PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Na ez az, tavaly óta jött egy igen kemény váltás a grafikában megint.

http://logout.hu/cikk/xbox_360_controller_pc-hez/xbox_360_controller_manager.html
nem a legújabb😊 kb 7 éves,de eddig nem volt baj vele,a tavalyi pes simán ment😊
bakkerman
milyen géped van?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

megõríjt ez a szakadozás néha! pedig kurva jó játék lenne....de ha alpra visszarakom a felbontást...hát....valaki plíz! nem igaz nincs rá semmi megoldás! vagy?
bakkerman
Pinto barátunk finoman szólva nem volt ura a helyzetnek 😄DDD

bakkerman
x360-as kontrolleremet hogy tudom mûködésre bírni a pc-s játékban? Valahol azt olvastam,hogy lehet vele nyomni

Breki33
van egy Alpha verzió is

New version 1.0.0.7 alpha test
Download (example song included) : http://adf.ly/Wbp12
Changlog :

Update FileLoader : Improve loading speed & performance, stability
Added new plugin : Songloader.dll (beta) & Speeder.dll (testing)

How to use hca file with Songloader :
- Create sub folder has same name with awb file where hca was storaged.
Example : if want to load hca file in BGM.awb, you have to create folder
"FileLoaderpes14_sndcommongmBGM.awb"
- Put hca file inside that created folder with file name : "<trackID>.hca"
Example : "58.hca" (later I'll update File Explorer to show track ID inside awb file .)

Note :
- Don't forget Songloader.dll & Speeder.dll are alpha state (not 100% working), please test if you want to help
Breki33
PES2014 File Loader

korábban már volt róla szó abban lehet felbontást beírni próbáld ki

PES2014 File Loader

Manage game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.cpk files.
Allow to add a lot more functionality via plugin system.

Supports :

Supports all version of PES2014, no need update when have new official patch.
Works with both DVD & no-DVD exe

http://adf.ly/WbmrL
daver88
Körülbelül a második 16-oson kívülrõl lõtt gólom...😄

pont árnyékban van, de azért látszik 😊

Shevchenko
PES2013-al most is 1920x1080-ba nyomják a gyerekek...

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Tudja igen.

FORZA MILAN!!!

daver88
Tudja a monitorod/tv-d azt a felbontást?

Shevchenko
Sziasztok!
A settings beállításaiba miért nincs 1920x1080-as beállítás?
Valamit le kell tölteni?

FORZA MILAN!!!

daver88
PESEdit.com 2014 Patch 0.2

New Features PESEdit.com 2014 Patch 0.2

Added 4 NEW Bundesliga Teams: Dortmund, Frankfurt, Mainz, Wolfsburg
Added Tottenham Home, Away, Third Kits, Liverpool Away, Third
Added kits: Argentina, Croatia, Egypt, Peru, Thailand
Corrected fake player names for African and Asian National Teams
Completed transfers for Premier League and La Liga
Fixed 'Edit Mode bug'
Corrected Greek and Russian team names

Letöltés

DaemoonHunter
További stadionok lesznek a játékba? DLC/mod formában?

<#eljen>

Breki33

tobias88
A hó mindenképp kimarad, a bírót és a kapust a konami a kiadás után sohasem javította, azt max majd valami mod fogja esetleg.

Nekem a cselezés nem megy még mindig, mert a tavalyi idõben elhúzom technika már nem mûködik sajnos, pedig az a legéletszerûbb. Azt viszont valaki meg tudja mondani, hogy állítom le a szuper sprintelést (2szer a futás gomb <#vigyor2>) Mert már csak az irányt nyomom, de a játékos továbbra úgy megtolja, hogy bárki leszereli
DaemoonHunter
Egyre jobban tetszik a játék.
Volt egy kis hullámvölgy, de rá kell érezni, fõleg a lefordulások számítanak sokat, az apró trükkök, ezek nélkül nagyon nehéz, szinte lehetetlen helyzetbe kerülni(így utólag nagyon helyes hogy így van).
Mivel kezdõ vagyok, regularon nyomtam, hozzászoktattam magam, aztán váltottam mostmár professionalra, viszont a kontraszt elég nagy, a gép játékosa mintha mérgezett egér lenne, a bíró meg mintha máshogy fújna(ellenem), de ezeket félretéve ügyesen játszva hozhatóak a meccsek, és pont ez a szép ebben a játékban, kihívás.
A kapusokon lehetne mit javítani, a bírói döntéseken is...

Esõ lesz a játékban? Vagy a hó marad ki?

tobias88
Kapusokkal amúgy az a fõ bajom, hogy a hosszúra irreálisan jól védenek 15 méteren túlról belsõvel egyszerûen szinte lehetetlen nekik belõni, és sokszor még 10rõl is kiszedik. Viszont a rövidre, na az meg pont ellenkezõleg, mindent beengednek
Igen sajnos ez a baj vele
tobias88
Csak az a baj, hogy ott a másik véglet is rögtön a következõ meccsen:
tobias88
Azért javultak a kapusok, nem kicsit.
Egy 120 ezer forintos gépen persze hogy megy!Nekem max 40et ér,de adom el az Xboxot mert nem jött be annyira a GTA 5,azt veszek belõle egy i3 gépet valami modernebb kártyával!
Nem értem!Nálam az elérhetõ text löngvidzsnél csak angol van meg lengyel!
Kommentár nyelvet nem is találtam a beállításoknál!
<#falbav>

<#worship>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Breki33
egyébként a négy gomb gamepadon pont jó, ha kevesebb lenne könnyû lenne véletlen benyomni, szerintem ennyi volt már korábban is
Breki33
command list

Fyrex
lõdözz kapura, az esetek felénél valaki megpróbál rádcsúszni hogy blokkoljon és szabadrúgás. a problémám az hogy a szabadrúgások 99%-át belövöm knuckle shottal ha 30 méteren belül vagyok, ami az elején poén volt, mostmár kicsit unalmas!

Avanti Crociati!

megvannak ezek a kombók valahol szépen leírva? Mert most hogy mondjátok, pl. fogalmam sincs hogy kell mûesést nyomni.

Pethy23
Az egyik kedvencem hogy lehet futni a kapussal amikor kezében van a labda 😄
Pethy23
Hát lehet mûesést kellene használni hogy 20 meccs után végre legyen 20-25 méter környékérõl egy szabadrúgásom 😄
tobias88
Azzal nem vagy egyedül sajnos, de ez van. Majd talán javítják. A rendszer kifejezetten jó, csak egy kicsit nehéz meg még kiforratlan. Például a mûeséshez 4 gomb kell ami elég komoly <#vigyor>
Pethy23
Köszi. De tényleg vannak olyan jó dolgok a játékban, erre mindig potya gólt kapok. Rövidre nem vetõdik a hülye kapus, simán elrúgják mellette.
tobias88
Idõben kell megnyomni a fejelést. Úgy számolj, hogy mikor megnyomod a gombot, azután nem sokkal fog felugrani. Bele kell számolnod ezt az idõt is
Pethy23
Fej párbajokat hogy lehet megnyerni? Hiába nyomom a lövés gombot csak áll egy helyben, meg se mozdul a játékosom. Lökdösni se tudom.
A lövés rendszer tényleg érdekes ahogy korábban mások is mondták, tanulni kell az biztos,nekem is feltûnt hogy igazáán erõteljesen nem lehet kapura lõni illetve nem adja vissza játék azt tényleg mindegyik lövés inkább íves de próbálatom azért én is manuálba meg nem merem használni még abszolút, a szöktetés serintem jó lett gyorsan kell dönteni reagálni és irányítani(mint igazából)😊 ez a célpont mozgatós rendszer fura volt elõször de amikor kivettem küzdöttem is nagyon mert ott tényleg ismerned kell a játékot hogy mennyire érzékeny az irányzék,bár azzal hogy a manuális passzhoz,lövéshez,külön gombot raktak nagyobb ötlet volt mint az új szöktetési rendszer bár kb ugyanaz éred el vele hiszen mindent tudsz a gomb segítségével is manuálisan adni, és a kis nyíl esztétikiusabb is,szerintem. Nekem alapból azt hisze mfrancia volt a kommentátor mérget nem vennék rá de az angolhoz képes "szóf*sása" van szerintem ami azért hangulatosabb többit nem próbáltam még😊
Nekem is megy maxon.Semmi akadás sehol
tobias88
Nekem megy maxon 1080p-ben, pedig nem egy atomerõmû. Visszajátszás valamivel lassabb kicsit, de tûrhetõ
Breki33
Breki33
már van egy csomó kommentár

sajnos az argentin spanyol és a chile spanyol nekem nem megy pedig mutatja

Nekem e5400 2x2,7gb proci 4gb 1333 ram meg egy õsrégi 8800 gts 320 mb!
Csak azért nem engedi a full full beállítást mert nincs meg a minimális vga ramom!Médium beállítások mellett 1920x1080 felbontásban csak az átvezetõknél akad.
Ez a pali a videón egy i7-es gtx 670-es 3gb vga-ramos kártyával rendelkezõ gépnek visszaveszi a felbontását?
Naazakemény!!!
Manual Shoot!Azt nem árt beállítani,azt lehet kapaszkodni...
Teljesen normális reakció!
Aki szereti a focit az el tud mélyülni benne,ennek nem szab határt ez a játék.Nagyon "mély" a játékmenet,és a variációs lehetõség.
Minél jobban belemerülsz annál jobban látod milyen hülye vagy hozzá,és ebbõl lehet megismerni egy zseniális alkotást.
A közönség végre alapban dob a hangulaton,már csak egy normális kommentár kell,mert ezt a két hülye angolt már iszonyatosan unom hallgatni!
Milyenek az arcok,meg a menü?Szarok!Akkor mi van,ez egy foci szimuláció,és abból is az eddigi legjobb!!!
tobias88
Az amúgy miért van hogy ML-ben próbálok igazolni és kiírja hogy nem léphetek tárgyalásba ezzel a játékossal. És még az ifikre is ezt írja, kész...
talán azért, mert generációkkal jobban hasonlít az igaz hús-vér futballra, mint bármi más. Énlegalábbis ezért szeretem.

Érdekes. Én a PESt szeretõk között a játék talán legnagyobb kritikusa voltam, de a 2014 minden betegsége ellenére tetszik. Egyelõre nagyon. Nem igazán tudom, hogy miért, de tetszik.
Én is elkiabáltam a jót róla pár napja,lehet nem kellett volna(persze nem rossz én azt nem állíthatom):/
Kell gameplay patch az lehet megoldaná
Pethy23
Hát ez borzalmasan rossz játék lett, minél többet játszok, egyre negatívabb lesz a véleményem. Az mi már hogy minden távoli lövés kapura megy, és akármennyire megy ficakba kapus kiszedi, valamint, minden második távoli lövés kapufa. Borzalom.
Breki33
hát ez igazából túl leegyszerûsített

meg kell próbálni lejjebb venni, felbontás állítani, videó kártya szûröket beállítani levenni, új drivert felrakni, game booster, d3doverrider programokkal kipróbálgatni

új motor optimizálatlan, sokaknál gond van vele, félkész részben