PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kapusom a kaputól jobbra, erre elrúgja a szabadot de nem a kapu fele hanem átlósan el, inkább a kapus felett a labda elszáll a kapos felett mellett egy méterrel
DE még ezis hagyján de ezotán a kapus egy hatalmasat vetõdik mikor a labda már ott sincs felnyúl a levegõbe és egy hatalmas robinzonád után hátraesik.
FEl akartam venni gif-ben de ezt már az exe se bírta hanem hibával az egész játékból kilépett, nagyon sajnálom szerintem ez az év BUG-ja lett volna
Most még eszembe jutott hátha elmentettem a játékban és akkor meg tudom mutatni.
Hát igen, az nagy elõrelépés 2010-ben. 😄 Lehet õ ennek is tud örülni.
Egyébként én nem láttam a FIFÁt, de legutóbbi élményem (2 év) óta nem is nagyon akarom látni, bár biztos sokat fejlõdött. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hát nagyon remélem,hogy sokan nem tesznek ennek eleget erre a kérésre és mindenki bevágja oda az igazát azzal kapcsolatban,hogy ismét undorító lett a fifa mert ezt érdemli(igaz most úgy 60 hsz-s ezt mutatta,hogy nagy 0 az új rész😊
Dehát maradjon is néhány fifa fun ott mindig had derüljünk rajtuk néha<#papakacsint>#papakacsint>
★ 汤姆 李
"a tavalyi szerintem kúrvajó volt, de ez fos...
remélem a teljes jobb lesz egy kicsivel(mondjuk mind1 úgyis fogom tolni ezerrelxD)) "
értitek, fos, de úgyis mindegy mert tolom ezerrel
mondjuk a "kúrvajó"-nál már kiderültek dolgok
De rájöttem ezeknek úgysem érdemes megmagyarázni mert akkor idejönnek és itt teszik fel a miért nincs magyar kommentár a pes demo-ban kérdéseket.
Vagy te már azzal tolod?
A mostaninak tényleg vicc a gépigénye, ehhez kétség sem fér.
Crysis pedig pont azzal hódított, hogy csili-vili graf, vagyis az úgy lett beharangozva, hogy brutál gépigény és brutál grafika. Ezt az EA nem meri meghúzni. Meg nem is akarják, mert pc-re sok a warez, talán nem is éri meg komolyan fogallakozni vele sajnos. Ennyi.
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Áhh ez valami hihetetlen naaagy lett! olyan mozgássorozatok vannak benn, meg minden!! Eszméletlen sokat javult a gém a 09óta..egyszerûen ez áhh meg a becsúszó szerelés há milyenlett oO tiszta jó..meg a kameranézetek eszméletlenjólett Hát én már húztam is vissza gémelni nem lehet megunni..a játékélmény is nagyban jault..élvezem a meccset meg már nem robotmozgásavan az embernek ez egy nagyonjól eltalált játék..és még holvan az eredeti ennél csak jobblesz aki meg fikázza sztem az azért, mert az õ gépük nm etudka kihozni azt a grafikát, amin élvezni lehet a gémet nálam 10/10 ^.^"
Szóval nehezebb is pc-re fejleszteni.
CSAK a Fradi
egyszerûen élvezhetetlen (sajnos) 😞
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Üdv: Steve
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Gondoltam hogy szar lesz de ez már kimondhatatlanul fos....
A PES után ez olyan mintha nem is focis játékkal játszanék...
csak annyit mondanék, ááá, még annyit se ... <#duhos2>#duhos2>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Leszedtem,kipróbáltam de ez mi a f.sz?
Nagyon gáz szerintem de inkább nem is irom tovább!
Pethy23: pontosan nem tudom megmondani, legjobb esetben vasárnap! Elkezdõdött a suli aztán minden nap olyan délután 3 körül érek haza, tanulnom is kell,.. így elég kevés idõm van a Finale Update-el foglalkoznom! Dolgozom rajta, de mivel rakok be új csapatokat is (BL), így elég idõigényes mert át kell rendeznem az egész Rest of the World-öt, újra be kell állítgatni a szurkolói hangokat, mezeket, logókat...plusz még egyéb dolgokat is meg kell csinálnom: új 09/10-es mezek a csapatokhoz, pár új arc, esetleg labda...
------------------------------------
http://www.moddingway.com/news/176.html
Elõre is kösz!
Igazából kicsit megelégeltem vele a cécót, végülis alaplapi spdif-en is szólnak szépen a filmek, zenére meg játékra meg oké így is. De azért ha nem lesz jobb dolgom, akkor megcsinálom. Most jut eszembe, hogy van itthon még egy gép, ami xp-s 😄D
CSAK a Fradi
hangkártyás dolog megoldódott?
ha igen kiváncsi vagyok a fülhalgatós ikont bekapcsolod-e
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"