan a korábbi részekben a Konami-nak, hogy ne legyen annyi. Mondjuk 10 meccsen három nagyon kevésnek tûnik, megnéztem most egykét meccs statját egyikben 5-5 másik 2-1. Helyzettõl függõen volt mikor elég sokat szabálytalankodott ellenem a gép, de inkább szabályosan próbál meg szerelni.
Becsúszást a géptõl énse sokat láttam, max labda útjába vetõdésest.

Hogy a saját támadásnál passznál miért kéne váltani ezt nem egészen értem, én jelenleg inkább kipasszolok sokszor már a játékoshoz érkezés elõtt nyomva a következõ passzt, meg labdaátvétellel egybõl lefordulok, mert az egy az egyben cselezés és elvitel még nem annyira jön be.
Pethy23
Szánalom szarok ebben a részben is a kapusak...
Aha értem köszi akkor tényleg a nehézségi szintnél van eltolva picit,nem akartam profin kezdeni azért, de akkor inkább abba szokok bele hiányoznak a valódi élményhez azért a kisebb nagyobb szabálytalanságok 11-esek,meccs végi szabadrúgások😊 azért remélem kezdenek vele valamit mert amúgy sok labdaszerzésnél van enyhe feltartás lökés amibõl azért 10-bõl 6-ot lefujnának,és le is fujtak korábbi játékokba hiszen a játékosok fizikája mozgása nagyon látványosra sikerült így tényleg látni minden kis lökést akasztást le modellezve
Regularon én se láttam, de professional-on már bizony elõfordul. Volt már ilyen szituációból 11-esem is nem is egy, amit ellenem fújtak és olyan is, hogy nekem fújták be.

Tény, hogy a gépi ellenfél jól helyezkedik, így csak ha tényleg úgy fordulsz lesz 1-1 szituációból szabálytalanság, vagy lap.

Regularon egyébként harmat gyenge az ellenfél, Professionalon meg már eléggé figyelni kell.

Más: Nem tudom nektek a távoli lövések mennyire mennek. Régebbi részekben billel is tudtam jó 25 méterrõl is óriási gólokat lõni master leagueben.

Most meg egyszerûen a 11-es vonalon kívül egyszerûen nem tudom a léc alá-mellé varázsolni a labdát. Mindig csak pár centivel megy el a jobb vagy bal kapufa mellett.

Azt mondjuk kitapasztaltam trainingben, hogy pl. 11-es rúgásnál ha balra irányítom a labdát billen, akkor éppen csak pöccinteni kell a labda elrúgás gombot különben elszáll a fenébe.

Viszont, ha nem irányítom kicsit jobbra-balra a lövést, akkor meg középre tart a labda a kapus kezébe. Advanced beállítással meg minden lövés vagy átemelés vagy lassú. Egyszerûen nem értem hogy kéne a távoli gólokat kivitelezni. Lehet itt is kiütközik, hogy nagyon kontrollerre írták a játékot?

Ezt én is megfigyeltem. Szöglet után kivágja a gép a labdát. Megy a csatára felé, fut arra a védõm, hogy majd elfejeli elõle, erre 2 méterrel a "légicsata" elõtt hirtelen átvált egy másik játékosomra a gép magától. Bosszantó megoldások ezek.

Sziasztok!
én is kipróbáltam a játékot nagyon tetszik is,jó a fizika tényleg sikerült megközelíteni a szimuláció fogalmát😊 De észrevettem valamit nem hiszem hogy csak nálam van de nincs szabálytalanság majdhogynem egyáltalán..10-13 meccset játszottam ebbõl összesen 3 szabálytalanság volt..egyszer direkt becsúsztam hogy lássam létezik e egyáltalán egyszer a gép akasztotta a játékosom lábát(nagyon szépen kidolgozva még ez is nincs átfolyás,láthatóan "összekoccantotta" a bokáját a támadómnak) és egyszer egy lökést fújt le,de ezen kívül semmi 10-13 meccsen 3 szabálytalanság az érdekes eredmény szerintem ráadásul becsúszni se láttam még a gépet. regularon játszom de nem gondolom hogy emiatt van ez. köszönöm a választ,és a megfigyelést esetleg ha valaki utána járna. nem egy nagy dolog de azért része lenne ez is a Focinak😊fõleg a Premier League-ben😛
Pethy23
Szerintetek mi a a legoptimálisabb controll settings? Pl, váltásnál az unassisted tök gagyi hogy ha birtoklod a labdát és passzolsz akkor is váltani kell 😞
[HUN]FaTaL
Dehogynem, egy csomó mûveletet meggyorsítana. Nem azt mondom, hogy ne lehessen gamepaddal is lépkedni, de az egér adott esetben sokkal gyorsabb lenne.

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Nem kell egér, sose volt és jó is így. Csak ne egérmutatót tegyenek be mert csúnya és sok embert még félre is vezet
[HUN]FaTaL
Nem értem amúgy, hogy miért nincs egér, elõször a mutató miatt azt hittem, hogy végre van. Azt közben lószart.

Breki33
Portugál Commentary

http://adf.ly/WKh0R
Breki33
csak ezt a menüt ezzel az álegeres megoldással kéne cserélni

meg remélem a mexikói brazil kommentár jó lesz
[HUN]FaTaL
+1 😊

Nah minél többet játszok annál jobban kezd megtetszeni a játék. Úgy tûnik idén mindkét focis játékot fogom nyomni, felváltva. <#pias> <#taps>

báttyó02
hm akkor így 😄

egyes

kettes

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02

báttyó02
sztem az emelés elég irreális lett...vagyis inkább úgy mondom hogy sok helyzetbe olyan szinten nem reagál rá a kapus hogy kegyetlen

Bocs. Azt hittem, hogy magát a futást nem találod.
Kétségtelen, hogy van ilyen, de szerintem nagyságrenddel kevesebb, mint a tavalyi generációban. Tényleg van olyan, hogy a gép eldönti, hogy pl. nem lesz interception, akkor 2 centire a játékos lába mellett is elgurul a labda. Ha meg úgy dönt, hogy lesz, akkor 2 m-rõl is odaér. Viszont gyakorlással ezek a szituációk viszonylag jól kiismerhetõek.
Szerintem alapvetõen a lassú reagálás is a probléma része. A left stickkel cselezni alig lehet, a right stickre pedig gyakran lassan reagál, illetve mire benyomod akár az auto feinttet, akár az elhúzócselt, már rég nincs ott a labda. Nem sokat, de egy nagyon kicsit vehetnének ebbõl vissza. Persze reális, hogy nem instant a végrehajtás, ez tetszik. De egy nagyon kicsivel lehetne gyorsabb. A felkelést pedig jó lenne jobban a helyzethez igazítani, mert lassan tápászkodik fel akkor is, ha 2 centire megy mellette a labda az orra elõtt.
Breki33
hátõõõõ

aha, komolyan, de közben rájöttem, hogy szart szedtem le (DLC v1.0). Nagy örömömben lekaptam gyorsan, mert a peseditest nem akartam onnan, ahol eredetileg fentvolt. (ez meg ugye egy 7z, amiben nem is install cucc van)

[HUN]FaTaL
Most ez komoly?

Kell nyomni kettõ (vagy három?) darab nextet meg egy finisht.

tobias88
Ne nézz amatõrnek. Sajnos arra utalok, hogy a játék irányít elég keményen. Hiába nyomod a futást ha õ eldöntötte hogy a labda nem a tied. Ma is játszottam haverral és 2 méterrel volt Neymar a védõ elõtt és lelassított mert a haver megnyomta a becsúszást és a gép úgy döntött hogy legyen az övé a labda. Sajnálatos az ilyen
daver88
Ezt most komolyan kérdezted?

amúgy ezt a PES-EDIT 0.1 patchet mégis hogy kell felrakni? <#idiota>

A külsõ settingsben beállítottad rendesen a gombokat? Mert nálam Geniuson a billkiosztás totál más, mint aminek kellene. De ha beállítom a settingsben, akkor meg. Javaslom, hogy próbál free trainget, ott gyakorold az irányítást.