PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
Te lettél a fõ Mester!<#eljen>

Breki33
azért nemsemmi hogy nagyobb 11-espontot akarnak meg hogy én javítsam ki a shiny effektet amiket a stadionkészítõk sem tudnak P
Breki33
köszi

supercancelrõl senki?

R1+R2 az a mûesés volt
Bin térkép!<#vigyor2>

http://www.peshungary.hu/leiras.php?id=474

cv05.img
unnamed_101.bin ---> Stadionok elõnézeti képei
unnamed_433.bin ---> Stadionok elõnézeti képei

Én csak errõl a kettõ bin-rõl tudok!

Nem a letöltött arc számát kell beírni!
1916 - 2226 - szabad bin-ek azoknak a játékosoknak akiknek nincs eredeti arcuk
5508 - 5818 - szabad bin-ek azoknak a játékosoknak akiknek nincs eredeti hajuk

Ezek a számok közül kell választanod, majd a választott számra átnevezni a letöltött arc, haj bin-t! Utána pedig a kitserver/img/cv06.img-be másolni!
Persze ha használsz valamilyen patch-et pl. GA Community Patch-et akkor jó kérdés hogy melyik bin szabad arcnak és hajnák mer a patch-ekben már össze vissza vannak linkelgetve az arcok és a hajak!

Breki33
melyik fileben is vannak a stadion elõnézeti képek?

most vmiért az nem jó hanem az eredeti van bent
Nagyi2Pac már csak annyit kérdeznék hogy az appearance tool használatát letudnád írni mert ez az export, import dolog nem igazán áll össze mert fogtam a játékost jobb egérgomb utána edit link és a letöltött arc számát beirtam a megfelelõ face mezõbe és elmentettem de valami másik ember arcát tette be az illetõnek. Köszi elõre is

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Nagyi2Pac !

Breki33
A Supercancel Pes 2009-ben is R1 R2?
Breki33
grrrrr ezt utálom, tegnap lefagyott a gépem mikor játékban voltam
de közben neteztem kénytelen voltam lezárni

erre ma communiti patchben nem indul el semelyik mecs hanem kirak

most rakhatom újra
Bár igazából bármi lehet a szám elõtt, akár a játékos neve is, én most így csinálom: Adebayor_face_1583, vagy Robinho_hair_4394!

Elõször is le kell tölteni egy arcot, ha olyan játékosnak akarsz arcot, hajat berakni akinek alapból eredeti arca volt és csak le akarod cserélni, akkor nézd meg a peshungary fõoldalán a bal oldali menüben a PES 2009-nél a bin térkép-ben az arclistát, keresd meg a játékost és a mellette lévõ számra nevezd át a letöltött arc vagy haj bin-t ugy hogy unnamed_ -el kezdõdjön pl. unnamed_1346 és másold be a kitserver/img/cv06.img mappába!
Hogyha olyan játékosnak akarsz berakni arcot, hajat akinek nem volt eredeti arca azt pl. az Appearance Tool-al lehet:
http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=13634

Szevasztok! Annyit szeretnék kérdezni hogy hogyan kell arcokat betenni a játékba? Mármint azzal a megoldással hogy fogom a bin fájlt aztán behúzom egy mappába vagy hogyan? Mondjuk ha a pesedit-es oldalról leszedem mondjuk a Viera arcát és azt hogyan rakjam be a játékba hogy jó legyen? Köszönöm a segítséget

Breki33
kitserverben be lehet állítani
Breki33
Innen pl

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=Frenkie

De csak füvesítek javítgatásra most nincs erõm bonyolultabb idén a füvesítés P
gabi89
Olvass vissza/keress rá a settings fájlra.
Mellesleg az 1280x1024 az már 5:4 és nem 4:3

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

valahogy nem lehet elõvarázsolni ebbe 1280x1024-et? vagy 4:3 ban a 1024x768 a max?
tobias88
Breki, a stadionokat amit csinálsz, honnan lehet leszedni? Mert peseditingen ami a te neveddel van, leszedem, és mindre kiírja hogy hibás a csomagolt fájl
Breki33
Felraktam a teszt emblémám

fretz szerint bmp-be rakna nem vagdossa szét de nekem ugyanolyan lett

Breki33
mert mindenkinek kijavítottam a dolgait és ezt nem vették jó néven

hasonlókért mint pl a Juve mez javítás csak cipõket meg mezszineket javítottam
Hát biztos hogy jobb annál mint amit beraktak!<#vigyor2>
Nem csak tudod e-mail...én direkt bemutatkoztam N@gyi2pac névvel!

Miért?<#nevetes1>

Breki33
és hogy tetszik az átdolgozás?

nem te adtam meg amúgy az eredeti neved?

engem Brekiként anno kitiltottak a soccergamingról P
Csak "bedobtak" a többi közé ahova nem volt kiírva hogy mit köszönnek nekik! És persze az igazi nevemet írták oda és nem azt hogy N@gyi2pac, így nehéz megismerni!<#vigyor>

Persze hogy nem tudja mert a nézõimet nem raktam ki sehova, a GA team meg rendes volt és nem rakta oda hogy pl. supporters - N@gyi2pac vagy vmi ilyesmi...

Breki33
Azt olvastad, hogy a Crowd Update készitõje nem emlékezett rád?

Azt írja a te packodat - a community packban lévõt- módosította de nem tudja a neved.

Majd meglátjuk! Lehet hogy lesz 2 verzió!<#vigyor2>

Breki33
A 16-os vonalán belül jobbról a második világos csíkot egy kicsit balra lehetne szélesíteni így kevésbé lsz feltünõ, hogy a melette lévõ vastagabb

a 16-os elötti világos csíkot pedig ugyanilyen okból jobbra szélesíteni
Breki33
Egy példa miket lehet javítani

Breki33
errõl nem lehet lebeszélni?

emléxel hogy okos zsuzsikánk hogy szidta burgumot horvát csapatok miatt?

meg két csapatnál vita is lenne
Please vki tudna nekem olyan oldalt, oldalakat adni ahol megtalálni a magyar klubcsapatok jelenlegi mezeit?

Elég nagy rá az esély hogy a 2009-es PAC-PATCH-be berakjak 1-2 vagy ki tudja akár több magyar csapatot! Igazából csak a mezek hiányoznak, én nem tudok mezeket készíteni, de lehet a végén ezt is kipróbálom!<#vigyor2>

Breki33
És már magában GS-ben is látható a darabolás

Breki33
korábban már raktam be ilyen képet de akkor most megmutatom Anfieldre az elõbbi stadionba berakva hogy néz ki

Breki33
Oda pontosaa nem, nézd meg a tesztképeket, hogy hogy vágja szét

ha lehetne ilyen secperc alatt csinálnék bl logós gyepet de láthattad mi lesz az eredménye

elszórsz sarazódást lehet berakni illetve saját stadionnál meg lehet csinálni

szerintem a berakott kép ilyen saját stadion
deha választanom kell, hogy pl a múltkori havas gyep világitó piros neoncsíkokkal vagy saját gyepem ilyesmi nélkül biztos utóbbit választanám
Breki33
Hát elvileg rendes stadionok nagyjából kompatibilisek egymással

De ez készített stadion lehet másik stadionban nem illeszkedik pontosan

itt ugye elég macerás kimérni

3 csik az ötös vonal aztán négy csík a 16 -osig (ez élõben is kicsit szélesebb, hogy kijöjjön

aztán 12 csík a középkezdõkörig

és aztán négy csik belül.

Ez nem jönne ki ha teljesen ragaszkodnék a csikok azonos szélességéhez, de úgyse lenne szép ha nagyon látszódna az eltérés
Olyasmi koszolódást nem tudsz csinálni kapu elé meg a kezdõkörbe, mint amilyet FCH berakott?

Breki33
Ez egyébként saját készítésû stadionoknál általában így van, nem képesek tökéletesen megcsinálni

másik fileben is van mint amiben a gyep

de ennél páldául tetszik a széle

Elég ronda!<#levele>

Jó ez a sûrû csíkozású!
Ez csak az Anfield-nél mükszik, ugye?<#szomoru1>

Breki33
Ja gondolom arra gondolsz mikor felül nagyjából jó de az alsó széle már világosabb

ezzel sajnos nem tudok mit csinálni illetve lehetne próbálgatni órákig, de fél napi ezzel foglalkozás után nem volt hozzá erõm

De remélem nem ez maradt benne ez tényleg nagyon durva volt szóltam is
a készítõnek miatta.
Remélem nem hagytam benne ezt

http://www.socceraccess.net/download/images/big/34900-crowd_fix02.jpg
Gnome
kb csak te tartod életben a fórumot de én örülök...bár csómoszor felbsz a játék én szeretem nagyon..és a turfjeidet is letöltöm mindig...viszont az oldtraffortnál vmiért nállam eléggé gáz a pálya széle..szinte sérti a szemet és nagyon elüt a pályától...lehet vmiért nemolvasta be vagy ilyesmi

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Breki33
Breki33
tetszik ez a gyep

Breki33
Ennyit dolgozom vele, több mit 200-an letöltik és semmi vélemény?

Santiago meg már a 600-at is elhagyta, de külföldi fórumokon több visszajelzést kaptam arról is mint itt
Breki33
Breki33
Errõl meg lemaradtam P
Köszi!

#55776<#zavart1>

Breki33
Na ilyen lett

Breki33
gr megírom a szöveget angolul kilinkelem a dolgokat erre kiírja, hogy a privát üzijeim 100%-on vannak

elmentem vágólapra nekiállok a régebbieket törölni, megvan akkor az elküldöttbe mennék át erre explorer leáll

vágólapon meg semmi......
Breki33
Breki33
Erre gondoltam, de az újabb is jónak tûnik új számozással

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35040