PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lépnek ez irányba, a legutóbbi terv az, hogy az NFL-t, NBA-t jövõre csakis letölthetõ formában adják ki PC-re. ezzel ugyebár rengeteget faragnak a költségen, igaz, a dobozos termékek mindig jobban fogynak, de így legalább kiadják õket. ráadásul a next-gen verziót, ha minden jól megy. talán meglépik ezt a FIFA-nál is
ez meg ugyebár nagyon jó lenne, hiszen a jó konkurencia viszi elõbbre ezt az iparágat is. remélem ez az új PES-motor mostanra már beérett és kapunk egy igazán jó PES-t, mert meg kell valljam, az engine-váltás óta nem sikerült elérnie a játéknak az elõdök által oly' magasra tett mércét
tudom, hogy ez volt az elõzõ engine-váltáskor is, ha jól tudom a 4-es még az elsõ verziót használta, aztán a 6-osra már teljesen kiismerték az újat, ezért is lett az olyan kicseszett jó 😊 talán ez történik most is, csak ugye még tovább tart a dolog, hiszen annyit fejlõdött a technika. minden bizodalmam a KONAMI-ban és a PES 2010-ben!
/uhh, ennyire szóismétlést! 😄 késõ van már, bocs/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem a PC-s FIFA "napjai" meg vannak számlálva, egyre többen kezdik megunni ezt az átbaszást amit az EA mûvel, egyre kevesebben veszik meg a PC-s FIFA-kat (akinek van egy kis esze az nem veszi meg..) és ebbõl az fog következni hogy pár év múlva már nem fogják megcsinálni PC-re a FIFA-t úgy mint az NFL-t és az NBA-t (ha jól tudom)!
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
★ 汤姆 李
----------------------------------------------------------
Akkor remélem a PES is jön mihamarabb (valahol mintha olvastam volna hogy 22.-én).Persze demo az off-line game,azzal meg sose volt különösebb gond.De azért kíváncsi vagyok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki tudja esetleg hogy mitõl lehet az hogy patchh elés után ,a játékos neveket megjelenítõ kis téglalap mindkét oldalon fehér lesz ,egyáltalán nem látszik semmi rajta
CSAK a Fradi
1-2 apró hibán kívül tökéletes! Hiba max csak annyi benne, hogy elsõre a cselezés nem ment, de ugye ez nem a játék hibája + az az 1 másodperces gombnyomásra a reakció késése, ami van a pc-s verzióban is! Ha ilyen lenne pc-n, a pesnek fel kellene kötnie a gatyáját, de ahogy nézem pc-ra megint szutyok marad a fifa
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://www.pes-patch.com/2009/06/ml-kit-relink-v11-by-222.html
Ki kell választani hogy melyik bin legyen a kit, number, font helye aztán be kell állítgatni a többit majd a cv06.img-bõl exportálni kell ezeket a bin-eket Game Graphic Studio-val utána meg egyesével be kell pakolni a bin-ekbe az általad készített mezeket...
Utána ezeket a bin-eket bemásolod a PAC-server/img/cv06.img mappába és kész! De figyelj hogy le legyen 2 ugyanolyan bin számú bin a cv06.img mappába!
szeretnék egy master league-t kezdeni az alap ( default master league ) csapattal. készítettem hozzá egy mezt is, mert a játék mez szerkesztõjében nem igazán tudtam olyat csinálni amit szerettem volna, így átalakítottam egy kitserveres mezt íme:
jó nem vagyok profi, ezt nézd el nekem ( persze eredeti méretbe png-be van a mez csak nem akartam akkorát feltölteni)
és most jön a kérdés 😊
Az általad készített patch-el szeretném használni, csak nem tudom, hogy ha bemásolom a kész mezeket, a map.txt-be milyen számot kell hozzárendelni, hogy mûködjön ? egyáltalán az alap master league csapathoz lehet kitserveres mezt csinálni 😊 ?
A választ elõre is köszi !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Hát igazából még profi labdakészítõk nem csinálták meg az új BL labdát, viszont egy másik emberke elkészítette, még tesztelnem kell és ha elfogadhatónak találom a minõségét akkor bent lesz!
Új csukákat is csak akkor rakok be hogyha jó minõségûek! Ha adsz hozzájuk linket és jónak találom õket akkor berakom, ha meg nem akkor meg max készítek hozzájuk elõnézeti képet aztán használhatod!
Tényleg a tavalyi business folytatása megoldható?
Aktualizálnám a tasvalyit
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Komoly ez a szem!<#vigyor>#vigyor><#papakacsint>#papakacsint>
link
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
----------------------------------------------
- General Impressions
- 360 control
- Long balls
- Shooting
- Goalkeepers
- Odds and sods
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/08/pesgaming-preview-pes-2010-70.html
GACP em van fenn azzal mûxik a Pac patch?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Arról szerintem nem is kell beszélni hogy melyik lesz megint az élethûbb játék PC-re mivel ég és föld a különbség...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aktuell/GB1/2010/wechsel/menue_transfers/index.html
Vagy rakd fel a PAC-PATCH-et, valószínûleg hétvége körül lesz egy új frissítés az összes átigazolással!
----------------------------------------------
FIFA 10 PC Gameplay Trailer<#levele>#levele>
------------------------------------------
A pes editorral is próbálkoznék de nemtudom a pontos igazolásokat.<#szomoru1>#szomoru1>
Az új oldaluk címe: www.moddingway.com

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.