PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
De miért fáj az neked, hogy azzal hasonlítom össze? Nekem legalább van méltó összehasonlítási alapom. A fos PC-s FIFA-val felesleges lenne, mert a PES mindenben veri a licenszeken kívül.
Neked úgy látszik itt minden fáj ami nem egyezik a Te véleményeddel vagy éppen a PES-t kritizálja. Azért írom le ezeket, hogy lássam én vagyok ennyire balfasz vagy más is így látja-e a dolgokat... és ahogy látom nem csak szerintem hugy a PES kapus intelligenciája.
A legviccesebb kapushibát van der sar mûvelte...vidic hazarúgta a labdát 16osról kapus meg kötényt kapott:P...ennyire hülye gólt még nemláttam:P...jah és a bíró tulajdonságait sztem Övrevörõl mintázták:P...egy meccsen volt vagy 4 nem megadott 11esem:P..
Lesz holnap egy pes demo tournament és megcsináltam rá a Pro Evoluti final patch végleges "javítását".. Összes játékosnak már Pes Stat Database-os tulajdonságai vannak + hibátlan posztjelzések....img fájl aki esetleg nyomja a patchel...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
és ha nem lenne az a rõzsaszínû konzolos fifa köd elõtted teis látnád mint ahogy ott más is elmondta.
Senkise mondja, hogy hibátlan a pes, de ez az állandó konzolozás kicsit már unalmas
A kapusnak nem ott lenne a helye, ennyi.
CSAK a Fradi
Én direkt figyeltem és tényleg irreálisan mozog a kapus. Néha 16-os elõtt húzogatom a lasztit erre megindul kifelé... Minek?! Voltam kapus. Az edzõm derékban eltört volna ha egy támadó szellemû csapat ellen - még ha a félpályánál tologatnák is a labdát - én az ötös elõtt lébecoltam volna.
ha középpályán folyik a játék ez természetes.
#58863-nál pedig nem látható mennyire kapáslövés mert megint túl gyors, de ilyenkor ha kint van és felette lövik el mit csinálhatna?
felette egy két méterrel megy el esélye sincs beleérni.
Egyesek mintha direkt a hibákat keresnék a játékban.
Én inkább élvezem.
Valahogy olyan érzésem van, mintha taktikai beállítások nélkül buták lennének a CPU játékostársak :D
De mivel nincs jobb, ezért ezzel játszom.
CSAK a Fradi
Breki töröld pls, ami nem ide illik.
CSAK a Fradi
Érzésem szerint a KONAMI most olyan dolgokkal foglalkozott, ami másodlagos a játékmenet szempontjából (taktikák) és nem sokat fordított olyan dolgokra, amik már évek óta nem a legerõsebb tulajdonságai és értékei ennek a nagyszerû játéknak.
Vallom, hogy továbbra is a PES-el tudok a legváltozatosabb focit játszani és a lehetõ legélethûbb megmozdulásokat, helyzeteket kialakítani... Viszont az animáció (nem a mennyiségük, hanem a minõségük), illetve a játékosok egymással való harca sokkal jobb a nextgen FIFA-ban. Látszik, hogy ott erre több a pénz és a mocapra nagyon ad az EA. A PES ebben nagyon darabos...
CSAK a Fradi
Én általában kettõ a-val vagy sima s-el adok be esetenként L1-es kiugratással ilyesmit még nem tapasztaltam.
Mik a tapasztalataid a 3*A-val CPU ellen?!
Ez melyik beadás pontosan a sima bepasz a 3*a vagy analóg vagy indításos?
Top Player-en nyomom és rendszerint amikor felviszem jobb vagy bal szélen egy futóval a lasztit, majd laposan beadom az ötös elé a CPU összezavarodik. Egyszerûen össze-vissza mozognak és semmi tudatosságot nem érzek abban ahogyan az ilyen helyzeteket kezelik. Hiába van jó kapus a kapuban, õ sem mozdul ki egy láthatóan olyan labdára, ami meglenne neki.
Most az olaszok ellen, 3 öngól született így, plusz egy olyan amit a kavarodásból a támadóm benyesett. Gondoltam csak egy ilyen meccs, így fogtam magam váltottam a franciákra, az ellenfél pedig lett a német. Ugyanezt eljátszották. Két öngól.
Kicsit dühítõ, mert régen ilyet nem tapasztaltam. Szinte már félek a szélekrõl laposan beadni :D
Mit tudtok a BL patchrõl amit a PESEDIT-en beharangoztak? Külön exe-s lesz vajon?
A mostaniak már nemis sejtik micsoda élet folyt ott
Kár, hogy a Socceraccess-es ténykedésem dolgai nincsenek már kint. Elveszett minden fájlom és azok nincsenek meg itthon. Jó lenne megnézni...
Na off vége. Maradjunk a PES-nél :)
CSAK a Fradi
2004-ben írtam ezt
"Sztem meg ne söpörjék le
legyen két jó foci és versengjenek egymással miértünk vásárlókért.
És agyják ki csak rendes multival, hogy az EA is kénytelen legyen, mert így csak sápot szed. "
SG PES 4 fórumtopik
Vicces ahogy marketingoltam az FH-s híreket és ahogy már ott azon sírtunk, hogy a FIFA 2005 videói ugyanolyan szar játékot mutatnak, mint a 2004 volt... Atyaég! Eskü jó érzés visszaolvasni :D
Erre jó példa. Haveri társaságban vagyok. Dumálunk fociról, majd PS3 tulaj srác mondja, hogy nem FIFA-zik, mert szar a FIFA. Erre kérdezem, hogy próbálta-e?! Azt mondja persze. Egyik haverjánál PC-n, meg ugyanott a PES-t is és utóbbi jobban bejött neki. Meg hogy ott ajánlotta a srác a PES-t mert jobb. Megkérdeztem, hogy látott-e már egy képkockát is a nextgen FIFA-ból?! Nem volt a válasz. Másnap átjött, megmutattam neki és csak ámult. Mintha tök új játékot látna.
Azóta persze PES-ezik, mert azt vette meg, de idén FIFA 10 a kiszemeltje. Itt a beszûkült PES és FIFA rajongók baszták fel az agyam. És fura mód, tapló PES rajongót is csak a FIFA topikban látok hozzászólni.
Na téma lezárva. Aláírásomat olvasva ne vitázzatok velem :D
link pes3 topic
Szerintem tök felesleges hasonlítgatni foglalkozzunk ebben a fórumban a pes-el a konzolosoknak meg hagyjuk a fifa-t
Más kijavítottam a ProEvoluti Demo Patch adatbázis hibáit, még a végsõ verzióban is nagyon gagyi hibákat hagytak benne...a tulajdonságokat mind a 3 kusztom csapatnál átírtam a Pes stat database szerint (Barca meg Liver az megmaradt lehet késsõbb átirom de ezeknél nem volt hiba) szal már nincs ilyen, h Kalou DM meg ilyesmi...itt az img fájl csak felül kell írni
meg azért azt se hiszem el hogy a gyors emberekkel nem lehet elsprintelni...
Bal-t kérdezte vki: Nekem annyi rémlik, hogy tutira lesz, és ugyanazok a posztok lezsnek játszhatóak, mint eddig. Nem tûnt úgy, hogy óriási változásokat szeretnének eszközölni ezen a játékmódon.
CSAK a Fradi
De szerintem az emberek nagyobbik része tisztában van itt a dolgokkal fifa vs pes témába, legalábbis az itteniek közül. Úgyhogy amit írtál, az így van, nem is kétli senki. De amit ez elõtt írtál, az akkorsem oké :) Mmint hogy pc-s pes vs. konzolos fifa :D Ennek az összehasonlításnak semmi értelme.
És még annyit, hogy akinek csak pc-je van, az igenis lehordhatja a fifát, mert mást nem érdemel :) Az egy dolog, hogy konzolon jó, de ez nem sokakat hat meg a pc-s verzió megítélését tekintve. Ami szerintem így van rendjén.
Egyébként szerintem teljesen felesleges embereket gyõzködni, hogy mi hol és miért jobb, úgyis mindenki eldönti magának és azzal játszik, amivel akar. Sok tízéves isteníti a pc-s fifát, de isten óvjon attól mindnyájunkat, hogy õket keljen gyõzködnünk. Persze lehet ellenpélda is, csak mondom, ez a topik elsõsorban pc-rõl szól, azon pedig szerintem vitán felüli a dolog.
CSAK a Fradi
Senki sem mondta, hogy vegyetek konzolt a FIFA miatt. Hülye lenne aki emiatt a játék miatt venne. Csak az zavar, hogy sokan a PC-s játék alapján általánosítják a sorozatot.
Gyerekek. A PES3 volt az a játék amit mindenki leszólt. Nagy zászlósvivõ voltam, hogy megszerettessem a FIFAHUNGARY-ra járókkal és Breki egyike volt ezeknek az embereknek. Sokat hallgatta tõlem az evangéliumot :)
Itt hozzáállással van gond. A PES fanoknak dívik általánosságban szidni a FIFA-t. És nagy részük nem is tudja, hogy a játék konzolon nagyon is a PES királyságát döntögeti.
Kár itt amellett érvelni, hogy a PES gyepei, arcai mennyivel jobbak, mint a PC-s FIFA-é, mert EGYÉRTELMÛ. Két külön generációt képvisel a játék. Unfair. Legyen a PES tábor az okosabb, ha már a FIFA tábor ennyire elvakult és buta, hogy a PC-s FIFA-t nem bojkottálja.