PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltudnád rakni még1x valahova, mert már 3x letöltöttem több linkrõl is de kicsomagolás után csak egy üres mappát kapok!<#vigyor2>#vigyor2>
Engem picit zavar, zavarna ez a csíkozódás, bár legalább változatos!<#awink>#awink>
Sztem hülyeséget mond a srác, úgy nem valószínû hogy jó lenne nála, bár ezt már te is próbáltad és nem volt jó..
"FrenkieSP
Is it possible to use grass from San Siro and change into name of other one stadium..
Example. unnamed_1002 to unnamed_1003..
Could it work in the game "
Is it possible to use grass from San Siro and change into name of other one stadium..
Example. unnamed_1002 to unnamed_1003..
Could it work in the game "
jól értem, hogy a srác azt mondja, hogy simán átnevezve az egyik stadion bin-jét másik stadion binjének nála mûködött?
Mert ha igen ez hülyeség ilyen miatt kellett újra megcsinálnom a Nou Camp-ot
elõször csak átneveztem a bineket
Mert ha igen ez hülyeség ilyen miatt kellett újra megcsinálnom a Nou Camp-ot
elõször csak átneveztem a bineket
Szar Bayern, szar Bayern :)
Milyen szép a karácsonyfa itt fent!<#vigyor2>#vigyor2>
Köszi, szép ajándék!<#taps>#taps>
#55610<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
#55610<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>

liverpool drukkerek elõnyben, ezt most találtam nem mindennapi karácsonyi háttérkép 😊
1920x1200

1920x1200

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kellemes Ünnepeket, Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Üdv!
Létrejött a mindkét félnél zöld a kapcsolat jelzõ szintû netes játék.
Ehhez nem kellett más csak Digi net 30/20 megás csomagja (ami per pillanat 30/45 mert valamit elállítottak,bár én nem bánom)
A játék gyakorlatilag lag mentes volt,csak egyszer futott össze két játékos ami után egy pillanatig nem tudta a játék hogy ki hol is van.
Hát gondolom az ellenfél is hasonló kapcsolattal rendelkezhetett...
Létrejött a mindkét félnél zöld a kapcsolat jelzõ szintû netes játék.
Ehhez nem kellett más csak Digi net 30/20 megás csomagja (ami per pillanat 30/45 mert valamit elállítottak,bár én nem bánom)
A játék gyakorlatilag lag mentes volt,csak egyszer futott össze két játékos ami után egy pillanatig nem tudta a játék hogy ki hol is van.
Hát gondolom az ellenfél is hasonló kapcsolattal rendelkezhetett...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sziasztok meik mappába kell bemásolni a pach-ott????? elõre is köszi
Hát az pont az a bin (exhibition mode) ami máshogy mûködik alapból, nem átfutós hanem középre megy, te ezt a folyamatot felcserélted így valószínûleg 4:3-ban nem fog mûködni!
Asszem úgy lesz jó, ha a 467-es bin-be alúlra a PES 2009 helyett rakod a Sport1-es logót!
Asszem úgy lesz jó, ha a 467-es bin-be alúlra a PES 2009 helyett rakod a Sport1-es logót!
És az ugye a Setanta kijelzõ volt. Többi az megy rendesen, mindet kipróbáltam.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Csak a barátságos meccs, olasz és asszem spanyol bajnokság logóknál akadt ki 4:3-ban! Asszem az volt a baj hogy a készítõ (pl. Hawke) nem az eredeti bin-t használta és oda is az átfutós logó bin-jét rakta a másik verzió helyett!
egy gond van vele, hogy 4:3-nál van akiknél kiakad
emléxem volt ilyen gond korábban is
tudja vki mi volt rá a megoldás vagy egy olyan bin-t ami 4:3-ban is jó?
emléxem volt ilyen gond korábban is
tudja vki mi volt rá a megoldás vagy egy olyan bin-t ami 4:3-ban is jó?
a lövõcselt én is elõszeretettel alkalmazom, átemelést meg közvetlen közelrõl, mert azt sose védi ki
hát utánna énis azt hittem, hogy elszúrtam mert jött a kapus már és sodródtam bal szélre
van aki ilyenkor simán átemelné a kapuson még a 16-os környékérõl, de nekem az nem megy annyira biztos fölé emelném
van aki ilyenkor simán átemelné a kapuson még a 16-os környékérõl, de nekem az nem megy annyira biztos fölé emelném
Másodiknál az a csel nagy merész 😄 én tuti ilyen helyzetben nem merem bevállalni legalábbis 10-bõl 9x nem 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az eddig is csak monitoron volt
érdekes hogy ebben a stadionban az afternonn fine day volt ilyen sötét
pl a rain már nem árnyékos és az esti is szebb
mondjuk kiváncsi lennék miért van ilyen különsgég lcd és monitor között
érdekes hogy ebben a stadionban az afternonn fine day volt ilyen sötét
pl a rain már nem árnyékos és az esti is szebb
mondjuk kiváncsi lennék miért van ilyen különsgég lcd és monitor között
Nagyon jóó, végre nincs az a sötétség!!<#taps>#taps><#taps>#taps>
Ez az eredeti csíkozás
pont az árnyék miatt nem lehetett itt megváltoztatni
Látszik, hogy a vonalak nem pontosak
pont az árnyék miatt nem lehetett itt megváltoztatni
Látszik, hogy a vonalak nem pontosak
Ha a 467-es binbe rakod bele akkor a PES2009 helyére kell rakni a sport1-es logót:
Akkor játékban jól mükszik:

Akkor játékban jól mükszik:

Nem mindegy hogy melyik bin-be rakod, 2 féle verzió van!