PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt szeretném kérdezni, hogy az xbox-os verzióhoz készült bármilyen patch a PES 2009hez?

Háát, ez nem segítõ hozzászólás volt...
A tokot ellopták...
a DVD-tokban nem találtad meg? <#mf2>

Kérem kapcsolja ki!

Mi az, hogy top player???
Most 2. szezon van, a magyar válogatott nem jutott tovább...
Tényleg, van valahol érthetõ magyar nyelvû részletes leírás e játékról?
horpeti
elsõ évben tuti csere vagy (bármilyen jól játszol azon a 6 meccsen), aztán már kezdõ, ha jól nyomod.

horpeti
Jah, engem már az elsõ szezonban a selejtezõbe behívtak többször. Igaz az top player. 😊

Csabesz6
*lehetne

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
engem az izgatna, hogy hogyan lehtne beállítani a billentyûzetet 2. számú "kontrollernek", hogy MINDIG a gamepad maradjon az elsõ számú

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hi újra...
Kérdésem: legkönnyebb játékmódban, egy játékost irányítva módban kezdtem "17 évesen". Rúgtam eddig kb. 30 gólt negyed szezon alatt mint magyar fiatal tehetség, itt meghívnak-e elõbb-utóbb a magyar válogatottba, szóval a remek remek teljesítmény következtetében ebben a módban lehetek-e válogatott???
Ill. mikortól lehet fejleszteni az erõsségeket?
Hi!

PES 2009-ben bilentyûzeten hogy lehet különbözõ módokon cselezni? Én csak a biciklicselt ismerem eddig... Ugyan átállítottam nekem kézreesõen a billentyûkiosztást, de természetesen az alapkiosztás-variációkkal kérném a kombinációkat.
Nem kell az összes, elég lenne néhány "alapcsel", és elõre is kösz.

Hay
Lehet róla szó, de ez még odébb van nem tudom hogy még mi lesz addig meg függ az áraktól is...
No meg kedden, szerdán este vannak a meccsek ez suli közben nem valószínû hogy megvalósítható..<#sir>

Különben a PAC-PATCH Finale Update valószínûleg jövõ hétvége körül lesz kész!

Breki33
megbeszélhetnénk, hogy együtt kimegyünk 😛
Én nem vagyok biztos semmiben sem, csak tipp...fociban soha nem lehet tudni hogy mi lesz az eredmény, mindig van meglepetés!<#vigyor2>

Hát a szeptember elején megjelenõ utolsó "Finale Update"-ba tervezem hogy megcsinálom az 2009/2010-es BL-t, de még hozzá kéne adnom 4 új csapatot: Maccabi Haifa, FC Zürich, APOEL Nicosia, Unirea ami nagy meló, megint át kéne rendeznem az egész Rest of the World-öt, meg még jó néhány dolgot!

Meg kéne keresnem olyan patch-et amibe már megcsinálták ezeket a csapatokat, mert külön külön nem fogom megcsinálgatni a csapatokat az biztos...

Esetleg ha valaki tud olyan patch-et/patch-eket amikben valamelyik csapat ezek közül szerepel az please adjon linket!

eZo
lesz PAC-Patch update a BL résztvevõ csapatokkal ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Ne legyél biztos a Bayern továbbjutásában ...
Porto helyett Atl.Madrid
Marseille lehet beelõz a Milánnak...
B,H csoport meg vicc

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ja, ez az elõnye hogy nagy csapatokat kaptunk...

Legerõsebb csoportok sorrendben sztem:

Vannak erõsebb csoportok de olyan nagyon kiemelkedõ nincs, tippjeim a továbbjutásra:

A: Juventus, Bayern München
B: Manchester United, Wolfsburg
C: Real Madrid, Milan
D: Chelsea, Porto
E: Liverpool, Lyon
F: Barcelona, Inter
G: Sevilla, Stuttgart
H: Arsenal, Olympiakos

A Debrecent nagyon sajnálom, még az Európa ligás helyezés sem lesz meg nekik ilyen csapatokkal szemben, szóval valószínûleg utolsók lesznek!😞

Tommy Lee: Inter vs Barca?😄

Breki33
Mindháromra érdemes lenne kimenni
Bocs, OFF:

Kisorsolták a BL csoportokat:

A-csoport: Bayern München, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa.
B-csoport: Manchester United, CSKA Moszkva, Besiktas, Wolfsburg.
C-csoport: Milan, Real Madrid, Marseille, FC Zürich.
D-csoport: Chelsea, Porto, Atlético Madrid, APOEL Nicosia.
E-csoport: LIVERPOOL, LYON, FIORENTINA, DEBRECEN.
F-csoport: Barcelona, Internazionale, Dinamo Kijev, Rubin Kazany.
G-csoport: Sevilla, Rangers, Stuttgart, Unirea.
H-csoport: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos, Standard Liege.

Legjobb kapus: Van Der Sar (Manchester United)
Legjobb védõ: John Terry (Chelsea)
Legjobb középpályás: Xavi (Barcelona)
Legjobb támadó: Messi (Barcelona)

Breki33
editorral a patch option file-t is meg lehet nézni, hogy benne van-e
Az is igaz<#finom>
Csabesz6
fogod a pes editort és átpakolod...

Akkor viszont a telepítéssel vannak gondjaim,mert nem láttam átigazolva pl Ronaldo t<#szomoru1>
Csabesz6
"Vannak különbözõ hálok egy-egy stadionban?

A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba."

Editable nets, jah...<#unalmas>

Breki33
Melyik az?
Igen valójában PESFan a neve a kérdésekre válaszoló személynek. A kérdésekben fõleg a Mester Liga és Bajnokok Ligájáról kérdezték, de megtudhatjuk azt is, hogy szerepet kap-e a BaL mód. Nézzük mik derültek ki az október 23-án boltokba kerülõ PES 2010-rõl!
Bármely bajnokság csapatával játszhatjuk az ML-t? Melyek a licencelt csapatok?

-Nem, továbbra is álnéven találhatók meg a bajnokságok, viszont megszerezte a KONAMI a Ligue 1, Serie A, Erdivisie jogait. Mind emellett 10 spanyol és 2 Angol csapat jogát ( Manchester United, Liverpool FC).

Hány csapat található a Division 2-be?

18, ezek a csapatok az Other B csapati lesznek, de akár egyedi másodosztályt is létre lehet hozni.

Az elsõ osztályba is lehet változtatni a csapatokat?

Igen, nyugodtan. Akadály nélkül lehet cserélni akár a Liverpoolt a Celtic-re, de ugyan így van ez akkor is ha az Intert a Milannal akarjuk lecserélni.

Milyen egyéb (Other 😎 csapatok vannak a játékba?

Jelenleg még dolgoznak a dolgon, de eddig különbözõ Európai hangzású névvel bíró csapatok találhatók, például Wondengine Town, FC Nortovka.

Hány csapat található a Bajnokok Ligájába? A való életnek megfelelõen van megoldva?

Igen, a Bajnokok Ligája és Európa Liga is a valóságnak megfelelõen van kialakítva. Ezzel is a minõségre törekedve. Viszont nyilván való különbség, hogy a rájátszás kör nem szerepel majd a játékba.

Egy új Mester Liga szezon kezdetkor kapsz új ifjúsági csapatot ?

Nem-nem változnak a játékosok minden új játék kezdetekor. Bár egyenlõre ez a rész fejlesztés alatt áll.

Az játékosok kondija is megváltozik? (Több meccset bírnak játszani fáradás nélkül a játékosok?)

Igen, az egészet az Athletic Trainer határozza meg, ha valakinek elég magas állóképessége lesz nem kell aggódnia, hogy 3 meccs után ne bírja.

Európa Liga és Bajnokok Ligája szerepet kap a PC Verzión is ?

A Jelenlegi állás szerint helyet kap a PC verzión is, de ez még változhat.

Mikor kell kifizetni a játékosokat / klub alkalmazottakat?

Szeptember elsõ hetében, de ha új játékost veszel januárban, akkor a fizetése felét már abban az idõpontban ki kell fizetni.

Hány játékossal lehet egyszerre tárgyalni?

Úgy tûn öt játékossal lehet egy idõben tárgyalni.

A Become a Legend mód ismét helyett kap a játékban?

Igen, ezt be is jelentették és jelen is van, tehát ismét a világ csúcsára törhetünk.

Lehet védõ esetleg kapusként folytatni a karrierünket?

Nem, a választható pozíciók változatlanok, továbbra is marad a tavalyi kínálat.

Vannak különbözõ hálok egy-egy stadionban?

A Jelenleg tesztelt verzióba nem voltak, tehát minden stadionban ugyan az volt, ugyan még változhat a végleges verzióba.

A már eredetileg is a játékban helyett kapó játékosok nemzetiségét megváltoztathatjuk?

Nem, a játékosok származását nem tudjuk megváltoztatni. (PC Verzió)

Hány kártya tartozik egy-egy játékoshoz?

Minden játékoshoz 11 darab kártya tartozik.

Breki33
ahhoz pár napja linkeltem egyet
GACP hez szeretném,próbáltam már többet de nem változik pl Ronaldo igazolása <#szomoru1>
Breki33
teljes patchet vagy vmelyik konkrét patchoz rostert?
Valaki tud olyan patch et amiben benne vannak az utolsó átigazolások is?
<#szomoru1>
Clement
köszi...<#szomoru1>

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Firerock
fifahungary és gtahungary sem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Clement
Sziasztok! A peshungary.hu nem mûxik?

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

horpeti
ember ellen az 1v1, vagy 2v2 (inkább 2v2) amit nem tudnék megunni, csak az meg nincs perpill.

horpeti
Én amikor meguntam a BALt, örültem, hogy nem játszom többet vele. 😊
Akkor haverral játszottunk kis 1v1et, meg gép ellen bajnokságot, végülis feldobott, hogy sokkal jobb a játék, ha nem a gép irányít (BAL), csak miután az volt a kérdés, hogy 5, v. 6 góllal verem meg a gépet, így hamar sikerült ráunnom. 😄

Terminátor14
Én meguntam az Bal-t, utána sok-sok Ml, és most megint BAL.

CSAK a Fradi

horpeti
Én meg nem master ligáztam, csak talán 1x.. ez még szerintem a 2008 volt. 😄 De tuti a 2009ben is így müxik, mert PES6 is ilyen volt😄

2009ben asszem 8. meccsig jutottam MLben max.

Terminátor14
Hát én szerintem ezekhez a beállíátsokhoz hozzá se nyúltam 😄

CSAK a Fradi

horpeti
köcsög, mert ha hardon vagy, akkor nem engedi, ill. mindent irreálisan magasabb áron, very hardon (vagy hogy van), meg még a noname játékos is ronaldo árért jön.

Kicsit el van kurva, ill. hülyeség, hogy mindent megnyersz hardon, hard fáradással, és abból a rahedli pénzbõl tudsz 1 játékost venni.

Ezért kell igazoláskor normalra visszatenni, az reális. De még az is szivatós. 😄 Érdekes, te mindenkit 3x annyiért vegyél meg, míg neked 50%ot ígérnek a játékosodért.. 😛

Terminátor14
Sajnos van olyan, hogy bizonyos emberek egyszerûen nem akarnak hozzád igazolni, ennyi a lényeg 😊

Próbálj másokat is, elõbb-utóbb össze fog jönni valaki.

CSAK a Fradi

Firerock
csáttok
valaki elmesélné nekem a MAster Ligue átigazolásos titkát?
feljutottam a divízió 1-be vezetek mindent még nem kaptam ki a szurkolóknál is maxos vagyok,Ronney-ért felajánlottam mindenbõl a maxot és úgy sem jön,negotiation broken down van mindig,ugyanezt megjátszottam Ronaldinhoval is neki valamilye 40% a scout Listben de õ sem jön
segítsetek plz
a Reallal vagyok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rooney8
Én duplán nem örülnék 😄 1 az hogy a Loki kerülne nehéz csoportba, másik hogy a Manchester is 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az olyan mint pl Ronaldo,Kaka átigazolásokat milyen patch el lehet megcsinálni?
A LOKI-n kívül névtelen csapatot nem nagyon találni!😄
De én is remélem hogy nem egy Manchester United, Real Madrid, Lyon csoportba kerülnek..<#vigyor>

Pénteken látom Ibra-t máár nagy meccsen de komoly<#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Olasz focit is be,úgy bizony;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tobias88
inkább a Barca <#vigyor2>

Meg mellé 2 névtelen csapat, hogy továbbjussanak a csoportból, de legalábbis ne dögutolsók legyenek!
Breki33
Jöhet a Juve