PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
nekem pl. tegnap volt egy olyan eset, hogy Ronaldinhoval voltam a 16oson belül, simán vittem a labdát, az ellen csak elém áll de nem csinált semmi extrát, és befújta a 11est...pedig Ronaldinho még csak meg se botlott, vitte volna tovább...elég vicces volt. mondjuk ezen kívül én olyan hatalmas bírói bakival még nem találkoztam
Pethy23
Azért sajna nem:S Olyanokért ad 11-est és olyan becsúszásokat nem fúj le, hogy néha borzalmas a játékélmény!
Breki33
akkor ezis realisztikus 😛
istenem mennyi bajod van😊 de a bíró télleg egy ökör😊

Breki33
Pro Editing Soccer - Total European Football (Juve, Inter, Real and Man Utd)
PES Total European Football for the PES 2010 Demo.

- Barcelona, Liverpool, Manchester United, Inter, Juventus and Real Madrid.
- Kits for all teams
- Stats, positions and faces for all created players
- New ball
- New menu
- Lowercase (es: "Alessandro Del Piero", "Andres Iniesta"...)
- New chants
- Own exe

Credits:
Kits: Crocco, Pisoluzzo, Billy
Faces: Sheridans, Nesta, drift, Romantik
Ball: McLeo
Hex editing: Crocco
Teams editing: Crocco
Sweat patch: Motta
Chants: gigimarulla
Menu: Crocco
Logos and stats from New Star Patch
Thanks to Inas for DB Editor.

In next versions:
- Strong foot corrected for all players
- Real boots for all players
- Ball Changer (like Referee Changer for PES 2009)
- Kits model corrected for all teams

http://uploaded.to/file/7rh8y9

http://uploading.com/files/27am2f91/PESTEF%2B2010.zip/

Breki33
Már visszacseréltem részben az átlátszóra így nem tudom megmutatni felraktam a bl kijelzõt amit készítettek, de abban a játékosneves kijelzõ rész nem tetszett ezért megnéztem az img-ben a bl-est azt átrakva a #58718-ben láthetó szerintem sokkal jobb lett, de mecs elején a kiírásnál a hátterek kicsit elcsúsznak, mecs közben minden oké de az elején meg gondolom félidõben a kiírás háttere nem pontos.
Breki33
Én sem használom a d pad funkcióit kicseréltem a jobb analógra így azzal próbálok cselezni ezt megszoktam és nagyon zavart hogy analóg paszt tettek rá.

LB+B ?
Attelee
Nyomtál egy RT-t h megállitsd a labdát,majd hátra,és gyorsan le-elöre slégan,vagy csak le!Ezek a cselek bejönnek analógkarral is!
Én nem is használom a D-padot,csak szabadrúgásnál!
Amit viszont kivettek.:A 09 ben én mindig az LB-vel cseleztem+ irány,de ez megszûnt,helyette RB+ irány a kerülös csel!
Szintén hiányzik az LB+B ami mindig emberhez rugta a labdát inditásnál,ill szögletnél,ez is megszünt!Legalábbis a szöglet az nehezebb lett!Inditani meg ott van az RB+Y,de ez meg nem olyan erös sajnos!
Összesitve nálam az LB-s cselezést felváltotta az RT-s+ gyors irányváltás,tehát fel majd le vagy hátra elöre,hátra elöreslégan stb.. persze futást elengedve!Kicsit kezdünk átmenni Mortal Kombat-ba az az érzésem!<#nevetes2>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Terminátor14
De az a baj, hogy ezt lefújta, csak épp nem adott érte lapot, márpedig sárgát legalább ért, de akár pirosat is. És közben érvénytelenítette a gép gólját.

Egyébként amit írsz, azt én is észrevettem még tavaly, csak én a passzok után léptem oda.

Összességében a bíró fos, a kapusok még mindig nagyon bénák és sajnos játékmenetben is van 1-2 furcsa szituáció. A váltás maga a rémálom, és ezt nem tudják megoldani a 2008 óta 😞

CSAK a Fradi

én is remélem hogy jó lesz az online így pes6 után ismét megveszem, jajj de rég is volt már😊
jó kis 2v2 😊

csak csíterekkel kéne vmit csinálni :S
ja ja..ez már tavaly is volt a passz elõtt,ha rácsúszol az ellenfélre,nem fújja le,így ha agyon rúgod,a passz a fekvõhöz megy..😞
A váltásos dolog talán megszokható,a kapusok meg...hát ez van sajna.
Talán ha az online végre jó lenne majd...a 2v2 meccsek elfeledtetnék a hibákat is.
Mert gép ellen nem sokat ér ez a rész sem,sajnos.
Valószínûleg kis csapatokkal egész jókat lehet majd játszani vele.

Mert a sztárok szokás szerint lelõhetetlenek..😊
Nekem most nincs idõm kijavítani, de azért érdekelne hogy mi is a gond vele!

Breki33
Benne van a játékban a BL kijelzõ is

kicserélve egész jól néz ki csak mecs elején nem teljesen jó
nem akarja vki kijavítani? 😊

Terminátor14
Eléggé poénosra sikerült a bíró ebben az évben is, vmi hihetetlen, hogy mennyire gáz 😞

Most pl egy szöglet után kipattant a labda a 16os vonala elé az ellenfél csatárához, aki kapásból bebombázta azt a ficakba. Csak épp én egy védõvel menteni próbáltam és rácsúsztam a lábára, ezért a gól nem volt érvényes, helyette az ellenfél kapott egy szabadot 18ra a kapumtól, én pedig még sárgát sem. Persze a szabadból nem lett semmi, így az ellenfél szegényebb lett egy góllal én pedig egy srága vagy piros lappal.

CSAK a Fradi

Breki33
nehogy azt hid, hogy én tudom, csak próbálgattam aztán ez jött elõ.

De ilyen szitukban nagyon jól jön
Komoly ez a csel...én nem nagyon szoktam cselezgetni de jó lenne végre megtanulnom nekem is!<#vigyor2>

Köszi, akkor nem érdekel..<#vigyor>

Breki33
Érdekes lett ez a leheletfinom lövõcseles elfektetés

Breki33
Cselekve visszatérve gyakoroltam kicsit, valaki elmagyarázhatná ezt mivel csináltam, nemtom mennyire látszik, de tökjó csel

daver88
bocs, nemtom mér ilyen lassú, pedig állítottam gyorsaságán...

daver88
no, elõkaptam régi gamepadomat, amíg nincs meg az új, gondoltam jobb lesz mégiscsak azzal, mint billel...
Jött is egy Ibra gól:

Breki33
Érdekes átvétel és kapáslövés

Breki33

Breki33
Egyébként van németes patch is

PES 2010 Demo Patch with Bundesliga teams

Included Teams:

• VfL Wolfsburg
  • FC Bayern München
  • VfB Stuttgart
  • Hamburger SV
  • Werder Bremen
  • Arminia Bielefeld

Features:

• Correct squads with correct player numbers
  • Faces for almost all players
  • Real kits, numbers & fonts
  • Correct player stats
  • Correct line-ups
  • Correct emblems
  • Correct radar colours
  • Bundesliga sleeve patch
  • Adidas Terrapass ball
  • Correct chants (additional download)
  • lowercase player & team names

Download:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/peseditcom-2010-demo-patch-released.html

Update 1

PESEdit.com 2010 Demo Patch Update 1

Features:

• Corrected kits with correct numbers, fonts and shorts numbers positions
  • Added 2 players (Gentner & Dejagah)
  • Corrected line-ups for Bielefeld, Bayern & Wolfsburg

Download:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/peseditcom-2010-demo-patch-update-1.html
Breki33
értelemszerûen a patchekkel nem lesz több csapat hanem az eredetiket cseréli le másikakra
Breki33
De már letölthetõ, viszont PC-re tudtommal nem adták ki
Gnome
a demoban a bíró szégyen, nagyon remélem, h fullban már normálisan fog ítélni, mert többször is visszajátszottam és nagyon lábra megy az ellen.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Pethy23
A leggyengébb pont továbbra is a bíró, focijátékban talán eddig ez a mélypont!
Attelee
Hab lenne a tortán ha Games For Windows Live-os lenne a játék,mert akkor tuti befutó lenne nálam,bár lehet h igy is megveszem net miatt!
Szerintetek az lesz?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Ja én is tegnap toltam néhány 20 perces meccset tesóm ellen meg a gép ellen is és egy csomó valósághû szituációt véltem felfedezni amik eddig hiányoztak az elõzõ 2 PES részbõl!
A védekezés is sokkal jobb lett már nem lehet csak úgy simán elfutni a védõk mellett mint a 2009-ben, mert most egybõl leszerelnek illetve egy csomó kapura rúgást blokkolnak!
Nekem eddig elsõsorban Buffon én Enke mutatott be hatalmas bravúrokat, de azért a többi kapusnál is akadt 1-2 szép védés, viszont Mandanda a franciáknál meg csinált néhány bakit, az észre vehetõ hogy csak 76-os kapus nem 95-ös mint Buffon!😊

Attelee
Jó a banner,de ez #58688 nekem is jobban tetszik!Valami ilyesmi kéne legyen benne a homályositás!

tobias88
Én is úgy vagyok vele, hogy tegnap toltam haverékkal 2,5 órát, és nagyon élethû lett, sokkal nehezebb egymás ellen a kapuig eljutni, sokkal élethûbb mint eddig! A jó kapusok meg fantasztikusakat védenek, a gyengék meg egyáltalán nem <#wow3>
Különben nekem nagyon bejön az új játék, a KONAMI megint jó munkát végzett viszont van pár idegesítõ dolog:
- a játékosok késõn reagálnak
- rengeteg összeolvadásos hiba (ez már jelen volt az elõzõ 2 részben is de most mintha több lenne..)
- néhány esetben pl. amikor a játékos elsarkalják a labdát akkor kb. 1 méterre van a labda a játékos lábától és úgy adja tovább.

Viszont a kapusok nagy fejlõdésen mentek át, sokszor hihetetlen nagyokat védenek, és olyan lövéseket is hárítanak amik pl. a 2009-ben mindig bementek!

Az elõzõ PES-ben lengettek a szurkolók transzparenseket, zászlókat meg voltak görögtüzek is, szerintem most csak azért nincsenek ilyenek mert demo! Asszem a 2009 demo-jából is hiányoztak ezek de a teljesben már bent voltak! Bár aztán ki tudja lehet kivették õket a 2010-bõl...

Ezt a Winning Eleven 2010 demo-t nem lehet valahonnan lehúzni?<#vigyor2>

szucsy89
11es rúgás az most ilyen lett az új részben, ez van, nekem se jön be...a többivel meg egyetértek, bár ezeket a hiányosságokat amiket felsoroltál biztosan nem fogják a teljesbe beletenni...legalábbis az ideibe nem😊
The Hedgehog
Most játszottam két meccset és a következõ dolgok idegesítenek:

- Még mindig nagyon steril a stadion, több interaktivitást akarok. Jó, hogy a közönség már 3D-s, de például lehetne több transzparens, amit õk lengetnek, dobálhatnának szalagokat, elkülönülhetnének szektorokra. A pálya széli dolgok is nagyon állnak. Nincs kispad, és nincs élet a pálya szélén. Nincsenek görögtüzek stb. Ez mind-mind olyan dolog ami régen megvolt a játékokban, de valamiért kihagyják belõlük, pedig egyik sem túl erõforrás igényes.

- Játékmenet szempontjából semmi bajom a PES-el. Még mindig a legtöbb animációt és meglepetést okozó játék nekem. Egy dolog ami évek óta döcög, az pedig az animációk folyamatossága. A motion-capture-ben a FIFA (nextgen) sokkal jobb, mint a PES és sokkal élethûbbé is teszi magát a mozgását a játéknak.

- Kicsit zavaró volt az is, hogy a 11-eseket, amiket játék közben kapok, oldalról mutatja a játék. Mi a fenéért?

- A sárga/piros és egyéb meccs közbeni szituációk sem változnak évrõl-évre. Vagy csak minimálisat. Az ilyen szituációkban használt kamerakezelés elég silány, egy pici "filmességet" belevinnék az egészbe. Tény, hogy ez nem valósághûvé tennék a játékot, de picit talán élvezetesebbé. Itt is érezhetõ a motcap profi hiánya, mert néha nem túl emberi a játékosok mozgása és reakciója. Picit több és kidolgozottabb gólörömök és offline animációk nagyon megdobnák a hangulatot, fõleg ha azok köré a már említett mozgalmasabb stadion interaktivitás is társulna.

Jelenleg ezek nem tetszenek. De én már a tökéletesre hajtok 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

köszi

The Hedgehog
Kérdésem uraim. Nálatok is hiányzik a közelikrõl a 3D gyep? Mert nekem egyáltalán nem látszik és picit zavar, mert olyannyira megszerettem. Vagy ez csak a demó hiányossága?

A vas megvan hozzá, ez nem lehet probléma.

Gnome
ugy, h visszateszed az eredeti img fájlokat amikrõl okosan biztonsági másolatot készitettél, mivel tudtad, hogy az olasz patch nem külön exés.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

feltettem az olasz patchet a demóhoz, de csak az a 6 csapat van benne a többit hogyan lehet visszahozni bele??(barca,pool)

Breki33
A hexaeditoros leírás megnézésére sincs idõd?

Kiszedni ki tudtam PS-ben javítani is, de nem értem a visszatétel miért bonyolultabb.

Ha ezt egyszerûsíteni lehetne tudnék szép dolgokat a játéktérre varázsolni.
Breki33
Nem rossz, de ilyesmi háttér jobban tetszene

The Hedgehog
Parancsolj...

Breki33
Szívesen kipróbálnám

Ja a kép

klikk
The Hedgehog
A japán piacra szánt WE mindig különbözött játékmenetben. A japóknak másak az igényeik.

The Hedgehog
Tudok én, de idõm nincs rá... Érjétek be ezzel. Esetleg ha küldesz képet magadról, még odaretusállak Messi mellé 😊

Breki33
Oks, de tudsz te flash-est is 😊
The Hedgehog
Fejlécre esetleg...

Breki33
"
I tried the Winning Eleven 2010 demo

Postby egyptian pes fanboy » Thu Sep 24, 2009 12:40 pm
omg guys unbeliveable ... i just created a account at the japan market place and i downloaded and i played the game .. omg omg like its tottaly defrent than pes like i belive its a new code or latest code .. when i playedi feel like its a pes5 i swear and new animation and even the game play is defrent than pes one and the add a new stadium and they just got a 2 clubs which barcelona and liverpool and 2 national teams which is brazil and italy ... plz guys go and try to download it cuz its reallyplayable and tell me what u guys think ?"