PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a sok off után egy gól:
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a Pad-jaim!Majd irj róla egy pár sort h milyen ha megvetted,mert lehet h csak én vagyok elszállva töle!😊
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Microsoft XBOX 360 Controller for Windows 6 990 FT
Igaz ez vezetékes, de szerintem tökéletesen jó lesz ez is
sima Xbox.os vezetéknélkülit venni az pedig 8-9 körül van ha minden igaz!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
,mivel PC-vel nem müködik,és minõségi utángyártottat pedig nem gyártanak belöle!Vettem egy Logitech chillstream-et /14k/ kb fél év után rájöttem h ez se valami minõségi darab,ugyanis nem minden irányba müködik normálisan
az analóg kar!Csináltam is egy videót erröl:
http://www.youtube.com/watch?v=QyKorW0Vva0
Utánna gondoltam egyet és beruháztam egy Microsoft vezeték nélküli Xbox360 gamepadba 15k a hozzá tartozo vevõvel,amit csak egyszer kell megvenni!Mikor elöször kezembe vettem már akkor éreztem h mennyivel minõségibb mint a Logitech chillstream,vagy bármelyik más Pc-hez készült gamepad amit valaha használtam!Ugyhogy én ezt ajánlanám mindenkinek!<#kacsint>#kacsint>
#58942:
Hát igen, remélem hogy a teljesben egy picit még finomítanak rajta!
Pont egy ilyen usb-ps2 átalakítót keresek a környéken, rendelni nem fogok:|
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a logitech cordless rumblepad 2 meg annyival több, hogy vezeték nélküli és az meg 10 db ezres körül mozog
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
srácok valaki nem tudna nekem küldeni nekem ncore vagy bithumen meghívót??? Elõre is köszi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
PC-n nekem egy õsrégi, 2500 Ft-os, PS2 rumble-jére hasonlító gamepad-em van. Már ragasztani kellett mert leejtettem, de semmi baja. Persze a reakcióideje és az analóg nem annyira kifinomult, mint konzolon, de szerintem egy drágább, minõségibb PC-s gamepad simán tudja hozni ugyanazt a színvonalat, mint egy konzolos. Csak áldozni kell rá.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A 2. rumblepadom már, egyiket megkapta haver, a pass gomb kissé elhasználódott, de jó. A mostaninál is jó a kontakt, bár néha mintha erõsebben kéne nyomni. Igaz, ezzel közel nem játszottam még annyit, mint az elsõvel (PES6 idény).
Azt tudom, hogy tesóm 5éves ps2-jén a mai napig 100%-os állapotban van mind 2 gyári sony dualshock 2, pedig nem keveset nyúzta õket, szóval ezért is gondoltam valami minõségibb konzolos gamepadra pc-hez is !
Gondolkodtam egy Xbox360 kontrolleren, de ha a PS3 vezérlõje is megy pc-n akkor az jobb lenne az ergonómia miatt, gondolom a minõsége ugyanolyan kiváló mint az xbox-é
A 11-esek viccesek, próbáltátok már?
Analóggal mindent mellérúgok. vagyis ott már számít, mennyit húzza az ember jobbra balra... nem analóggal gondolom a lenyomás idõtartama számít, hogy mennyit húzza irányba.. .De elég kemény. 😄
POSTED BY Ariel
We all wait for master Juce word about PES 2010. Not only because we trust his words but also because patch makers are praying for a new kit server !!. Well Juce have just posted his impressions about Demo. "My overall impression of the demo is positive" Juce said. A good sign for Kit Server devotes? In Juce We Trust.
Juce Impression about PES 2010 Demo
"My overall impression of the demo is positive. For me, it feels more like the real game than pes2008 and pes2009. So, that's definitely a big plus. I don't like the delay in how players react to controls. One-time passes and shots are way too difficult to do... but maybe it just takes practice to master that. I haven't really explored the new tactical aspects of the game, so cannot comment on that. From past experience though, i'm cautiously optimistic. Let's see what the full game brings, as there were times when demo and full game were completely different (pes5), and times when they were pretty much identical (pes2008, pes2009)."
Illetve még valami: nem lehet valahogy elmenteni a beállításokat?Unom hogy minden újraindítás után megint fel kell cserélni a lövés/beadás gombokat, illetve kinyomni az assisted emberkezelést.
Köszi elõre is.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ne feledjük, h ez csak egy demo
most nem jut eszembe, h melyik játék kiállításon (ami 1-2hónappal ezelõtt volt) ugyan ezt a demot mutogatták
tehát van még idõ kikalapálni mindent
Én sem tudok cselezni, valahogy nehezebben érzem, hogy mikor , mennyit vált irányt az ember, stb... a 2009ben sokkal jobban látszottak a határok, ütemek.
ill. talán azt már megszokta az ember. Néha keresztezni sem tudok a védõvel, és Henry elmegy mint a gyorsvonat. 😄
Mondjuk ez fõleg a multira érvényes. Bár PES6 óta csak offlineban nyomtam, most azt érzem, hogy ebben a részben is a taktika valamelyest már meghatározza a végeredményt. 😛
http://www.youtube.com/watch?v=k-56GyuOfsE
http://www.youtube.com/watch?v=UllB0nOSOVI
The-Manual-Keeper---Why-we-welcome-its-return
Én múltkor csak úgy véletlenül ráváltottam a kapusra de már nem tudom hogy hogyan...valaki esetleg elmondaná hogy melyik gombbal/gombokkal kell ráváltani?
Lassan én is megyek mert holnap suli...<#violent>#violent>