PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ilyen drága 30-40 ezres proci minek?

Én régebben se bal analóggal cseleztem hanem inkább jobbal.

A csere úgy van hogy jobb analóg cseréje a D-pad-al azért hogy jobb analógra ne lõjje el a manuális passzal.

Ez 2009-ben tökéletesen bevállt, de most vhogy a cselek nem jönnek össze így.
horpeti
E8400am van, és simán jól megy. 😛

D-pad vs. analog... Igen, pl. ennél az elõre 2õt cselnél sokkal könnyebb a d-paddal. Viszont minden másnál annyira jó a bal analog, nehéz elhagyni.
Vagy Te úgy gondoltad, hogy csel d-pad, és ha lõni kell pl. akkor bal analóg?

Vagy a jobb analógot tennéd át d padra? 😊

Breki33
Breki33
Értem azért kiváncsi lennék egy E3200 tulaj véleményére is.

Amúgy egy E5200-as egy ilyen konfigban pl a videokártyához képest nem lenne túl erõs?

Alaplap
Gigabyte P31-S3L

Kingston KVR800D2N5K2/2G DDR2, 2GB, 800MHz, CL5, kit
Sapphire Radeon X1950GT, 256MB GDDR3, 256bit, DVI, TV-out
eZo
én az E5200-t ismerem közelebbrõl, meggyõzött ezért elfogult vagyok 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
tehát a d-paddal cselezel, énis gondolkozok azon, hogy visszarakom

a procira az alaplapom fórumában ezeket írták a prohardveren

három hozzászólás rövidítve

"E3200 ár értékben verhetetlen. 5200 többlete: 2 mega cache, viszont nincs VT, 6300-asé: alapon is elég erõs, 2 mega cahe, van VT, alap 266-os FSB...viszont drága, g31/p31-ben még mutatóba se tudsz vele 4G-t csinálni a 10-es szorzója miatt...én azt mondom e3200-t vegyél "

"Kollega elmondta amit én is elmondtam volna. Lazán megy a kis cerka (miért hivja így az intel ) 3500-3600. Fogyasztása király és nem kevéssel olcsóbb mint a másik kettõ. Játékok[L:httpban meg csak erõs vga-l veszed észre az 1 mega l2-t. Mondok árakat: e3200 11250ft, e5200 15125ft, e6300 18250. Én azt mondom legyen a cerka."

"Márketingbõl hívják így... Van aki bedõl neki -- és drágábbat vesz, ez a lényeg. Az ilyen kicsi/olcsó/jó procikon lehet nem is keresnek semmit, de a statisztikákban bármelyik gyártó szívesen látja viszont nagy %-ban a saját nevét, arra meg bõven jó nekik ez a "jótékonykodás"."

eZo
Alapon van !
E3200 helyett inkább E5200 2MB L2 cach, alapórajelen 2,5GHz, de baromi jó a tuning potenciálja alapfeszen 12x300 azaz 3,6GHz gyári hûtõvel is atomstabil, tesómnak ilyen van és szerintem baromi jó ár/érték mutatóval rendelkezik !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Használja valaki a játékot E3200 procival?

Elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén a mostani 2140-es helyet amit bad-nak ír settingsben.
Breki33
Amire én gondolok korábban jobbb analóg volt jobbra kétszer arra nekem most nem csinál semmit.

Te felcserélted a D-pad-ot és a jobb analógot vagy alapon van?
eZo
<#worship>

Csak legyen jó az online, akkor lesznek csak igazán nagy meccsek, mondjuk ott nem 3 védõvel 😉

eZo
ha az amire gondolok akkor nem változott a korábbi részekhez képest, du. rakok be egy gif-et, hogy mire is gondolok !

horpeti
Jó taktika😊 Igen, a gépet jó kis pressinggel ki lehet nyírni. 😊

Breki33
Nemis neked szólt csak kissé divat lett fikázni ezért gondoltam berakok pár bravúros védést.

Igen távolabb állt azt nem értem pont kb hasonló szituban és távolságra miért állt kijebb, lehet tied kapáslövés volt én meg vezettem kapu felé.

A megtolós cselt tesem tudod?

nem a #59663-t hanem a rendes megtolást
eZo
Nekem nincs gondom a kapusokkal, szerintem jobbak, mint az elõzõ résznél...
az én gólomnál azért távolabb volt a kapus mint a tiednél, ha megnézed az 4-4,5 méterrõl ugrik vissza és ha belegondolsz, ilyen távolságról csak így lenne esélye, hogy beleérjen, esetleg védjen...
Persze amikor nem bóklászik ennyire kint, vagy nem ilyen nagy sebességû a lövés, akkor nem így ugrik !

Az is igaz, hogy ált. a spanyolokkal játszok, és ha pl. az olaszok ellen akkor Buffonnak nem tudok ilyen gólt rúgni, azért a németek kapusa közel sem olyan skill-el rendelkezik 😊

Breki33
Igen ezért sokszor irigylem pl az olaszokat vagy a németeket ott van egy jelentõs társaság ha vkinek vmi gondja van a másik valószínû tud segíteni.

Készítenek nagyméretû patcheket kapnak rendes normális visszajelzéseket.

Magyarok meg felrakják a patchet sokszor eszükbe sincs megköszönni a készítõnek hanem sokszor alpári stílusban elkezdik szidni, hogy milyen szar a patch, de persze õ nem tudna jobbat csinálni.

Ha ezekre a dolgokra nem jönnénk rá több napi munkával akkor mikor kijön a teljes nem biztos, hogy sokan be tudnak rakni majd cuccokat egyszerûen, hisz lehet nem lesz új GS Asf Eplorer lehet kitserver sem.

Van akinek már ezis bonyolult volt,, ki fog akkor neki segíteni?
Valószínû egyik locsogó...

Ez a baj a Magyar PES társadalommal hogy mindenki lusta valamit is csinálni, *tisztelet a kivételnek*! Ezért van az hogy pl. 40 emberbõl csak 5 tudja hogy is kell normálisan telepíteni egy patch-et, mert nagyon sokan lusták valamit is csinálni, utánajárni a dolgoknak hogy mi hogy mûködik!
Fõleg hogy a PES egy olyan játék amit moddolni kell és lehet is egyszerûen, így nem ártana mindenkinek picit belemélyülni egyes dolgokba!
Szerintem akik foglalkoznak a játékkal, és azon dolgoznak hogy még jobbá tegyék azt saját maguk és mások számára is, azok csak tiszteletet érdemelnek! RESPECT!
Igaz az a játék lényege hogy nyerj de jobb grafikai,.. cuccokkal sokkal élvezhetõbb a játék és sokkal tovább is tart amíg megunod!

Másrészrõl nem írogatnak ide annyian hogy olyan zavaró legyen, így legalább él a topic!

Breki33
A kapusokkal kapcsolatban a védelmükre pár gif

Ez mind egy meccsen vettem fel én meg vagyok velük elégedve mint látható

Breki33
Ja és én speciel mecs közben nézem a grafikai dolgokat is mert a játékmeneten kívül pont ezek dobják fel hoszabb távon.

És ugyanúgy hallgatom a hanghatásokat is ha szabad <#eplus2>
Breki33
Egyrészt a fórum címe Konami Soccer kiegészítõk

Másrészt nem szöszölünk hanem javítjuk a grafikai és egyébb dolgokat.

locsogni te locsogsz itt
Breki33
Érdekes én most lõttem hasonló gólt, de nekem nem ugrált így kint a kapus
hanem jól láthatóan visszafutott igaz ez még ígyis védhetetlen volt annyira pipába ment

Hihetetlen mennyit tudtok ezzel a "turf" dolgokkal szöszölni...???
Most komolyan játék közben qrvára nem a blurokat meg vágási irányt nézem, hanem megpróbálok nyerni.
Oldalakat töltötök meg ezzel a locsogással.Majd ha megjelenik akkor talán érdemesebb lesz visszanézni.
Breki33
visszatérve a cselre amit kérdeztem bal analóg kettõre ezt csinálja nem azt amit kérdeztem

Breki33
Csak ezek egymás melett lévõ csíkok és így zavaró ezért próbáltam a jobb oldali szélét kicsit elmosni
Igen ezt én is észrevettem, de azért nem javítottam mert nem egy csík van így elcsúszva, szinte az összes csíkot újra kéne igazítani, mert mindegyik elvan kicsit jobbra vagy balra csúszva!

eZo
játszottam egy meccset az olaszokkal, most elõször...
csináltam a csapathoz egy tök jó formációt, és csak pressing taktikával, nagyon hatékony lett!
Top Playeren 4-0 ra vezettem félidõbe, a vége 5-1 lett !
Nagyon várom már a teljest, hogy a kártyás rendszert is ki lehessen használni,mert kegyetlen amit a taktika alkalmazása terén fejlõdött az idei rész !

és egy gól a meccsrõl :

Breki33
Az Anfield pl ilyen lett - nem eredeti gyep van bent

Jaja, már értem...tudom hogy azt el lehet tüntetni de most csak úgy gyorsan csináltam 1-2 képet, meg igazából nem zavaró a lényeg látszik így nem is akartam eltüntetni!

Breki33
Feltöltöm a legutolsó bump-ot érdemes kipróbálni lehet sokat javít az alap gyepeken is persze ez nem biztos nem azzal lett tesztelve

http://www.gazup.com/Qh9mT-unnamed_39_41.bin-download-mirrors
Breki33
Na itt a végeredmény majdnem tökéletes egy kis hiba van

Ugye a keresztbecsík most jó a kezdõkörtõl jobbra lévõ csík azonban most túl éles vagy legalábbis a másik oldalon lévõnél sokkal élesebb és ez kicsit zavaró.

Ezen kívül a jobb oldali rajta van a vonalon a bal oldali nem érinti a kezdõkört
ha ezeket ki udod javítani tökéletes lett szinte.

eZo
replay képen a konzol egy gombnyomással eltüntethetõ 😉 van aki a gif-rõl se veszi le vagy a youtube videóról 😊

Breki33
oks és most berakom amit javítottál és kész ha az jó
Breki33
Bocsánat ez ugyanaz mint az elõzõ véletlen másikat raktam be

De megvan ez már tökéletes sima egyenletes de mégse olyan mint egy abrosz hanem fûnerk látszik olyan angol jófajta gyep P

Breki33
Ez ilyen lett

párhuzamos csíkozás kicsit látszik benne

Breki33
A képen jobbnak tûnik mint a játékban

de ezt még kipróbálom berakom hogy ez az mert különben már teljesen megkeveredek a verziókban

így már túl élesnek, részletesnek tûnik...bár a játékban biztos más!

Breki33
Ugyanaz még részletesebb és finomabb texturával sajnos ekkor így már megint látszódnak a szélei

Breki33
érdemes összevetni a #59628-ben látható képekkel és akkor megérted miért nem tetszett az igazán sztem
Breki33
Okés köszi csak még tesztelem ezt a bump-ot végre sikerült olyat létrehozni amin nem látszik az ismétlõdés és még jól is néz ki

Ugyanaz a fû csak másik bump

Kijavítottam a megtoldásos hibát és amit írtál azt is, de nem sikerült tesztelnem, valószínûleg rosszul raktam DDS-be azért nem mûködik jó lenne majd ha kipróbálnád:

Lehet hogy nem tökéletes, még nem volt tesztelve!

?

Tudom, én direkt bekapcsoltam az LB-t, mivel ha ki van kapcsolva akkor elnyújtja a képet..
Nekem akkor tökéletes a kép ha be van kapcsolva az LB! Különben engem egyáltalán nem zavar, mivel fekete színû a monitorom is és így az a 2 fekete csík szinte beleolvad a monitor szélébe!😊

Breki33
oké de akkor már azt is javíthatnád kicsit ami sötétebb csík keresztben áthalad a pályán és felsõ része a középkezdõkörnél és túl erõs a széle ezért mint #59628-ben is látszik nem olyan szép mint a két szélsõ csík széle hanem mintha ott hajtogatták volna a pályát.
eZo
azt már nem is mondom, hogy a visszajátszásoknál oda is van írva, Toggle Dispay és akkor nincs a képen a replay konzol

Breki33
oks

nekem még mindig a #59450 tájékán lévõk tetszenek legjobban csak ott már kész a minta, de olyasmit szeretnék
eZo
nem zavarnak a fekete csíkok ?
LB kikapcsolásával megszûnik !

Ok megpróbálom javítani, ha sikerül akkor majd átküldöm!

Lassan már nyithatnál egy új thread-et evo-web-en!😊
Ha majd "kiadod" a gyepeidet akkor sztem 2 verzióban add ki 1) konami-s bump-hoz 2) "lapos" bump-al!

Különben a konami-s az olyan mintha olasz vagy spanyol pálya gyepe lenne a "lapos" meg mintha premier league gyep lenne!

Breki33
neked kéne

egyszerûen nincs ennyi mindenre idõm ugye most nem csak annyi, hogy gs-be betöltöm

most egy jobb bump izgat csak ugye annál vigyázni kell, hogy ne látszódjanak a szélek
Ez lenne a javítás? Vagy nekem kéne javítanom?<#vigyor>

Igen már egy ideje (16:10)...több mint fél éve, de régebben ezt már mondtam neked!<#vigyor2>