PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, ez azért annál komolyabb patch!

Különben majd lesz egy EPL patch a demo-hoz:

English Premier League 2010 Demo Patch

Arsenal
Chelsea
Liverpool
Manchester United
Manchester City
Tottenham Hotspur

Ez is jó kis patch lesz majd!<#finom>

Gnome
Az a gond, h már legalább 5 ilyen vegyes patch van....simán lehetne már liga patcheket csinálni...ebben is max az arsenal az új csapat de asszem van már külön Arsenalos is...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Pethy23
Így már értem! 😊 Azt hittem valami önjelölt eldöntötte.
Persze hogy beférne, külföldi fórumon is volt már vita hogy melyik csapatok kerüljenek be a patch-be, de mint tudjuk nem kerülhet be a játékba az összes jó csapat mivel csak 6 hely van! Pesedit-en volt egy szavazás is hogy melyik csapatok kerüljenek majd be és a Chelsea nem kapott annyi szavazatot amennyit kellett volna így kimaradt.

Pethy23
Ne vegye senki magára de ez milyen patch már😄? Chelsea hol van? szerintem beleférne egy ilyen BL patchbe...
daver88
csak egyik tárhelyrõl se tudom letölteni 😄 😄 mindenhol zárva vannak a slotok...na majd akk. holnap

daver88
nah, kösz, ezt még most gyorsan leszedem, aztán meglesem milyen...

Asszem ez lesz az elsõ patch amit majd felrakok a 2010-hez!<#finom>
Bocsi, kicsit össze vissza vannak a képek...<#vigyor2>

PESEdit.com 2010 Demo Champions League Patch
---------------------------------------------------------

Included teams are:

* FC Barcelona
* Real Madrid
* Inter
* Juventus
* Arsenal
* Manchester United

Features:

* correct squards and line-ups
* correct player stats and numbers
* Champions League adboards and scoreboard
* CL Menu
* CL sleeve patches
* CL kits, numbers and fonts
* CL referee kits
* CL ball
* faces for all players
* correct boots for most players
* and much more...

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-demo-champions-league.html

How to install:

1. Copy the files inside "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO" into the directory where you installed PES 2010 Demo
2. Open the file 'dt01.img' (Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img) with AFS Explorer
3. Click 'action -> import folder' and select the folder 'pf01.img inside the chantpack folder
4. Click yes when a window appears and rebuild the img as 'pf01.img', copy the new file to "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img"
5. Repeat this with the files dt05_x.img (replace 'x' by e.g. 'g' if you use German language or 'e' if you play the game on English), dt06.img, dt07.img and dt09.img. (the corrspondend folders are pf05_x.img, pf06.img, pf07.img and pf09.img
6. Start the game with 'pes2010_CL.exe'

Én is regular-on kezdtem az elején hogy picit szoktassam magam az új játékhoz, de aztán egy 7:1 Spanyol - Olasz meccs után már muszáj volt váltanom, de utána kapásból professional-on is 5:1-re nyertem szintén Spanyol - Olasz meccsen és azóta top player-en játszok az már kissé nehezebb..<#vigyor2>

Halihó!

Látom pár embernek csinál érdekes dolgot néha a kapus, én gép ellen mondjuk nem játszok, de haverommal sokat tolunk egymás ellen és szerintem valami fantasztikus a játék. 20 perces meccseket játszunk és végig élvezetes, nem tudom ki hogy van vele de szerintem most fölülmúlta magát a konami, nálam ez 10/10 eddig <#eljen>
daver88
egy támadáson belül volt..., kapusba elakadt az ember, nem érte el a labdát, a védõ tisztázott, és onnan rúgtam a 16-os sarkáról

2. bement végül ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

daver88
játszottam elõbb egy meccset, hát igen komolyra sikeredett egy támadásom:

1. rész, kontratámadás, hatalmas kapusbravúr:

2. rész, támadás utáni szöglet, Torres dupla kapufája:

3. rész: felszabadítás után kapura lövés:

Pethy23
Lehet nekem is ez kéne😄 De csak top player az igazi kihívás😄
Breki33
én feljebb kezdtem de inkább szeretném kipróbálni a dolgokat hogy mûködnek ezért visszavettem így többet van nálam a labda
daver88
én is profon játszok még...szóval már legalább 2-en vagyunk...😊

Breki33
itt ugyis mindenki top playeres kivéve jelenleg engem 😊
DaemoonHunter
Nálam profin is egyszerû😄 Tavaly még nehezen ment a váltás regular-ról, de most az elsõ meccseken 2-3 góllal is nyertem, aztán kicsit lejjebbment a szintem úgytûnik mert mostanában csak 1-2 gólos különbségek vannak😄
Észrevehetõ(itt is), hogy a gép addig hajt míg be nem szenved egy gólt, aztán szinte várja hogy kapjon egyet, alig vezet támadást esetleg a növelésre. Ilyen vezetés egyenlítés ciklusokkal megy le a meccs, bár ez nem is baj.

a 2010ben szerencsére nem találkoztam ilyen gólokkal sûrûn 😊
Viszont az elsõ 3 szint nagyon gyenge lett szerintem, még regularon is egymás utáni 2 meccsen nyertem 7 ill. 8-0 ra 😄
utána viszont a professional sokkal húzósabb... lehetnének kicsit jobbak az átmenetek!

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

az ilyen gólokat énis utálom... rengeteg ilyet kapni sajnos...

Hát rávágod 16ról és gól. Bár mostanában én meg el sem jutok odáig 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Breki33
2009-ben valóban voltak hasonló gólok, mondjuk nem minden meccsen szerencsére
Breki33
Én betettem

Ezt pont jó ellenpélda volt a korábban írtakra
Gnome
azért azt, h normálisan véd a kapus csak nem teszem be...ha mindig így védene nem lenne vicces hanem szidnánk ezt is mint a fifát odaát...Van der sar hazaadásból kapott köténye után döntöttem el h feltöltöm mert néha elég érdekes dolgokat mûvelnek a kapusok😛...és igen Top Playeren.

jah lehet, mert ismerõsömnél is zúznak kapusok_😄
siettem vidoval aztán elfelejtettem

de nálam 2009ben is minden meccsen vlt min1 iylen gól😄
szal nemtudom
ebbõl per lesz😄
Breki33
Ez beginner? P

Szerencsére én még ilyet sosem kaptam meg #59049-en a felsõt sem láttam mert az tényleg nagyon durva.

Kezdem már azt hinni hogy ez is gépfüggõ ;P

A kiírást miért nem veszed le?
pesgoal

kedvenc kapott gól egyike, ilyenkor szoktam kilépni játékból 😊😄

szerintem pes6-ban sokféle gólt lehetett szerezni, de az utóbbi részekben mintha kezdene fifásodni és rengeteg az uolyan gól sajna:S
Breki33
Ja értem köszi , csak egységesíteni kéne mert így elég keveredés lesz

Akkor ha jól nézem L1+ ívelés

Breki33
Elnézõ vagyok csak szeretném ha fejlõdnél 😊

Múltkori résznél sok szép gif készült
Azt mond õ,csak szerintem Xbox controller kiosztás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DaemoonHunter
Nálam sajnos igen...bár lehet gyenge a gépem hozzá, dehát ha erõsebbnél is ez van...<#nemtudom>

Gnome
elõször csinálok ilyet légy elnézõ:]

Breki33
Na errõl van szó

"Slow down in match ,Problem... is it global?
I have a PC processor 3/512 and graphic card (ATI XFX 4650 1 giga DDR2) and 2.5 giga RAM
I have update my graphic card after it was (nvidia XFX 9400 GT 1 giga) by replacing it with the ATI 4650 mentioned above
the problem is the same does not be solved
Game is slow down in some parts of the match for 1 or 2 seconds (and rapidly go after the slow down for 1 or half second)
I try the game in a processor core 2 due with the same graphic cards and RAMs and the problem still exist
the problem is still exist even with resolution 800*600 in medium details
any body have my problem ? is it global ? or anybody face this before?"

Valakinél ez jelentkezik vkinél nem nálam hálisten jó.
Breki33
Azt hiszem a gif készítést még gyakorolhatjátok páran P
Gnome
Ma nyomtam picit...

Kapus Fail😛

És egy kis Övrebö 😉

Breki33
Ezt a lassulás dolgot ha ugyanarról beszélsz olvastam külföldi fórumokon, pár embernek volt ilyen másoknál meg simán ment kicsit hasonlóan a korábbi pl pes3-as dolgokhoz.

Nálam szerencsére semmi ilyen lassú reagálás nincs nemis szeretném ha gyorsabb lenne pont jó a sebesség.
Tokyo Game Show 2009 PES
Ahogy elnézem ebben a videóban, PS3-on sokkal gyorsabb mint PC-n ez a demo... nemlátok lassú reagálást, mint PC-n.
Remélem a teljes verzióba nem marad meg a lassú reagálás, ami talán a portolásnak köszönhetõ 😞

Breki33
mi az a B ?

gamepad gombokat mondj, nem értem mi ez a betûzés nálad még bill-en se logikus
Breki33
Ezse igaz top playeren is van ilyen szitu csak ugye az elõzmények nem látszanak, de pl kontráztam ennél sokkal szabadabban is.
Breki33
tuti hogy hülyeséget írsz <#kocsog><#nyes>
Breki33
Nem, mint már írtam a cselek miatt visszaraktam egyel.

Talán proffesional.
Lehet.

Ezen a képernyõn válaszd a "Cursor Settings" pontot. (ide úgy jutsz hogy a CUSTOM pontot választod az ezt megelõzõ képernyõn)

Majd itt a "Slct Player"-t állítsd ON-ra.

Amúgy ha ugyanitt a "Change Cursor-t" átállítjuk Semi-Assist-ra,akkor nem fogja a gép magától váltogatni az irányított játékost,csak gombnyomásra megy át.Unnassist-nál pedig még a passz után se vált át magától a labdás emberre,tovább mehetünk azzal akivel passzoltunk, labda nélkül.(mondjuk ez szerintem rettentõ zavaró)
Nem tudom ezt irta-e már valaki,ha igen akkor bocs az ismétlést.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Attelee
Közben rájöttem h mégiscsak müködik az indítás!Tehát saját 16-os és félpálya között LB+B /Brekinek 😛 /L1+O/ 2x vagy 3x.1x semmikép ne használjátok,mert elküldi a kapusig vagy tovább!Ugyanez használható oldalról való beadáskor,de ezt már mindenki tudja,viszont oldalról lehet 1x-est is használni!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Sziasztok,demoban lehet úgy jatszani,hogy csak 1 játékost irányiitok ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

horpeti
Top playeren nem hagyják az embert ilyen szabadon. 😛
Legalábbis nálam. 😄

tuti csak beginner 😄

ez a kártyarendszer elég jó dolog lesz, igaz én még nem nagyon értem<#vigyor5>
ez top player?
kínai, japán, nekem 1re megy, lusta vagyok gondolkodni hogy vajón valóban melyik lehet, ezér rámondom ami eszembe jut, az itt fórumozók úgyis tudják 😄