PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tokot ellopták...
Kérem kapcsolja ki!
Most 2. szezon van, a magyar válogatott nem jutott tovább...
Tényleg, van valahol érthetõ magyar nyelvû részletes leírás e játékról?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kérdésem: legkönnyebb játékmódban, egy játékost irányítva módban kezdtem "17 évesen". Rúgtam eddig kb. 30 gólt negyed szezon alatt mint magyar fiatal tehetség, itt meghívnak-e elõbb-utóbb a magyar válogatottba, szóval a remek remek teljesítmény következtetében ebben a módban lehetek-e válogatott???
Ill. mikortól lehet fejleszteni az erõsségeket?
PES 2009-ben bilentyûzeten hogy lehet különbözõ módokon cselezni? Én csak a biciklicselt ismerem eddig... Ugyan átállítottam nekem kézreesõen a billentyûkiosztást, de természetesen az alapkiosztás-variációkkal kérném a kombinációkat.
Nem kell az összes, elég lenne néhány "alapcsel", és elõre is kösz.
Hay
No meg kedden, szerdán este vannak a meccsek ez suli közben nem valószínû hogy megvalósítható..<#sir>#sir>
Hát a szeptember elején megjelenõ utolsó "Finale Update"-ba tervezem hogy megcsinálom az 2009/2010-es BL-t, de még hozzá kéne adnom 4 új csapatot: Maccabi Haifa, FC Zürich, APOEL Nicosia, Unirea ami nagy meló, megint át kéne rendeznem az egész Rest of the World-öt, meg még jó néhány dolgot!
Meg kéne keresnem olyan patch-et amibe már megcsinálták ezeket a csapatokat, mert külön külön nem fogom megcsinálgatni a csapatokat az biztos...
Esetleg ha valaki tud olyan patch-et/patch-eket amikben valamelyik csapat ezek közül szerepel az please adjon linket!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Porto helyett Atl.Madrid
Marseille lehet beelõz a Milánnak...
B,H csoport meg vicc
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Vannak erõsebb csoportok de olyan nagyon kiemelkedõ nincs, tippjeim a továbbjutásra:
A: Juventus, Bayern München
B: Manchester United, Wolfsburg
C: Real Madrid, Milan
D: Chelsea, Porto
E: Liverpool, Lyon
F: Barcelona, Inter
G: Sevilla, Stuttgart
H: Arsenal, Olympiakos
A Debrecent nagyon sajnálom, még az Európa ligás helyezés sem lesz meg nekik ilyen csapatokkal szemben, szóval valószínûleg utolsók lesznek!😞
Tommy Lee: Inter vs Barca?😄
Kisorsolták a BL csoportokat:
A-csoport: Bayern München, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.
B-csoport: Manchester United, CSKA Moszkva, Besiktas, Wolfsburg.
C-csoport: Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zürich.
D-csoport: Chelsea, Porto, Atlético Madrid, APOEL Nicosia.
E-csoport: LIVERPOOL, LYON, FIORENTINA, DEBRECEN.
F-csoport: Barcelona, Internazionale, Dinamo Kijev, Rubin Kazany.
G-csoport: Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea.
H-csoport: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege.
Legjobb kapus: Van Der Sar (Manchester United)
Legjobb védõ: John Terry (Chelsea)
Legjobb középpályás: Xavi (Barcelona)
Legjobb támadó: Messi (Barcelona)
A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba."
Editable nets, jah...<#unalmas>#unalmas>
Bármely bajnokság csapatával játszhatjuk az ML-t? Melyek a licencelt csapatok?
-Nem, továbbra is álnéven találhatók meg a bajnokságok, viszont megszerezte a KONAMI a Ligue 1, Serie A, Erdivisie jogait. Mind emellett 10 spanyol és 2 Angol csapat jogát ( Manchester United, Liverpool FC).
Hány csapat található a Division 2-be?
18, ezek a csapatok az Other B csapati lesznek, de akár egyedi másodosztályt is létre lehet hozni.
Az elsõ osztályba is lehet változtatni a csapatokat?
Igen, nyugodtan. Akadály nélkül lehet cserélni akár a Liverpoolt a Celtic-re, de ugyan így van ez akkor is ha az Intert a Milannal akarjuk lecserélni.
Milyen egyéb (Other 😎 csapatok vannak a játékba?
Jelenleg még dolgoznak a dolgon, de eddig különbözõ Európai hangzású névvel bíró csapatok találhatók, például Wondengine Town, FC Nortovka.
Hány csapat található a Bajnokok Ligájába? A való életnek megfelelõen van megoldva?
Igen, a Bajnokok Ligája és Európa Liga is a valóságnak megfelelõen van kialakítva. Ezzel is a minõségre törekedve. Viszont nyilván való különbség, hogy a rájátszás kör nem szerepel majd a játékba.
Egy új Mester Liga szezon kezdetkor kapsz új ifjúsági csapatot ?
Nem-nem változnak a játékosok minden új játék kezdetekor. Bár egyenlõre ez a rész fejlesztés alatt áll.
Az játékosok kondija is megváltozik? (Több meccset bírnak játszani fáradás nélkül a játékosok?)
Igen, az egészet az Athletic Trainer határozza meg, ha valakinek elég magas állóképessége lesz nem kell aggódnia, hogy 3 meccs után ne bírja.
Európa Liga és Bajnokok Ligája szerepet kap a PC Verzión is ?
A Jelenlegi állás szerint helyet kap a PC verzión is, de ez még változhat.
Mikor kell kifizetni a játékosokat / klub alkalmazottakat?
Szeptember elsõ hetében, de ha új játékost veszel januárban, akkor a fizetése felét már abban az idõpontban ki kell fizetni.
Hány játékossal lehet egyszerre tárgyalni?
Úgy tûn öt játékossal lehet egy idõben tárgyalni.
A Become a Legend mód ismét helyett kap a játékban?
Igen, ezt be is jelentették és jelen is van, tehát ismét a világ csúcsára törhetünk.
Lehet védõ esetleg kapusként folytatni a karrierünket?
Nem, a választható pozíciók változatlanok, továbbra is marad a tavalyi kínálat.
Vannak különbözõ hálok egy-egy stadionban?
A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba.
A már eredetileg is a játékban helyett kapó játékosok nemzetiségét megváltoztathatjuk?
Nem, a játékosok származását nem tudjuk megváltoztatni. (PC Verzió)
Hány kártya tartozik egy-egy játékoshoz?
Minden játékoshoz 11 darab kártya tartozik.
<#szomoru1>#szomoru1>
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Akkor haverral játszottunk kis 1v1et, meg gép ellen bajnokságot, végülis feldobott, hogy sokkal jobb a játék, ha nem a gép irányít (BAL), csak miután az volt a kérdés, hogy 5, v. 6 góllal verem meg a gépet, így hamar sikerült ráunnom. 😄
2009ben asszem 8. meccsig jutottam MLben max.
Kicsit el van kurva, ill. hülyeség, hogy mindent megnyersz hardon, hard fáradással, és abból a rahedli pénzbõl tudsz 1 játékost venni.
Ezért kell igazoláskor normalra visszatenni, az reális. De még az is szivatós. 😄 Érdekes, te mindenkit 3x annyiért vegyél meg, míg neked 50%ot ígérnek a játékosodért.. 😛
Próbálj másokat is, elõbb-utóbb össze fog jönni valaki.
CSAK a Fradi
valaki elmesélné nekem a MAster Ligue átigazolásos titkát?
feljutottam a divízió 1-be vezetek mindent még nem kaptam ki a szurkolóknál is maxos vagyok,Ronney-ért felajánlottam mindenbõl a maxot és úgy sem jön,negotiation broken down van mindig,ugyanezt megjátszottam Ronaldinhoval is neki valamilye 40% a scout Listben de õ sem jön
segítsetek plz
a Reallal vagyok
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De én is remélem hogy nem egy Manchester United, Real Madrid, Lyon csoportba kerülnek..<#vigyor>#vigyor>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Meg mellé 2 névtelen csapat, hogy továbbjussanak a csoportból, de legalábbis ne dögutolsók legyenek!