PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy XBOXra és PS2-3-ra nem lehet warezolni vhogy, ennyire biztos forrás? 😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
De tény. A PC-s FIFA-ban a visszajátszás rövidsége gyatra. A PES-ben meg fos a kamerakezelés.
Fifa 10-ben a másik elõfordulhat, hogy így van egyenlõre ez az elsõ olyan fifa amit lehet nem fogok beszerezni.
pl ennél csak a lövést mutatná a fifa ismétlés pedig maga az akció a szép
és pont jó, hogy vissza lehet nézni, de akár el is lehet nyomni.
Errõl tehát más a véleményem, persze ez szubjektív, de nehogy változtassák P

Azt én általában kinyomom pes akárhány óta, hogy pörögjön a mecs.
Der hogy a fifa féle mátrixos belassított ismétlés miért jobb azt nem tudom ott századszorra néztem hogy egy lövés ugyanúgy csapódik.
Igazából is az egész akciót ismétlik én gif-ben is igyekszem legalább egykét paszt bennehagyni nemcsak a lövést.
Rómával viszont volt olyan meccsem ahol kettõt is hasononló kis lökésekért.
Azóta viszont megint egy sem volt.
Kicsit olyan mintha ez mecstõl vagy csapatoktól is fügne.
A másikra tudnál gif-et mutatni, mert ha jól értem a szitut nekem pont ellenkezõ tapasztalataim vannak, pont ilyenekbõl lövök sok gólt csináltam is pár gif-et belõle, hogy Totti milyen szépen osztogat.
De lehet félreértem a szitut délután rakok be ilyen gif-et.
nem hálisten az nem szokott lenni
nem tudom melyik replay-re gondolsz amit automatikusan mutat-e vagy a menübõl elérhetõre, elõbbi kb 10 másodperc max-simán kinyomható- utóbbiban többféle sebeséggel visszajátszható.
Hangulatos lenne,imádnám<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
★ 汤姆 李
Aztán egy irányítás technikai dolgot se értek.Saját térfélen,vagy a pálya közepén ha nyomok egy lapos szöktetést,akkor a gomb lenyomás hosszának függvényében lesz az hosszú,vagy rövid,ahogy kell.De amint a "támadó harmadba" érek,ez megszûnik.Futok,mellettem a társ,szembõl ott a védõ,be akarom gurítani mögé hogy a másik lendületbõl továbbvigye,de nem.Akárhogy nyomom itt már csak valami nyomi kis passzocska lesz belõle,ami legtöbbször a szembõl jövé védõé lesz,de hogy lendületes továbbfutás nem lesz belõle,az biztos...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mindenhol ezt írják, de eddig GS-el simán tudtam pakolgatni, csodálkoztam is, hogy itt ilyen egyszerûen megy.
Az elsõ az ASF explorer. Ezzel megnyitom a dt04.img-t(lehet új néven kell majd elmenteni mindegy, a lényeg h majd ezzel a fájllal kell felülírni a régit) és jobklikkel exportálom az unnamed_4 és unnamed_11 fájlokat egy üres könyvtárba..
A második az a DB editor amivel elõször megnyitom az "_4"es fájlt utánna automatikusan a "_11"et fogja kérni....utánna kattintasz a Load gombra és onnan már értelemszerû...csak vigyázz, h kb minden változás után nyomj egy Apply-t meg Savet mert ha nem mentesz akkor elveszik.
Miután megvagy a javítással újra megnyitod az ASF explorert megnyitod a dt04et, Action---> Import Folder ----> és itt kiválasztod azt a könyvtárat ahol a két fájlod van... ha az elején más néven kellett elmentened nevezd át ezt a fájlt unnamed_4.bin-re és írd felül az img könyvtárban lévõvel
és nemnézlek hülyének csak megpróbáltam nagyon szájbarágós lenni biztos ami biztos😉
Eredetiben nem ilyen lesz, patchkészítõl megcsinálhatják ilyesmire amihez hasonlóra volt már péda ugye.
Csak bevágták a hangot egy igazi meccsbõl nem?
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Pes 10 mikorra várható? Mert nem tudom!😄
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
érdekes ilyenkor elõkerülnek olyan arcok is akiket soha az életben nem láttam még itt
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Egyszer kipróbáltam h mennyit enged a bíró, és folyamatosan felrúgtam mindenkit hátulról... szinte nem fújt le semmit, amikor viszont lefújta egybõl piros!! érdekes.. .)