81526
-
igen, ne használd, én újratettem a játékot, pesedit fent és semmi baja -
bunddog #79442 Van akinek crash-el a 1.0.1.4-es file loader-el? Kb 30 meccs lement crash nélkül de azóta ritka hogy nem jön elő egy 15perces meccs alatt. -
Dolgoznak vele. Elvileg DLC formájában lesz. Aztán amennyit dolgoznak vele, lehet hogy fizetős lesz vagy Pes 2015 néven adják ki... -
realcamp #79440 Valami patch van már ami rak be arcokat a játékba?Még régebben olvastam,hogy majd a KONAMI kiad egy updatet amibe csomó új arc lesz.Mondjuk tényleg kevés arc van kidolgozva,azok viszont szépek.Ja meg gondolom Santiago Bernabeu meg Camp Nou stadionokrol egyelőre ne is álmodjak.. :D -
Breki, az a kommented eltűnt ami az indítást írta le. Az alapot tudom, hogy lb+right stick és arra mutasson akit akarok futtatni. De ilyenkor ugye előre fele fut és volt ott valami leírás, hogy valamit nyomva tartva az irányt is megadhatom. Ezt leírnád megint? -
TheBossbuster #79438 Köszi breki,de ezt ismerem már,csak max nem tudom használni mert nem tudok ennyi felé figyelni!
-
TheBossbuster #79437 Köszi!
Majd utána nézek ennek a D-pados megoldásnak!
-
Itt van pár
http://www.youtube.com/watch?v=pQzn7GKKgZA -
Ezt a cselt szeretném tudni
Így kell átlőni a hosszúba -
Ez mitől lehet srácok?
-
Sanyicucu #79432 újra kell telepítenem a gépet.melyik win7 fajtáját ajánljátok? -
Nekem nincs már loader, nem is fagyogat. (de azért jó lenne ha lenne) -
egyébként azt írták, hogy a pes edit és a loader nem kompatibilisak egymással -
köszi -
190 223 109 151 63 -
megadnád a blimp kamerádat?
azt kicsit elállítottam és vissza kéne raknom alapra -
Long és Pitch Side :-)
-
működik :-) -
van kamera settings új ! -
nálatok működik a camera settings 1.1??? már az 1.0 sem ment mondjuk -
Nekem ilyenem van, bőven jó arra amire kell. -
Sanyicucu #79421 én a forgatható bal analóg és a d-pad gondolkodóba ejtett.a top 10-ben benne van akkor nem lehet olyan rossz. -
majd lesz dlc, hivatalos -
Face patch nincs a játékhoz? :) -
Nekem ennek a régebbi verziója van (Saitek P3600 Cyborg Force Rumble Pad).
Két gondom van vele:
- szerintem kicsit magasan vannak a karok
- a bal kar gumija szinte teljesen levált 2 év alatt, és már kezd idegesítő lenni a játék közben is.
Ezen kívül megérte azt az akkori 5500 Ft-ot... -
Sanyicucu #79417 Breki ezt nézd meg!
http://www.bluechip.hu/termek/saitek-cyborg-v-3-pc-ps2-ps3-gamepad#ismerteto
http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm -
sztanko15 #79416 Értem, köszönöm!:) -
az elég kevés -
sztanko15 #79414 Minden Good csak a Vram nem, az 512 MB -
a settingsbe kéne megnézni, hogy minden GOOD-on van-e -
a többség itt sztem a pesedit patchet használja
Most van egy ilyen
PESTN 2014 PATCH 1.0 + Fix 1.0.1
PESTN 2014 PATCH 1.0 + Fix 1.0.1
NEW FEATURES #1.0
• Full online compatibility
• Included PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
• Included PES2014 File Loader beta 1.0.1.4
• Included PESEdit.com 2014 Patch 1.1
• Added FULL Bundesliga (all correct kits, faces, squads, lineups and stadium names)
• Added 2. Bundesliga (12 teams with all correct kits, faces, squads, lineups and stadium names)
• Added kits for unlicensed National Teams (Algeria, Argentina, Belgium, Brazil, Burkina Faso, Cameroon, Chile, Colombia, Cote d’Ivoire, Croatia, Ecuador, Egypt, Guinea, Japan, Korea Republic, Mali, Mexico, Morocco, Nigeria, Peru, Senegal, Serbia, South Africa, Slovakia, Sweden, Switzerland, Thailand, Tunisia, Ukraine, Uruguay, USA, Venezuela, Zambia)
• Added new balls
• Added new boots
• Added Nike referee kits (exhibition mode), Adidas referee kits (CL & EL mode), referee kits (Copa Libertadores and AFC Champions League)
• Added La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium
• Added Yair Gameplay 0.4
• Added 7 new fonts
• Added new gloves
• Added 9 new locker rooms
• Added 12 new styles logo
• Added 3 new nets
• Added 4 new soundtracks (FIFA 13, FIFA 14, PESEdit 2013 Patch, Tunisian Rap)
• Updated missing transfers
• Corrected fake player names for unlicensed National Teams
• Fixed lineups and squad numbers
• Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
• Fixed names and emblems for all competitions
• Fixed kits for 19 Premier League teams
• Fixed turfs (KONAMI Stadium, Old Trafford, Allianz Arena, Juventus Stadium, San Siro & Giuseppe Meazza, Wembley Stadium)
http://www.pes-patch.com/2013/10/pestn-2014-patch-1-0-fix-1-0-1.html#respond -
Player runs in PES 2014
Traditional Method 1 Hold L1/LB + Ground Pass. Passer will make forward run.
Traditional Method 2 Make a ground pass, and before teammate receives the ball, double tap R2/RT. Passer will make forward run.
New System (Assisted Setting) Hold L1/LB and Push Right Analog Stick in the direction of teammate.
New System (Manual Setting) - Hold L1/LB and Push Right Analog Stick in the direction of teammate, keep L1/LB held down and use Right Analog Stick to control teammate’s movement. Push Right Analog Stick in desired direction and release for teammate to run in that direction.
-
yamato41 #79410 Az elsőhöz: ez sajnos ismert és gyakori probléma. Reméljük a Konami javítja. Szerintem eléggé hardcoded lehet, mert nálam sem a jair, sem Jenkey javította.
A másodikhoz: próbáltad D-padon feltolni a védekezést? Az nálam eléggé bejön, mert feljebb mennek a játékosok. De lehet csinálni egy letámadó taktikát, amit szintén a D-padon lehet aktiválni. -
sztanko15 #79409 Sziasztok, új vagyok még a PES-ben ezért lenne néhány kérdésem: először is milyen patcheket vagy "mod"-okat érdemes hozzá leszedni, illetve képen meg videóban láttam hogy a szurkolók együtt élnek a játékkal, koreográfiákat csinálnak, görögtüzeznek stb.. de nálam ebből semmi nem mutatkozik, pedig megnyertem a BL-t is és semmi, hogyan lehet "előidézni" hogy ilyesmiket csináljanak? A válaszokat előre is köszönöm!:) -
TheBossbuster #79408 Amúgy egy kérdésem lenne!
Rengeteg gólt kapok úgy hogy a legfontosabb pillanatban a védo aki felett ugye kontrolom lenne elvileg,nem reagál semmire,csak passziv szemléloje annak hogy mellol kb fél méterre simán bepasszolja a támadó a kapuba!
Online mindig belesek olyan orült letámadásokba amit én eddig nem tudtam beállítani,felvihetem én az 5 támadót a háló vonaláig meg nyomhatok 100% presszinget mégsem mennek úgy mint az ellennek,valami javaslat? -
TheBossbuster #79407 Sziasztok!
Esetleg ha valakinek ma délután lesz ideje 1-2 meccsre akkor értesítsen!
Kezdem unni a sok reálos bayernes kockát akit napközben a szerókon találni!
Üdv -
http://editing-generation.blogspot.hu/2013/10/pes-2014-painting-project-a.html
természetes hogyha felrakod jobban szaggat hisz egy mod, amely az InjectSMAA shader injektorból építkezik, ez pedig lehetővé teszi post-process shader effektek alkalmazását az adott játékhoz -
ja win 7 van 64 bites 4 giga RAM -
nem, csak ha sok minden van nyitva szerkesztés közben, de úgy látom a visszajátszásoknál csökken az fps úgy 30-40-re 60-ról -
talán ez
http://sfx.thelazy.net/games/game/271/
illetve az evo-web-en és a soccergamingon is van ilyen jellegű topic