PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
túl sok minden volt már benne ami zavart, persze bizt. mentésem nem volt..:)
leszedem újra valahonnét...
bildim, kösz a segítséget, majd írok, hogy sikerült-e
visszatöltöd az img mentést és kész
amúgy simán kitörölted vagy uninstalláltad?
elõbbinél lehet maradt benne vmi
letöröltem a demót, mivel elrontottam benne egy importálást...
újra akartam rakni, erre amikor az elsõ kicsomagolásnál a telepítõ végig ér, akkor megáll, és teljesen megfagy a gép...
tudna valaki tanácsot adni, hogy mi lehet a probléma, ill a megoldása???
Nemis értem miért kéne van már jó kijelzõ
Csunyábbak a játékosok,ráadásul azok a cselek amik addig simán mentek analogkarral most már nem mennek csak D-paddal!Az "uj" csapatokkal pedig
játszhatatlan az egész,mert semmi taktikájuk nincsen!Kapuig se nagyon tudtam velük eljutni,elötte meg top playeren 2-2-ket játszottam!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
---------------------------------------------------------------------
This detailed tutorial will help you editing konami DPOW animation files.Since scoreboard is a part of DPOW animations files,it will help you understanding the elements structure and editing a lot of stuff.
Let's start:
-unpack unnamed_168 with zlibtool by Juce
-open the unpacked file with winhex
-load bookmarks (press Ctrl+M then right click on the new pop-up window and select load position file)
-using the bookmarks you can navigate through the different elements of the animation.
-select "TIME" element and now let's examine the structure
We understood that "TIME" element contains 2 TEXTURES,2 STRINGS and 4 ICONS.
Let's examine TEXTURES:
Now that we have this info we can view the 3D model into the screen.Look at this
The highlighted zone is the 3D model, a simple rectangle, according to ABCD coordinates.
To move the texture we can edit both "XYZ position" values or "3D model" values.The difference is that "XYZ position" moves
the whole texture,while "3D model" moves vertex-by-vertex.
Now it's time to understand UV-map: if you don't know what is UV mapping,read this
http://en.wikipedia.org/wiki/UV_mapping
By the way we have this representation for UV coordinates:
Now we know how the texture works.We can now see STRINGS
And,the last one,ICONS
The tutorial is made over TIME element,but you can apply it on every other element that you find in the bookmarks,or,generally,on every DPOW animation file.
Follow it and there shouldn't be problems with the other elements.After you finished editing ,save and then repack again the
file with zlibtool: now import it back into dt06.img and you're done.
Hope you understood
Ninuzzu
Ronaldinhos csel meg nem akar sikerülni, bármit csinálok (bill)
Szerintem ezt fejbõl tudtam, deha vmikor elirtam az gyors gépelésem miatt lehet.
A Nagyi a becenevem a vezetéknevembõl adódóan, 2Pac pedig a valaha élt legnagyobb rapper (R.I.P.) és ezt a két nevet összerakva jött ki a nickem!<#vigyor2>#vigyor2>
lehet játszani a méretezéssel optimalizálással crop-al lényeg a csúszka ne legyen csak egyel lejjebb.
Nem lehet, hogy folyamatosan nyomod a gyors futást?
ha gifeket meg nem butítom le akkor nagyon nagyok lesznek:P
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
De figyeld meg én eddig mindig jól irtam a nicked és tudom kivülrõl csak most az a kimaradt.
Mondjuk nem tudom mitis jelent

Szerintem ez a replay logó nem használható az alap PES 2010-es replay logó helyett ami pl. Exhibition meccs alatt van, mivel az máshogy mûködik!
Bár megpróbálhatod azt hogy pl. az unnamed_975-öt exportálod GGS-el, berakod a logót az elsõ slot-ba, átnevezed 973-ra és beimportálod a dt06.img-be! Nem 100% hogy mûködni fog de meg lehet próbálni!
Elsõnél direkt emiatt lõttem el egybõl a másiknál ugye még át is kellett venni de ígyis elég gyors volt fordulással együtt
Ez egy korábbi patch vannak már jobbak ép tegnap linkelt ki egyet Nagyi2pac
Nem oltottam le senkit ez a patch pedig szerepelt már
és eddig eléggé szidták még a peshungary-n is
és nem titok hogy utóbbi két csapat nem a szívem csücske.
pl idézek egy hozzászólást innen
"Nem tudom ki kreálta ezt a Por evoluti patchet de eléggé hanyag munkát végzett mind az adatbázisban mind a grafikában.Kicsit jobban nézzétek meg a kereteket és a játékosok arcait pl.:owen arcát vagy salomon kalou posztját.Ráadásul 5 csere mind a 4 új csapatnál"
De nem kell kommentálnod minden hozzászólásom :-)
Erre a replay-re gondolok ami így átfut

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Igen, elvileg használhatók a 2009-es replay logók a 2010-ben! Persze nem mindegy hogy melyiket akarod lecserélni mert ugye van olyan fajta replay logó ami átfut a képernyõn meg ami két oldalról jön be (asszem az alap PES 2010-es logó is ilyen)!
Ha esetleg kellenek a replay logó bin-ek:
dt06.img
unnamed_961.bin-tõl unnamed_991.bin-ig
Ha minden igaz akkor az unnamed_973 az alap logó!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ez mindenkinek szól: elég ha N@gyi-nak hívtok, mert úgy látom sokaknak (régebben és most is) gondot jelent rendesen leírni a neven, így talán könnyebb lesz leírni, köszi!<#papakacsint>#papakacsint>
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ezt már kritizálták is itt
és nem új csapat hanem csapatok cseréje, de milyenekre :P
ProEvolution Demo Patch
Telepítés
Csupán egy .exe fájlt kell futtatni.
Leírás
4 új csapat:
Chelsea
Manchester United
Inter
Real Madrid
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
ezenkívül ugye a camera angle-t is újra be kell állítani most láttam milyen jó is egy 40-es angle
Még egy csavar volt benne, hogy ugye a könyvtárnév ugyanaz mint az img neve ez nem szerencsés mert mikor mentenénk bemegy az adott könyvtárba
Én az adott img nevekhez hozzáatam még egy 1-es pl 1pf05.img
És amikor kész volt a könyvtárak elé kesz-t raktam és az 1-est a nevek elöl kiszedtem.
De elég pl az egész telepítés elött pl a könyvtárnevekbõl az img-t kiszedni.
Itt úgy néz ki mintha a gyors futást nyomtad volna elõször és aztán a lövést és azokat végre is hajtja sorban.
Majd megpróbálok egy hasonlót
más ne rontsd már le így a gif minõségét

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Mert én nem tapasztalok ilyet, hálisten
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aztán nagyon hamar le is tiltották a használatát az összes online bajnokságba :)
Az újak kedvéért Fifa 2005rõl beszélek :)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Pes 6-ban amikor rank 16 ig jutottam az akkor még 120 ezres online társadalomban akkor hetekig tartott amíg rátaláltam a megfelelõ taktikára ami legjobban illik a játékstílusomhoz !
A taktika baromi erõs volt mindig a pesben ami fõleg multi meccseknél jött elõ, pl. nigéria egy középcsapatnak számított mindig, még is a megfelelõ taktikával simán vertem a brazilokat vagy a többi top csapatot.
A játéktudás mondjuk 45% a jó taktika pedig 55%, kb. ez volt mindig is az arány pl. emlékszem, hogy tök jól álltam már az online ranglistán, de pl. Peti ( horpeti ahogy itt szerepel ) ellen mindig szenvedtem, mert olyan taktikával játszott ami pont ütötte az enyémét és ilyenkor már nem játszik szerepet se az, hogy milyen csapattal játszunk, se pedig a játéktudás.
A 2010-es demóra visszatérve, baromi jól alkalmazza a gép a beállított taktikát, de ugye a kártyás rendszert igazán csak a teljes játékban fogjuk igazán kitapasztalni... a letámadás, emberfogás, széljáték csak a taktika egy része, szóval addig ne mondjuk túl sokat amíg nem fogjuk teljes mértékben az összes lehetõséget kiismerni, és kitapasztalni !
mind1 mekkora felbontásra teszem, az ajánlott rendszerkövetelmény is megvan, már a windowst is újraraktam (nem a PES miatt) mégis lassan reagál :/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"