PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán az 5 is tartalmazta még(?)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ezt legjobban a PES 09 BaL-ban vettem észre, amikor a védõk belefutnak labdával az ellenfél csatáraiba, és ilyen buta módon eladják a labdát, persze az ellenfél védõi mindig tökéletesen elpasszolják...
a másik amit utálok, hogy az ellenfél vezet 2-3 góllal, de a csapatom akkor se siet, nyugodtan passzolgatnak hátul, mintha mi vezetnénk... nagyon idegesítõ
2009-ben én is csak egy taktikát használtam de itt számot tevõ különbség van taktikázás és nem taktikázás között!
Mi most multiról vagy gép elleni játékról beszélünk?
Taktikát meg 2-3 perc alatt be lehet lõni, legfontosabb szerintem az emberfogás beállítása kulcsemberekre!
Itt az értékeket gondolom a patch készítõi vették kisebbre.
Énse frenkie néven nyomtam, bár külföldieknek a mecs végén volt mikor szóltam, hogy te az én gyepemen játszottál most pl.
NEkem a nevem csak annyiban nyilvánult meg magyaroknál, hogy mindenkinek én magyarázhattam a hamachin, hogy hogy kell játszani meg velem akarták kipróbálni. P
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ezt az online-t mióta ismerlek igérgeted még Fifa-val is mindig kihívtalak :)
Esetleg nézd meg a Pes 2009-es coaching DVD-bõl a támadást ott vannak jó tippek gondolom lesz 2010-hez is.
DE amúgy szoktam lenni Argentín és Olasz válogatottal is meg pl a magyarok ellen a Dánokkal nyomtam multiban, hogy kb hasonló legyen.
abban mi a kihívás meg tudás pl multiban vki kirakja a szélre a játékosokat aztán ívelgeti neki, hogy üresbe menjen.
Én azt mondom játéktudásával nyerjen az ember ne taktikázással
De ha így akkor így. Majd a teljesben próbálkozom a taktikákkal és max beállítom úgy. PES 2009-nél is volt ilyen gondom, és korábban is, de most Top Playeren idegesít, hogy ilyen töketlen a CPU a játékostársakkal.
Én eddig mindent graphic studioval raktam be szükség esetén ottis van méretnövelés és más néven mentés és egész könyvtár importálása is, sztem teljesen jól mûködik.
Én nem állítok semmi taktikát nem vagyok ilyen negyedórákig taktikával tökölõ inkább játszok.
Ha jól értem amit írtál nálam olyan szokott lenne hogy megyek viszem föl
erre látom, hogy egyfossforestfuss jön fel jobb oldalon pont kezdek örülni neki, de elmegy a leshatárig és ott megáll, én ilyenkor L1-es passzal ki szoktam passzolni oldalra és akkor a paszt adó beindul és kényszerítõben szépen vissza lehet adni, vagy tottival beadom az automatikusan beinduló embernek amire raktam már fel két gif-et korábban.
Ha ezek nem jönnek be marad a cselezés labdatartás vagy a szélen való meghúzás esetleg a magas kiugratás, vagy távoli lövõhelyzet kialakítása cselezéssel vagy hirtelen irányváltoztatás.
Nem tudom segített-e taktikaállítgatások nélkül én ezeket használom.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Az a gondom, hogy a csapattársakat a CPU egyszerûen nem futtatja és indítja lyukra ha a közelükben vagyok. Ha távolabb állok és úgy szöktetem õket akkor nincs para. Csinálják ahogy kell. Viszont ha vezetem a labdát a pálya közepén, az ellenfél 16-osához közeledbe. Balra-jobbra tõlem szinte velem egy vonalban fut 1-1 játékosom és ahelyett, hogy kihasználnák a szélt, vagy kereszteznének fogják magukat, megtorpannak, és hagyják, hogy én rávezessem a 3 védõre a lasztit. Õk pedig hagyják, hogy a passzolási lehetõségnek még a szikrája se maradjon. Képtelenség így õket kiugratni. Vagy van erre valami trükk, mert én ezt nem ismerem. Lehet valamivel "futtatni" õket?! Vagy Ti ezt hogy csináljátok?

- EPL mod
- CL mod
- Seria A mod
- Bundesliga mod
- eredeti demó
Így van 5 féle exe-m és csak az *.img fájlokat kellett átnevezgetnem. Pl epl modnál a "dt04.img", helyett "ep04.img"-et hív meg az exe-je. Az exe-ben pedig csak rá kell keresni a "dt04"-re és cserélni "ep04"-re. Egyszerû.
Lényegében ez a trükkje minden saját exe-s patchnek is.
Profi szinten 2-0 :) Érdemes megnézni az elsõ gólt, ilyet se lõttem még... :) persze kitámadt a Pool és a 90.percben jött a kontra
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Ma kipróbáltam egy EPL patch-et amit Breki linkelt ma hát annyira rossz hogy 1 perc is elég volt! Kalou alkata Anelka-é volt!
Régebbi Chelsea-s patch-be pl Kalou DMF volt:D A Bundesliga patch viszont nagyon igényes!