PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Valaki nem tudná esetleg megmondani , hogy win 7 alatt miért nem fut a demo?
Köszi szépen.
A berakás a leírásban bonyolultabnak tûnik most ahhoz nincs türelmem, nem értem miért nem lehet csak simán visszamásolni hexa editorban, de hátha itt vki jobban tudja.

ez még gamepaddal se tûnik könnyûnek, de nagyon jó és realisztikus csel
http://www.youtube.com/watch?v=evDqCSoJcOE
http://www.youtube.com/watch?v=a6VGqWC-0Qc&feature=related
kicseréltem a jobb analógot a D-padra, de vagy megváltozott vagy sokat fifáztam de egyenlõre csak a körbefordulóst sikerült direktben kihozni
kénytelen vagyok ilyen gólokat lõni

Én feltelepítettem és folyton kilép hibával a játékból.
<#vigyor0>#vigyor0>
http://www.pes-patch.com/2009/09/setanta-sports-mock-scoreboard-by-moeom.html
Am.mit mondasz milyen lett az új rész?Ja és végre,hogy visszatértél<#vigyor2>#vigyor2>
★ 汤姆 李
nem véletlenül lett kitalálva szerintem 9-es camera angle-val kombinálva nagyon jól használható.
Csak pár meccset játszottam még ezért csak pár gondolat.
A wide kamera 9-es Camera Angle-vel szerintem egész jó
Bár énis szeretnék távolabbi egész pályás kamerát
de úgy meg nem lehetne jól látni az egy-egy elleni cseleket ígyis van aki wide-nal közelebbi normál kamerával játszik.
viszont a Fifa-s se tetszik alapból csak a patchelt távolabbi.
Hangok ebben nekem egyenlõre tetszenek a kapufa hang szerintem kimondottan jó
De akinek nem tetszik a PES 2010 Sound FX Mod V2 pont erre jó
sounds changed
-----------------------
ball bounce
passing
shooting
heading
Whistles
crossbar
goal post
catch trap and punch too (GK)
all in a realistic sound level
sounds deleted:
----------------------
trap ball with chest an foot
dribblig
ball touch while running
INSTALLATION:
unrar file and import into DT03.img
csak ugye ehhez PC-n kéne játszani !
"errõl jut eszembe...nekem a demo tweak 1 se és a 2 se megy errort ír ki mikor kiválasztom az exe-t...lehet azért mert felraktam a brazil kiegészítést?"
Ilyen nekem is volt, valószínûleg a win7 miatt! kiszedtem az exet meg a settingset és máshova raktam pl. D-re, úgy már mûködött... Utána meg persze visszamásoltam a helyére!
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
A brazil, és olasz kiegészítéseket honnan lehet letölteni a demóhoz? köszi elõre is!
Hát szerintem focimeccsen maximum a pénztárnál van számlázás,de ettõl függetlenül nézz meg akármilyen közvetítést és láthatod hogy mindenütt perc:másodperc megoldással mutatják az idõt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,hogy oldalról játszom illetve nézem a meccseket.....Sajnos nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.Sokszor nem tudok távolról indítani,vagy kiugratni mivel egyszerûen nem látom a lesrõl kiugró csatárt.A Fifában ez tökéletesen megoldották,van pld TV közvetítés mód,meg lehet állítani a kamera magasságát stb.
2.Szurkolói hangok.Na,ezek is gyengék,az,hogy egész meccsen végig hallom,hogy Espana,meg Italy az kevés.Sokkal életszerûbb hangulat kellene,úgy mint a konkurenciában,viszont az tetszik,hogy idén már fütyülnek a nézõk,ha támad az ellenfél!
3.Bedobásnál és ha az alapvonalnál kimegy a labda egybõl sípol a bíró...Minek???Az igaz meccseken csak szabálytalanságoknál fúj a spori!Hihetetlen,hogy ezt nem vették még ki belõle.
4.Az idõmérõ órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
5.A cseréket csak néha mutatják,pedig az feldobná a játékot,ha minden cserét mutatnának,úgy mint igazából....!
6.Az edzõt se látom......,de meccs közben a tomboló drukkerek látványa is nagyon jót tenne a game-nek.
7.A labda is nagyon hangos,pedig ha nézem a TV-közvetítésket csak nagyritkán hallom,itt se kéne,mert ez nem reális.A kapufa is úgy kong,minek?Minden héten meccsre járok,ott mégse hallom ezt a fémes csattanást....
8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.
Nagyjából ennyi,de a sok hiba ellenére idén a PES 10-et veszem meg,mert még ígyis sokkal jobb benyomást tett rám mint a FIFA 10,ami egyértelmûen csalódás a javuló játékmenetétõl függetlenül.
REPLAY SKY SPORTS PES 2010 demo by Unknown (45 Kb)
http://downloads.soccergaming.com/complete.php?id=22864
Jah, látom.
Akkor visszaszívtam. :)
24-est akarok venni, annak ez a natívja:
1920 × 1200
22" 1680x1050 az a 16:10 ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Úgy emlékszem tavaly sem volt 16:10-es felbontása, csak egy gyengébb 8:5-ös (ami végülis megegyezik vele).
Vagy ilyenkor window mód a megoldás, és akkor még látom a gyorsindítót? :)

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
CSAK a Fradi
LB-t már próbálgattam