PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES Total European Football for the PES 2010 Demo.
- Barcelona, Liverpool, Manchester United, Inter, Juventus and Real Madrid.
- Kits for all teams
- Stats, positions and faces for all created players
- New ball
- New menu
- Lowercase (es: "Alessandro Del Piero", "Andres Iniesta"...)
- New chants
- Own exe
Credits:
Kits: Crocco, Pisoluzzo, Billy
Faces: Sheridans, Nesta, drift, Romantik
Ball: McLeo
Hex editing: Crocco
Teams editing: Crocco
Sweat patch: Motta
Chants: gigimarulla
Menu: Crocco
Logos and stats from New Star Patch
Thanks to Inas for DB Editor.
In next versions:
- Strong foot corrected for all players
- Real boots for all players
- Ball Changer (like Referee Changer for PES 2009)
- Kits model corrected for all teams
http://uploaded.to/file/7rh8y9
http://uploading.com/files/27am2f91/PESTEF%2B2010.zip/
LB+B ?
Én nem is használom a D-padot,csak szabadrúgásnál!
Amit viszont kivettek.:A 09 ben én mindig az LB-vel cseleztem+ irány,de ez megszûnt,helyette RB+ irány a kerülös csel!
Szintén hiányzik az LB+B ami mindig emberhez rugta a labdát inditásnál,ill szögletnél,ez is megszünt!Legalábbis a szöglet az nehezebb lett!Inditani meg ott van az RB+Y,de ez meg nem olyan erös sajnos!
Összesitve nálam az LB-s cselezést felváltotta az RT-s+ gyors irányváltás,tehát fel majd le vagy hátra elöre,hátra elöreslégan stb.. persze futást elengedve!Kicsit kezdünk átmenni Mortal Kombat-ba az az érzésem!<#nevetes2>#nevetes2>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Egyébként amit írsz, azt én is észrevettem még tavaly, csak én a passzok után léptem oda.
Összességében a bíró fos, a kapusok még mindig nagyon bénák és sajnos játékmenetben is van 1-2 furcsa szituáció. A váltás maga a rémálom, és ezt nem tudják megoldani a 2008 óta 😞
CSAK a Fradi
jó kis 2v2 😊
csak csíterekkel kéne vmit csinálni :S
A váltásos dolog talán megszokható,a kapusok meg...hát ez van sajna.
Talán ha az online végre jó lenne majd...a 2v2 meccsek elfeledtetnék a hibákat is.
Mert gép ellen nem sokat ér ez a rész sem,sajnos.
Valószínûleg kis csapatokkal egész jókat lehet majd játszani vele.
Mert a sztárok szokás szerint lelõhetetlenek..😊
kicserélve egész jól néz ki csak mecs elején nem teljesen jó
nem akarja vki kijavítani? 😊

Most pl egy szöglet után kipattant a labda a 16os vonala elé az ellenfél csatárához, aki kapásból bebombázta azt a ficakba. Csak épp én egy védõvel menteni próbáltam és rácsúsztam a lábára, ezért a gól nem volt érvényes, helyette az ellenfél kapott egy szabadot 18ra a kapumtól, én pedig még sárgát sem. Persze a szabadból nem lett semmi, így az ellenfél szegényebb lett egy góllal én pedig egy srága vagy piros lappal.
CSAK a Fradi
De ilyen szitukban nagyon jól jön

Jött is egy Ibra gól:

PES 2010 Demo Patch with Bundesliga teams
Included Teams:
- VfL Wolfsburg
- FC Bayern München
- VfB Stuttgart
- Hamburger SV
- Werder Bremen
- Arminia Bielefeld
Features:
- Correct squads with correct player numbers
- Faces for almost all players
- Real kits, numbers & fonts
- Correct player stats
- Correct line-ups
- Correct emblems
- Correct radar colours
- Bundesliga sleeve patch
- Adidas Terrapass ball
- Correct chants (additional download)
- lowercase player & team names
Download:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/peseditcom-2010-demo-patch-released.html
PESEdit.com 2010 Demo Patch Update 1
Features:
- Corrected kits with correct numbers, fonts and shorts numbers positions
- Added 2 players (Gentner & Dejagah)
- Corrected line-ups for Bielefeld, Bayern & Wolfsburg
Download:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/peseditcom-2010-demo-patch-update-1.html
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Szerintetek az lesz?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A védekezés is sokkal jobb lett már nem lehet csak úgy simán elfutni a védõk mellett mint a 2009-ben, mert most egybõl leszerelnek illetve egy csomó kapura rúgást blokkolnak!
Nekem eddig elsõsorban Buffon én Enke mutatott be hatalmas bravúrokat, de azért a többi kapusnál is akadt 1-2 szép védés, viszont Mandanda a franciáknál meg csinált néhány bakit, az észre vehetõ hogy csak 76-os kapus nem 95-ös mint Buffon!😊
- a játékosok késõn reagálnak
- rengeteg összeolvadásos hiba (ez már jelen volt az elõzõ 2 részben is de most mintha több lenne..)
- néhány esetben pl. amikor a játékos elsarkalják a labdát akkor kb. 1 méterre van a labda a játékos lábától és úgy adja tovább.
Viszont a kapusok nagy fejlõdésen mentek át, sokszor hihetetlen nagyokat védenek, és olyan lövéseket is hárítanak amik pl. a 2009-ben mindig bementek!
- Még mindig nagyon steril a stadion, több interaktivitást akarok. Jó, hogy a közönség már 3D-s, de például lehetne több transzparens, amit õk lengetnek, dobálhatnának szalagokat, elkülönülhetnének szektorokra. A pálya széli dolgok is nagyon állnak. Nincs kispad, és nincs élet a pálya szélén. Nincsenek görögtüzek stb. Ez mind-mind olyan dolog ami régen megvolt a játékokban, de valamiért kihagyják belõlük, pedig egyik sem túl erõforrás igényes.
- Játékmenet szempontjából semmi bajom a PES-el. Még mindig a legtöbb animációt és meglepetést okozó játék nekem. Egy dolog ami évek óta döcög, az pedig az animációk folyamatossága. A motion-capture-ben a FIFA (nextgen) sokkal jobb, mint a PES és sokkal élethûbbé is teszi magát a mozgását a játéknak.
- Kicsit zavaró volt az is, hogy a 11-eseket, amiket játék közben kapok, oldalról mutatja a játék. Mi a fenéért?
- A sárga/piros és egyéb meccs közbeni szituációk sem változnak évrõl-évre. Vagy csak minimálisat. Az ilyen szituációkban használt kamerakezelés elég silány, egy pici "filmességet" belevinnék az egészbe. Tény, hogy ez nem valósághûvé tennék a játékot, de picit talán élvezetesebbé. Itt is érezhetõ a motcap profi hiánya, mert néha nem túl emberi a játékosok mozgása és reakciója. Picit több és kidolgozottabb gólörömök és offline animációk nagyon megdobnák a hangulatot, fõleg ha azok köré a már említett mozgalmasabb stadion interaktivitás is társulna.
Jelenleg ezek nem tetszenek. De én már a tökéletesre hajtok 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A vas megvan hozzá, ez nem lehet probléma.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kiszedni ki tudtam PS-ben javítani is, de nem értem a visszatétel miért bonyolultabb.
Ha ezt egyszerûsíteni lehetne tudnék szép dolgokat a játéktérre varázsolni.
I tried the Winning Eleven 2010 demo
Postby egyptian pes fanboy » Thu Sep 24, 2009 12:40 pm
omg guys unbeliveable ... i just created a account at the japan market place and i downloaded and i played the game .. omg omg like its tottaly defrent than pes like i belive its a new code or latest code .. when i playedi feel like its a pes5 i swear and new animation and even the game play is defrent than pes one and the add a new stadium and they just got a 2 clubs which barcelona and liverpool and 2 national teams which is brazil and italy ... plz guys go and try to download it cuz its reallyplayable and tell me what u guys think ?"