PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
A hat meccs alatt amit játszottam vele nem nagyon próbáltam még. Sajnos sok idõm nincs már a játékra... De szerintem azért sem menne, mert a PES 2009-el szinte alig játszottam :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Egyébként tényleg másik stadion van a We2010-es demoban sokak szerint jobb mint a Pes demo

http://www.youtube.com/v/uQiVC1I9EgA&hl=en&fs=1&

Breki33
:P

Neked megy a cselezés?
The Hedgehog
Kiöregedtél. Kispadra veled! :)

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
A We2010-es demoban már ilyen szélesebb csíkok vannak?!

http://www.youtube.com/v/JbVeqkJmaYw&hl=en&fs=1&

Gnome
annyira hozzászoktam ehhez az új játékmenethez, h amikor kipróbáltam a fifát(angol már "beszerezhetõ") azt hittem aSensible Soccerrel játszok:P...iszonyat ronda, játékmenet is árkádos de simán jóPes10ig.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

eZo
simán fut ! win7 x64-et használok

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Hali !

Valaki nem tudná esetleg megmondani , hogy win 7 alatt miért nem fut a demo?

Köszi szépen.

Breki33
Azt sem értem, hogy a példában mikor berakja a kezdõkörbe a bl csillagot a vonalazás eltûnik, így nem teljesen világos eredetileg mi tárolja a kiszedett dds-en ugyanis nincs semmi csíkozás
Breki33
A fûcserés leírás alapján kiszedtem a bin-bõl a dds-t PS pluginnal simán megynyitotta, készítettem egy szélesebb csíkmintát felrakom hátha valaki ki akarja próbálni

A berakás a leírásban bonyolultabnak tûnik most ahhoz nincs türelmem, nem értem miért nem lehet csak simán visszamásolni hexa editorban, de hátha itt vki jobban tudja.

Breki33
na aki a másodikban 1.10-nél lévõt megcsinálja bill-el az elõtt le a kalapom

ez még gamepaddal se tûnik könnyûnek, de nagyon jó és realisztikus csel
szucsy89
nekem sem nagyon jönnek össze még a cselek...majd idõvel :)
Breki33
Még keveset játszottam vele egyenlõre cselezni nem nagyon tudok,
kicseréltem a jobb analógot a D-padra, de vagy megváltozott vagy sokat fifáztam de egyenlõre csak a körbefordulóst sikerült direktben kihozni

kénytelen vagyok ilyen gólokat lõni

Breki33
Igen, tökéletesen mûködik eddig.
Nálad mûködik az olasz patch?
Én feltelepítettem és folyton kilép hibával a játékból.

saját arcot szeretnék játékba, mennyire nehéz megcsinálni?:)
tobias88
Nameg csak a nevek vannak átírva így utólagosan megnézve...
tobias88
Leszedtem hozzá egy csapat patch-et, a nemzeti válogatottakat kicseréli klubcsapatokra, de azóta Messi jobb lábas, de mindenki az + ashley cole is a barcában van...
<#vigyor0>
Köszi a kiegészítõ linkeket!

De bomba gól,grat!
Am.mit mondasz milyen lett az új rész?Ja és végre,hogy visszatértél<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sajnos én xbox 360-ra nem tudok feltenni semmit.Nekem az van amit kiadtak.
Még csak most töltöm le az olaszt. Nagyjából mire lehet benne számítani?

Breki33
ja már megvan
Breki33
Most nézem itt 24-ig megy a camera angle ez másnál is így van?

Breki33
Ja még annyi, hogy a lesrõl kiugró csatárt lásd arra ott van a radar
nem véletlenül lett kitalálva szerintem 9-es camera angle-val kombinálva nagyon jól használható.
Breki33
Dehogy nem látni azért, csak ez meg lett vágva

Csak pár meccset játszottam még ezért csak pár gondolat.

A wide kamera 9-es Camera Angle-vel szerintem egész jó

Bár énis szeretnék távolabbi egész pályás kamerát
de úgy meg nem lehetne jól látni az egy-egy elleni cseleket ígyis van aki wide-nal közelebbi normál kamerával játszik.

viszont a Fifa-s se tetszik alapból csak a patchelt távolabbi.

Hangok ebben nekem egyenlõre tetszenek a kapufa hang szerintem kimondottan jó

De akinek nem tetszik a PES 2010 Sound FX Mod V2 pont erre jó

sounds changed
-----------------------
ball bounce
passing
shooting
heading
Whistles
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level

sounds deleted:
----------------------
trap ball with chest an foot
dribblig
ball touch while running

INSTALLATION:
unrar file and import into DT03.img

csak ugye ehhez PC-n kéne játszani !

Senki nem tudja? <#zavart2>

horpeti
De azért mégis jobb, mintha TVt néznél, mert te irányítod a játékosokat. :D

Pld ahogy az elõbbi kis videó is mutatja(amúgy nagy gól),kapura lõsz vagy 30 ról és a kaput még nem is látod.....csak úgy vakon kell lõni a szar kamera miatt.
Akkor sem úgy van megoldva ahogyan a TV-ben szokás.Mindegy a többi hiba ettõl még benne van sajnos....
Lehet hogy a PES 5 után újra lesz eredeti játékom :P Azért az online játékról várok pár véleményt, aztán mehetnek a meccsek :)

"errõl jut eszembe...nekem a demo tweak 1 se és a 2 se megy errort ír ki mikor kiválasztom az exe-t...lehet azért mert felraktam a brazil kiegészítést?"

Ilyen nekem is volt, valószínûleg a win7 miatt! kiszedtem az exet meg a settingset és máshova raktam pl. D-re, úgy már mûködött... Utána meg persze visszamásoltam a helyére!

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

<#integet2>
A brazil, és olasz kiegészítéseket honnan lehet letölteni a demóhoz? köszi elõre is!

horpeti
Végre egy magas lövés. Nekem mindig laposan lövi. :( De attól még ugyanúgy bemegy:P

"4.Az idõmérõ órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás...."

Hát szerintem focimeccsen maximum a pénztárnál van számlázás,de ettõl függetlenül nézz meg akármilyen közvetítést és láthatod hogy mindenütt perc:másodperc megoldással mutatják az idõt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Breki33
Végre lehet olasz csapatokkal is tolni

Mióta kipróbáltam az xbox 360 PES 10 demót,napról napra jobban tetszik a hibái ellenére is.Néhány hibát leírok,ami nagyon nem tetszik,nem is értem,hogy ezeket miért nem csinálják meg normálisan.

1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,hogy oldalról játszom illetve nézem a meccseket.....Sajnos nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.Sokszor nem tudok távolról indítani,vagy kiugratni mivel egyszerûen nem látom a lesrõl kiugró csatárt.A Fifában ez tökéletesen megoldották,van pld TV közvetítés mód,meg lehet állítani a kamera magasságát stb.
2.Szurkolói hangok.Na,ezek is gyengék,az,hogy egész meccsen végig hallom,hogy Espana,meg Italy az kevés.Sokkal életszerûbb hangulat kellene,úgy mint a konkurenciában,viszont az tetszik,hogy idén már fütyülnek a nézõk,ha támad az ellenfél!
3.Bedobásnál és ha az alapvonalnál kimegy a labda egybõl sípol a bíró...Minek???Az igaz meccseken csak szabálytalanságoknál fúj a spori!Hihetetlen,hogy ezt nem vették még ki belõle.
4.Az idõmérõ órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
5.A cseréket csak néha mutatják,pedig az feldobná a játékot,ha minden cserét mutatnának,úgy mint igazából....!
6.Az edzõt se látom......,de meccs közben a tomboló drukkerek látványa is nagyon jót tenne a game-nek.
7.A labda is nagyon hangos,pedig ha nézem a TV-közvetítésket csak nagyritkán hallom,itt se kéne,mert ez nem reális.A kapufa is úgy kong,minek?Minden héten meccsre járok,ott mégse hallom ezt a fémes csattanást....
8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.

Nagyjából ennyi,de a sok hiba ellenére idén a PES 10-et veszem meg,mert még ígyis sokkal jobb benyomást tett rám mint a FIFA 10,ami egyértelmûen csalódás a javuló játékmenetétõl függetlenül.
Breki33
Egyáltalán ez a bin unnamed_973.bin melyik img-ben van?
Breki33
Ezt le tudja valaki szedni?

REPLAY SKY SPORTS PES 2010 demo by Unknown (45 Kb)

http://downloads.soccergaming.com/complete.php?id=22864
horpeti
Igen, az a 16:10. (1,6 a hányados:D)

Jah, látom.
Akkor visszaszívtam. :)

24-est akarok venni, annak ez a natívja:
1920 × 1200

eZo
dehogy is...
22" 1680x1050 az a 16:10 ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
vagy olyankor játszik a custom ratio, ami volt a kitserver lodmixerében?

horpeti
Ha 16:10-es moncsim van, akkor nagyjából baxhatom a PES-t?
Úgy emlékszem tavaly sem volt 16:10-es felbontása, csak egy gyengébb 8:5-ös (ami végülis megegyezik vele).
Vagy ilyenkor window mód a megoldás, és akkor még látom a gyorsindítót? :)

HoReSz1975

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Terminátor14
Szedd le az 1.0-ás tweakert, abban manuálisan lövöd be a felbontást, szal be kell írni, úgyhogy az tutinak tûnik.

CSAK a Fradi

Breki33
mert most megy a tv 10 napja nem tudok semmirõl ami itthon történt

LB-t már próbálgattam