PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én régebben se bal analóggal cseleztem hanem inkább jobbal.
A csere úgy van hogy jobb analóg cseréje a D-pad-al azért hogy jobb analógra ne lõjje el a manuális passzal.
Ez 2009-ben tökéletesen bevállt, de most vhogy a cselek nem jönnek össze így.
D-pad vs. analog... Igen, pl. ennél az elõre 2õt cselnél sokkal könnyebb a d-paddal. Viszont minden másnál annyira jó a bal analog, nehéz elhagyni.
Vagy Te úgy gondoltad, hogy csel d-pad, és ha lõni kell pl. akkor bal analóg?
Vagy a jobb analógot tennéd át d padra? 😊
Amúgy egy E5200-as egy ilyen konfigban pl a videokártyához képest nem lenne túl erõs?
Alaplap
Gigabyte P31-S3L
Kingston KVR800D2N5K2/2G DDR2, 2GB, 800MHz, CL5, kit
Sapphire Radeon X1950GT, 256MB GDDR3, 256bit, DVI, TV-out
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
a procira az alaplapom fórumában ezeket írták a prohardveren
három hozzászólás rövidítve
"E3200 ár értékben verhetetlen. 5200 többlete: 2 mega cache, viszont nincs VT, 6300-asé: alapon is elég erõs, 2 mega cahe, van VT, alap 266-os FSB...viszont drága, g31/p31-ben még mutatóba se tudsz vele 4G-t csinálni a 10-es szorzója miatt...én azt mondom e3200-t vegyél "
"Kollega elmondta amit én is elmondtam volna. Lazán megy a kis cerka (miért hivja így az intel ) 3500-3600. Fogyasztása király és nem kevéssel olcsóbb mint a másik kettõ. Játékok[L:httpban meg csak erõs vga-l veszed észre az 1 mega l2-t. Mondok árakat: e3200 11250ft, e5200 15125ft, e6300 18250. Én azt mondom legyen a cerka."
"Márketingbõl hívják így... Van aki bedõl neki -- és drágábbat vesz, ez a lényeg. Az ilyen kicsi/olcsó/jó procikon lehet nem is keresnek semmit, de a statisztikákban bármelyik gyártó szívesen látja viszont nagy %-ban a saját nevét, arra meg bõven jó nekik ez a "jótékonykodás"."
E3200 helyett inkább E5200 2MB L2 cach, alapórajelen 2,5GHz, de baromi jó a tuning potenciálja alapfeszen 12x300 azaz 3,6GHz gyári hûtõvel is atomstabil, tesómnak ilyen van és szerintem baromi jó ár/érték mutatóval rendelkezik !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén a mostani 2140-es helyet amit bad-nak ír settingsben.
Te felcserélted a D-pad-ot és a jobb analógot vagy alapon van?
Csak legyen jó az online, akkor lesznek csak igazán nagy meccsek, mondjuk ott nem 3 védõvel 😉
Igen távolabb állt azt nem értem pont kb hasonló szituban és távolságra miért állt kijebb, lehet tied kapáslövés volt én meg vezettem kapu felé.
A megtolós cselt tesem tudod?
nem a #59663-t hanem a rendes megtolást
az én gólomnál azért távolabb volt a kapus mint a tiednél, ha megnézed az 4-4,5 méterrõl ugrik vissza és ha belegondolsz, ilyen távolságról csak így lenne esélye, hogy beleérjen, esetleg védjen...
Persze amikor nem bóklászik ennyire kint, vagy nem ilyen nagy sebességû a lövés, akkor nem így ugrik !
Az is igaz, hogy ált. a spanyolokkal játszok, és ha pl. az olaszok ellen akkor Buffonnak nem tudok ilyen gólt rúgni, azért a németek kapusa közel sem olyan skill-el rendelkezik 😊
Készítenek nagyméretû patcheket kapnak rendes normális visszajelzéseket.
Magyarok meg felrakják a patchet sokszor eszükbe sincs megköszönni a készítõnek hanem sokszor alpári stílusban elkezdik szidni, hogy milyen szar a patch, de persze õ nem tudna jobbat csinálni.
Ha ezekre a dolgokra nem jönnénk rá több napi munkával akkor mikor kijön a teljes nem biztos, hogy sokan be tudnak rakni majd cuccokat egyszerûen, hisz lehet nem lesz új GS Asf Eplorer lehet kitserver sem.
Van akinek már ezis bonyolult volt,, ki fog akkor neki segíteni?
Valószínû egyik locsogó...
Fõleg hogy a PES egy olyan játék amit moddolni kell és lehet is egyszerûen, így nem ártana mindenkinek picit belemélyülni egyes dolgokba!
Szerintem akik foglalkoznak a játékkal, és azon dolgoznak hogy még jobbá tegyék azt saját maguk és mások számára is, azok csak tiszteletet érdemelnek! RESPECT!
Igaz az a játék lényege hogy nyerj de jobb grafikai,.. cuccokkal sokkal élvezhetõbb a játék és sokkal tovább is tart amíg megunod!
Másrészrõl nem írogatnak ide annyian hogy olyan zavaró legyen, így legalább él a topic!
Ez mind egy meccsen vettem fel én meg vagyok velük elégedve mint látható
És ugyanúgy hallgatom a hanghatásokat is ha szabad <#eplus2>#eplus2>
Másrészt nem szöszölünk hanem javítjuk a grafikai és egyébb dolgokat.
locsogni te locsogsz itt
hanem jól láthatóan visszafutott igaz ez még ígyis védhetetlen volt annyira pipába ment

Most komolyan játék közben qrvára nem a blurokat meg vágási irányt nézem, hanem megpróbálok nyerni.
Oldalakat töltötök meg ezzel a locsogással.Majd ha megjelenik akkor talán érdemesebb lesz visszanézni.
csináltam a csapathoz egy tök jó formációt, és csak pressing taktikával, nagyon hatékony lett!
Top Playeren 4-0 ra vezettem félidõbe, a vége 5-1 lett !
Nagyon várom már a teljest, hogy a kártyás rendszert is ki lehessen használni,mert kegyetlen amit a taktika alkalmazása terén fejlõdött az idei rész !
és egy gól a meccsrõl :

http://www.gazup.com/Qh9mT-unnamed_39_41.bin-download-mirrors
Ugye a keresztbecsík most jó a kezdõkörtõl jobbra lévõ csík azonban most túl éles vagy legalábbis a másik oldalon lévõnél sokkal élesebb és ez kicsit zavaró.
Ezen kívül a jobb oldali rajta van a vonalon a bal oldali nem érinti a kezdõkört
ha ezeket ki udod javítani tökéletes lett szinte.

De megvan ez már tökéletes sima egyenletes de mégse olyan mint egy abrosz hanem fûnerk látszik olyan angol jófajta gyep P

de ezt még kipróbálom berakom hogy ez az mert különben már teljesen megkeveredek a verziókban

Ugyanaz a fû csak másik bump

Nekem akkor tökéletes a kép ha be van kapcsolva az LB! Különben engem egyáltalán nem zavar, mivel fekete színû a monitorom is és így az a 2 fekete csík szinte beleolvad a monitor szélébe!😊
nekem még mindig a #59450 tájékán lévõk tetszenek legjobban csak ott már kész a minta, de olyasmit szeretnék
LB kikapcsolásával megszûnik !

Ha majd "kiadod" a gyepeidet akkor sztem 2 verzióban add ki 1) konami-s bump-hoz 2) "lapos" bump-al!
Különben a konami-s az olyan mintha olasz vagy spanyol pálya gyepe lenne a "lapos" meg mintha premier league gyep lenne!
egyszerûen nincs ennyi mindenre idõm ugye most nem csak annyi, hogy gs-be betöltöm
most egy jobb bump izgat csak ugye annál vigyázni kell, hogy ne látszódjanak a szélek