PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hát nem tudom erre van-e valami egyszerû módszer fejbõl tuti nem vágom.
Kísérletezgettem ,de sehogy nem akarja :S
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
kirakom hátha valaki meg tudja szebben csinálni P

nekem olyan kell ami felcseréli úgymomd a csíkokat, de nem elég a tükrözés mert ellentétes színnel kell kezdõdnie
#55528 ez jól látható, ha a baloldalit tükrözöd nem a jobboldalit kapod
sõt a 180 fokos elforgatással sem
Edit-Transform és ott Flip Horizontal. (Ha jól értelmeztem mit akarsz. - késõ van szóval nem biztos.)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
STADIO OLIMPICO DI TORINO
878 day_summer
885 day_rain
892 evening_summer
899 evening_rain
906 night_summer
913 night_rain
evening_summer ilyen monitoron
És ilyen LCD-n de ez a kép nem adja rendesen vissza a minõségét

webfordítás:
Credits:
To FrenkieSP for Turf
A természetes javítás 間違EMASHITA ütközése Stadium (izzadta Fallsot) van a konfirmálás hiánya. Sajnálom.
Amikor írtam last気DZUKE-ot, azt kívánom, hogy nekem ott tudjanak lenni a mesteremberei, hogy gyepet füvesítsenek a Stadio Olimpicóban vagy szintén elérhetõ. Tehát a cikket hozzáadják.
Nappal. Van egy szép burgonyaszirom. HOSHII kihagyás egy komoly kopogó. Mókát játszottam HIJO ☆?
Este. Nem akarom megváltoztatni a stadiont és a stadiont. YOI stadion maga, gondolom a változást van szintén, gyep vonzzák.
http://youko007.blog102.fc2.com/blog-entry-691.html
Szerencsére azt angolul kérdezték meg, hogy kirakhatnak-e oda
Illetve elõszõr talán szerbül P
ugye a bal oldali inverze itt a jobb (inverzen most azt értem, hogy pont fel vannak cserélve a csíkok
csak hátha van egyszerûbb módszer is annál ahogy én csinálom
ha simán tükrözöm lesz a #55535-ban a második kép
Abban a méretben is kellene (2048x2048)?
Kéne már egy Nagyi-Breki patch, csak hogy tudják hogy állnak <#vigyor2>#vigyor2>
Hát sztem sokkal jobb így nem véletlen szeretném ha beleraknák
Nézd meg egy stadiont különbözõ képeken szte mindegyiken másfajta nyírást fogy látni.
Amúgy fantasztikus, hogy lcd-n vmelyik alap gyep milyen jól néz ki
viszont monitoron közel sem adja vissza és nem mindegyikre érvényes.
Persze én nemtom hogy pontosan hogyan mûködik, és teljesen megértem ha nem akarsz fél napig dolgozni egy gyepen, biztos van annál jobb dolgod is!<#awink>#awink>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
nem saját adboard hanem az ESPN-es csak Rudee segítségével kicseréltem a logo-t benne
meg nálam más serie-s a replay hozzá.
az a rosz hogy ezzel hogy az árnyék is rajta van meg hogy a bal oldali csíkozás pont az inverze elég bonyolult lett rendesen megcsinálni
ugye elkészítem a bal oldalt de akkor még el kell készítenem a másik oldalt is úgy hogy pontosan illeszkedjen a csíkozás
És akkor ez még csak a csíkozodás amihez hozzá kell tesztelni
a fûtesturát.
Szval rendesen bele lehet keveredni ezért csinálok sok képet sokszor segít visszanézni mi milyen volt és hogy mutatott.
A csíkozodás textúrák meg jó nagyok (5-7 megásak) mindig várni kell míg bepakolja õket
talán így jól látható

A Kitserver es kamerabeállítással nem jön össze.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO