PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben majd lesz egy EPL patch a demo-hoz:
English Premier League 2010 Demo Patch
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Manchester United
Manchester City
Tottenham Hotspur
Ez is jó kis patch lesz majd!<#finom>#finom>
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Bocsi, kicsit össze vissza vannak a képek...<#vigyor2>#vigyor2>
---------------------------------------------------------
Included teams are:
* FC Barcelona
* Real Madrid
* Inter
* Juventus
* Arsenal
* Manchester United
Features:
* correct squards and line-ups
* correct player stats and numbers
* Champions League adboards and scoreboard
* CL Menu
* CL sleeve patches
* CL kits, numbers and fonts
* CL referee kits
* CL ball
* faces for all players
* correct boots for most players
* and much more...
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-demo-champions-league.html
How to install:
1. Copy the files inside "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO" into the directory where you installed PES 2010 Demo
2. Open the file 'dt01.img' (Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img) with AFS Explorer
3. Click 'action -> import folder' and select the folder 'pf01.img inside the chantpack folder
4. Click yes when a window appears and rebuild the img as 'pf01.img', copy the new file to "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img"
5. Repeat this with the files dt05_x.img (replace 'x' by e.g. 'g' if you use German language or 'e' if you play the game on English), dt06.img, dt07.img and dt09.img. (the corrspondend folders are pf05_x.img, pf06.img, pf07.img and pf09.img
6. Start the game with 'pes2010_CL.exe'
Látom pár embernek csinál érdekes dolgot néha a kapus, én gép ellen mondjuk nem játszok, de haverommal sokat tolunk egymás ellen és szerintem valami fantasztikus a játék. 20 perces meccseket játszunk és végig élvezetes, nem tudom ki hogy van vele de szerintem most fölülmúlta magát a konami, nálam ez 10/10 eddig <#eljen>#eljen>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. rész, kontratámadás, hatalmas kapusbravúr:
2. rész, támadás utáni szöglet, Torres dupla kapufája:
3. rész: felszabadítás után kapura lövés:

Észrevehetõ(itt is), hogy a gép addig hajt míg be nem szenved egy gólt, aztán szinte várja hogy kapjon egyet, alig vezet támadást esetleg a növelésre. Ilyen vezetés egyenlítés ciklusokkal megy le a meccs, bár ez nem is baj.
Viszont az elsõ 3 szint nagyon gyenge lett szerintem, még regularon is egymás utáni 2 meccsen nyertem 7 ill. 8-0 ra 😄
utána viszont a professional sokkal húzósabb... lehetnének kicsit jobbak az átmenetek!
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
siettem vidoval aztán elfelejtettem
de nálam 2009ben is minden meccsen vlt min1 iylen gól😄
szal nemtudom
ebbõl per lesz😄
Szerencsére én még ilyet sosem kaptam meg #59049-en a felsõt sem láttam mert az tényleg nagyon durva.
Kezdem már azt hinni hogy ez is gépfüggõ ;P
A kiírást miért nem veszed le?
kedvenc kapott gól egyike, ilyenkor szoktam kilépni játékból 😊😄
szerintem pes6-ban sokféle gólt lehetett szerezni, de az utóbbi részekben mintha kezdene fifásodni és rengeteg az uolyan gól sajna:S
Akkor ha jól nézem L1+ ívelés

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Slow down in match ,Problem... is it global?
I have a PC processor 3/512 and graphic card (ATI XFX 4650 1 giga DDR2) and 2.5 giga RAM
I have update my graphic card after it was (nvidia XFX 9400 GT 1 giga) by replacing it with the ATI 4650 mentioned above
the problem is the same does not be solved
Game is slow down in some parts of the match for 1 or 2 seconds (and rapidly go after the slow down for 1 or half second)
I try the game in a processor core 2 due with the same graphic cards and RAMs and the problem still exist
the problem is still exist even with resolution 800*600 in medium details
any body have my problem ? is it global ? or anybody face this before?"
Valakinél ez jelentkezik vkinél nem nálam hálisten jó.
Kapus Fail😛
És egy kis Övrebö 😉

Nálam szerencsére semmi ilyen lassú reagálás nincs nemis szeretném ha gyorsabb lenne pont jó a sebesség.
Ahogy elnézem ebben a videóban, PS3-on sokkal gyorsabb mint PC-n ez a demo... nemlátok lassú reagálást, mint PC-n.
Remélem a teljes verzióba nem marad meg a lassú reagálás, ami talán a portolásnak köszönhetõ 😞
Ezen a képernyõn válaszd a "Cursor Settings" pontot. (ide úgy jutsz hogy a CUSTOM pontot választod az ezt megelõzõ képernyõn)
Majd itt a "Slct Player"-t állítsd ON-ra.
Amúgy ha ugyanitt a "Change Cursor-t" átállítjuk Semi-Assist-ra,akkor nem fogja a gép magától váltogatni az irányított játékost,csak gombnyomásra megy át.Unnassist-nál pedig még a passz után se vált át magától a labdás emberre,tovább mehetünk azzal akivel passzoltunk, labda nélkül.(mondjuk ez szerintem rettentõ zavaró)
Nem tudom ezt irta-e már valaki,ha igen akkor bocs az ismétlést.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit