PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De csak annyi, hogy wide kameraállásnál nagyon csillognak, szinte világítanak a fejek. Azért túlélem 😄
Most viszont lépek, a neten teljesen belassult, én meg álomosodom.
Jó8 mindenkinek!
CSAK a Fradi
Arra mondjuk kiváncsi lennék hogy milyen szinten lõtték ezt a gólt!
Különben az ilyen félpályás gólok inkább a FIFA-ra jellemzõek csak ott nem vetõdnek ekkorát a kapusok..
És itt látni, hogy mennyit javultak a 2009 óta (elsõ kép a 2009-bõl van):

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Én eddig észre se vettem, de most, hogy mondtad és tudatosult bennem, már érzem is a 3d-s fû hiányát 😄
Én a fifát már teljesen elfelejtettem 😊 A 10-et le se töltöm, demót se próbáltam ki. Curesz srác kipróbálta, mondta, hogy a szokásos színvonal jött, úgyhogy nekem ennyi elég is. 😊
Bár ez nem túl meglepõ, amióta van pes, azóta én csak és kizárólag ezzel játszom. (Mmint focit)
CSAK a Fradi
Én egy kis színezéssel teljesen meglennék elégedve!<#vigyor2>#vigyor2>
Azt is meg lehet nézni hogy van egy csomó olyan szituáció ami a 2009-ben szinte 90%-ban bement de most azokat 80%-ban kivédi, akár lehet itt gondolni a kipattanó labdákra a 2009-ben mindig a csatár elé ütötte ki a labdát a kapus aztán ott volt a gól, most viszont már volt olyan hogy kiütötte a labdát a csatár érkezett de a kapus egymás után kétszer hárított csak néztem hogy ezt meg hogyan csinálta..<#vigyor2>#vigyor2>
Egyikünk sem jár jobban, én több hibát érzékelek, de jobb híján úgyis ezzel játszom 😊
CSAK a Fradi
Különben ha olyanra csinálták volna a 3D-s füvet mint a 2009-ben akkor jobb is hogy kihagyták mert ott csak téglalap alakú papírdarabokból állt a fû ami nem volt épp a legszebb, ha idén ezt berakták volna az csak lerontotta volna a minõséget. Bár azt nem értem hogy miért vették ki, egy kis továbbfejlesztéssel nagyon fasza lehetne!
Cselezésrõl mondom én sokat most nem tudok nyilatkozni. Szerintem a teljes játékkal szinte egy idõben jön majd valami tutorial is.
meg lehet ugye, hogy esti esõs meccsek pc-n megint sötétek lesznek-reméljük nem.
ha egy dolgot hibának éreznék gondolod, hogy védeném
mi értelme lenne?
De látod pl Nagyi2pac sem érzi ezt a kapus dolgot hibának.
És sohase azt mondtam, hogy tökéletes a kapus, nem az de mondjuk igazából sem ott is elõfordul, hogy kint áll stb.
És pl ha arról van szó hogy valamikor átmegy a labda a játékoson vagy egymásba érnek akkor nem tiltakozom mert ezt énis látom és hibának érzem.
Viszont ti nem látjátok kívülrõl ezt a krónikus hibakeresést.
Most akkor ki jár jobban?
Én csak annyit tudnék belekötni a gyepekbe hogy egy kicsi színezés még rájuk férne a többi az tökéletes számomra!
Én cselekrõl, írtam kétszer is, hogy nem tudok egyáltalán cselezni, mert nem találom a gamepad-em, billentyûzettel meg itt már nehéz, vagy legalábbis más.
Amúgy nem vagy beállítva, csak tényleg ez jön le 😛PPP
Bárki krizitálja a játékot, Te véded. Pedig az a valaki sem azért ír, hogy fikázza, hanem mert szeretné, ha jobb lenne 😊 Az már ezerszer olvastam tõled pl a pes 2009-rõl, hogy szerinted az eddigi legjobb foci pc-re. OKé, így is van, de vannak hibái, lehetne jobb. 😊
Ez az erõs lövés megfogása dolog nekem is feltûnt, de nagyon kissttílû hibának tartom, úgyhogy emiatt nem idegeskednék, mármint ha pl ez lenne a legnagyobb 😄
CSAK a Fradi
Jelenleg freestyle cselezek ami sokszor nagyon szép meg eredményes, de pl, ha csak egy sima elhúzos csel kéne nem biztos, hogy elõ tudom kapni hirtelen.
Közelrõl szerintem elég látványos volt ahogy a csukákat takarta a gyep. Kirúgásnál stb. Nekem hiányzik. Szeretem az apró grafikai megoldásokat és nem szeretem ha jó dolgokat kivesznek az új részekbõl (ez olyan EA szokás).
Szerintem a kapus az egyik pozitívum a 2010-ben, sokkal jobban védnek mint a 2009-ben! Igaz még lehetne mit javítani de az elõzõ évhez képest nagy pozitívum, szerintem!
Idén tényleg olyan a fû hogy az mondom megfelel.
Igazából csak apró változtatások és másfajta vonalakhoz is igazíthatõ csíkozódás miatt szeretném megtanulni a berakást.
Meg elõre félek, hogy milyen füveket fognak készíteni ezekkel a hupilila meg mindenféle mintás gyepekkel úgy el tudják intézni.
Pl kérdeztem három dolgot korábban amik tök általános kérdések arra nem reagált senki illetve csak az elsõre.
Én meg be vagyok úgy állítva mintha szerintem tökéletes lenne a játék, holott én ilyet vagy hasonlót sose mondtam, csak én azt nézem, hogy félig tele a pohár és az itt felsoroltak egy részét nem érzem hibának vagy nem érzem akkora hibának.
De szembe jutott egy még ami nekem pl nem tetszik kb 30-40-rõl erõsen meglövöm a kapu közepébe tart és a kapus vhogy kinyújtott kézzel simán megfogja.
Na számomra pl ez fura mert ha alsó fogással úgy hogy a test is biztosít megfogná az természetes lenne. De egy erõs lövést így fogni kicsit fura.
CSAK a Fradi
Ajánlom majd próbáld ki az NBA 2K10-et ha megjelenik PC-re. Na ott frenetikus ahogy az ütközések és a 1-on-1 meg lett oldva. Alig várom, hogy ilyet láthassak mondjuk a PES-ben.
De akkor irok egy olyat ami engem zavar a demo-ban pl az, hogy mecs végén nem ír ki sztatisztikát nem lehet a góllövõket megnézni, úgy emléxem volt korábbi demo ahol ezeket meg lehetett tenni.
Ja és kvára unom, hogy a kamerát mindig át kell raknom wide-ra
Amúgy szerintem alap, hogy a hibákkal foglalkozunk 😄 Ami jó, annak örülünk, de nem feltétlen arról beszélünk, mert mindenki azt szeretné, hogy a hibákat javítsák ki végre.
CSAK a Fradi
De a KONZOLOS dolgot rühellem itt ez pc-s topic.
Ennél világosabban nem tudom elmagyarázni.
De egyik évente író srác írta nekem msnen, hogy nála sincs közeli képeken.
CSAK a Fradi
Úgy tûnik mintha hirtelen csak úgy rászánta volna magát a lövésre de ezt ebbõl a gif-bõl nem lehet látni.
De oké vegyük úgy, hogy ez esetben túlságosan kint volt ez alapján én nem fogok általánosítani mert én mikor megnézem nem tapasztalom általánosságban ezt.
De félreértés legyen nem azt mondom, hogy a kapus vagy a játék hibátlan, de szerintem legábbis az alapján ahogy nálam nézem hibás az az általánosítás, hogy állandóan kint van.
Nálam az ilyen távoli lövéseket többször bravúrral kitolja ezeket eddig nem vettem fel úgy látszik ezekrõl is kéne gif-et készítenem.
Amúgy én ezt általánosan látom játékok fórumaiban az megy hogy minél több hibát találjunk.
Pont ma gondolkoztam azon pár éve mekkora szó volt, hogy egy lövés
a játékosokon többé kevésbé realisztikusan megpattan, most meg amikor van ilyen akkor szó sem esik pl errõl, hanem fanyalgás megy.
Egyszerûen Téged az zavar, hogy a FIFA meg van említve. És már ne haragudj, de ezt én leszarom. Úgy érzem, hogy normális keretek között, intelligens módon mondtam véleményt, de mert szerepel benne a FIFA szó, Te már lehordasz.
Asszem les miatt szabaddal jött az AI olyan 10-15 méterre az alapvonaltól de oldalról, a tizenhatoson kívülrõl. A kapus végezte el, lepasszolta a legközelebbi védõnek. Az vitte kicsit, lepasszolta egy másik védõnek, az pedig megint vitte és passzolt, csak éppen rosszul, hozzám. De ekkor már vagy 7-8 mp eltelt a szabad elvégzése óta. Véletlen rálõttem a lasztit és akkor láttam, hogy a kapus csak akkor indult vissza a kapuba, mikor ellõttem a labdát, persze még közel sem volt 😄D
CSAK a Fradi
elmondtad már többször én meg megkértelek mint házigazda hogy ne mond el tizedszerre is ugyanazt mert minket a pc-s játékok érdekelnek
érdekes mód ugyanezt megtették a fifa topicban mondván, hogy ne beszéljünk a PC-s! Pes-rõl ott õt ott még rosszat sem lehet írni a játékról
Ha ez hogy megkérlek ne gyere a konzolos fifával szerinted topic uralása akkor uralom.
Néha úgy érzem, hogy a kapus AI-ját a legnehezebb belõni a készítõknek mindegyik játékban. Egy focit nem tudok mondani ahol meg voltam elégedve a kapussal...
Amúgy ezt a beadásos dolgot nem vettem észre, valszeg azért, mert nem nagyon adogattam be 3a-val. Viszont ami még hasonló dolgoz eredményez, az az oldalról történõ lapos kiugratós passz, hosszan. Ott is össze-vissza rohannak néha a védõk, labdát nem is figyelik. Majd nézek erre szituációt, hátha sikerül elõhozni 😄D
CSAK a Fradi
Meg lehet figyelni, hogy ez a félpálya átlépésekor következik ez be.
Részemrõl annyi, hogy a KONAMI-nak a kapusok AI-ján sokat kellene dolgozni, mert amondó vagyok, hogy a lapos beadásaimnál is a kapusok buta viselkedése zavarja össze a hátvédek AI-ját :S
A hozzászólásaim arról szóltak, hogy mi az ami az idei PES-ben nem tetszik. Leírtam, mert kíváncsi vagyok más hogy van ezekkel. Talán ezt nem szabad? Vagy ennyire uralod ezt a topikot?
Délután a beadást is semmi különlegest nem láttam.
Most rakjak be egy képet arról, hogy mikor 20-30 méterre vagyok
a kaputól a kapus bent áll?
ezenkívül direkt néztem a radart ezt figyelve és ha jól mutatja
egyértelmûen látszik, hogy a félpályát átlépve visszament a kapus ami addig kint állt. Ezt többször megfigyeltem mindkét oldalon.
Szval ezzel nem értek egyet, nem azt mondom, hogy tökéletes a kapus, de
ez sztem túlzás, hogy feleslegesen kint állna.
van konzolos fórum ott mondogasd
ez nem összehasonlító topic hanem Pes topic ha hasonlítgatni akarod írj
másik topicba már rohadt unalmas
tisztára mint egy reklámember
"minden fáj ami nem egyezik a Te véleményeddel" Ezt meg magadról is írhatnád a fifa fórumban a kép alapján amin nemcsak én láttam úgy, de az persze kötekedés