PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
kár hogy kínai, ha esetleg valaki talál ilyesmi videót angolul az linkelheti is 😄
Amikor Toresst kiugratják kb a videó közepénél, jéézusom hogy helyezkedik a kapus...
Egyébként sok új menüpont és feature látszik a videóban.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Az elejével egyetértünk , de nekem fifához is mindig távolabbi zoom-os kamera kell
Egyébként én is szeretek üres területekre ívelgetni, de nekem elég a radar. Így nekem még a Wide kamera is túl távoli néha 😊
a két analóg stick az analóg a gomb hogy lehetne analóg?
vagy gamepadon van ilyen funciód?
Akkor ebben (is) különbözünk mert engem a távoli kamera jobban érdekel szeretek hosszú keresztlabdákat adni a szélekre üres területre pl.
Az csak grátisz ha a többi is megvalósul ezután fõleg hülyeség lesz konzolra pes-t venni, PC-n reméljük sokkal jobb lesz.
Engem a kamera annyira nem érdekel, tökéletesen megszoktam a közeli kamerát a radarral. Engem inkább zavar, hogy nem látom egy távoli kameránál az animációt. Bár PES-nél ez annyira nem számítana, mert nem is annyira szép, de szeretem élvezni a látványt... Így olyan Sensible Soccer-es a hangulata, az meg régen volt 😄
Szerintem a távoli kamerabeállítás elég érdekes rég várok ilyenre PES-ben, hogy belássam felülrõl az egész pályát.
Semmi más, én jobb szeretem az olyat ami mutatja gamepadon, hogy pontosan mit nyom és merre
LT = LEFT TOP (felsõ gomb bal oldalt)
LB = LEFT BOTTOM (alsó gomb bal oldalt)
The 6 teams are:
Arsenal (100%)
Chelsea (100%)
Liverpool (100%)
Manchester City (100%)
Manchester United (100%)
England Nation Team (100%)
[/size]
Chelsea, Liverpool and Manchester United's data are from McLeo's ProEvoluti Demo Patch. Thanks McLeo!
Arsenal, Manchester City and England's are from PES2009.
Most faces are coming from PES2009 as they are quite good already but some of them, I just download from GamingAccess, PESFaces or some other places. Thanks for those face makers!
Please note that the squads are not the most accurate.
Also, please tell me if something is wrong in this patch, thanks!
http://uploading.com/files/mc8f3a2m/PES2010DEMOEPL0.3.exe/
-------------------------
P.S.: As you guys can see that there is some problems in England's kit(front number) and the every teams' squads,
I hope somebody can help me or teach me to fix the problems, THANKS!
OFF
Nyertem egy rakat pénzt a Zürichnek köszönhetõen😊....a csapatom viszont kikapott szal inkább szomorú vagyok mint vidám..
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De nekem még mindig jó a gamepadom pedig elég rég szedtem szét, hogy megcsináljam.
Egy másik ball kurzoros patchban is így volt.
az autóversenyeket, sportjátékokat, szerintem tökéletes és nem kell álligatni, mert az XBOX360 beállitások álltalában tökéletesek nekem...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Na szóval én is kipróbáltam a PAC-PATCH-es labda cursor-t és nálam tökéletesen mûködik! Különben én AFS-el importáltam nem GGS-el!
Remélem más nincs benne ami keveredést okozhatna csak most megy a játék és ezért nem engedi megnyitni
Szép cselek!<#taps>#taps>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"