PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a Sport i-2 -es kijelzöt honnan szedhetném le <#confused>#confused>
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
de azt hiszem a 2-es sokkal jobb volt mint ez
viszont meglepve látom, hogy nagyi2pac szines nézõi eltüntek?
miért?
a stadion gyepról és a világításról nemis beszélve, tényleg gázosak ezek a stadionok

GamingAccess Community Patch Update 2.1 --> 2.2.1
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34838&no_cj_c=1
Patch contains Football Manager 2009 Stats for Bundesliga, 2.Bundesliga(9 Teams), Premier League, League 1, Seria A, Primera Divison
All Kits - Logos - Faces
All languages support
How to install:
Install Konami Patch 1.2
Delete your old kitserver and save Folder (Save them before)
Open FM Stats Patch Beta 0.5.7z with 7zip
Unpack folder 'save' to your ...\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\ directory.
Unpack folder 'kitserver' to your ...\Pro Evolution Soccer 2009\ directory.
Execute setup.exe from your ...\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\ folder.
In Game:
Start Game Question answer with -> No
Go to edit Mode -> Load -->Yes
Save --> Yes
http://files.filefront.com/FM+Stats+Patch+Beta+057z/;12703549;/fileinfo.html
D3D Overrider sztem sokkal jobb a játékhoz az Evo-web-en is sokan használják és dicsérik
a RivaTuner része ami sztem tud ilyet
De én csak a Vsynch miatt használom
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
ugyanis ha van egy ilyen bin hogy \unnamed_108.bin és készitek egy jót elnevezem \unnamed_108jo.bin-ek
akkor ez a két bin van
és a szemétje az alsót berakja hiába van szöveg mögötte
unnamed_108.bin
unnamed_108jo.bin
Az a marha érdekes, hogy berakta de most játékban semmi változást nem látok az elõbbi képhez képest P
http://pes-patch.blogspot.com/2008/12/pes-best-goals-in-gif-by-coccergaming.html
Amúgy visszatérve a fövekre
itt direkt durvultam kicsit mert ugye ez csak a korábbi esti javítása
a nappalinál kicsit elengedtem a dolgokat.
Csinálhatnék mindenhova ugyanolyan frankó gyepet ami mintában és színben is megegyezik nem lenne nagy kunszt
De szeretnék olyat hogy bejön egy mecs és meglepõdjek, hogy hoppá itt teljesen másmilyen a gyep.
tv-ben is néha nézem, hogy oppá ez milyen gyep ha én ilyet csináltam volna mindenki azt mondaná milyen ronda
Persze ez nem azt jelenti, hogy ronda gyepeket is fogok csinálni de most itt igyekeztem változatosan minen egyeshez különbözõt és az eddigiektõl eltérõt rakni
day
afternoon
night
A játékban is így van, nem értem hogy miért írnak evening-et!
van day, evening, meg night
80 day_summer
87 day_winter
94 evening_summer
101 evening_winter
108 night_summer
115 night_winter
csak elírták mert nem summer meg winter hanem fine meg rainy
képen lehet hogy ronda ugye össze kell nyomni meg átméretezni játékban általában jobban néz ki :-)
Aztán van ami képen néz ki jobban, de természetes hogy nem mindenkinek tetszik mindegyik.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Az elsõ kettõ az nagyon jó, a harmadik az túl sárgás, a negyedik meg ronda (bocsi)!<#zavart1>#zavart1>
Ezeknek a négyzetes mintájúaknak túl erõs színe és erõs mintája van, ezek nekem nem tetszenek!
Peshungary-n pontosan le van írva hogy mit hogy kell!
Itt a sandbags árnyékáról van szó.
Ahol már nincs árnyék a sandbags kiszedése után ott ninvs rajta a füvön.
A nandbags bin nem kell hozzá ezek csak az árnyékok !
Mondjuk elvileg árnyék helyett bármi oda rakható.
De nem tudom kivenni mert gs nem rakja helyesen vissza
illetve ki tudom venni ha a stadionárnyékot is kiveszem.
próbáld csak ki
nyisd meg a 878-es bin 11-es slotját ás felülrõl húzd vissza a mintát
és meglátod mit kapsz
De ezt korábban beraktam képpel
Kellenek hozzá a régebbi no sandbags-os binek is, vagy csak simán a gyep szerkesztésével kivehetõ?
de eztis mondtam már P
#55473-ben látható ahogy kiszedtem
ez régi cucc csak most újra elõkerült
ott sem lehet halványítani azon filózom hogy nappaliban bent marad
ezt magyaráztam korábban, árnyék magán a gyepmintán van és berakva gs elrontja tehát árnyékot meghagyva csak az elsõ 10 slot szerkeszthetõ
megcsinálni meg tudom berakni viszont nem lehet jelenleg
és most csinálom a san siro javítást sztem sokkal jobb árnyék nélkül
olimpicoban (a rómaiban) szerencsére abszolút felesleges az árnyék
Editben tudod módosítani melyik játékos melyik csukát hordja bár én nem vettem ésre ezt
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=51523
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=jTDB--v63mc
Ez a stadion volt a 2008-ban talán az egyetlen elfogadható stadion számomra! (csak a nagy, asszem 250 MB-os mérete miatt akadt nálam...)
Most megfogják csinálni ezt 2009-hez is, kiváncsi vagyok hogy milyen lesz!