PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Én értem, nálam is ez van. Vagyis egyszer jól indítja, aztán meg nem, pedig ugyanúgy hosszan nyomom. Sõt, mintha néha akkoris jól adná futásra hosszan a játékos elé, ha csak pöccintem.

CSAK a Fradi

Akartam gif-et csinálni én is most hogy mire gondolok,de most meg egy 15 perces meccsen nagyjából mindig jól indította be a társat.Franc se érti,biztos én nyomok rosszul sokszor valamit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PS2-re lehet, ha xbox-ra warezolsz, akkor letiltanak a live-ról (persze ha nem vagy fent akkor lehet). ps3 meg még nem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A szurkolás,a kommentátor,a kamerabeállítások sokkal jobbak a Fifában,de még mindig gyengébb a játékmenet,egysíkúak a gólok.Nekem kicsit gyors a játék,nem olyan élethû mint a PES-ben.Idén a PES-t veszem meg xbox-ra,remélem javítanak a demo hibáin.
horpeti
Jah, csak akkor is ott lesz a hamachis megoldás, meg stb, ami miatt szintén nem éri meg majd megvenni...

Amúgy XBOXra és PS2-3-ra nem lehet warezolni vhogy, ennyire biztos forrás? 😊

Már kiadták a Fifa10-et!

Gnome
jó lenne, ha kiadnák a Fifa2010et Pcre is😊.....csak az emberek 98% lewarezolná és így nem éri meg...addig is ott a 6szoros ráncfelvarráson átesett 2004es változat a fanoknak..... kíváncsi vagyok, h a pes mikor fog kivonulni a PCs szegmensbõl..ha normális online része lenne a játéknak az már garantálná a megvételt nálam.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

pontosan mikor jelenik meg pc-re?

The Hedgehog
Aki esetleg nem lenne tisztában a nextgen FIFA-val, az lesse meg ezt a pár perces meccs videót. Látszik, hogy mennyire más és sok dologban mennyivel jobb, mint a PES. Néha nem tudom eldönteni melyik a jobb... Idén szerintem karcosra játszom mindkét korongot 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Mondom. Egy elavult motorra épülõ focit hasonlítasz össze egy nextgen (PES) játékkal. Én úgy érzem az mondhat itt a két játék között ítéletet aki mindkét foci nextgen változatát kipróbálta.

De tény. A PC-s FIFA-ban a visszajátszás rövidsége gyatra. A PES-ben meg fos a kamerakezelés.

Breki33
lehet nextgenen jobbak pc-n századszorra ugyanazt a lövést nézni lassítva elég uncsi volt nekem és ugye mindig csak szinte a lövést mutatta ha pl elõtte volt egy szép megmozdulás azt nem
Breki33
most itt a mecs közbeni automatikus visszajátszásokról van szó, nem a menüs replay-ról

Fifa 10-ben a másik elõfordulhat, hogy így van egyenlõre ez az elsõ olyan fifa amit lehet nem fogok beszerezni.
The Hedgehog
Szerintem a FIFA néha belassított visszajátszásai jobbak. Ez talán azért van, mert a mocap' sokkal jobb ott. Bár én most a nextgen FIFA-t nézem, de balgaság is lenne a PES-t a PC-s FIFA-val összehasonlítani.

The Hedgehog
Vitatkoznék veled drága Breki, mert a FIFA 10-ben hosszabbak a visszajátszások, ráadásul ha jól láttam immár az egész meccs visszajátszható.

Breki33
És magát az akciót nem, hogy hogy indult be hogy kapta milyen cselt csinált elõtte?

pl ennél csak a lövést mutatná a fifa ismétlés pedig maga az akció a szép
és pont jó, hogy vissza lehet nézni, de akár el is lehet nyomni.

Errõl tehát más a véleményem, persze ez szubjektív, de nehogy változtassák P

Én jobb szeretem ott nézni, hogy milyen véd a kapus, mennyivel ment mellé, etc 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Breki33
tehát akkor az automatikus visszajátszásról beszélsz.

Azt én általában kinyomom pes akárhány óta, hogy pörögjön a mecs.

Der hogy a fifa féle mátrixos belassított ismétlés miért jobb azt nem tudom ott századszorra néztem hogy egy lövés ugyanúgy csapódik.

Igazából is az egész akciót ismétlik én gif-ben is igyekszem legalább egykét paszt bennehagyni nemcsak a lövést.
Nekem általában annyi h a pálya felétõl mutatja ahogy végigviszem a labdát... fifa-ban meg faszán lelassítja legalább 😄 Mást + pont nincs is a fifa mellett >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Breki33
van már újabb ilyen

Breki33
Ez a 11-es dolog elég érdekes nálam Juve-val játszva egy 11-est se adtak ellenem.

Rómával viszont volt olyan meccsem ahol kettõt is hasononló kis lökésekért.

Azóta viszont megint egy sem volt.
Kicsit olyan mintha ez mecstõl vagy csapatoktól is fügne.

A másikra tudnál gif-et mutatni, mert ha jól értem a szitut nekem pont ellenkezõ tapasztalataim vannak, pont ilyenekbõl lövök sok gólt csináltam is pár gif-et belõle, hogy Totti milyen szépen osztogat.

De lehet félreértem a szitut délután rakok be ilyen gif-et.
Breki33
fifa replay <#rinya><#vigyor5>

nem hálisten az nem szokott lenni
nem tudom melyik replay-re gondolsz amit automatikusan mutat-e vagy a menübõl elérhetõre, elõbbi kb 10 másodperc max-simán kinyomható- utóbbiban többféle sebeséggel visszajátszható.
Szokott lenni a játékhoz fifa replay ? Mert az itteni mindig hülyén mutatja, nem lassít és kb 1 perc elõzménnyel, amit francnak sincs kedved végigvárni. Mondjuk a gólnál levõ tekergetõs cucc az fasza :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ha igazítani tudnák játékhoz ezt az Angol kommentárt és olyan 20 percig változatosnak tünne akkor az maga az álom focis játékban😊
Hangulatos lenne,imádnám<#eljen><#worship>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Azért igazán megkérdezném a tisztelt készitõket,hogy hogy van az hogy nekem a 16-oson belül a legkisebb lökés,belépõ,ne adj isten becsúszás is 11-es az ellenfélnek.Viszont ellenem 10 percen belül két ilyen szituáció sem ért egyet sem...

Aztán egy irányítás technikai dolgot se értek.Saját térfélen,vagy a pálya közepén ha nyomok egy lapos szöktetést,akkor a gomb lenyomás hosszának függvényében lesz az hosszú,vagy rövid,ahogy kell.De amint a "támadó harmadba" érek,ez megszûnik.Futok,mellettem a társ,szembõl ott a védõ,be akarom gurítani mögé hogy a másik lendületbõl továbbvigye,de nem.Akárhogy nyomom itt már csak valami nyomi kis passzocska lesz belõle,ami legtöbbször a szembõl jövé védõé lesz,de hogy lendületes továbbfutás nem lesz belõle,az biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Importáláshoz nem fontos az ASF explorer
mindenhol ezt írják, de eddig GS-el simán tudtam pakolgatni, csodálkoztam is, hogy itt ilyen egyszerûen megy.
Gnome
a végét természetesen elszúrtam, nevezd át a fájlt "dt04.img"-re.

Gnome
két program kell hozzá...

Az elsõ az ASF explorer. Ezzel megnyitom a dt04.img-t(lehet új néven kell majd elmenteni mindegy, a lényeg h majd ezzel a fájllal kell felülírni a régit) és jobklikkel exportálom az unnamed_4 és unnamed_11 fájlokat egy üres könyvtárba..

A második az a DB editor amivel elõször megnyitom az "_4"es fájlt utánna automatikusan a "_11"et fogja kérni....utánna kattintasz a Load gombra és onnan már értelemszerû...csak vigyázz, h kb minden változás után nyomj egy Apply-t meg Savet mert ha nem mentesz akkor elveszik.

Miután megvagy a javítással újra megnyitod az ASF explorert megnyitod a dt04et, Action---> Import Folder ----> és itt kiválasztod azt a könyvtárat ahol a két fájlod van... ha az elején más néven kellett elmentened nevezd át ezt a fájlt unnamed_4.bin-re és írd felül az img könyvtárban lévõvel

és nemnézlek hülyének csak megpróbáltam nagyon szájbarágós lenni biztos ami biztos😉

Pls írd már le hogy nyitottad meg az editorral az unnamed_4.bin-t, illetve hogy mivel exportáltad ki a dt04.img-bõl mert nekem az istenér se akarja megnyitni. Game Graphic editorral kiexportálom, de nem nyitja meg rendesen, csak villanik egyet, és nemlátszik semmi. Nemtudom mi lehet a baja.

Gnome
jó ez az új editor..már lábat is lehet állítani, kijavítgattam a szörnyû hibákat amiket a nemhivatalos patchekben nagyon benéztek( Drogba CM, VdV DM stb.) és igy már élvezetes....azért ügyes emberek vannak, h ilyeneket összedobnak.....érdekes lenne, ha pl direkt a konami kiadna hozzá devkitet, h még ennyit se kelljen szenvedni vele, hiszen tudják, h úgyis mindenki modolt játékkal fog játszani...nade ezmár utópia😊

Breki33
De

Eredetiben nem ilyen lesz, patchkészítõl megcsinálhatják ilyesmire amihez hasonlóra volt már péda ugye.
Terminátor14
Végülis nincs odaiírva a címbe, hogy real commentray 😊

CSAK a Fradi

Ez mi?
Csak bevágták a hangot egy igazi meccsbõl nem?

nagyon jóóóóóó 😛 és ez tényleg ilyen lesz? :Ö)

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Breki33
Nemsemmi ezzel a kommentárral

Október 22 a hivatalos megjelenési dátum!

zsolt515
Üdv!
Pes 10 mikorra várható? Mert nem tudom!😄

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

daver88
összefoglaltad a lényeget...

ez a demo kurva jó! nincs két egyforma gól,játékosok nagyon jól néznek ki,játékélmény fantasztikus!!! PERFECT!!!
Bulykin
szintén😄 csak nagy ritkán szólok hozzá😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gnome
én messzirõl azt hittem, h hello kitty felirat😛...olyan mint a .gif-ek amikkel 90es évek weblapjait díszítették..retroak😊

hát ne haragudj de ezt nehéz szó nélkül hagyni😊 amúgy itt vok, csak én általában csak nyomon követem a fórumokat😊

Terminátor14
Akkor tényleg elég gáz lehet, nem? 😄DDDDD

😉

CSAK a Fradi

Breki33
szerintem csini <#hehe>

érdekes ilyenkor elõkerülnek olyan arcok is akiket soha az életben nem láttam még itt
tobias88
Vagy bármi mást <#miaz>

<#zavart1><#vigyor>
Hát ja elég buzis lett ezzel a csillogós cuccal, lehetne valami jobb képet is kirakni...

háháháhááháháháháhá😄😄😄😄 kicsit meleg😊

Bulykin
hát ez az 1 love football ott a bannerban egyszerûen undorító<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Hát a 2009-ben sem volt valami hû de jó a bíró, engem eddig csak az zavar a legjobban hogy szinte nem is szabálytalankodik az ellenfél így kb. 1 meccsen van 2-3 szabálytalanság...jobba örülnék olyan 7-8 szabálytalanságnak meccsenként!

Ja és azért is kaptam már pirosat h direkt feldobtam magam 😄

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Ilyen velem is elõfordult már, elég idegesítõ!!
Egyszer kipróbáltam h mennyit enged a bíró, és folyamatosan felrúgtam mindenkit hátulról... szinte nem fújt le semmit, amikor viszont lefújta egybõl piros!! érdekes.. .)